Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z cargami są jak na  normalnym ep 3 czy jakies zmodyfikowane.. ?

Jest 7 socketów w tym 1 chaos socket, ale nie da się tam nic włożyć, bo nie ma chaosów. Są normalne jewele tylko system socketowania jest z ep3.

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tytuł Noobs Run From Me jest kurde od 150 Genesis Ticket czy Boss Tickter bo miałem 150 Genesis Ticket i nie było do odebrania Tytułu Noobs Run From Me czy coś zjebałem xD
Lookałem te trzy po 150 i byłó w każdym do odebrania po jednym tytule i w zadnym nie było Noobs Run From Me!

Coś mi się zdaje że poszło się jebać 150 Genesis Ticket xD wykupiłem Reccomended by dr.Gambit.

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Tytuł Noobs Run From Me jest kurde od 150 Genesis Ticket czy Boss Tickter bo miałem 150 Genesis Ticket i nie było do odebrania Tytułu Noobs Run From Me czy coś zjebałem xD

Lookałem te trzy po 150 i byłó w każdym do odebrania po jednym tytule i w zadnym nie było Noobs Run From Me!

Coś mi się zdaje że poszło się jebać 150 Genesis Ticket xD wykupiłem Reccomended by dr.Gambit.

Reccomended by dr. Gambit to akurat ma te same opcje co Noobs Run From Me. :p

Opublikowano

Reccomended by dr. Gambit to akurat ma te same opcje co Noobs Run From Me. :P

No i w tych opcjach nie było Noob Run From Me!

Opublikowano

Jest, na pewno jest, bo jeszcze ostatnio robiłam sobie tytuł na unikanie. :P

Ja jebie to poszło 150 ticketow się jebaa... xD

Opublikowano

Jakie są róznice pomiedzy slayerem a  normalą szelmą ? 

Slayer to ex-rogue, czyli ma parę dodatkowych skilli, a na genesisie ma zmienioną animację DL + inną broń. 

Opublikowano

Dokładnie :D

Chociaż... Slayer dobry jest do dropienia bestów, sama nim dropiłam, w porównaniu do zwykłego asska... Jest o niebo lepszy do tego. To samo z war mage ;) Do dropienia dużo lepsza.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To tak, ile +/- esek zużyje na wbicie 176-185 ? I na czym wpadnie mi lvl najszybciej ? I czym się ulepszało sety 170+ bo dawno nie grałem xD?

56685804704469024697.png

Opublikowano

I na czym wpadnie mi lvl najszybciej ?

Ramslo pt z niskim lvl na radarze.

I czym się ulepszało sety 170+ bo dawno nie grałem xD?

Runami niebieskimi/czerwonymi do +18, po czym +19, +20 masterstone'ami.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To tak, ile +/- esek zużyje na wbicie 176-185 ? I na czym wpadnie mi lvl najszybciej ? I czym się ulepszało sety 170+ bo dawno nie grałem xD?

Ja zuzylem na swojego tytka okolo 400-500 esek, ale jedni mowia, ze po 1k+ esek zuzywali

W ramslo na slimakach dajesz pt dopiero wtedy gdy masz moby na niebiesko + fellowship ( czy jakos tak )

Jedziesz na limicie 500% + balwan + pbi + ciastko + eska. 500% z is lub za genesis coiny ale tam masz 400%

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Oj tam, po co? Bo to raz wsadziłam bez rop2 :D Oczywiście przypadkowo ale zawsze dawało +2/+3, nigdy nie zdarzyło mi się spalić. W końcu upgrade rate to 85% chyba czy tam 80% to ciężko jest nie ulepszyć, ale raczej ryzykować nikt nie będzie :p

Z resztą... Można po robić sobie testy na wepach 165, które są u NPC, sprawdzić, jak idzie ulepszanie na sucho :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oj tam, po co? Bo to raz wsadziłam bez rop2 :D Oczywiście przypadkowo ale zawsze dawało +2/+3, nigdy nie zdarzyło mi się spalić. W końcu upgrade rate to 85% chyba czy tam 80% to ciężko jest nie ulepszyć, ale raczej ryzykować nikt nie będzie :P

Z resztą... Można po robić sobie testy na wepach 165, które są u NPC, sprawdzić, jak idzie ulepszanie na sucho :P

No to powiem Ci, że chyba masz szczęście, bo ja nawet wepa 165 na +15 bez ROP-ów nie zrobiłam. xD

Opublikowano

No to powiem Ci, że chyba masz szczęście, bo ja nawet wepa 165 na +15 bez ROP-ów nie zrobiłam. xD

No ja wepa 165 za 2-3 razem robiłam :p Pierwszy raz udało mi się ulepszyć od razu xD Chociaż w jednym mam szczęście xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oj tam, po co? Bo to raz wsadziłam bez rop2 :D Oczywiście przypadkowo ale zawsze dawało +2/+3, nigdy nie zdarzyło mi się spalić. W końcu upgrade rate to 85% chyba czy tam 80% to ciężko jest nie ulepszyć, ale raczej ryzykować nikt nie będzie :P

Wątpię, żeby ktoś besty b6 ulepszał bez ropek. :P Godziny dropienia i takie ulepszanie? Co innego właśnie itemy od npc'a których nie jest szkoda. :P 

Opublikowano

No wiesz, daję po prostu przykład :p Że nie raz mi się zdarzyło włożyć bez ropki i nie spaliłam :3 Takie głupie szczęście xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiem wiem , ale do +15 było ok przeważnie  .. .Także ulepszanie wcale  nie takie proste  co zaliczam za + serwera :]

56685804704469024697.png

Opublikowano

Ulepszanie ? Koszmarne, ja hmm chyba krocej siedzialem na socketowaniu niz na ulepszaniu a ulepszalem 2 dni na 2 razy do jestem taki niecierpliwy 

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...