Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajebisty, dopracowany pod każdym względem, tylko martwi mnie jedno ....

Niedopasowany drop Yang do serwera ...

na fms +9 trzeba 150k ... a mieć tu 1kk to już jest coś, ludzie są w takiej depresji z kasą że sprzedają już riby po 50k by mnieć na te głupie poty choćby.

Yang leci zdecydowanie za mało

Wczoraj byłem w pt z dwoma osobami, razem było nas 3 i na równym

od 36 do 42lv dropłem tylko 100k ... co to jest 100k na v2 ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z best kapitana dropia itemy na 30 lv +7,8,9

Zbieraj złom i sprzedawaj u handlarki :D

@

Czy cena garniaka i sukni zostanie zmniejszona?

Czy ktoś kto grał na becie patrzył, czy można pierscieniem małżenstwa przenieść sie na mape +100, majac nizszy lv?

Opublikowano

Na stronie ktos wspomnial o yangbugu, jest to poprostu idiota piszacy glupoty czy jednak troche prawdy w tym jest?

Opublikowano

Dzisiaj (tj. niedziela) o godzinie 14:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca wyeliminować problemy występujące w grze. Przerwa potrwa ok. 30-45 minut.

opóznienia? nadal jest offline

82223650201703748708.png

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

Korekty:
- Wgrano poprawki do miast Vegi i Arii dotyczące łowienia oraz wyłączania CH.
- Przywrócona została misja u Dozorcy
- Poprawiono hełmy na 41 poziom
- Poprawiono literówkę w misji
- Poprawiono Kamień Duchowy
- Poprawiono "Rozpocznij w Mieście" w Lochach Pająku 3.
- Zmieniono ceny Smokingu i Sukni Ślubnej
- Dodano 2 nowe respy Przeklętego Żołnierza oraz zmniejszono czas jego respawnu

Uwagi:
- Nadal w niektórych miejscach miast można mieć problem z łowieniem.
- W razie nasileń wyłączanie się M1 zostanie przywrócona poprzednia poprawka blokująca łowienie w miastach na dzisiejszy dzień.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Nic ciekawego. Serwer skończy jak wszystkie serwery Lourta ;)

Ja odradzam gry ze względu na dwulicowego i pazernego założyciela.

Youtuberzy mają z górki jak na wszystkich serwera Lourta. SM'y za nagrywanie, zwykle wybonowane itemki, nietykalność jak chodzi o bany i takie tam mniejsze upominki jak VIP'y.

Koleś okrada was z kasy już od dobrego roku, a wy nadal się dajecie.

Jeszcze z was bekę ciśnie z swoim udanym teamem wielce poszkodowanych przez ForGame.

Ja się dziwie, że wgl. nie boicie się tutaj kont zakładać.

Lourt lubi po upadku serwera dać bazę danych z kontami swoim przydupasa do "sprawdzenia", a jak chodzi o rozsyłanie danych osobowych to też skrupułów nie ma ;)

Ludziska, ja znam Lourta najdłużej z was. Miałem z nim dobry kontakt, sam dostawałem SM'y na jego serwerach, a moi znajomi nawet itemy.

Nigdy konta na jego serwerze nie sprzedałem, zawsze oddawałem w konkursach i dzięki temu jestem czysty.

Niestety, chłop jest fałszywy.

Prawda jest taka, że to ja Lourta z dziury wyciągnąłem jak mu Grayst upadł, ja mu załatwiłem miejsce w ForGame. Trułem dupę Haya przez dobre dwie godziny.

Sukces Almantii zawdzięcza mi i moim znajomym (Arkan, Zbawiciel, Pater, Haju itd). Załatwiłem mu u nich taką reklamę, że było te +1000 graczy.

Sam oczyściłem mu praktycznie konto, zrobiłem z niego pokrzywdzonego, naiwnego chłopczyka który trafia na nieodpowiednich ludzi i dlatego serwery padają.

I wiecie co wam powiem? Ostatnio za to wszystko w czym mu pomagałem odwdzięczył mi się tym, że wstawił się za jakąś 15 letnia gimbusiara która poznał 2 miesiące temu.

Pozwolił jej mnie wyzywać itd.

Skoro ten człowiek jest wstanie zrównać z błotem dobrego kumpla, któremu prawie wszystko zawdzięcza to pomyślcie sobie jaką wy jako gracze macie wartość dla niego ;)

Powiem wam szczerze, on ma was bardzo głęboko w swoim poważaniu i interesują go tylko portfele wasze, a w większości waszych rodziców.

Jak mu ten serwer padnie i ktoś przyjdzie z propozycja kupna bazy z waszymi kontami, numerami telefonów i danymi z przelewów to on to sprzeda mu nawet za 100 zł bez namysłu.

Lourt mi nigdy nie podziękował za to ogromne wsparcie które mu oferowałem po upadku Grayst'a. Szczurom takie słowa przez gardła nie przechodzą.

Typek boi mi się nawet na GG odpisać, bo wie dobrze co ja o nim wiem i że jak to wyjdzie to będzie miał nie lada problemy, a nawet prawne.

Wszyscy mnie kojarzyli z dobrym kolegą Lourta który mu dupę ratuje i pomaga.

Teraz oficjalnie wszystkim potwierdzam, że jest to mój wróg numer 1, do tego jedyny wróg.

Nie mam zamiaru z nikim już wojować, to jest moja ostatnia wojna.

Piszcie jakie dowody chcecie na przekręty Lourta, mam tego masę od screenów po nagrania.

Ps. Lourt szykuj się powoli, bo niedługo na jaw wyjdzie jak atakowałeś Ravie kiedy Triador startował. Haya potwierdzi jak cie wtedy zasłaniał przed Isamu.

Frajerstwo nie popłaca od teraz będziesz się łapał szkła i tylko spadał.

@Down nie Erontrona/Santriela tylko Lourta :)

Jeszcze gorzej dla was.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Mam dziwne wrazenie ze jest to serwer Erontrona/Santriela. Mimo tego wejde i sprawdze

Opublikowano

Nie napalajcie się tak na ten Serwer.. Bo za jakiś czas możecie być bardzo rozczarowani ;)

Widzę że wszedzie hejtujesz. W r*esti, tutaj i pewnie w polowie serwów.

Free 5% ;3

Opublikowano

Nic ciekawego. Serwer skończy jak wszystkie serwery Lourta ;)

Ja odradzam gry ze względu na dwulicowego i pazernego założyciela.

Youtuberzy mają z górki jak na wszystkich serwera Lourta. SM'y za nagrywanie, zwykle wybonowane itemki, nietykalność jak chodzi o bany i takie tam mniejsze upominki jak VIP'y.

Koleś okrada was z kasy już od dobrego roku, a wy nadal się dajecie.

Jeszcze z was bekę ciśnie z swoim udanym teamem wielce poszkodowanych przez ForGame.

Ja się dziwie, że wgl. nie boicie się tutaj kont zakładać.

Lourt lubi po upadku serwera dać bazę danych z kontami swoim przydupasa do "sprawdzenia", a jak chodzi o rozsyłanie danych osobowych to też skrupułów nie ma ;)

Ludziska, ja znam Lourta najdłużej z was. Miałem z nim dobry kontakt, sam dostawałem SM'y na jego serwerach, a moi znajomi nawet itemy.

Nigdy konta na jego serwerze nie sprzedałem, zawsze oddawałem w konkursach i dzięki temu jestem czysty.

Niestety, chłop jest fałszywy.

Prawda jest taka, że to ja Lourta z dziury wyciągnąłem jak mu Grayst upadł, ja mu załatwiłem miejsce w ForGame. Trułem dupę Haya przez dobre dwie godziny.

Sukces Almantii zawdzięcza mi i moim znajomym (Arkan, Zbawiciel, Pater, Haju itd). Załatwiłem mu u nich taką reklamę, że było te +1000 graczy.

Sam oczyściłem mu praktycznie konto, zrobiłem z niego pokrzywdzonego, naiwnego chłopczyka który trafia na nieodpowiednich ludzi i dlatego serwery padają.

I wiecie co wam powiem? Ostatnio za to wszystko w czym mu pomagałem odwdzięczył mi się tym, że wstawił się za jakąś 15 letnia gimbusiara która poznał 2 miesiące temu.

Pozwolił jej mnie wyzywać itd.

Skoro ten człowiek jest wstanie zrównać z błotem dobrego kumpla, któremu prawie wszystko zawdzięcza to pomyślcie sobie jaką wy jako gracze macie wartość dla niego ;)

Powiem wam szczerze, on ma was bardzo głęboko w swoim poważaniu i interesują go tylko portfele wasze, a w większości waszych rodziców.

Jak mu ten serwer padnie i ktoś przyjdzie z propozycja kupna bazy z waszymi kontami, numerami telefonów i danymi z przelewów to on to sprzeda mu nawet za 100 zł bez namysłu.

Lourt mi nigdy nie podziękował za to ogromne wsparcie które mu oferowałem po upadku Grayst'a. Szczurom takie słowa przez gardła nie przechodzą.

Typek boi mi się nawet na GG odpisać, bo wie dobrze co ja o nim wiem i że jak to wyjdzie to będzie miał nie lada problemy, a nawet prawne.

Wszyscy mnie kojarzyli z dobrym kolegą Lourta który mu dupę ratuje i pomaga.

Teraz oficjalnie wszystkim potwierdzam, że jest to mój wróg numer 1, do tego jedyny wróg.

Nie mam zamiaru z nikim już wojować, to jest moja ostatnia wojna.

Piszcie jakie dowody chcecie na przekręty Lourta, mam tego masę od screenów po nagrania.

Ps. Lourt szykuj się powoli, bo niedługo na jaw wyjdzie jak atakowałeś Ravie kiedy Triador startował. Haya potwierdzi jak cie wtedy zasłaniał przed Isamu.

Frajerstwo nie popłaca od teraz będziesz się łapał szkła i tylko spadał.

@Down nie Erontrona/Santriela tylko Lourta :)

Jeszcze gorzej dla was.

Nikogo niestety Twoje wypociny tutaj nie obchodzą. Idź być głupim gdzie indziej. Serwer stoi i to jest najważniejsze. Graczy gra ponad 700 jak nie 800 i liczba ciągle wzrasta.

Wkurza mnie ta zazdrość. Żal Ci dupę ściska, że nie potrafisz sam serwera zrobić. W takim przypadku najechać na innych to stawiasz za główny cel? Zakompleksione dziecko jesteś i tyle ale musisz się z tym pogodzić.

Gracze widzą, że serwer stoi to i będą tutaj grać bo na chwilę obecną serwer jest bardzo dobry mimo, że czasem może wywalić Vegę. Administracja natomiast pracuje i to jest najważniejsze. Pierwsze efekty widać na stronie.

Więc nikt tutaj nikogo nie ma "głęboko w swoim poważaniu" jak Ty to napisałeś.

Opublikowano

@up

No mnie wyjebało jak chciałem się tpnąć do m2 i teraz mam "serwer nie został jeszcze otwarty" na pustym koncie jak i tym, które mi wyjebało :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Nikogo niestety Twoje wypociny tutaj nie obchodzą. Idź być głupim gdzie indziej. Serwer stoi i to jest najważniejsze. Graczy gra ponad 700 jak nie 800 i liczba ciągle wzrasta.

Wkurza mnie ta zazdrość. Żal Ci dupę ściska, że nie potrafisz sam serwera zrobić. W takim przypadku najechać na innych to stawiasz za główny cel? Zakompleksione dziecko jesteś i tyle ale musisz się z tym pogodzić.

Gracze widzą, że serwer stoi to i będą tutaj grać bo na chwilę obecną serwer jest bardzo dobry mimo, że czasem może wywalić Vegę. Administracja natomiast pracuje i to jest najważniejsze. Pierwsze efekty widać na stronie.

Więc nikt tutaj nikogo nie ma "głęboko w swoim poważaniu" jak Ty to napisałeś.

Rafau, nie rozumiem po co się tak denerwować ;) skąd wiesz, że nie potrafi zrobić serwa? w tym co napisał jest trochę prawdy i nie ma co pisać, że nie ;-)

Serwer może i dobry i ma te 700-800 graczy ale dobrze wiemy jak było z innymi serwerami kiedy to po kilku dniach już znudziło wam się i tylko czekaliście na hajs.

Na ts'ie można było na administratora czasem czekać całymi dniami a on i tak nie wbił na kanał albo jak wbił to odsyłał do innego admina i znowu czekać, aby tamten też odesłał do innego admina ;). Powinniście też podziękować ForGame, ponieważ dzięki nim zarobiliście na tyle dużo hajsu, aby zrobić serwer i wydać na zabezpieczenia bo pewnie jakby nie było tego hajsu to Lourt do tej pory miałby z 2 inne serwery i padałyby przez luki w stronach :)

Serwer polecam, ponieważ wygląda ciekawie byleby nie brakowało opieki administracji tak jak na innych serwerach, które stały ale padały bo brakowało tego

Opublikowano

Przedstawiacie skargi, jednak gdzie dowody? :>

Na razie to tylko marne wypociny, w które uwierzą dzieci niepotrafiące samodzielnie myśleć ..

Co do tematu. Z czego dropią bronie na 30? >.<

Opublikowano

Przedstawiacie skargi, jednak gdzie dowody? :>

Na razie to tylko marne wypociny, w które uwierzą dzieci niepotrafiące samodzielnie myśleć ..

Co do tematu. Z czego dropią bronie na 30? >.<

Dropią z metków bronie ogólnie na 30lv ;)

A z best specjalista albo best kapitan dropią one +7/+8/+9 :)

Co do serwera gorąco polecam :)

Opublikowano

Dziś (tj. niedziela) o godzinie 23:45 odbędzie się przerwa techniczna mająca wyeliminować problemy na serwerze. Czas trwania przerwy szacuje się na ok. 1 godzinę.

Pierwszy Event na serwerze odbędzie się jutro (tj. poniedziałek) o godzinie 18:00 i będzie to Bursztynowa Loteria. Więcej na jej temat znajdziecie w prezentacji lub wiki.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...