Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Straciłeś widza śmieciu

Tak mi przykro ..

ps. Ciesze się że nie mam już takiego widza jak Ty, mam nadzieje że większość ma swoje zdanie.

5180.jpg

Opublikowano

Tak mi przykro ..

ps. Ciesze się że nie mam już takiego widza jak Ty, mam nadzieje że większość ma swoje zdanie.

Ciekawe podejście do widzów :P

Twój widz wypowiada się mając odmienne poglądy do twoich, a ty od razu go besztasz i wyzywasz.

Jakoś nie wróże ci sukcesu na yt.

Ten koleś właśnie ma swoje zdanie, a ty się nie potrafisz z nim pogodzić i go bez powodu wyzywasz.

Środkowy palec dla fałszywych z specjalna dedykacją dla ciebie figox.

Odj**ie ci się jeszcze tym co tutaj piszesz, masz moją gwarancje.

Ale tak to jest jak niespełna 15 latek z mlekiem pod nosem jak chodzi o Metina dobiera się do youtube, zdobywa na swojej fałszywości 100 widzów i myśli, że jest Bogiem.

Chyba zbyt dosłownie zrozumiałeś słowa PFK jak tam u was w gimnazjach było PFK modne (bo film :D).

Rozkład jak chodzi o moje kontynuowanie tego co robię:

1. Środa ukazanie archiwum tego związanego bezpośrednio z tym serwerem. Starych brudów i prywatnych spraw które mi Gerard myślę, że w tajemnicy powierzył nie będę pokazywał.

2. Czwartek dzwonimy do taty Gerarda aka Lourta. Jego tata dał mu zakaz już kilka serwerów temu, Lourt ma zakaz tworzenia serwerów. Tato Przemka nie będzie zadowolony, że go własny syn oszukiwał ^^

Oczywiście rozmowa będzie publicznie prowadzona na żywo. Jestem ciekaw jak tata Lourta zareaguje na to, że jego synek rozdaje dane osobowe osób które na to zgody nie wyraziły. Henry dożywotni zakaz na komputer zbliża się wielkimi krokami ;)

Każdy będzie mógł rozmowę słuchać na TS'ie. Tata Gerarda zostanie poinformowany ile osób tego słucha i czy wyraża na to zgodę.

3. Przed świętami. Z ekipa organizuje wysyłanie kartek świątecznych z życzeniami dla Przemka, żeby nie czuł się samotny po tej rozmowie która przeprowadzimy w czwartek.

Ho Ho Ho! Wesołych świąt Lourt!

Wojna nie zakończy się poważnie, zakończymy ją beka z ciebie.

Frajerstwo nie popłaca. Ostatnio zauważyłem, że zaczyna to do ciebie docierać.

Także chowaj telefony, może ci twój tata przekaże słuchawkę w czwartek także do usłyszenia jbc.

A i jeszcze jedno:

Kilka osób napisało mi, że jestem wrogiem InspiratioN (?) :O

Nie jestem ich wrogiem, nie znam tam nikogo osobiście, nie grałem na żadnym serwerze gdzie oni.

W filmiku nigdzie nie powiedziałem, że to są moi wrogowie. Nie mam nic do nich i nigdy nie miałem.

Przy Triadorze mnie nie było, bo nie miałem wgl. dostępu do internetu.

@Przepraszam za spam, ale próbuje uratować portfele niewinnych graczy. Przed świętami się z tego wyspowiadam mimo, że jestem ateista ;)

Czy truty na serwerze można dostać tylko od Gerarda?

Czy to prawda, że jak jest się kolega Gerarda to ma się prywatne eventy?

Ile wpada % na 1 lvl'u za dzikiego psa?

@Edit

Coś dla wszystkich kibiców GKS Tychy.

Ktoś wam imię klubu psuje:

http://wklej.to/HgSaF

Streszczę to tak:

1. Koleś próbuje mnie nastraszyć.

2. Widzi, że mu nie wychodzi to próbuje jeszcze bardziej.

3. W pewnym momencie rezygnuje z straszenia pobiciem i przerzuca się na straszenie konsekwencjami prawnymi za publikowanie rozmów z GG.

4. Pisze, że ma do mnie 10 minut. Kiedy proponuje mu podać miejsce i numer telefonu to zmienia temat.

5. Później jednak znowu uznaje, że mnie pobije.

Nie będę tu klubu GKS Tychy obrażał, ale powiem tak - macie dziwnych kibiców, a przynajmniej tego jednego raz Fajter, a po chwili konfident.

Jak to kolega powiedział "wsiądę w wóz", wiesz co ja ci ziomuś powiem, jakbyś mi poważnie chciał obić mordę nie mówiłbyś o tym i już byś był tutaj w drodze.

O "wozie" to ty za 3-4 lata będziesz mógł pomyśleć jak 18 skończysz.

Ahh... Gimbaza atakuje.

Także pozdrawiam cie Drybel z numerem GG 49304064

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ciekawe podejście do widzów :P

Twój widz wypowiada się mając odmienne poglądy do twoich, a ty od razu go besztasz i wyzywasz.

Jakoś nie wróże ci sukcesu na yt.

Ten koleś właśnie ma swoje zdanie, a ty się nie potrafisz z nim pogodzić i go bez powodu wyzywasz.

Środkowy palec dla fałszywych z specjalna dedykacją dla ciebie figox.

Odj**ie ci się jeszcze tym co tutaj piszesz, masz moją gwarancje.

Ale tak to jest jak niespełna 15 latek z mlekiem pod nosem jak chodzi o Metina dobiera się do youtube, zdobywa na swojej fałszywości 100 widzów i myśli, że jest Bogiem.

Chyba zbyt dosłownie zrozumiałeś słowa PFK jak tam u was w gimnazjach było PFK modne (bo film :D).

Rozkład jak chodzi o moje kontynuowanie tego co robię:

1. Środa ukazanie archiwum tego związanego bezpośrednio z tym serwerem. Starych brudów i prywatnych spraw które mi Gerard myślę, że w tajemnicy powierzył nie będę pokazywał.

2. Czwartek dzwonimy do taty Gerarda aka Lourta. Jego tata dał mu zakaz już kilka serwerów temu, Lourt ma zakaz tworzenia serwerów. Tato Przemka nie będzie zadowolony, że go własny syn oszukiwał ^^

Oczywiście rozmowa będzie publicznie prowadzona na żywo. Jestem ciekaw jak tata Lourta zareaguje na to, że jego synek rozdaje dane osobowe osób które na to zgody nie wyraziły. Henry dożywotni zakaz na komputer zbliża się wielkimi krokami ;)

Każdy będzie mógł rozmowę słuchać na TS'ie. Tata Gerarda zostanie poinformowany ile osób tego słucha i czy wyraża na to zgodę.

3. Przed świętami. Z ekipa organizuje wysyłanie kartek świątecznych z życzeniami dla Przemka, żeby nie czuł się samotny po tej rozmowie która przeprowadzimy w czwartek.

Ho Ho Ho! Wesołych świąt Lourt!

Wojna nie zakończy się poważnie, zakończymy ją beka z ciebie.

Frajerstwo nie popłaca. Ostatnio zauważyłem, że zaczyna to do ciebie docierać.

Także chowaj telefony, może ci twój tata przekaże słuchawkę w czwartek także do usłyszenia jbc.

A i jeszcze jedno:

Kilka osób napisało mi, że jestem wrogiem InspiratioN (?) :O

Nie jestem ich wrogiem, nie znam tam nikogo osobiście, nie grałem na żadnym serwerze gdzie oni.

W filmiku nigdzie nie powiedziałem, że to są moi wrogowie. Nie mam nic do nich i nigdy nie miałem.

Przy Triadorze mnie nie było, bo nie miałem wgl. dostępu do internetu.

@Przepraszam za spam, ale próbuje uratować portfele niewinnych graczy. Przed świętami się z tego wyspowiadam mimo, że jestem ateista ;)

Czy truty na serwerze można dostać tylko od Gerarda?

Czy to prawda, że jak jest się kolega Gerarda to ma się prywatne eventy?

Ile wpada % na 1 lvl'u za dzikiego psa?

Na Ciebie szkoda mi słów, z gównem się nie dyskutuje, po za tym mam lat 16 w kwietniu 17, więc jestem o rok od Ciebie młodszy, więc proszę Cię, nie wywyższaj się tak i nie panosz już po tym temacie bo jesteś tylko małym szarym gównem ;)

ps. Ja nazwałem go tylko truchłem, na tym przestałem, on wyzwał mnie śmieciem na co mu nie odpowiedziałem ponieważ nie ma co się spinać przez kabelek, tym bardziej publicznie...

5180.jpg

Opublikowano

@figox typowy uzytkownik serwera Lourta nic nie umie oprocz powyzywania.

Nie polecam, navi od Lourta, oszustwo pod IS, ktore niedlugo padnie. Zalosne.

zhda.png

Opublikowano

Na Ciebie szkoda mi słów, z gównem się nie dyskutuje, po za tym mam lat 16 w kwietniu 17, więc jestem o rok od Ciebie młodszy, więc proszę Cię, nie wywyższaj się tak i nie panosz już po tym temacie bo jesteś tylko małym szarym gównem ;)

ps. Ja nazwałem go tylko truchłem, na tym przestałem, on wyzwał mnie śmieciem na co mu nie odpowiedziałem ponieważ nie ma co się spinać przez kabelek, tym bardziej publicznie...

Podłączam się do reszty, Ty masz nie pokoeli w głowie człowieku.

Wyzywasz userów i Twoich własnych widzów których Ci widocznie brakuje cyt. "truchło którym każdy pomiata" lecz się tyle Ci powiem, już nie chodzi o podejście do widzów, ale do drugiego człowieka. Lecz się puki nie jest za późno i zastanów się mocno nad tym co piszesz i w jaki sposób.

@AW co do serwera, to sam nie wiem co o nim myśleć, jeśli o Lourcie to wszystko prawda, to w dupie z takim serwerem, ale jeśli to nie prawda LUB to nie jego serwer, to chętnie bym zagrał bo wygląda ok.

Opublikowano

Od kiedy serwer stoi? Bo widze, że niziutkie lvl w rankingu. ;].

Trutka only rip?

Nie, lecą jeszcze z baronówny.. z moich informacji są dopiero 3 na serwie, i nie przekraczają śr 45+ więc o navii nie ma co gadać ;) ( i nie będzie co gadać ) ;))

Serwer stoi od soboty od godziny 19:00

5180.jpg

Opublikowano

Nie, lecą jeszcze z baronówny.. z moich informacji są dopiero 3 na serwie, i nie przekraczają śr 45+ więc o navii nie ma co gadać ;) ( i nie będzie co gadać ) ;))

Serwer stoi od soboty od godziny 19:00

heh, podłączam się do reszty, nie umiesz traktować swoich widzów ... wgl mało znany z Ciebie youtuber a udajesz tu wielką szyche ...

Skąd ty taki pewny hm ? że navi niema i nie ma co gadać bo nie będzie ? ...

Rozumiem że z loutrem sobie siedzicie i rozmawiacie, pewnie Ci się zwierza z tego co robi i co komu daje ...

Jak będzie chciał komuś coś dać to da, a ty nawet o tym wiedzieć nie będziesz misiu :** bo nikt nie będzie malutkiego Youtubera informował o tym co robi, jesteś ślepo zapatrzony :)

nie znasz sytuacji z Mateshem i Loutrem to na co się im do wszystkiego mieszasz hm ? :) skoro nawet nie masz pojęcia o .... niczym ?

Więc siedź cicho na dupie i graj sobie na serwerze dalej i ciesz się rozrywką.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czemu 2 konta nie mozna zalozyc ?

Po 10 minutach zalożyłem;d

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Od kiedy serwer stoi? Bo widze, że niziutkie lvl w rankingu. ;].

Trutka only rip?

Trutka z ripa/baronówny. Tak samo z misji expert mogą bronie na 75 lecieć, tak mówił GM wczoraj.

Czemu 2 konta nie mozna zalozyc ?

Po 10 minutach zalożyłem;d

Napisz na forum/support. Coś musisz źle może robić.

fazb.jpg

Opublikowano
Matesh

Ubolewam nad tym całym niekonwencjonalnym cyrkiem, ale i również Twoim zachowaniem. Przedstawiasz sytuacje "Twoimi oczami" całkowicie do góry nogami. Robisz z siebie biedaka, ba - wręcz popychadło, które zostało marnie wykorzystane i rzucone o ziemie. Jesteśmy ludźmi, a wiesz jaką główną cechę ma człowiek? Jak jeszcze nad tym myślisz, to Ci podpowiem - wspołczucie. Naprawdę szczerze Ci współczuje, nawet do tego stopnia, że pomimo iż zadeklarowałem niechęć do wypowiadania się na tego typu komentarzy - nie przystanę na ten warunek i z miłą chęcią wdam się w tą dyskusje. Robię to tylko ze względu na sianą panikę przez moich graczy, o rzekomym nastawieniu całego naszego Teamu na zniszczenie serwera. Nie chcę by ktoś w tak łatwy sposób manipulował ludźmi i tym samym niszczył moją ciężką robotę.
Czytałem dość długo to co napisałes, pomimo że tak naprawdę dotyczy nas to w zaledwie ułamku. Zacznijmy od Twojego głównego argumentu bardzo ogólnikowego, czyli rzekomego szybkiego zarobku.
Zakładam że jesteś w miarę inteligentną osobą, wobec tego z pewnością będziesz rozumiał o co mi chodzi.
My jako TEAM tworzymy serwer miesiacami. Naprawdę, to bardzo ciężkie stworzyć serwer, który będzie się w jakiś sposób wybijał ponad inne. Prócz innych potrzeb, nagrodą za nasz wysiłek jest jak najbardziej zarobek.
Nie ukrywam tego, tak robi każdy. W Twoim domniemaniu, naszym głównym celem jest postawienie serwera na kilka dni, a następnie cieszenie się łupem.
Nic bardziej mylnego. Chcąc zarobić na serwerze, nie stawiasz go tylko po to by go zaraz zamknąć. Stabilny serwer, który stoi cały czas przynosi najlepszy zysk. Ludzie są bardziej pewni, że nie stracą swoich punktów premium, więc chętnie małymi krokami większość zasięga Item Shopu. W takim razie, po co mielibyśmy niszczyć serwer który może dawać nam stały przychód gotówki? Przecież lepiej cały czas zarabiać, niż pracować nad zarobieniem - nieprawdaż?
Skoro chcemy zarobić na serwerze, musimy go ustabilizować. Jeżeli tego nie zrobimy i serwer się rozleci, stracimy więcej niż mogliśmy zyskać. Dlaczego nikt o tym nie pomyśli? Bo taki jest stereotyp.
Ludzie w tych czasach są bardziej ogólnikowi i lekkomyślni. Samym dowodem jest Twój filmik, zamieszczony o naszych rzekomych przekrętach.
Więc jeżeli chcecie to usłyszeć, to napisze i to! Chce zarobić na tym serwerze - czyli nie chce, żeby serwer się rozleciał. Rozumiesz co mam na myśli?
Drugą kwestią jest ten cały Lourt, Twoje dowody, tysiące myśli, założeń. Mamy kontakt z wieloma administratorami prywatnych serwerów. Dowiedziałem się o nim na tyle dużo, by stwierdzić fakt o Twoim przekręcaniu prawdy.
Grayst rozpadł się nie z chciwości Lourta - tylko właśnie z winy samych założycieli For Game. To oni włamali się na ten serwer, gdzie było ponad 2,5k graczy. Nie tyle włamali, co przekabacili sponsora na swoją stronę.
I nawet jeżeli to ty pomogłeś Lourtowi dostać się do FG, to zobacz co narobiłeś. Pomogłeś im osiągnąć swój cel i tym samym zniszczyć reputacje tego człowieka. Ciekaw jestem tylko czy zrobiłeś to celowo i świadomie, czy nawet nie spodziewałeś się takiego obrotu sytuacji. I co dalej? Cały Lourt będąc już w For Game wypuszcza świetny serwer "Triador". Ludzie są nim zachwyceni, bowiem gra tam dużo graczy, i serwer wydaje się być bardzo stabilny. Nagle Lourt się o wszystkim dowiaduje, jak został zrobiony w konia. Co ma robić? Czeka cierpliwie na wypłatę i chcę odejść z Teamu. Niestety, główny admin się o tym dowiaduje, a za kogo pośrednictwem? :smile:
Dalej sprawa nabiera bardzo zaskakującego tempa. Lourt nie dostaje swojej wypłaty, w dodatku zostaje wyrzucony. Co ma robić? Niszczy Triadora. Cały For Game się o tym dowiaduje, i wędruje za Lourtem. Trador zniszczony, a reputacja Lourta zszarpana: "To złodziej", "nachapał się kasą i odszedł", "a nie mówiłem ze tak będzie, serwer lourta i padł".
Potem uzmysławia sobie, że przyczyną tego jesteś też w pewnym stopniu ty. Lourt zaczyna Cię olewać, a ty już nie wiesz jak reagować, gdyż osoba, której pomogłeś nagle wstawia się za osobami, którymi mają z Tobą na karku. A wiecie co w tym wszystkim jest najzabawniejsze? Matesh obraził się na Przemka o to, że został sprawiedliwie potraktowany przez naszą moderatorkę forum. Myślał, że jest ponad prawem forum, skoro piszę z Przemkiem na GG.
Teraz widzisz jak to wszystko wygląda? Ciężko to zrozumieć, prawda? Teraz odpowiedz sobie na pytanie, czy to właśnie ty w jakimś stopniu miałeś wpływ na przebieg wydarzeń. Bo według mnie, ty mogłeś wszystkiemu zapobiec - wtedy z pewnością zyskałbyś nie tylko szacunek Lourta, ale i mój - bo Grayst był również moim serwerem.
Kim jestem? Streach. Albo inaczej, "Scarecrow (Grayst), Myziak(ParadiseMT2)". Wymyślałem te serwery od podstaw, ustalałem na nich wszystko.. ale gdyby nie Przemek (Lourt), nic bym nie umiał. Bez wątpienia, jest on jednym z najlepszych programistów i clientmasterów jeżeli chodzi o metina w całej Polsce. To on to wszystko tworzył, on mnie uczył od podstaw i on aż do teraz jest jedyną osobą z którą chciałbym robić serwery.
Założyliśmy Heliuma razem z bardzo, ale to bardzo dobrym człowiekiem od kodowania oraz zabezpieczeń Tassadarem. Gdyby nie on, nawet nie myślelibyśmy o stworzeniu heliuma - bo zapewne znów ktoś mógłby wpłynąć na funkcjonowanie naszego serwera. Na obecną chwilę nikt z zewnątrz nie zagroził naszemu serwerowi. Ani atakiem DDoS, ani bezpośrednim włamem do bazy.
Z nami jest również Lateray, oraz Diamente. Ten pierwszy jest świetnym grafikiem z forgame, który również nie cierpiał Lourta - póki nie dowiedział się o całej sprawie. Diamente jest w sumie naszą ręką do wszystkiego i bez niego też serwer nie byłby tym czym jest teraz.
Teraz wszystko rozumiecie? Po co była ta cała zabawa z zakrywaniem tożsamości Lourta? Przez długi stereotyp i plotkę, która miała gdzieś początek.
Głupio mi o tym było pisać, w sumie jak to zobaczą to pewnie mnie ukatrupią :smile: ale chyba oddychać będę nadal.
Co do samego Heliuma, jesteśmy z niego dosłownie piekielnie dumni. Tyle rzeczy co na nim zrobiliśmy i tyle nowych rozwiązań jakie wprowadziliśmy do tej pory zadziwiają nas samych.
Tym co przeczytali to do końca serdecznie gratuluje, i zarazem informuje Was - że Helium nie będzie ofiarą tego cyrku. Pomimo średniego startu oraz ciężkiej opinii, będziemy trzymać serwer nadal.

Najlepszy paradoks w tym jest taki, że graczy obecnie jest więcej niż na starcie, a liczba ta cały czas rośnie. Z reguły jest na odwrót, ale zaczynamy łamać wszelkie stereotypy.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

heh, podłączam się do reszty, nie umiesz traktować swoich widzów ... wgl mało znany z Ciebie youtuber a udajesz tu wielką szyche ...

Skąd ty taki pewny hm ? że navi niema i nie ma co gadać bo nie będzie ? ...

Rozumiem że z loutrem sobie siedzicie i rozmawiacie, pewnie Ci się zwierza z tego co robi i co komu daje ...

Jak będzie chciał komuś coś dać to da, a ty nawet o tym wiedzieć nie będziesz misiu :** bo nikt nie będzie malutkiego Youtubera informował o tym co robi, jesteś ślepo zapatrzony :)

nie znasz sytuacji z Mateshem i Loutrem to na co się im do wszystkiego mieszasz hm ? :) skoro nawet nie masz pojęcia o .... niczym ?

Więc siedź cicho na dupie i graj sobie na serwerze dalej i ciesz się rozrywką.

Powiem tyle, mam nieco ponad 100 widzów, dla mnie jest to sporo, oczywiście może być więcej, ale nie dbam o to jak niektórzy o to aby zniszczyć ten serwer. Z administratorem gadałem jeden raz, gdy chciałem rangę zarejestrowany na TeamSpeak3. Za to że nagrywam z serwera i mówię prawdę o serwie nic nie dostaje, robię to ponieważ nigdy takiego udanego serwera nie widziałem, tak samo administracja też jest nie najgorsza, da się z nimi skontaktować, nie tak jak na innych serwerach... idźcie sobie już na swój serwerek na którym gra 50 osób w godziny szczytu i nie zniechęcajcie ludzi którzy chcą sobie miło spędzić czas poprzez rozrywkę jaką jest oto ta gra .. każdy gra gdzie chce i czas się z tym pogodzić, a nie wiecznie wypisujecie tu że serw padnie .. każdy serw może paść ponieważ jest to priv. Priv oznacza private, czyli prywatny .. a jeśli prywatny to też osoba która go stworzyła ma prawo zamknąć go w każdej sekundzie bez żadnych informacji. Z wami " Matesh'ami " w rozmowę się już nie wdaje ... mam nadzieje że w ciągu miesiąca znudzi wam się siedzenie na tym temacie 24/7 i wypisywanie gówien ;)

5180.jpg

Opublikowano
Ubolewam nad tym całym niekonwencjonalnym cyrkiem, ale i również Twoim zachowaniem. Przedstawiasz sytuacje  "Twoimi oczami" całkowicie do góry nogami. Robisz z siebie biedaka, ba - wręcz popychadło, które zostało marnie wykorzystane i rzucone o ziemie.

Przedstawiam prawdę taką jaka jest. Pojawi się jutro filmik z archiwami, pozostało wam tylko czekać.

Nie robię z siebie popychadła, podałem tylko motyw tego co robię. Nikt mi zazdrości nie zarzuci.

Robię z siebie doinformowanego człowieka w kwestii tej osoby i mam jeden prosty cel, pokazać dwulicowemu Przemkowi jego miejsce w szeregu.

Nie chcę by ktoś w tak łatwy sposób manipulował ludźmi i tym samym niszczył moją ciężką robotę.

W tym momencie ty to robisz. Czytaj dalej to ci wskaże w którym momencie.

Czytałem dość długo to co napisałes, pomimo że tak naprawdę dotyczy nas to w zaledwie ułamku. Zacznijmy od Twojego głównego argumentu bardzo ogólnikowego, czyli rzekomego szybkiego zarobku.
Zakładam że jesteś w miarę inteligentną osobą, wobec tego z pewnością będziesz rozumiał o co mi chodzi. 

Nigdzie nie powiedziałem, że łatwego zarobku. Powiedziałem, że ogólnie zarobku.

Dowód na to znajdziesz w jutrzejszym filmie kiedy to Lourt pisze, że postawił Tiliana v2, bo Almantia i tak by nie przetrwała.

Spisał graczy na straty już w momencie publikacji prezentacji Tiliania v2. Nie zamknął oczywiście Almantii i itemshop'u, zostawił to wszystko.

Ludzie wysyłali SMS'y / Przelewy na serwer który odgórnie był spisany na straty i do zamknięcia. Twoim zdaniem to było fair?

Ja wyszedłem z twarzą, oddałem itemy w konkursie. Nie sprzedałem ich, bo wiedziałem, że serwer upada i jest na liście stratnej.

Drugą kwestią jest ten cały Lourt, Twoje dowody, tysiące myśli, założeń. Mamy kontakt z wieloma administratorami prywatnych serwerów. Dowiedziałem się o nim na tyle dużo, by stwierdzić fakt o Twoim przekręcaniu prawdy.

Jutro ukarze się calutka prawda, pokaże archiwa z starego GG i nowego. Ocenzuruje tylko prywatne sprawy związane z światem realnym.

Zobaczymy kto po tym z twarzą wyjdzie, nie chciałem tego robić ale wy mnie do tego zmuszacie.

W tym momencie przyłożyłeś pistolet do skroni, a ja jutro pociągnę za spust.

Grayst rozpadł się nie z chciwości Lourta - tylko właśnie z winy samych założycieli For Game. To oni włamali się na ten serwer, gdzie było ponad 2,5k graczy. Nie tyle włamali, co przekabacili sponsora na swoją stronę. 

Nigdzie nie powiedziałem, że rozpadł się z chciwości Lourta. Każdy dobrze wie, że tam miał miejsce włam. I taka mała poprawka było tam około 1500 graczy.

I nawet jeżeli to ty pomogłeś Lourtowi dostać się do FG, to zobacz co narobiłeś. Pomogłeś im osiągnąć swój cel i tym samym zniszczyć reputacje tego człowieka. Ciekaw jestem tylko czy zrobiłeś to celowo i świadomie, czy nawet nie spodziewałeś się takiego obrotu sytuacji.

Pomogłem mu. Zaproponowałem mu sam żeby tam doszedł i nie był co do tego przekonany, ja sam zacząłem Haya truć dupę, żeby go przygarnął. Po tym jak się zgodził powiedziałem to Lourtowi i zaprosiłem go na TS'a. Lourt ostatecznie sam wybrał i przyszedł do niczego go nie zmuszałem. Więc nie zarzucaj mi czegoś, jak nie masz zielonego pojęcia o tym co mu załatwiałem i jak. W ForGame praktycznie sam wyczyściłem mu konto, tłumaczyłem ludziom, że upadek Grayst to nie jego wina. Miał schludne konto i opinie podczas stawiania Almantii, Tiliana v2 i Triadora. Tam nie było żadnego obrotu sytuacji, czysty biznes, ICH biznes więc w niego nie wnikam. Teraz kiedy odkryłem, że Lourt ostro kłamał jak chodzi o sprawy związane z Triadorem, to sam nie wiem co tam zaszło i ty też tego nie wiesz. W każdym bądź razie poradzili sobie i udupili ForGame po swoim odejściu, więc wyszedł z prawie czystym kontem. Sporo osób im uwierzyło, ale i tak zmienili nicki. Czemu zmieniliście nicki? Strach przed brudami już w sumie sprzed lat? Ja działam na swoim nicku od 5 lat. Raz dokonałem zmiany i to w sytuacji tego wymagającej i nie wstydzę się tego co robiłem pod nickiem Mr.Nuke, pomagałem ludziom za grosze, a nawet i darmo - Z chęcią sobie to przypisze i z dumą się mogę przyznać, że to ja tego nicku używałem.

Cały Lourt będąc już w For Game wypuszcza świetny serwer "Triador". Ludzie są nim zachwyceni, bowiem gra tam dużo graczy, i serwer wydaje się być bardzo stabilny. Nagle Lourt się o wszystkim dowiaduje, jak został zrobiony w konia. Co ma robić? Czeka cierpliwie na wypłatę i chcę odejść z Teamu. Niestety, główny admin się o tym dowiaduje, a za kogo pośrednictwem?

Hmm, widzę lubisz przedstawiać ludzi tylko w dobrym świetle.

Ktoś tutaj zapomniał o:

Almantii gdzie Lourt spisał graczy na straty, a wszystko było kryte. Ja wtedy się delikatnie sprzeciwiłem Lourtowi, bo zepsuł mi w ten sposób serie.

Tilian, nie wiem jak upadł ale pewnie lenistwo Lourta jak chodzi o bugi, a miało być tak pięknie. Wtedy ludziom mydlił oczy, nie poszedłem go tam kryć, bo byłem w pewnym sensie "obrażony" (Chociaż to za mocne słowa) o tą Almantie.

No za kogo pośrednictwem się dowiaduje? Co ty mi tu próbujesz insynuować, że niby za moim? Ja w tym czasie miałem przerwę od youtuba i wszystkiego. Nie miałem dostępu do internetu i byłem za granica, każdy o tym wiedział. Mam ci tu alibi wstawić? Wróciłem mniej więcej tydzień po upadku Triadora, jak trwały tutaj wojny Lourta z ForGame i to pod innym nickiem, do samego Lourta nawet wtedy nie pisałem.

Potem uzmysławia sobie, że przyczyną tego jesteś też w pewnym stopniu ty. Lourt zaczyna Cię olewać, a ty już nie wiesz jak reagować, gdyż osoba, której pomogłeś nagle wstawia się za osobami, którymi mają z Tobą na karku.

Ooo, później zaczyna mnie olewać. No chyba ci się daty i powody pomyliły, po upadku Triadora normalnie z nim pisałem nawet w pewnym momencie zaoferowałem mu pomoc z nimi żeby mu znowu totalnie konto wyczyścić, bo kilka brudów zostało. W tym momencie mi daje prywatne dane osobowe członków For Game, jeszcze się z nich nabija, ja reaguje na te dane dość obiektywnie. Jedynie z uśmiechem na twarzy przeczytałem dane Fakela, bo zawsze mnie denerwował swoją gadka i udawaniem wszech wiedzącego. Myślę nad użyciem tego przeciwko niemu. Wiem dobrze, że jest spora ilość osób która go nie trawi, po 5 minutach rozmyślam się z mojego "planu", bo już raz zrobiłem takie świństwo i do teraz żałuje (Dokładnie 2 lata temu gimbem byłem i wiem, że mnie to nie usprawiedliwia). Zapisuje sobie ich dane ale już z inną myślą, że mogą się przydać przeciwko samemu Lourtowi, bo zauważyłem takiego jego "dziwne pisanie" ze mną. Detektywem nie jestem, ale wyczułem, że on coś kombinuje.

Ta druga część twojej wypowiedzi to 100% racja. Lourt odwraca się ode mnie bez powodu i bez jakiej kol wiek wdzięczności, że cały czas byłem z nim i go kryłem.

A wiecie co w tym wszystkim jest najzabawniejsze? Matesh obraził się na Przemka o to, że został sprawiedliwie potraktowany przez naszą moderatorkę forum. Myślał, że jest ponad prawem forum, skoro piszę z Przemkiem na GG.

Z palca to wyssałeś? Dostałem warna za double posta (nawet nie na posta), tylko na temat. Lourt mi nie wierzy i lekko mnie to zdziwiło, bo go nigdy nie okłamałem. Pocisnąłem mu na GG tą Karolinę i tyle. Później pytam Lourta kto to wgl. jest i mi mówi, że nie może powiedzieć. Czyli Lourt nagle mi nie wierzy i nie ufa, już jestem pewny, że lada moment się odwróci.

Podchodzę do sprawy twardziej i identyfikuje tę osobę pokazuje mu SS'a który był widoczny na filmie i mi odpowiada, że tak to ona. Po czym piszę, że pogada z teamem.

Na drugi dzień piszę, że nie wie co ze mną zrobić i zdejmie mi punkty za to, że poradniki napisałem. Wkur**łem się, bo nadal mi racji chociaż ją miałem i mam.

Ale się zgadzam, przystaje na to "podajemy sobie rękę" no i jest git. Po wieczór wracam, a tu patrze, że Hope mi przywróciła te % i piszę do Lourta, a on mnie zaczyna ignorować.

Napisałem mu, że mnie wyzwała i ja jej odpowiedziałem na czacie, po czym Iguana usunął mi wszystkie posty na czacie i dał bana. Napisałem do Lourta, że ona mnie może wyzywać itd. a on się temu przygląda, to nadal ignoruje.

Napisałem mu, że chce z nim ostatnia rozmowę przeprowadzić, była to jego szansa na rozejście się w spokoju, ale po prostu to zignorował.

Wypiął się w sumie już na ex dobrego kumpla, który zawsze za nim stawał i pomagał, w imieniu czego? Jakiejś 15-latki którą świeżo co poznał.

Jak to mi bardzo dobry ziomek Yao mówił już od 1.5 roku "Lourt to żmija i oszust, w**huja cie jak nie będziesz mu potrzebny".

Święte słowa jasnowidza.

Także nie pisz głupot, jak nie wiesz o co poszło i jak było. Jutro sobie zobaczysz archiwum i zwątpisz w to, co tutaj napisałeś.

Teraz powiedz mi dlaczego Hope już nie jest administratorem, bo nie jestem w temacie akurat w tej sprawie.

:smile:

Widzę pozostałości z waszego forum. Jak długo pisaliście to na brudno tam żeby mi odpowiedzieć? Całe te dwa dni?

Wy żeby mi odpowiedzieć musicie główkować dwa dni, ja to robię w góra 30 minut na żywca.

Robisz z Lourta poszkodowanego przez życie, teraz ja jestem tym złym? Ja ci powiem tyle, mogę nim dopiero zostać ale tego nie chcecie.

Sam czyściłem konto Lourta twoim sposobem. Uwierz jak masz mnie na przeciwko, to ci to nie przejdzie.

Poza tym Lourt potrzebuje adwokata? Nie potrafi sam się wypowiedzieć? Boi się tak samo napisać co kol wiek tutaj w swojej osobie i na GG do mnie w sumie też?

Ja poczekam na Przemka, z tobą Mariusz pisać więcej nie będę.

@Edit

A i jeszcze jedno, ciekawe czy gdybym wam w drogę nie wszedł przyznalibyście się kim jesteście.

Zakładam, że nie i tutaj się załamuje wasza wiarygodność.

Teraz się tłumaczycie, że trzeba było kryć, bo stereotypy. Nie macie wyboru to się tłumaczycie.

Nie powiedziałbym, że stereotypy tylko masę serwerów które padło od waszego technika, to są fakty nie stereotypy.

Mówisz, że teraz jest wszystko kozak, bo macie dobre zabezpieczenia. Wiesz co ci powiem?

Jak stała Almantia i Tilian v2 też miały dobre zabezpieczenia, a upadły i to nie z powodu włamu.

Twierdzisz, że Lourt jest najlepszym programista i client masterem to dlaczego chciał zlecić Yao stworzenie całej części clienta jak chodzi o pythona, w archiwum to mam i pokaże. Także nie kłam, bo to za pewne wykonał ktoś dla was na zlecenie.

Twój pro technik ma zakaz na robienie serwerów od swojego ojca na pewno o tym wiesz i już się domyślasz co się stanie z waszym serwerem jak teraz w czwartek wykonam do niego telefon i jego ojciec się dowie o tych wszystkich serwerach i nie odprowadzanych podatkach. Lourt dożywotni zakaz na PC, a sam Helium zamknięty z powodu braku technika. Ja zakończę tą "wojnę" z Lourtem właśnie w taki zabawny sposób. Lourt będzie miał nauczkę, że jak się komuś dużo rzeczy mówi, to się na niego nie wypina i to w taki sposób. Ja wam nie muszę nawet dowodów więcej przedstawiać, bo prawda jest taka, że jeden telefon do odpowiedniej osoby i tego serwera nie będzie. Tobie Mariusz gwarantuje, że to ostatni twój serwer z Lourtem, a powiem nawet coś więcej ostatni w jego karierze, ja już o to zadbam i ojciec Lourta pewnie też ;)

Jutro wam tu archiwa wstawię, nawet swoich "tekstów" za które będę się wstydził nie będę cenzurował, jedynie sprawy prywatne i takie których sam bym nie chciał żeby ktoś pokazywał będą zacenzurowane. Ja tą "wojnę" już wygrałem chyba, że zdarzy się jakiś cud i Lourta uratuje. Ja się po tym incydencie zajmę nagrywaniem i nie będzie mnie obchodziło jakie ludzie mają o mnie zdanie po tym wszystkim.

A ty co Mariusz planujesz? :D

Cya.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Lourt = serwer padnie !

Z resztą i tak nie ma pozwolenia od taty :(

"Twój pro technik ma zakaz na robienie serwerów od swojego ojca na pewno o tym wiesz i już się domyślasz co się stanie z waszym serwerem jak teraz w czwartek wykonam do niego telefon i jego ojciec się dowie o tych wszystkich serwerach i nie odprowadzanych podatkach. "

Ktoś chyba dostanie pasem po dupie ! :DD

Opublikowano

Matesh

Hola hola kolego, znowu odwracasz kota ogonem. Zapomniałeś chyba, kto zarządzał finansami na almantii. Item shop almantii nie należał przecież do Lourta, tylko do Twojego kolegi - Hayi. To od niego zależały wszystkie płatności, i to on "wypłacał" pieniądze swoim pracownikom - a najlepsze jest to, że ty doskonale o tym wiesz!

Skoro jesteś pewny chciwości Lourta, to dlaczego mimo wszystko przekręcasz fakty?

Pomogłem mu. Zaproponowałem mu sam żeby tam doszedł i nie był co do tego przekonany, ja sam zacząłem Haya truć dupę, żeby go przygarnął. Po tym jak się zgodził powiedziałem to Lourtowi i zaprosiłem go na TS'a

Toteż właśnie o tym pisałem przez większą część mojej wypowiedzi. Twój kolega Haya wykorzystał Lourta najbardziej jak mógł, a potem zwyczajnie mu nie zapłacił. Gdyby Lourt nie zaczął współpracować z tym nieuczciwym, pazernym oszustem - nie było by tych postów, a może i nawet tematu!

Z palca to wyssałeś? Dostałem warna za double posta (nawet nie na posta), tylko na temat. Lourt mi nie wierzy i lekko mnie to zdziwiło, bo go nigdy nie okłamałem. Pocisnąłem mu na GG tą Karolinę i tyle

Przecież po raz kolejny sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Twierdzisz, że wyssałem to z palca, a sam mimo wszystko to samo potwierdziłeś w podobnym stopniu O_O

Lourt mi nie wierzy i lekko mnie to zdziwiło, bo go nigdy nie okłamałem. Pocisnąłem mu na GG tą Karolinę i tyle

I tyle? I dla Ciebie to nie jest dziwne, że wstawił się za Karoliną i urwał z Tobą wszelaki kontakt? o_O

Czemu zmieniliście nicki? Strach przed brudami już w sumie sprzed lat?

Brudami z przed lat? A cóż my takiego zrobiliśmy przed laty, byśmy byli "splamieni brudem nieuczciwości" ? o_o

Dlaczego Przemek zmienił nick z resztą? O tym cały czas mówie, a idealnym przykładem oraz dowodem na to jest wypowiedź Twojego kolegi "krecika666" niżej. Przez nastawienie niedoinformowanych graczy, oraz ludzi dwulicowych takich jak ty.

Nazywasz Lourta człowiekiem dwulicowym, bo nie wstawił się za Tobą mimo że cały czas mówiłeś mu prawdę. Ale dlaczego miał się za Tobą wstawić? Żeby uświadomić Karolinie że pomimo dobrej pracy jaką sprawuje, musi dostawać łomot bo ty go znasz prywatnie?

Powiem Ci jeszcze jedno, Przemek na początku chciał się za Tobą wstawiać - albo i wstawiał, bo redukował Ci ujemne punkty. Jak zobaczyłem co jest grane porozmawiałem z Przemkiem o tym wszystkim i zagroziłem, że jeżeli będzie nadal utrzymywał z Tobą kontakt - to ja automatycznie odchodzę z tego całego projektu.

To ty się zachowałeś nie fear wobec nas, a nie Przemek wobec Ciebie.

Twierdzisz, że Lourt jest najlepszym programista i client masterem to dlaczego chciał zlecić Yao stworzenie całej części clienta jak chodzi o pythona, w archiwum to mam i pokaże. Także nie kłam, bo to za pewne wykonał ktoś dla was na zlecenie.

Twój pro technik ma zakaz na robienie serwerów od swojego ojca na pewno o tym wiesz i już się domyślasz co się stanie z waszym serwerem jak teraz w czwartek wykonam do niego telefon i jego ojciec się dowie o tych wszystkich serwerach i nie odprowadzanych podatkach. Lourt dożywotni zakaz na PC, a sam Helium zamknięty z powodu braku technika. Ja zakończę tą "wojnę" z Lourtem właśnie w taki zabawny sposób. Lourt będzie miał nauczkę, że jak się komuś dużo rzeczy mówi, to się na niego nie wypina i to w taki sposób. Ja wam nie muszę nawet dowodów więcej przedstawiać, bo prawda jest taka, że jeden telefon do odpowiedniej osoby i tego serwera nie będzie. Tobie Mariusz gwarantuje, że to ostatni twój serwer z Lourtem, a powiem nawet coś więcej ostatni w jego karierze, ja już o to zadbam i ojciec Lourta pewnie te

Nie powiedziałem najlepszym, a jednym z najlepszych - to różnica. Część clienta miała być edytowana przez osobę spoza obszaru naszego kraju, więc kłania się tutaj logiczne myślenie. Myślisz, że tylko Lourt potrafi u nas obsługiwać serwer i to tylko od niego wszystko zależy? No tak, będąc w FG zapewne tam było, bo zarówno Twój przyjaciel jak i jego kolega nie mieli bladego pojęcia o plikach serwerowych, a jak już mieli to nie potrafili manipulować dostępnymi funkcjami.

Nie będę cytować poszczególnych fragmentów Twojej wypowiedzi, gdyż na większość zwyczajnie się powtarzasz zmieniając składnie zdania.

A na koniec fragment, który dosłownie zwalił nas z nóg czytając Twoją wypowiedź, a zarazem idealnie podsumowywuje cały ten cyrk, oraz Twoją osobę w jednym:

Jak na osobę przykładającą nam "pistolet w skroń", masz bardzo interesujący nacisk na spust. Zadzwonisz do Taty naszego administratora, a cały serwer upadnie. I tak kończy ktoś, kto nie jest adwokatem diabła.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Ile na serverze gra osób?

Okolo 500-600 ale liczba graczy z dnia na dzien zaskakujaco wzrasta.

PS: nie sluchaj tych co zaraz napisza, ze 50 w godzinach szczytu bo to typowi koledzy matesha ktorzy siedza 24/7 w prezce aby zjebac opinie serwera.

Chcesz prawde? To Ci wlasnie mowie. Nie zdziwie sie jak na serwie niedlugo bedzie pomad 1k graczy.

Zreszta serwer odwiedzam codziennie wiec nie mam powodow do klamania. A jak nie wierzysz to wejdz i sam sie przkonaj ;)

Opublikowano

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana.

Za ten spam, hejt i pisanie ciągłych głupot już dawno powinny polecieć warny i %%. Typowa zazdrość :)

Jak dostać się na baronówkę ( dungeon ) jesli mam 69 lvl ?

213k6ed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...