Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :)

Dalej nie dostałem informacji w sprawie mojego bana od Lateray :)

Chciałbym dostać konkretny powód od administracji, a konkretnie od tego pseudo GMa :)

----------

Sytuacje dobrze on zna :) napisałem na wołaj " zobaczcie sobie filmik Matesha pod zapowiedzą Helium a zobaczycie na czym tak naprawdę gracie " :)

Za to poleciał perm bo od razu się koło mnie zalogował i w tej samej chwilo poleciał ban :)

---------

Nie gram na tym psedo serwerze, chce jedynie poznać kokretny powód bana z dowodami :) bo chyba nie rozdajecie banów za to co się pisze na mpc prawda ? :)

Zeby nie musieli sie meczyc to ja odpowiem.

Podzeganie graczy/Dzialanie na szkode serwera.

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze skonczysz biadolic, poniewaz mimo, ze tu niegram to czasem wejde, a graczy nie ubylo od czasu pseudo-hejtu matesha tylko przybywa i przybywa z dnia na dzien.

Ja przestalem grac bo resp metinow jest taki jak na PL, jak i czas ich respu takze dlugi jak na PL co mnie wkurzalo.

zhda.png

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ponownie :)

Dalej nie dostałem informacji w sprawie mojego bana od Lateray :)

Chciałbym dostać konkretny powód od administracji, a konkretnie od tego pseudo GMa :)

----------

Sytuacje dobrze on zna :) napisałem na wołaj " zobaczcie sobie filmik Matesha pod zapowiedzą Helium a zobaczycie na czym tak naprawdę gracie " :)

Za to poleciał perm bo od razu się koło mnie zalogował i w tej samej chwilo poleciał ban :)

---------

Nie gram na tym psedo serwerze, chce jedynie poznać kokretny powód bana z dowodami :) bo chyba nie rozdajecie banów za to co się pisze na mpc prawda ? :)

Jest to serwer prywatny, więc administracja nie musi Ci się z niczego tłumaczyć .. Mogą zrobić co chcą bo to ich serwer, a Ty jesteś na nim jedynie gościem, tak samo jak ja. Na szczęście ta administracja ostrzega przed wszelkimi przerwami godziny przed nimi na chacie oraz str głównej serwera, tak samo idzie się z nimi skontaktować i otrzymać odpowiedź. Zapraszam na serwer ;)

5180.jpg

Opublikowano

Bardzo bałam się zagrać na tym serwerze, ponieważ jest tu tyle nowości, że sądziłam, że tego nie ogarnę. Po 30 min w grze wbiłam 10 lv ninją, co nie jest łatwe xD. Gra się bardzo przyjemnie, przyjaźnie nastawieni ludzie. Drop z metinów jest zarąbisty. ;D Dużo by tu pisać, po prostu zachęcam do gry. :D

Opublikowano

Bardzo bałam się zagrać na tym serwerze, ponieważ jest tu tyle nowości, że sądziłam, że tego nie ogarnę. Po 30 min w grze wbiłam 10 lv ninją, co nie jest łatwe xD. Gra się bardzo przyjemnie, przyjaźnie nastawieni ludzie. Drop z metinów jest zarąbisty. ;D Dużo by tu pisać, po prostu zachęcam do gry. :D

Jak wbilas na serwer? ja nie moge a wpisuje dobre haslo

Opublikowano

Jak wbilas na serwer? ja nie moge a wpisuje dobre haslo

Wcześniej było pisane, że jeżeli Ci nie działa to zaloguj się na stronie i zmień na inne hasło

Opublikowano

Jaja sobie robisz?

Nie swiateczny tylko mikolajkowy, swieta sie nawet nie zaczely to po pierwsze.

Po drugie plotna dropiace z mobkow, ktore zamieniasz na szkaty, z ktorych dropi kilku dniowe stroje to duzo roboty i zabawa?

Zero fabuly zero pomyslu.

Oh, no coz, Twoj nick wiele wyjasnia, fan tego typka nie moze byc zdrowy psychicznie. :)

Haha, jak zwał tak zwał. Mikołajki to też święto, przynajmniej można tak powiedzieć. Co do tej twojej fabuły i roboty i zabawy. Nie wiem czy grasz solo czy z kimś ale jeżeli ty wchodzisz na metka z perspektywą wydropić, oddać, dostać chujowy item bez bonusów który się za kilka dni skończy to lepiej nie graj. Tu chodzi o tą mikołajkową (żebyś się nie czepiał) eventową atmosferę. Zresztą nie będę się produkował i tak nie zrozumiesz. Co do mojego nicku to tak lubię Jimmsona ale nie jestem jego fanem i gdy zakładałem to konto nie myślałem w ogóle o nim. Mam ksywkę Jimmy a owy nick już był zajęty więc dałem taki :) Pozdro :)

Czy zamierzacie dodać jeszcze jakieś dungeony?

Opublikowano

Haha, jak zwał tak zwał. Mikołajki to też święto, przynajmniej można tak powiedzieć. Co do tej twojej fabuły i roboty i zabawy. Nie wiem czy grasz solo czy z kimś ale jeżeli ty wchodzisz na metka z perspektywą wydropić, oddać, dostać chujowy item bez bonusów który się za kilka dni skończy to lepiej nie graj. Tu chodzi o tą mikołajkową (żebyś się nie czepiał) eventową atmosferę. Zresztą nie będę się produkował i tak nie zrozumiesz. Co do mojego nicku to tak lubię Jimmsona ale nie jestem jego fanem i gdy zakładałem to konto nie myślałem w ogóle o nim. Mam ksywkę Jimmy a owy nick już był zajęty więc dałem taki :) Pozdro :)

Czy zamierzacie dodać jeszcze jakieś dungeony?

Atmosfere?

Swiateczna?

W Metinie?

Gadanie z kumplami na ts jak zwykle(no moze jeszcze bol dupy o to, ze event ssie palke), to, ze dropia jakies kartki nie zmienia atmosfery miedzy nami.

Rozumiem. To ja nie mam zycia. Wszystko jasne. Nie czuje swiatecznej rodzinnej atmosfery jak Ty i Twoi kumple w internetowej grze wiec jestem samotny.

Dzieki, ze mnie uswiadomiles..

Mam nadzieje, ze dla Jimmsona i innych no lifeow na swieta szykujecie cos dobrego! Pamietajcie, swiateczna atmosfera przy komputerze w metinie to podstawa!!!

zhda.png

Opublikowano

Atmosfere?

Swiateczna?

W Metinie?

Gadanie z kumplami na ts jak zwykle(no moze jeszcze bol dupy o to, ze event ssie palke), to, ze dropia jakies kartki nie zmienia atmosfery miedzy nami.

Rozumiem. To ja nie mam zycia. Wszystko jasne. Nie czuje swiatecznej rodzinnej atmosfery jak Ty i Twoi kumple w internetowej grze wiec jestem samotny.

Mam nadzieje, ze dla Jimmsona i innych no lifeow na swieta szykujecie cos dobrego! Pamietajcie, swiateczna atmosfera przy komputerze w metinie to podstawa!!!

W chuj masz cięty język, ale przynajmniej gadasz z sensem :)

Btw. naprawcie Bao-Bao, bo nie daje żadnych statów <_<

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

po długiej przerwie pod metina mam ochote pograć a jak widze z prezentacji ten najbardziej ogarniety, własnie ściągam clienta i dam edita :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Polecam Subskrybować ! Wkrótce więcej odcinków !

Dzięki panie kolego, dzięki Twoim filmikom aż chce się grać :)

Miło przyjemnie, kulturka łap suba należy Ci się .!

@Topic

będzie jakaś aktualizacja w najbliższym czasie ?

Opublikowano

Dzięki panie kolego, dzięki Twoim filmikom aż chce się grać :)

Miło przyjemnie, kulturka łap suba należy Ci się .!

@Topic

będzie jakaś aktualizacja w najbliższym czasie ?

Mała będzie w tym tygodniu, natomiast zastanawiamy się nad kolejnymi nowościami :)

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Jak jest z ilością graczy, bo szukam serwera, a ten wygląda na najbardziej rozsądny ;>

Opublikowano

Jak jest z ilością graczy, bo szukam serwera, a ten wygląda na najbardziej rozsądny ;>

Trochę ludzi gra, możesz śmiało wbijać :)

Łap screena z m1 :

qo5p.jpg

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Ktoś mi wyjasni czemu ciągle mam na sobie toge mimo że mam inna zbroje?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Atmosfere?

Swiateczna?

W Metinie?

Jesteś tępy czy trudny ? Czy ja powiedziałem, że ta atmosfera jest rodzinna? Rodzinna atmosfera przed metinem hahah. Wiedziałem, że nie ogarniesz moich słów. Tak dla twojej wiadomości to nie jestem no lifem, pracuje i mam również własne obowiązki nie tak jak ty wnioskując po twoim zachowaniu.

Okej ale rozwiążmy to inaczej. Rozumiem, że wolałbyś nie mieć wcale eventu? Nie mieć szansy na zdobicie 225SM? Wolałbyś, żeby administracja miała wszystko w dupie i nie przejmowała się takimi pierdołami żeby urozmaicić graczom grę? A może nic nie wygrałeś i Ci żal dupe ściska?

To są pytania retorycznie jak byś nie wiedział :)

Pozdrawiam i jest to mój ostatni post bo ta dyskusja się zniża niestety do twojego poziomu.

Opublikowano

Jesteś tępy czy trudny ? Czy ja powiedziałem, że ta atmosfera jest rodzinna? Rodzinna atmosfera przed metinem hahah. Wiedziałem, że nie ogarniesz moich słów. Tak dla twojej wiadomości to nie jestem no lifem, pracuje i mam również własne obowiązki nie tak jak ty wnioskując po twoim zachowaniu.

Okej ale rozwiążmy to inaczej. Rozumiem, że wolałbyś nie mieć wcale eventu? Nie mieć szansy na zdobicie 225SM? Wolałbyś, żeby administracja miała wszystko w dupie i nie przejmowała się takimi pierdołami żeby urozmaicić graczom grę? A może nic nie wygrałeś i Ci żal dupe ściska?

To są pytania retorycznie jak byś nie wiedział :)

Pozdrawiam i jest to mój ostatni post bo ta dyskusja się zniża niestety do twojego poziomu.

Pierw trujesz mi tyłek, ze nie chodzi o eventy tylko o atmosfere, a teraz piszesz, ze chodzi o eventy.

Prosze Cie zebys zdecydowal o co wreszcie chodzi.

I ndal nie dostalem wytlumaczenia w jaki sposob dropiace kartki i mikolaje na sohan i w lesie(przy okazji w lasach w mt2 nie ma drzew zawuazyl ktos?xDD) tworza swiateczna "atmosfere". Bo Ty napisales, ze chodzi o EVENTOWĄ atmosfere jaka wytwarzaja te eventy..

I nie wiem kto tu jest normalny skoro Ty czujesz swiateczna atmosfere na nielegalnym prywatnym serwerze w jakiejs grze siedzac na kompie.

Pzypominam, eventowa swiateczna atmosfera, zeby nie bylo, ze wyskoczysz mi teraz z atmosfera w realu.

zhda.png

Opublikowano

Ktoś mi wyjasni czemu ciągle mam na sobie toge mimo że mam inna zbroje?

Obok hełmu w EQ masz ikonkę kostiumu.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Czytam te żałosne hejterskie posty i napiszę jedno. Każdy robi co chce i nikt mu niczego nie zabroni. "Kto bogatemu zabroni?". Po drugie też wydaje mi się absurdalne posiadanie uczucia rodzinnej atmosfery świątecznej w Metinie ale istnieje coś takiego jak społeczności internetowe, gdzie takie numery się zdarzają. :) Jeśli ktoś wybrał taką opcje, to już jego decyzja. Ty jednie możesz się na to patrzeć i komentować dla własnej opinii.

Opublikowano

Nie polecam :/

bo? póki co gram od dzisiaj i fajnie jest

Poda ktoś czas respawnu np bossa krolwej pajakow? i swiecenie przy broni +9 jest troche wiesniackie i lipne :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...