Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz pobrać klienta od nowa inaczej nie działa

PS: Domi pierdo..... lc ściągaj Watch Dogs i gramy  :)

Ok dzięki To ląduje w koszu :P

Pytanie czy opłaca się pobierać od nowa  I następne pytanie czy znalazła by sie osoba która by pomogła z kasą setem i wepem itp 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nowa Strona według mnie robi ogromne pozytywne wrażenie. Jak na moje gusta wszystko jest okey, czytelne i odpowiednio poukładane.

Duże 6 z + :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Wygląda ładnie, jako jeden z nielicznych serwerów posiada własną stronkę. Ale i tak czekam, aż zrobią coś z mocą tych mobów w Theos, bo nie da się expić.

#Poprawiona prezentacja z użyciem generatora, poprawione informacje.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wygląda ładnie, jako jeden z nielicznych serwerów posiada własną stronkę. Ale i tak czekam, aż zrobią coś z mocą tych mobów w Theos, bo nie da się expić.

#Poprawiona prezentacja z użyciem generatora, poprawione informacje.

Idzie expić na tych mobkach. (: Jest ciężej, ale to jest raczej dobre, bo nie jest zbyt nudno. Znaczy wiadomo - zależy od gustu. 

Opublikowano

Idzie expić na tych mobkach. (: Jest ciężej, ale to jest raczej dobre, bo nie jest zbyt nudno. Znaczy wiadomo - zależy od gustu. 

Uwierz mi... Próbowałam 3 razy. Na tych początkowych jest okej, ale żeby zrobić te questy to nie da rady, bo rzuca się cały spot i jak mam dać radę jak one mnie mają tam na 5 hitów?

Tak więc z questów tych można wziąć boxy, z nich epic pbi, a jak nie mogę ich zrobić to muszę bulić cash/gold. O to właśnie chodzi...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Uwierz mi... Próbowałam 3 razy. Na tych początkowych jest okej, ale żeby zrobić te questy to nie da rady, bo rzuca się cały spot i jak mam dać radę jak one mnie mają tam na 5 hitów?

Tak więc z questów tych można wziąć boxy, z nich epic pbi, a jak nie mogę ich zrobić to muszę bulić cash/gold. O to właśnie chodzi...

Z tego, co wiem to quest na boxy to jest ten, w którym zabijasz po 20 tych początkowych mobków + 5 tych contantes (czy jakoś tak xD), a te akurat nie biją aż tak mocno. Btw. jeżeli byś chciała to mogę Ci z tym pomóc, bo sama będę robić te questy X razy.

Opublikowano

Nie mam chyba takiego questa nawet ;o Nie pamiętam, musiałabym ściągać Genesisa na nowo, a nie wiem czy mi się to opłaca. Jakby Gambit przemyślał całe te podziemie, byłoby miło. Żeby te moby miały chociaż mnie hp, bo niektóre to ubić jest porażka.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie mam chyba takiego questa nawet ;o Nie pamiętam, musiałabym ściągać Genesisa na nowo, a nie wiem czy mi się to opłaca. Jakby Gambit przemyślał całe te podziemie, byłoby miło. Żeby te moby miały chociaż mnie hp, bo niektóre to ubić jest porażka.

Powiem Ci, że Gambit ma zajebisty pomysł, który wprowadzi w ciągu najbliższych dni. :p Na pewno coś, czego nie widziałam na innych serwerach, a ów nowość zapewni zajęcie na długi czas. :p Dlatego ja dalej uważam, że warto grać na Genesisie. :p

Opublikowano

Jak jest z goldem łatwo zarobić Dużo leci z mobów ?  I pytanie czy jest jakaś gildia która pomaga w grze A nie tylko liczy członków na grodzie ? 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak jest z goldem łatwo zarobić Dużo leci z mobów ?  I pytanie czy jest jakaś gildia która pomaga w grze A nie tylko liczy członków na grodzie ? 

Osobiście to nie polecam iść do Insaneasylum, bo tam jest poziom niższy niż ustawa przewiduje. :p 

Golda możesz zarabiać np. w Ramslo. Robisz postać (najlepiej archmaga) i na bloku bijesz mobki z użyciem LSB. W godzinkę można wyciągnąć całkiem ładne sumki. Ale ja np. wolę dropić eq i sprzedawać. :p Tylko teraz, żeby zarabiać na dropie trzeba mieć 190+, bo inaczej klapa w Tombie. :p

Opublikowano

Powiem Ci, że Gambit ma zajebisty pomysł, który wprowadzi w ciągu najbliższych dni. :P Na pewno coś, czego nie widziałam na innych serwerach, a ów nowość zapewni zajęcie na długi czas. :P Dlatego ja dalej uważam, że warto grać na Genesisie. :P

Pomysł pomysłem, ale czy ma zamiar zrobić coś z tymi mobami? ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Osobiście to nie polecam iść do Insaneasylum, bo tam jest poziom niższy niż ustawa przewiduje.  :P

Golda możesz zarabiać np. w Ramslo. Robisz postać (najlepiej archmaga) i na bloku bijesz mobki z użyciem LSB. W godzinkę można wyciągnąć całkiem ładne sumki. Ale ja np. wolę dropić eq i sprzedawać.  :P Tylko teraz, żeby zarabiać na dropie trzeba mieć 190+, bo inaczej klapa w Tombie.  :P

Bardziej mi chodzi o kogoś kto by kupił np eq pierwsze jakieś ogarnięte później już by poszło :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wszystko ładnie działało wczoraj A dziś nie chce się włączyć Tak samo jak strona główna .... 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Osobiście to nie polecam iść do Insaneasylum, bo tam jest poziom niższy niż ustawa przewiduje. :P

Golda możesz zarabiać np. w Ramslo. Robisz postać (najlepiej archmaga) i na bloku bijesz mobki z użyciem LSB. W godzinkę można wyciągnąć całkiem ładne sumki. Ale ja np. wolę dropić eq i sprzedawać. :P Tylko teraz, żeby zarabiać na dropie trzeba mieć 190+, bo inaczej klapa w Tombie. :P

Insaneasylum to jedyna gildia godna uwagi, przynajmniej u nas jest fajna atmosfera na team speaku. Ale co tam Miyo przez nas nie ma grodu i to ją boli...

Zapraszam w nasze szeregi !! 

Opublikowano

Insaneasylum to jedyna gildia godna uwagi, przynajmniej u nas jest fajna atmosfera na team speaku. Ale co tam Miyo przez nas nie ma grodu i to ją boli...

Racja ! :D

Osobiście to nie polecam iść do Insaneasylum, bo tam jest poziom niższy niż ustawa przewiduje.  :P

Insaneasyleum nie daje dupy w grze xD 
A co do poziomu Ty się lepiej nie wypowiadaj. 
Opublikowano

Ja pierdole, Wy macie jakieś parcie na ten gród. To Wy cały czas o tym gadacie. (:

Cieszę się, że macie fajną atmosferę na team SPEAKU.

Racja ! :D

Insaneasyleum nie daje dupy w grze xD 
A co do poziomu Ty się lepiej nie wypowiadaj. 

Znasz mnie Ty mała poczwarko, że śmiesz twierdzić iż daję dupy w grze? Z resztą Ty chyba sobie musisz ego podnieść, albo jakiś niedojeb*ny jesteś skoro tak Cię porusza ten temat. Szkoda tylko, że każde z Was mocne jest tylko w pisaniu. ^^ 

Opublikowano

Czy spamowanie @Miyoshi jest dla Ciebie dozwolone? :3 Pytanko takie małe.

#Łatwiej w Tombie bić Rangerem? Bo tak słyszałam.

Spamować każdy może. Chcesz to raportuj, jakoś nie obchodzi mnie, że dostanę punkty ostrzeżeń na forum. xD

Opublikowano

Nie jestem chamska, żeby słać raporty ale jeżeli mnie kiedyś upominałaś za spam będąc modem powinnaś chyba też przestrzegać zasad ;)

# Ile kosztują MSy +20/+19? ;3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...