Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wejdz o 20. a nie o 7. rano ...

Napisalem, ze w szczytach(czyli popoludnie/wieczor) w m1 jinno jest max 50-60 osob a w shinsoo ledwo cokolwiek.

Klania sie czytanie ze zrozumieniem, powroc do podstawowki.

zhda.png

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny serwer, gdzie mental ma jakieś znaczenie, tzn. tak jak na PL jest mu łątwiej w expie niż bodemu np we v2.

To mi się bardzo podoba, ponieważ tak właśnie powinno być, że każda postać ma jakiś atut czy to pvp czy pvm.

Super serwer, puki co najlepszy na jakim grałem. Gra się miodnie.

Opublikowano

Serwer świetny! Cieszy mnie to, że gra coraz więcej ludzi. Zamiast czytać te szopki jakie odstawiają w prezentacji forumowicze, polecam pobrać serwer i sprawdzić czy warto grać. Moim zdaniem jest dopracowany i dość oryginalny. Team aktywny, częste oraz różnorodne eventy. Czego chcieć więcej?

Do tych panów z filmikami oraz wywodami na temat Lourta: Proszę Was, nie róbcie z tej prezentacji widowiska typu "Ukryta prawda". Jestem zwykłym graczem i mam to w głębokim poważaniu co Wy tam do siebie macie. Nie chce o tym czytać. Zróbcie osobny temat i tam smarujcie sobie po tyłkach.

Opublikowano

[Matesh]
Nie ma co, popisałeś się Szerloku :) Nie dość że nie zrozumiałeś Ironni oraz wręcz trywialnej frazy, to jeszcze przez 30 minut pokazywałeś jak Lourt naśmiewa się z FG.
Szczerze mówiąć, spodziewałem się czegoś bardziej szokującego, a tu proszę! Jedyne w sumie za co mogę zwrócić honor, to fakt że Przemek chciał zaczerpnąć pomocy od Yao,
ktory i tak tego nie zrobił. W zasadzie to chyba dobrze o nas świadczy, że chcieliśmy w jak najlepszym stopniu wyrożnic serwer. Czy to złe? O_O
Nadal Twierdze, że Przemek jest jedym z najlepszych techników. Nigdy nie napisałem że jest najlepszy, aczkolwiek sądzę że jesteś w stanie mi i to udowodnić, więc czekam.
A co do Twojego całego filmiku, już nawet nie trzeba być wtajemniczonym w całą sprawę żeby stwierdzić jak desperacko usiłujesz nam zaszkodzić.
Caly film wyglada mniej więcej tak: "odwróćcie się wszyscy od Lourta, nie widzicie że on mnie olał dla jakiejś Karoliny?! Spójrzcie co on wyprawia, patrzcie na te wszystkie archiwa
jak Przemek przezywa Haye!"O_O
Natomiast jedna sprawa naprawdę mnie poruszyła w tych Twoich wypocinach. Dlaczego zwykłego, neutralnego gracza który kompletnie nie rozumie o co chodzi w naszej dyskusji nazywasz "sprzedajną k^%$@".
Już nawet pomijam fakt, że jest to kompletne niehumanitarne wobec niego, ale co z Twoją godnością? Masz problem do nas, czy do tych ludzi? w Tobie nie ma za grosz moralności,
nie wspominając już o kulturze osobistej.
Reasumując. Twoje dowody, ten filmik i cały ten cyrk nie dowodzi tak naprawdę niczemu. Nie udowodniłeś tymi SSami kompletnie nic, co miało by jakiś wpływ na funkcjonowanie serwera helium2. Wyciągnałes
jedynie na wierzch Twoje prywatne stosunki miedzy sobą, a częścią naszego Teamu. Chciałbym również prosić moderatora MPC forum, o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji w stosunku do Matesha.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Budowniczy
Opublikowano

strona mi nie dziala caly czas pokazuje mi sie ze sie cos laduje

Musisz zmienić przeglądarkę.

Pozdrawiam

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nie ma co, popisałeś się Szerloku :) Nie dość że nie zrozumiałeś Ironni oraz wręcz trywialnej frazy, to jeszcze przez 30 minut pokazywałeś jak Lourt naśmiewa się z FG.
Szczerze mówiąć, spodziewałem się czegoś bardziej szokującego, a tu proszę! Jedyne w sumie za co mogę zwrócić honor, to fakt że Przemek chciał zaczerpnąć pomocy od Yao,
ktory i tak tego nie zrobił. W zasadzie to chyba dobrze o nas świadczy, że chcieliśmy w jak najlepszym stopniu wyrożnic serwer. Czy to złe? O_O
Nadal Twierdze, że Przemek jest jedym z najlepszych techników. Nigdy nie napisałem że jest najlepszy, aczkolwiek sądzę że jesteś w stanie mi i to udowodnić, więc czekam.
A co do Twojego całego filmiku, już nawet nie trzeba być wtajemniczonym w całą sprawę żeby stwierdzić jak desperacko usiłujesz nam zaszkodzić.
Caly film wyglada mniej więcej tak: "odwróćcie się wszyscy od Lourta, nie widzicie że on mnie olał dla jakiejś Karoliny?! Spójrzcie co on wyprawia, patrzcie na te wszystkie archiwa
jak Przemek przezywa Haye!"O_O
Natomiast jedna sprawa naprawdę mnie poruszyła w tych Twoich wypocinach. Dlaczego zwykłego, neutralnego gracza który kompletnie nie rozumie o co chodzi w naszej dyskusji nazywasz "sprzedajną k^%$@".
Już nawet pomijam fakt, że jest to kompletne niehumanitarne wobec niego, ale co z Twoją godnością? Masz problem do nas, czy do tych ludzi? w Tobie nie ma za grosz moralności,
nie wspominając już o kulturze osobistej.
Reasumując. Twoje dowody, ten filmik i cały ten cyrk nie dowodzi tak naprawdę niczemu. Nie udowodniłeś tymi SSami kompletnie nic, co miało by jakiś wpływ na funkcjonowanie serwera helium2. Wyciągnałes
jedynie na wierzch Twoje prywatne stosunki miedzy sobą, a częścią naszego Teamu. Chciałbym również prosić moderatora MPC forum, o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji w stosunku do Matesha.

Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu. Adekwatnie jestem gotów pokusić się stwierdzeniem, że percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych, co nie koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na ów temat biorąc pod uwagę wszelkie aspekty w tej kwestii.

Dziękuje, jest to najprawdopodobniej moja ostatnia wypowiedź kierowana do ciebie i jednocześnie w tym temacie.

Piszesz nadal bzdury mimo, że na filmie dobrze wszystko widać, także zaprzestaje spamowania tutaj i tłumaczenia się z twoich ubogich zarzutów.

@Anty-Warn

Ile jest szans na pomyślne ulepszenie kilofa na +4?

Serwera oczywiście nie polecam ze względu na administracje.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu. Adekwatnie jestem gotów pokusić się stwierdzeniem, że percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych, co nie koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na ów temat biorąc pod uwagę wszelkie aspekty w tej kwestii.

Dziękuje, jest to najprawdopodobniej moja ostatnia wypowiedź kierowana do ciebie i jednocześnie w tym temacie.

Piszesz nadal bzdury mimo, że na filmie dobrze wszystko widać, także zaprzestaje spamowania tutaj i tłumaczenia się z twoich ubogich zarzutów.

@Anty-Warn

A ten tekst skąd? Z kwejka dla gimbo-hejtów do kończenia dyskusji na zbyt wysokim dla nich poziomie? >_>

Serwer z bUlem serca polecam i z nadzieją, że będzie więcej graczy. Ten serwer takze potwierdza moja teorie - czym gorsza i czym bardzieh hejtowana administracja tym lepszy serwer robi.

Santriel, FuBu, Lourt itd.

Pozdrawiam.

zhda.png

Opublikowano

@Anty-Warn

Wiesz najbardziej wzruszyła mnie twoja historia, w której lourt nie posłuchał Ciebie i nie wyrzucił jej z teamu to takie bardzo smutne aż pójdę wysmarkać nos - tak się ku**a wzruszyłem (Tak wynika z tego filmu, który pokazałeś że prowadzisz z nim wojne dlatego, że nie wyrzucił jej z teamu)

Nie jesteś jego panem abyś mu rozkazywał co ma robić ;]

ps. w teamie twojego serwa pewnie też nie każdy będzie miał 18lat+ wtedy równie dobrze lourt będzie mógł podpierd***ć was SO SAD

Serwer polecam w dalszym ciągu matesh zazdrosny o to, że lourtowi w końcu wyszedł serwer i próbuje zniszczyć reputacje teamu

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy nie wbijają na serwer bo trochę im za mało ludzi. Tyle, że jak każdy tak będzie robił to ta liczba nie będzie wzrastać. Wbij i pograj zobacz sam ile ludzi. Inni zobaczą, że jest więcej i też wbiją tak to działa. Ja jeszcze raz polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra.

Dlaczego nie mogę otworzyć księgi misji (expert)? W queście wyskakuje mi jakiś Certyfikat Boga Smoków...

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy nie wbijają na serwer bo trochę im za mało ludzi. Tyle, że jak każdy tak będzie robił to ta liczba nie będzie wzrastać. Wbij i pograj zobacz sam ile ludzi. Inni zobaczą, że jest więcej i też wbiją tak to działa. Ja jeszcze raz polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra.

Dlaczego nie mogę otworzyć księgi misji (expert)? W queście wyskakuje mi jakiś Certyfikat Boga Smoków...

Certyfikat Boga Smoków będzie uprawnieniem, który może wyrobić każdy po ukończeniu 80 poziomu postaci. Uprawnia on przede wszystkim do wykonywania na naszym serwerze ksiąg misji expert, bez niego nie będzie możliwe rozpoczęcie zadania. Certyfikat jest przypisywany do postaci i nie jest zdatny do handlu. Na jego wyrobienie trzeba oczekiwać 48h po ukończeniu ostatniej misji. Przedmiot nie może być uzyskany z Item shopu. Aby otrzymać uprawnienie, musimy zgłosić się po osiągniętym poziomie postaci do Strażnika Miasta, oraz wykonać trzy bardzo trudne zadania. W przypadku niepowodzenia zadań o charakterze czasowym, można starać się o poprawkę - lecz trzeba odczekać przy tym 12h.

Straznik Wsi, Miejski, Kapitan sprawdz :)

zhda.png

Opublikowano

Licznik podkręcony x2. Serwer to gotowiec zrobiony tylko i wyłacznie dla kasy, zero pomocy od administracji tylko sie bawią w m1 nic więceej , nie polecam totalny syf

Opublikowano

Wiesz najbardziej wzruszyła mnie twoja historia, w której lourt nie posłuchał Ciebie i nie wyrzucił jej z teamu to takie bardzo smutne aż pójdę wysmarkać nos - tak się ku**a wzruszyłem (Tak wynika z tego filmu, który pokazałeś że prowadzisz z nim wojne dlatego, że nie wyrzucił jej z teamu)

Nie jesteś jego panem abyś mu rozkazywał co ma robić ;]

ps. w teamie twojego serwa pewnie też nie każdy będzie miał 18lat+ wtedy równie dobrze lourt będzie mógł podpierd***ć was SO SAD

Serwer polecam w dalszym ciągu matesh zazdrosny o to, że lourtowi w końcu wyszedł serwer i próbuje zniszczyć reputacje teamu

Kurwa, ale ty głupoty pierdolisz ... Matesh jest zazdrosny o to że Loutrowi w końcu wyszedł serwer ? tylko jakbyś nie wiedział to Matesh pomagał przy Grayscie i potem pomagał mu z Almantia, zanim ktokolwiek wiedział o Grayście Matesh już z Loutrem siedzieli i rozmawiali na temat tego serwera ... więc niedoinformowany mały cyganie nie pierdziel głupot skoro bladego pojęcia nie masz dosłownie o niczym, nigdy nie rozmawiałeś z Loutrem, nigdy nie rozmawiałeś z Mateshem więc co ty tu masz wgl do powiedzenia o.O ... bo pisząc że Matesh jest zazdrosny to piszesz rzeczy wyssane przez Ciebie z palca i wymyślone przez Ciebie.

Z całego filmiku piszesz że Lourt nie posłuchał Matesha i nie wyrzucił niepełnosprytnej Caroline aka Hope z Teamu ? że Matesh nie jest jego panem ?

Tylko pokaż mi mały gimbusiarski cyganie kiedy Matesh napisał by Lourt wyrzucił ją z teamu ? ... no właśnie ...

Następnym razem zanim coś napiszesz i pododajesz sobie nowych własnych informacji i zaczniesz udawać że ty wszystko wiesz przeczytaj to dwa razy, przemyśl to co chcesz napisać a potem tego nie pisz bo wiesz tyle co nic, a jak myślisz że jesteś " ważny " bo jesteś jednym z cyganów swojej gildii to się grubo mylisz :) bo nikt was nigdy na poważnie nie brał :) więc nie rób ważniaka z Siebie.

Administracja widać że boi się filmików matesha :) bo jak tylko wszedłem do gry to dostałem Perma w grze za to że napisałem by ludzie weszli pod prezke heliuma i zobaczyli filmik Matesha i zobaczyli na czym tak naprawdę graja :)

Nie wiem za co poleciał ten perm, i jak chce dostać konkretny powód :) bo jak na razie nie zrobiłem nic by dostać perma :) a powód mojego bana to " by Lateray " :)

Sam nie mieszam się między Matesha i Lourta, ale sami zobaczycie że Matesh miał racje ze wszystkim :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Licznik podkręcony x2. Serwer to gotowiec zrobiony tylko i wyłacznie dla kasy, zero pomocy od administracji tylko sie bawią w m1 nic więceej , nie polecam totalny syf

Przykład typowego trolla który gówno wie a najwięcej pisze. Ch*j, że nie ma nigdzie licznika...

Opublikowano

Przykład typowego trolla który gówno wie a najwięcej pisze. Ch*j, że nie ma nigdzie licznika...

Jest, ale nie działa.

Free 5% ;3

Opublikowano

No niestety serwer rozwija sie tak, ze w shinsoo nie ma prawie nikogo, a w jinno ledwo garstka ludu w szczytach, nie wiem czy z max 50 ma osob to juz widze te 600.

Umyj zaropiałe oczy, to się przekonasz co do ludzi, po za tym jak wchodzisz w godzinach 6-7 rano gdzie jak już ktoś jest na metinie to dropi itp, bo ludzie idą do szkół, prac itd to powodzenia, wejdź sobie o 18 na ch1 do Arii to może zobaczysz jak jest na prawdę, po za tym to nie jest aż taki hard, więc nie ma wszędzie sklepów jak na hardach...

5180.jpg

Opublikowano

Serwer polecam gorąco, serwer udał się super zapraszam do gry.

Co do hejterstwa to jebać ich ;)

Ty to się nie odzywaj bo mimo, że kręcisz na yt czy kij wie co to jesteś dziwny.

Nie dość, że zero argumentów, tylko wyzwiska to na forum wrzucasz fotki obcych ludzi i mowisz, ze to Ty!!! Beka z typa..

I w tej chwili Ty nie podales ani 1 argumentu, a inni tak wiec w tej sytuacji sam jestes hejt.

Pozatym max 50, moze 60 osob w jinno m1 to jest jak juz pisalem w godzinach szczytu. 600 to chyba w Waszych snach jest, mimo malej ilosci graczy polecam serwer ale jak widze, ze ludzie popieraja takich blaznow jak Ty to mam watpliwosci bo co, ze serwer fajny jak gracze tępa masa.

Sam gram tylko, ze zle mi sie robi jak ludzie krytykuja, a Wy oprocz zwyzywania nie potraficie nic odpowiedziec oprocz wlasciciela serwera.

I jemu pozostawcie pisanie bo Wy tylko zniechecacie normalnych graczy.

zhda.png

Opublikowano

Ty to się nie odzywaj bo mimo, że kręcisz na yt czy kij wie co to jesteś dziwny.

Nie dość, że zero argumentów, tylko wyzwiska to na forum wrzucasz fotki obcych ludzi i mowisz, ze to Ty!!! Beka z typa..

I w tej chwili Ty nie podales ani 1 argumentu, a inni tak wiec w tej sytuacji sam jestes hejt.

Bez komentarza.

Pozatym max 50, moze 60 osob w jinno m1 to jest jak juz pisalem w godzinach szczytu. 600 to chyba w Waszych snach jest, mimo malej ilosci graczy polecam serwer ale jak widze, ze ludzie popieraja takich blaznow jak Ty to mam watpliwosci bo co, ze serwer fajny jak gracze tępa masa.

Sam gram tylko, ze zle mi sie robi jak ludzie krytykuja, a Wy oprocz zwyzywania nie potraficie nic odpowiedziec oprocz wlasciciela serwera.

To, że jest ponad 50-60 ludzi w m1 (tylko i wyłącznie na ch1) nie znaczy to że na serwie jest mniej niż 600 osób .. to nie jest easy że każdy stoi w m1 i każdego zabija.. ludzie mają co do roboty, spota na mapach poniżej atlantydy (75) który był by wolny można szukać ze świecą, tak samo metki... w dzień znalezienie metka prawie graniczy z cudem... więc trochę swój licznik w oczach masz za przeproszeniem zjebany ;/.

ps. Nie chce się z Tobą wdawać w kłótnie, ponieważ w końcu olałeś Matesha i głoszoną przez niego propagandę.

5180.jpg

Opublikowano

Kurwa, ale ty głupoty pierdolisz ... Matesh jest zazdrosny o to że Loutrowi w końcu wyszedł serwer ? tylko jakbyś nie wiedział to Matesh pomagał przy Grayscie i potem pomagał mu z Almantia, zanim ktokolwiek wiedział o Grayście Matesh już z Loutrem siedzieli i rozmawiali na temat tego serwera ... więc niedoinformowany mały cyganie nie pierdziel głupot skoro bladego pojęcia nie masz dosłownie o niczym, nigdy nie rozmawiałeś z Loutrem, nigdy nie rozmawiałeś z Mateshem więc co ty tu masz wgl do powiedzenia o.O ... bo pisząc że Matesh jest zazdrosny to piszesz rzeczy wyssane przez Ciebie z palca i wymyślone przez Ciebie.

Z całego filmiku piszesz że Lourt nie posłuchał Matesha i nie wyrzucił niepełnosprytnej Caroline aka Hope z Teamu ? że Matesh nie jest jego panem ?

Tylko pokaż mi mały gimbusiarski cyganie kiedy Matesh napisał by Lourt wyrzucił ją z teamu ? ... no właśnie ...

Następnym razem zanim coś napiszesz i pododajesz sobie nowych własnych informacji i zaczniesz udawać że ty wszystko wiesz przeczytaj to dwa razy, przemyśl to co chcesz napisać a potem tego nie pisz bo wiesz tyle co nic, a jak myślisz że jesteś " ważny " bo jesteś jednym z cyganów swojej gildii to się grubo mylisz :) bo nikt was nigdy na poważnie nie brał :) więc nie rób ważniaka z Siebie.

Administracja widać że boi się filmików matesha :) bo jak tylko wszedłem do gry to dostałem Perma w grze za to że napisałem by ludzie weszli pod prezke heliuma i zobaczyli filmik Matesha i zobaczyli na czym tak naprawdę graja :)

Nie wiem za co poleciał ten perm, i jak chce dostać konkretny powód :) bo jak na razie nie zrobiłem nic by dostać perma :) a powód mojego bana to " by Lateray " :)

Sam nie mieszam się między Matesha i Lourta, ale sami zobaczycie że Matesh miał racje ze wszystkim :)

Widać kto jest gimbusem i to w dodatku niepełnosprytnym :C oglądałeś filmik swojego ziomka z neta? a no nie tak to byś zauważył o czym pisali ale co będę tłumaczyć takiemu przyje***i jak Ty, który musi przylizać dupke :/

Pomagał przy grays'cie? to dlatego tak marnie skończył serwer? haha ^^

Bana dostałeś za to że jesteś sprzedajny już masz powód nie musisz płakać xD

Ps. jak byś widział to każdy serwer lourta padał przez włamy, potem poszedł do FG gdzie wydymali go na 4 tyś. a teraz zrobił serwer i wszystko idzie mu dobrze więc skończ już pierd*lić ;] zbyt bardzo uzależniony jesteś od tej gry polecam odpocząć trochę wtedy mniej nerwów będziesz mieć oraz jeżeli masz kompleksy z Cyganami to również współczuję okradli Cie?

Opublikowano

Każdy ma prawo się odezwać... ale ludzie po co ta nienawiść?

Nie zgodzę się z Tobą, moim "okiem" gra więcej osób. I wydaje mi się, że jest ich co i raz więcej. Nie przesiaduję w m1 lecz widzę na "wołaj". Dziękuje za nazwanie mnie określeniem "tępa masa" tylko dlatego, że wypowiedz Twojego wroga mi się podoba. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...