Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana.

Za ten spam, hejt i pisanie ciągłych głupot już dawno powinny polecieć warny i %%. Typowa zazdrość :)

Jak dostać się na baronówkę ( dungeon ) jesli mam 69 lvl ?

Jesli posty matesha to hejt i zazdrosc to ja nie mam ptan co nazywasz krytyka...

zhda.png

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jakie pliki odpowiadaja za swiecenie itemkow z tego serwera :)

AW:

Max lvl?

Maxymalny poziom 130 ;)

Opublikowano

Okolo 500-600 ale liczba graczy z dnia na dzien zaskakujaco wzrasta.

Mi osobiście zdaje się że graczy gra niecoo więcej ;)

5180.jpg

Opublikowano

Hola hola kolego, znowu odwracasz kota ogonem. Zapomniałeś chyba, kto zarządzał finansami na almantii. Item shop almantii nie należał przecież do Lourta, tylko do Twojego kolegi - Hayi. To od niego zależały wszystkie płatności, i to on "wypłacał" pieniądze swoim pracownikom - a najlepsze jest to, że ty doskonale o tym wiesz!
Skoro jesteś pewny chciwości Lourta, to dlaczego mimo wszystko przekręcasz fakty?

Toteż właśnie o tym pisałem przez większą część mojej wypowiedzi. Twój kolega Haya wykorzystał Lourta najbardziej jak mógł, a potem zwyczajnie mu nie zapłacił. Gdyby Lourt nie zaczął współpracować z tym nieuczciwym, pazernym oszustem - nie było by tych postów, a może i nawet tematu!

Z palca to wyssałeś? Dostałem warna za double posta (nawet nie na posta), tylko na temat. Lourt mi nie wierzy i lekko mnie to zdziwiło, bo go nigdy nie okłamałem. Pocisnąłem mu na GG tą Karolinę i tyle

Przecież po raz kolejny sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Twierdzisz, że wyssałem to z palca, a sam mimo wszystko to samo potwierdziłeś w podobnym stopniu O_O

I tyle? I dla Ciebie to nie jest dziwne, że wstawił się za Karoliną i urwał z Tobą wszelaki kontakt? o_O

Brudami z przed lat? A cóż my takiego zrobiliśmy przed laty, byśmy byli "splamieni brudem nieuczciwości" ? o_o
Dlaczego Przemek zmienił nick z resztą? O tym cały czas mówie, a idealnym przykładem oraz dowodem na to jest wypowiedź Twojego kolegi "krecika666" niżej. Przez nastawienie niedoinformowanych graczy, oraz ludzi dwulicowych takich jak ty.
Nazywasz Lourta człowiekiem dwulicowym, bo nie wstawił się za Tobą mimo że cały czas mówiłeś mu prawdę. Ale dlaczego miał się za Tobą wstawić? Żeby uświadomić Karolinie że pomimo dobrej pracy jaką sprawuje, musi dostawać łomot bo ty go znasz prywatnie?
Powiem Ci jeszcze jedno, Przemek na początku chciał się za Tobą wstawiać - albo i wstawiał, bo redukował Ci ujemne punkty. Jak zobaczyłem co jest grane porozmawiałem z Przemkiem o tym wszystkim i zagroziłem, że jeżeli będzie nadal utrzymywał z Tobą kontakt - to ja automatycznie odchodzę z tego całego projektu.
To ty się zachowałeś nie fear wobec nas, a nie Przemek wobec Ciebie.

Nie powiedziałem najlepszym, a jednym z najlepszych - to różnica. Część clienta miała być edytowana przez osobę spoza obszaru naszego kraju, więc kłania się tutaj logiczne myślenie. Myślisz, że tylko Lourt potrafi u nas obsługiwać serwer i to tylko od niego wszystko zależy? No tak, będąc w FG zapewne tam było, bo zarówno Twój przyjaciel jak i jego kolega nie mieli bladego pojęcia o plikach serwerowych, a jak już mieli to nie potrafili manipulować dostępnymi funkcjami.

Nie będę cytować poszczególnych fragmentów Twojej wypowiedzi, gdyż na większość zwyczajnie się powtarzasz zmieniając składnie zdania.

A na koniec fragment, który dosłownie zwalił nas z nóg czytając Twoją wypowiedź, a zarazem idealnie podsumowywuje cały ten cyrk, oraz Twoją osobę w jednym:

Jak na osobę przykładającą nam "pistolet w skroń", masz bardzo interesujący nacisk na spust. Zadzwonisz do Taty naszego administratora, a cały serwer upadnie. I tak kończy ktoś, kto nie jest adwokatem diabła.

Miałem się nie wtrącać, w wasze porachunki ale nie pozwolę obrażać siebie.

Z całej Twojej wypociny domyślam się że jesteś byłym sponsorem Lourta, którego tak Lourt wyzywał kiedy przyszedł z Mateshem rok temu do mnie o pomoc i mówił, że jesteś mu dłużny 2 000 zl za Graysta

a teraz znów wchodzi CI w dupsko bo nie miał pieniędzy na nowy serwer? Żałuje i to bardzo że dałem się około roku temu namówić na współpracę z Lourtem bo dzieciak jest naprawdę dwulicowy,
Odchodząc od Ciebie wyzywał Cie od najgrosyzch a tu proszę jesteście znów kochającą sie parą ( STOP PEDAŁOWANIU ! :) )

Grayts upadł bo lourt rozdawał pro elo technikm passy do zabezpieczenia serwera o ile dobrze pamiętam i dlatego upadł, do tego serwera wtedy miało dużo ludzi dstępu bo gdy przyszedł do mnie i pomagalem mu z reaktywacja serwera ludzie wstawili pliki Graysta na MPC a roznolegle wtedy startował serwer konkurencyjnny Re**lution który swoim zachowaniem wtedy wobec nas i ich dziecinne spamowanie u nas na serwerze czy blokowanie miasta wyrzucaniem szybko itemkow nadepli mi na pietę i fakt faktem przyczyniłem sie wtedy do upadku tego serwera ale nie do Graysta :) Ja nie szukam wrogów jak WY ale jak ktos zajdzie mi za skóre jak to teraz robicie zmusza mnie do pewnych czynów.

Lourt rozdając dane personalne ludzi ode mnie też zaszkodził sobie , moje nie są anonimowe można mnie łatwo znaleźć np po przez GOOGLE. Ale nie które osoby są anonimowe i tego sobie nie życzą, pamiętaj Przemku, że Twoje dokładne dane mam z przelewów które Ci miesięcznie robiłem i ja ich nikomu nie dałem a mogę wysłąć raport bo ciekawi mnie czy z tych kilku jak nie kilku nastu tysięcy złożysz zestawienie do rozliczenia podatkowego :) Poczekamy- zobaczymy, zresztą nie tylko Ty pozdrów resztę załogi ... :)

Najbardziej śmiać chce mi się z tego że każdy z Was na każdego najeżdżał i wielokrotnie tłamsiłem miedzy Wami spory, bo Iguana nalatywał na Ciebie ze masz w dupie serwery, że nie chce Ci sie naprawiać bugów no bo tak wziąłeś 1 wypłatę za serwer to myślałeś ze już nie musisz nic robić ze jesteś milionerem :) Dorośniesz zrozumiesz pewne kwestie :)

CO do Matesha, ja mam dupie to co miedzy Wami zaszło, ja go znam tyle co do mnie pisał ostatnio czy wypowiem się na Ciebie w filmiku, powiedziałem mu że nie mam ochoty bawić się w jakieś dziwne akcje i i doinformowałem go odnośnie kilku rzeczy...

Jesteś naprawdę dwulicowy i chciwy na kasę :) Obrabiasz dupę swoim kolegom , naśmiewasz się np z Sensuala, mówisz jak to on kupuje wszystko od Niemców a chwali się że to jego a jak był problem na Triadorze z komenda DICE czy jak to tam szło to od razu pisałeś do niego albo mnie o to prosiłeś :)

Dużo można by mówić na Twój/ Wasz temat na razie powstrzymam się od wypowiedzi publicznej bo był byś już spalony na całej linii...

Nikt nie jest idealny ale Ty jesteś wyjątkowo obłudny i frantowski....

I nie wypieraj się, że nie rozdawałeś itemków znajomym na serwerze bo pamiętasz dobrze ze jak się o tym dziadziem dałem ci ultimatum albo skończysz to robić albo zegnamy się, nie mówiąc już o SM...

Najeżdżałeś też na Fakela że nie chce mu się robić nic, ale jak byś zauważył nasz serwer stoi juz prawie 2 lata a wszystkei Twoje upadały po max 3 miesiacach ( miezy innymi tez Almantia, Tilian2 Triador)

Na razie to tyle zobaczymy jak dalej sprawa się posunie

Z wyrazami Szacunku Haya

Bez spamu:
Topic Nie podoba mi sie grafika ;/ i fabuła

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Ja ogólnie oczekuje na to że Lourt napisze tutaj, że nie będzie żadnych przekrętów na serwerze ale mogę się nie doczekać :)

Opublikowano

Z całej Twojej wypociny domyślam się że jesteś byłym sponsorem Lourta, którego tak Lourt wyzywał kiedy przyszedł z Mateshem rok temu do mnie o pomoc i mówił, że jesteś mu dłużny 2 000 zl za Graysta

O_O Czyżby moje wypociny były aż tak intrygujące, że sam kat we własnej osobie nieomieszkał się tutaj wypowiedzieć? Tu Cię mam, bo nie jestem żadnym sponsorem Przemka. O mnie w sumie nic nie wiesz i tak pozostanie. Natomiast z tego co mi wiadomo, Lourt wcale nie żalił się Tobie o niefortunnej dla niego sytuacji.

Lourt rozdając dane personalne ludzi ode mnie też zaszkodził sobie , moje nie są anonimowe można mnie łatwo znaleźć np po przez GOOGLE.

Skoro to Lourt rozdawał dane personalne i to on miał być tym szkodnikiem, dlaczego po jego odejściu z forgame opuściło Cię również kilka innych osób? Potrafisz to jakoś trafnie uzasadnić?

Najbardziej śmiać chce mi się z tego że każdy z Was na każdego najeżdżał i wielokrotnie tłamsiłem miedzy Wami spory, bo Iguana nalatywał na Ciebie ze masz w dupie serwery, że nie chce Ci sie naprawiać bugów no bo tak wziąłeś 1 wypłatę za serwer to myślałeś ze już nie musisz nic robić ze jesteś milionerem :) Dorośniesz zrozumiesz pewne kwestie :)

Ponawiam pytanie zadane wcześniej.

I nie wypieraj się, że nie rozdawałeś itemków znajomym na serwerze bo pamiętasz dobrze ze jak się o tym dziadziem dałem ci ultimatum albo skończysz to robić albo zegnamy się, nie mówiąc już o SM...

No tak, na nic w sumie nie mogłeś lepszego wpaść na sam koniec. Jak ty chcesz być szanowany przez ludzi, skoro na każdym etapie desperacko usiłujesz chwytać czego popadnie i pisać co Ci ślina na język przyniesie?

Ty prosiłeś Przemka żeby SM nie rozdawał? To dziwne, bo cały Twój były team jednogłośnie stwierdza o Tobie właśnie takie poczynania. Co prawda Przemek nie mówił Ci o rzekomym zaprzestaniu takich czynów, bo o tym nie wiedział - ale ludzie dlatego miedzy innymi od Ciebie pouciekali. Jesteś zbyt pazerną osobą na pieniądze, ale tak czy siak słyszałem że sprawiedliwość istnieje na tym świecie i dostałeś znakomitą karmę od samego usługodawcy. Jeszcze Ci mało? Czego ty właściwie już na samym dnie oczekujesz? Aż ktoś Ci poda rękę?

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

O_O Czyżby moje wypociny były aż tak intrygujące, że sam kat we własnej osobie nieomieszkał się tutaj wypowiedzieć? Tu Cię mam, bo nie jestem żadnym sponsorem Przemka. O mnie w sumie nic nie wiesz i tak pozostanie. Natomiast z tego co mi wiadomo, Lourt wcale nie żalił się Tobie o niefortunnej dla niego sytuacji.

Lourt rozdając dane personalne ludzi ode mnie też zaszkodził sobie , moje nie są anonimowe można mnie łatwo znaleźć np po przez GOOGLE.

Skoro to Lourt rozdawał dane personalne i to on miał być tym szkodnikiem, dlaczego po jego odejściu z forgame opuściło Cię również kilka innych osób? Potrafisz to jakoś trafnie uzasadnić?

Ponawiam pytanie zadane wcześniej.

No tak, na nic w sumie nie mogłeś lepszego wpaść na sam koniec. Jak ty chcesz być szanowany przez ludzi, skoro na każdym etapie desperacko usiłujesz chwytać czego popadnie i pisać co Ci ślina na język przyniesie?

Ty prosiłeś Przemka żeby SM nie rozdawał? To dziwne, bo cały Twój były team jednogłośnie stwierdza o Tobie właśnie takie poczynania. Co prawda Przemek nie mówił Ci o rzekomym zaprzestaniu takich czynów, bo o tym nie wiedział - ale ludzie dlatego miedzy innymi od Ciebie pouciekali. Jesteś zbyt pazerną osobą na pieniądze, ale tak czy siak słyszałem że sprawiedliwość istnieje na tym świecie i dostałeś znakomitą karmę od samego usługodawcy. Jeszcze Ci mało? Czego ty właściwie już na samym dnie oczekujesz? Aż ktoś Ci poda rękę?

Odeszli z teamu bo mieli już wspólne plany założenia nowego serwera myśleli ze zarobią więcej jak sami to zrobią tu ch*** bo Haya nie zrobił ze swojej kieszeni reklamy a zyski jakie maja się nie zgadzają?

Ja zawsze robiłem serwerowi (Almantira Tilian Triador ) taka reklame ze grało na nich po 1,5 - 2k graczy pózniej niestety moja fatyga szła w pizd* bo Lout olewal serer, lub robil dziwne jazdy

Synu... Słowa twojego kinder teamu przeciw słowom mojego...

cytat:

Chłopcze ja nie siedzę nad postem jak ty nie wymyślam głupot lub przekręcam przebiegu zdarzeń, siadam do klawiatury i pisze to co było w prosty sposób nie mam ochoty ani chęci pisać2 o takim serwerze w sposób zaawansowany bo i tak tego nie zrozumiecie :)

I jaki cały Team - osoby które najmniej wiedziały o czymkolwiek, osoby kotre miały najmniejszy procent głosu.... dzieci w wieku do lat 17... Mój tam to team 4 osób które znają się 2 lata i nie tylko przez kabel

Ja Lourta nie prosiłem żeby nie rozdawał eq - Ja mu to zabroniłem- złamanie tego oznaczało lotkę z teamu.

Nie mów że jestem pazerny na kasę bo mnie nie znasz :) Ja to traktuje jako hobby, ja więcej włożyłem pieniędzy ze swojej kieszeni niż ty zarobisz przez polowe życia zapewne :) a to dlatego ze traktuje to jako zabawe Metina, TSa Forum... jest to moja odskocznia od codzienności , te 3 godziny dziennie to jedno z moich hobby :) Dlaczgo takie hobby? niektórzy wiedzą :) Co do mojej pazernosci jak twierdzisz

ja nie muszę tworzyć prywatnych serwerów Metina żeby mieć za co chleb kupić :) Zyje z tego co robię na codzien, i mi to w zupełności wystarcza na każdą zachciankę :)

Tak masz racje sprawiedliwość istnieje o czym wkrótce sie przekonasz.... :)

I o jakiej karze od usługodawcy mówisz? czyby chodziło Ci o płatności onilne? :) Musze Cie zmartwić sprawa rozwiązana a Fakel juz to przebimbał na dziewczynki :)) pozdrawiam Vipero ze nie jest na bierzaco z newsami :D i przyznam że na nim zawiodłem się jako jedynym :)

Bez spamu

Topic:

Strasznie mało ludzi gra czemu tak mało? na Triad**ze np grało wcześniej 1800...

Nie postaraliście się o reklamę ... ;/

Dobranoc misie :*

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Chciałbym przetłumaczyć nowo powstały język na nasz ojczysty. Czyli z język HAYA ---> POLSKI

Odeszli z teamu bo mieli już wspólne plany założenia nowego serwera, myśleli, że zarobią więcej jak sami to zrobią tu ch*** bo Haya nie zrobił ze swojej kieszeni reklamy a zyski jakie mają się nie zgadzają?
Ja zawsze robiłem serwerowi (Almantira (Almantia Panie HA, Almantia) Tilian Triador ) taką reklamę, że grało na nich po 1,5 - 2k graczyźniej niestety moja fatyga szła w pizd* bo Lout (Lout? To Ty chyba nie wiesz z kim serwer robiłeś) olewał serer (co to serer?), lub robił dziwne jazdy.

Chłopcze ja nie siedzę nad postem jak ty, nie wymyślam głupot lub przekręcam przebiegu zdarzeń, siadam do klawiatury i piszę to co było w prosty sposób nie mam ochoty ani chęci pisać2 (pisać2?) o takim serwerze w sposób zaawansowany bo i tak tego nie zrozumiecie :)

I jaki cały Team - osoby które najmniej wiedziały o czymkolwiek, osoby kotre (korte? Ty masz jakiś własny język?) miały najmniejszy procent głosu.... dzieci w wieku do lat 17... Mój tam to team 4 osób które znają się 2 lata i nie tylko przez kabel (a przez co jeszcze?).

Ja Lourta nie prosiłem żeby nie rozdawał eq - Ja mu to zabroniłem- złamanie tego oznaczało lotkę z teamu.

Nie mów, że jestem pazerny na kasę bo mnie nie znasz :) Ja to traktuje jako hobby, ja więcej włożyłem pieniędzy ze swojej kieszeni, niż ty zarobisz przez połowe życia zapewne :) a to dlatego, że traktuje to jako zabawę Metina, TSa, Forum... jest to moja odskocznia od codzienności , te 3 godziny dziennie to jedno z moich hobby :) Dlaczgo (dlaczego) takie hobby? niektórzy wiedzą :) Co do mojej pazerności jak twierdzisz
ja nie muszę tworzyć prywatnych serwerów Metina żeby mieć za co chleb kupić :) Żyje z tego co robię na codzień, i mi to w zupełności wystarcza na każdą zachciankę :)

Tak masz racje sprawiedliwość istnieje o czym wkrótce się przekonasz.... :)(uhuhuhuhu ^^)

I o jakiej karze od usługodawcy mówisz? czyby (prędzej czyżby) chodziło Ci o płatności onilne (online)? :) Muszę Cie zmartwić, sprawa rozwiązana a Fakel już to przebimbał na dziewczynki :)) pozdrawiam Vipero (jak już to Viperoo), że nie jest na bierzaco (chodziło chyba o bieżąco. Błąd aż w oczy razi) z newsami :D i przyznam, że na nim zawiodłem się jako jedynym :)

Bez spamu
Topic:

Strasznie mało ludzi gra, czemu tak mało? na Triad**ze np grało wcześniej 1800... (szkoda, że na Senthi gra mniej, nie wspominając o Tri**orze gdzie cudem jest znaleźć nocą jedną osobę w mieście)
Nie postaraliście się o reklamę ... ;/ (jeszcze sam kiedyś zagrasz na tym serwerze)

Jako nauczyciel języka polskiego stawiam Ci słabą dwójkę :)

Opublikowano

Skończcie pierdolić już głupoty i odpalcie serwa, bo EQ się samo nie zrobi <_<

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

&amp;amp;nbsp;&amp;amp;nbsp;

Odeszli z teamu bo mieli już wspólne plany założenia nowego serwera myśleli ze zarobią więcej jak sami to zrobią tu ch*** bo Haya nie zrobił ze swojej kieszeni reklamy a zyski jakie maja się nie zgadzają?

Ja zawsze robiłem serwerowi (Almantira Tilian Triador ) taka reklame ze grało na nich po 1,5 - 2k graczy pózniej niestety moja fatyga szła w pizd* bo Lout olewal serer, lub robil dziwne jazdy

cytat:

Chłopcze ja nie siedzę nad postem jak ty nie wymyślam głupot lub przekręcam przebiegu zdarzeń, siadam do klawiatury i pisze to co było w prosty sposób nie mam ochoty ani chęci pisać2 o takim serwerze w sposób zaawansowany bo i tak tego nie zrozumiecie :)

I jaki cały Team - osoby które najmniej wiedziały o czymkolwiek, osoby kotre miały najmniejszy procent głosu.... dzieci w wieku do lat 17... Mój tam to team 4 osób które znają się 2 lata i nie tylko przez kabel

Nie mów że jestem pazerny na kasę bo mnie nie znasz :) Ja to traktuje jako hobby, ja więcej włożyłem pieniędzy ze swojej kieszeni niż ty zarobisz przez polowe życia zapewne :) a to dlatego ze traktuje to jako zabawe Metina, TSa Forum... jest to moja odskocznia od codzienności , te 3 godziny dziennie to jedno z moich hobby :) Dlaczgo takie hobby? niektórzy wiedzą :) Co do mojej pazernosci jak twierdzisz

ja nie muszę tworzyć prywatnych serwerów Metina żeby mieć za co chleb kupić :) Zyje z tego co robię na codzien, i mi to w zupełności wystarcza na każdą zachciankę :)

I o jakiej karze od usługodawcy mówisz? czyby chodziło Ci o płatności onilne? :) Musze Cie zmartwić sprawa rozwiązana a Fakel juz to przebimbał na dziewczynki :)) pozdrawiam Vipero ze nie jest na bierzaco z newsami :D i przyznam że na nim zawiodłem się jako jedynym :)

Bez spamu

Topic:

Strasznie mało ludzi gra czemu tak mało? na Triad**ze np grało wcześniej 1800...

Haya tak się kur*a wywyższasz? znacie się 2 lata och cudownie, że masz kolegów na pewno wszystkich to interesuje ;-)

Gdyby nie Lourt nie mielibyście ŻADNEGO SERWA czyt. (almantia, tilian, triador) ponieważ nie chce wam się siedzieć i robić.

Piszesz, że dla lourta liczy się tylko hajs? że olewał serwer? huhu przypomnij sobie jak lourt wyjechał na wakacje, a gdy wrócił na serwerze pojawiło się w ch*j bugów bo fakel bawił się w technika i zamiast naprawiać to psuł serwer.

Zmniejszenie expa na mapie od 90lvl'a, gdy przyszedłem wraz z innymi zapytać się na kanał TS dlaczego zmniejszyliście expa jak topka wbiła sobie szybko lvl'e - pamiętasz co odpowiedziałeś? pewnie nie już Ci piszę! Odpowiedziałeś, że exp został zmniejszony na mapie 100 (WTF KUR*@?) NIE BYŁO MAPY NA 100 ale ok expa tam zmniejszyliście <beka> nie wiesz co masz na serwerze nawet, tak bardzo się nimi interesujesz/interesowałeś a piszesz o Lourcie ;]

TOPIC@ Serwer dobry i jak widać stoi bez problemów i administracja stara się o to, aby poprawiać wszystko na bieżąco

Opublikowano

&amp;amp;nbsp;&amp;amp;nbsp;

cytat:

Bez spamu

Topic:

Jesteś Wielkim Gównem i nikim więcej.

Lourt robił wam DOBRE serwery, nikt mu przy tym nie pomagał, a wy na Tri** wyjebaliście go i każdy o tym wie.

Fakel Srakel wielki Technik, jak Lourt wyjechał na wakacje, narobił on tyle bugów że to była masakra, nawet

nie potrafił naprawić kilka prostych błędów.

Ale hajs na ślub zarobiłeś, to się liczy.

Ile średnio gra tu ludzi?

Opublikowano

Jesteś Wielkim Gównem i nikim więcej.

Lourt robił wam DOBRE serwery, nikt mu przy tym nie pomagał, a wy na Tri** wyjebaliście go i każdy o tym wie.

Fakel Srakel wielki Technik, jak Lourt wyjechał na wakacje, narobił on tyle bugów że to była masakra, nawet

nie potrafił naprawić kilka prostych błędów.

Ale hajs na ślub zarobiłeś, to się liczy.

Ile średnio gra tu ludzi?

Ogólnie ludzi jest ponad 600 spokojnie, ale z dnia na dzień drastycznie wzrasta i to się liczy :D patrząc na to, że jest tydzień roboczy więc w weekend będzie myślę sporo więcej :D a gdy będzie event to już ho ho ho :D

serwer się wypromuje. Kwestia czasu :D

Opublikowano

Okej kolejny film, tym razem prezentuje archiwa.

Mam ich więcej, gdyby to nie wystarczyło.

Macie 37 omawiania tego wszystkiego, wybaczcie że z filmem się spóźniłem 5 minut.

https://www.youtube.com/watch?v=vtrCyRrnxFQ&feature=youtu.be

Proszę moda o nie warnowanie, są to moje argumenty w wersji video dlaczego nie polecam tego serwera.

Serwera oczywiście nie polecam.

@AntyWarn

Kiedy jakiś prywatny event dla kolegów administacji?

@Edit

Figox i Vastiar, was również zapraszam na seans.

NoPerfect

Damy radę w końcu mamy osoby które reklamują na YT 

Pewnie dacie rade macie osoby sprzedające swoich widzów z yt za SM'y ;)

Jak wam nie wstyd śmie**e?

Dobra idę spać, jak nadal do was to nie dotrze to wprowadzę jutro rekapitulacje wtórna przed telefonem do ojca Lourta, będzie to śmieszna rozmowa, już czuje ten ubaw który się szykuje kiedy Lourt już więcej nigdy nie postawi serwera ^.^

Tym ogarniętym życzę dobrej i spokojnej nocy. W sumie o portfele i czas stracony się nie musicie martwić.

Natomiast sprzedajnym lamusa adwokat diabła życzy piekielnie hardkorowej nocy Ave.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Okej kolejny film, tym razem prezentuje archiwa.

Mam ich więcej, gdyby to nie wystarczyło.

Macie 37 omawiania tego wszystkiego, wybaczcie że z filmem się spóźniłem 5 minut.

https://www.youtube.com/watch?v=vtrCyRrnxFQ&feature=youtu.be

Proszę moda o nie warnowanie, są to moje argumenty w wersji video dlaczego nie polecam tego serwera.

Serwera oczywiście nie polecam.

@AntyWarn

Kiedy jakiś prywatny event dla kolegów administacji?

@Edit

Figox i Vastiar, was również zapraszam na seans.

NoPerfect

Damy radę w końcu mamy osoby które reklamują na YT 

Pewnie dacie rade macie osoby sprzedające swoich widzów z yt za SM'y ;)

Jak wam nie wstyd śmie**e?

Dobra idę spać, jak nadal do was to nie dotrze to wprowadzę jutro rekapitulacje wtórna przed telefonem do ojca Lourta, będzie to śmieszna rozmowa, już czuje ten ubaw który się szykuje kiedy Lourt już więcej nigdy nie postawi serwera ^.^

Tym ogarniętym życzę dobrej i spokojnej nocy. W sumie o portfele i czas stracony się nie musicie martwić.

Natomiast sprzedajnym lamusa adwokat diabła życzy piekielnie hardkorowej nocy Ave.

No i bardziej konkretnych dowodów nie trzeba ... sami siebie niszczycie, Matesh to co miał zrobić zrobić, to co mówił to zrobił, pokazał wam kim tak naprawdę jest lourt i udowodnił wam solidnymi dowodami jak się sam przyznaje że to jego serwer...

a teraz co do serwera ...

Mogę wiedzieć za co moje konto zostało zablokowane ? :)

Wszedłem do gry i napisałem tylko na wołaj :

" Zapraszam na MPCforum na zobaczenie filmiku Matesha :) pozdrawiam "

po czym koleś inny napisał :

" co to za filmik ? "

To mu odpisałem że wejdź i zobacz a przekonasz się na czym grasz :)

Po czym pojawia się koło mnie [GA]Lateray i mnie banuje ... powód?

Aż tak boicie się tej prawdy i tego co ma do powiedzenia Matesh że nie chcecie by wasi gracze to zobaczyli ? no ładnie :)

Jak mi nie podacie konkretnych powodów to chcę by moje konto zostało odblokowane :)

Zostałem zbanowany za to że napisałem by ludzie weszli pod prezkę Heliuma i zobaczyli filmik użytkownika :) nie ma tego w regulaminie więc chcę UB :)

li22ft.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Matesh wiesz, ostatnio mialem problem z zasypianiem. Ale dzieki Twojemu filmikowi zasnalem w ciagu hmm to byly chyba 2 minuty.

Powiem Ci tyle. Gadasz duzo, o niczym, nie masz bladego pojecia o czym mowisz, i udowodnie Ci to w moim filmiku.

Na chwile obecna jest 1:42 w nocy bo sie przebudzilem. Tak wiec wlaczam Twoj filmik i ide spac.

Bye

Opublikowano

Matesh wiesz, ostatnio mialem problem z zasypianiem. Ale dzieki Twojemu filmikowi zasnalem w ciagu hmm to byly chyba 2 minuty.

Powiem Ci tyle. Gadasz duzo, o niczym, nie masz bladego pojecia o czym mowisz, i udowodnie Ci to w moim filmiku.

Na chwile obecna jest 1:42 w nocy bo sie przebudzilem. Tak wiec wlaczam Twoj filmik i ide spac.

Bye

@UP

Dobrze Ci tak ^^ stop gimbusom ^^

Matesh nie ma pojęcia o czym mówi ? Pokazane są rozmowy z gg, ss jakim lourt jest super technikiem ze prosi innych o zrobienie czegoś, do tego jaki jest pazerny na kasę że olewa swoich kolegów/przyjaciół dla zakompleksionej 15 latki.

Tak btw idź nagrywaj z tego gówna i sprzedawaj swoich widzów jak i siebie za pare SM.

@2UP Tak już jest wejdziesz napiszesz prawdę o całym serwerze to odrazu dostajesz bana żeby nikt tego nie zauważył, bo się boją o to ze ich "super extra mega serwer" padnie. I tak padnie to gówno i tak.

Ostrzeżenie dla graczy którzy tam grają radze wam odejść z tego serwera jak najszybciej. Jeżeli wsadziliście jakieś pieniądze w IS wymieńcie lepiej wszystko na jakiś inny serwer.

@AntyWarn

Czy są jakieś dungeony w przedziale 25-50 lvl ?

Opublikowano

No niestety serwer rozwija sie tak, ze w shinsoo nie ma prawie nikogo, a w jinno ledwo garstka ludu w szczytach, nie wiem czy z max 50 ma osob to juz widze te 600.

zhda.png

Opublikowano

No niestety serwer rozwija sie tak, ze w shinsoo nie ma prawie nikogo, a w jinno ledwo garstka ludu w szczytach, nie wiem czy z max 50 ma osob to juz widze te 600.

To wejdz o 20. a nie o 7. rano ...
1377863814-U611928.png

Opublikowano

Na serwerze jest super. Ponad 600 graczy dziennie i liczba graczy wciaz wzrasta. Na dodatek na forum pojawil sie swiety mikolaj i beda eventy z nim zwiazane. :) duzo eventow zapowiedzianych jest tak wiec gracze nie beda sie nudzic. Serwer miazdzy inne serwery taka jest prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...