Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Wczoraj zacząłem tu grać, oglądam przy okazji Vastiara, może się potem z nim zmierzę na serwerze.

Co do serwera, jest dopracowany w ch*j, że tak powiem.

Dopiero 33 poziom, ale na 35 się zatrzymam, doexpię buffa, peta na wyższy lvl i trochę na metki się pochodzi i best kapitana.

Mniam!

fazb.jpg

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo!

Wczoraj zacząłem tu grać, oglądam przy okazji Vastiara, może się potem z nim zmierzę na serwerze.

Co do serwera, jest dopracowany w ch*j, że tak powiem.

Dopiero 33 poziom, ale na 35 się zatrzymam, doexpię buffa, peta na wyższy lvl i trochę na metki się pochodzi i best kapitana.

Mniam!

chwilowo mi mikro padło ale juz zamówiłem jacka stereo do miksera i niedługo bd znowu nagrywał :D

Opublikowano

Okej pora wstawić filmik który obiecałem.

Na wstępie jednak chce poinformować, że to nie jest spam tylko moje argumenty dlaczego nie warto grać na serwerze w wersji video.

Jest to moja opinia poparta dowodami i jednocześnie wiarygodne potwierdzenie mojego poprzedniego posta w tej prezentacji.

Także proszę nie warnować za to co mówię, bo administracja danego serwera to również serwer.

Post jest jak najbardziej na temat moim zdaniem, ale ocenę wartości tego posta pozostawię jednak moderacji.

Oto film:

https://www.youtube.com/watch?v=OeYGnCeqkkE

Teraz popierasz serwer Lourta, a jak startowałeś twój Revo**tion to najchętniej wsadziłbyś mu kose w żebra.

Liczę na to, że nie wiedziałeś, że to serwer Lourta i jesteś porządnym wiarygodnym człowiekiem, a nie hipokrytom.

Iguana przestań już polecać serwer na którym masz administratora i pisać o sobie z poziomu gracza, bo to jest żałosne.

Nie polecam serwera ze względu na liczne bugi które tam na pewno występują i administracje.

Ps. Ludziska od was zależy ocena tego filmu. Ja z tego miejsca pozdrawiam kumatych i ceniących swój czas / pieniądze.

Resztę mam w moim poważaniu, bo i tak przyjdą mi przyznać racje.

Także pozdrowionka dla wszystkich kumatych!

Dodam też antywarna, na wszelki wypadek...

@Antywarn

Jak zdobyć trute na tym serwerze i jakie ulepszacze są potrzebne na +9

hahaha :D no to ładne rzeczy tu nam wychodzą xD

A jak Matesh coś mówi to tak jest, po drugie zanim wystartował Grayst to Matesh mówił mi o nim z 2 miesiące wcześniej więc mu wierze w 100%

Co do twojego pytania AntyWarn

@ Jak zdobyć trute na tym serwerze i jakie ulepszacze są potrzebne na +9

z tego co widzę trute możesz zdobyć od Loutra a po co Ci ulepki skoro dostaniesz ją +9 :D

Jeśli chodzi o skrzydła na Almantii to masz racje były one powyżej 53% śr ... były one 57%sr ... 12 zręka,12 siła, 10 lud :) nawet wiem kto je miał ale to już mniejsza z tym xD

-----------

Caroline aka hope :D widać trochę niepełnosprytna :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nowe miasta mi strasznie laguja,po za tym pustki,na ogolnym tez malo kto pisze

Na ogólnym bardzo duzo osób pisze :D i jakbyś przeczytał to byś wiedział że adminsitracja zmieina miasta na stare :D Dzisiaj ze 500 osób spokojnie było.

Opublikowano

na samym evencie można bylo zobaczyc, że jest okolo 400-500 graczy + ci ktorzy na event nie przyszli. Spokojnie gra 600-700 osób :)

Opublikowano

Taki niby Pro elo elo serwer , najlepszy , najdoskonalszy , jak ktoś pisał " Genialny " a gra tylko 500-600 osób? to chyba coś jest nie tak a wiecie co ? ADMINISTRACJA!

A z dzień nadziej liczba się zmniejsza zamiast powiększać ;)

Opublikowano

Taki niby Pro elo elo serwer , najlepszy , najdoskonalszy , jak ktoś pisał " Genialny " a gra tylko 500-600 osób? to chyba coś jest nie tak a wiecie co ? ADMINISTRACJA!

Co do liczby graczy nie grasz nie gadaj, dużo siedzę w grze, jestem top 2 więc wiem więcej w takich sprawach od ciebie ;3

ps .. Tam jest wyjście lub inaczej nazywając koniec zazdrości ;33 ------->

5180.jpg

Opublikowano

Ja na razie zastrzeżeń nie mam prawie żadnych, był fajny event gdzie była możliwość uzyskania bao-bao ( dzięki temu, że moj buff miał 31lvl i mógł używać kilofa sam go zdobyłem, FCK YEA!! :D ) i ogólnie gra się przyjemnie. Jak na razie mając 42lvl mam niemały problem ze zalezieniem spotu tyle wiary siedzi tam gdzie chciałbym poexpać, ale to nic, stare czasy się przypominają, gdzie trzeba było rezerwować spota :) Pomysł z biologiem bardzo fajny, zero wkurwu, wszystko jasno postawione, za co wielki +. Skille jak na razie mam jedno G3 i tutaj jak coś mogę mieć "małego wonta" - w radzie jest napisane, że 250% więce szansy NAWET W PRZYPADKU KAMIENIA DUCHOWEGO, co jest chuja wianką, gdyż sam spaliłem dziś kamola na radzie :rolleyes: W sumie już 150tokenów na rady wydałem, 2 weszły 1 nie, co jest dziwne, gdyż 250% więcej na duchowym powinno być równe 100% :( Yang dropi mało co mnie samego skłoniło do dumania jak zarobić by wbić czy to kozaki na 9 czy upiorną maskę. Handel jest tutaj jak najbardziej zalecany, z samego dropu yang nie uzbierasz tyle, co z dropu.

DZIĘKI BOGU, ŻE BĘDĄ STARE MIASTA, BO TEN BŁĄD Z VISUALEM MNIE ZA PRZEPROSZENIEM WKURWIA.

A, i taka mała rada dla tych co zaczynają/chcą zaczać. Nie ładujcie kasy w fmsy/riby czy co tam +0. Z best. kapitana dropią bronie na 30 +7/+8/+9 & 5bony & raz nawet shuriken z + mi wypadł :)

Szkoda tylko, że z metków poza kamykiem duchowym i 2 tokenów za osiągnięcie prawie nic wartościowego nie ma :( Kd +4 mam już prawie całe depo :rolleyes:

Pozdrawiam i zachęcam do gry :ninja:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Co to ma być za hejt na serwer ? Serwer jest bardzo fajny więc nie wiem skąd ta krytyka to że jest Lourt w teamie to nie znaczy że będzie teraz navi...

Opublikowano

Liczba się powiększa, widać.

Co to ma być za hejt na serwer ? Serwer jest bardzo fajny więc nie wiem skąd ta krytyka to że jest Lourt w teamie to nie znaczy że będzie teraz navi...

Lourta nie ma.

AKTUALNIE TRWA PRZERWA, KTÓRA MA NA CELU PRZYWRÓCENIE ZWYKŁYCH M1.

fazb.jpg

Opublikowano

Człowieku, każdy zauważył to w temacie, że jesteś przydupasem Matesha.

Tyle w temacie.

@AW. serwer tak jak wyżej oceniają koledzy, jeśli nie jesteś pewien czy zagrać, wejdź, naprawdę się opłaca!

Opublikowano

To jest tak zwana GANGSTA Matesha :D nie przejmujcie się nimi :D graczy z dnia na dzien wzrasta a dzisiejszy event był idealny :D

Propsy dla adminsitracji! :D Bedziecie mieli wiecej graczy! Nie przejmujcie sie tymi hejtami. :)

Opublikowano

Serwer na prawdę warty zagrania. Widać że administracja się stara, odpisuje na pw i pomaga przy problemach. Bugi są usuwane na bieżąco. Dzisiejszy event był świetny jeżeli się miało odrobinę szczęścia to byłaś możliwość wygrania bardzo ciekawych nagród. Na forum widziałem jeszcze kilka takich nowych eventow więc to jest na prawdę duży plus. Ogólnie gra się przyjemnie czasami w wywala ale będzie to naprawione w dzisiejszej przerwie technicznej. Polecam serwer :)

Opublikowano

Minus jest taki że misji nie można wykonać jeżeli masz za wysoki poziom bo lecą itemki na ziemie zamiast do eq bez sens chyba skończe gre bo lubie mieć misje all na bierząco a tutaj nie można ich wykonać jeżeli się ma za duży lvl w stosunku do questa.

Opublikowano

Polecam serwer, nie polecam forum.

Modzi to jakiś żart, żałosny poziom, żałosna kultura, gówniarze i głupie pokemony. A Caroline czyli Hopka powinna się pociąć i powiesić zostawiając kartkę "życie jest smutne xDDDDD".

I nie, nie dostałem ani jednego warna.

zhda.png

Opublikowano

Polecam serwer, nie polecam forum.

Modzi to jakiś żart, żałosny poziom, żałosna kultura, gówniarze i głupie pokemony. A Caroline czyli Hopka powinna się pociąć i powiesić zostawiając kartkę "życie jest smutne xDDDDD".

I nie, nie dostałem ani jednego warna.

Ale hope nie ma teamie nie wiem czy wiesz. ^^ gadasz na forum a nie wiesz co tam sie dzieje ^^
Opublikowano

Wszyscy bardzo ładne pościki piszecie, ale tak samo się na tym serwerze zawiedziecie jak ja. Kiedy pisałem posty o 3 albo 4 serwerze tego team'u. Kilka osób na gg pisało mi, żebym się tak nie podniecał, bo i tak padnie, a ja oczywiście swoje, będąc w przekonaniu, że takie serwery nie mogą paść. Potem, wieczorem kumpel wszedł do gry i pokazał mi trutke (56 śr, 12 sila, i chyba DT). Po kilku dniach serwer padł. Tak samo tutaj będzie. Lourt zacznie sprzedawać itemki na lewo za hajsik i w końcu ktoś nie wytrzyma i puści famę, jak naprawdę jest.

NIE TRAĆCIE CZASU NA TEN SERWER, BO I TAK DŁUGO NIE POSTOI!

P.S

Nie jestem niczyim lizodupem, a na pewno nie Matesh'a. pis YO

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Oj no to chyba odchodzę z serwera :) MPCforum chyba lepiej się spisze. Jak tu ma być navi to ja podziękuje

Opublikowano

Mnie tam to osobiście wisi czy padnie dziś czy jutro. Zawsze jak gram na privach jestem tego świadom, że dziś mogę pograć a jutro serwer padnie. Jakoś mało mnie to rusza, nie ten to inny, chodzi o to żeby sobie pograć.

Btw. dalej mam problem z błędem c++, myślałem, że te nowe miasta mi to wywalają, ale jednak nie. Po teleportacji bądź wylogowaniu czasem mi się dzieje takie coś :

http://imageshack.us/photo/my-images/203/mqet.png/

Za pomoc dam lajka i 5 gwiazdek w profilu jak komuś na tym zależy :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Oj no to chyba odchodzę z serwera :) MPCforum chyba lepiej się spisze. Jak tu ma być navi to ja podziękuje

powiem tyle, jesteś truchło którym każdy pomiata.

ps. Zapraszam na serwer, na żadnym mi się lepiej nie grało.

5180.jpg

Opublikowano

ps. Zapraszam na serwer, na żadnym mi się lepiej nie grało.

Straciłeś widza śmieciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...