Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Helium moim zdaniem jest najnudniejszym serwerem jaki widziałem. Od 100 lvla największym zarobkiem jest bicie metków można jeszcze coś sobie zrobić ale od 135 NIC. Są 3 metki na mape które respią się co godzinę mało tego jeden jest na spocie expa więc wychodzi na to że 2 respy metków można ubić . Na tym serwie mamy chyba z 2 dungeony na które nie opłaca wogóle się chodzić bo nie ma z nich zarobku . Kolejną sprawą jest administracja . Prędzej przejde podróż dookoła świata boso z Wojtkiem C. Niż odzyskam moje stracone przedmioty z itemshopu. Serwer jest już dnem fajnie jest tylko do 75 lvla gdy się lata w fmsie jak taki iZiom nie ksuje ci wróżek nawet przy low hp . Jedyne z czego można się pośmiać to jakaś tam gildia ,która jest imitacją napojów owocowych Costa . Nie polecam osobiście już tam zaczynać.

1e6.png

Opublikowano

Serwer całkiem już upadł.Został tylko 1 admin który wchodzi na metka 1 raz w tygodniu.Nikt nie pilnuje tego serwer.W około widać latają boty,z wh,z bs-em .....

Osobiście nie polecam grać na tym serwerze

Sry nawet więcej niż 1 tydzień

# [TEAM]Gerard - Niedostępny
[Online: 24 Luty 2014, 21:11]

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer całkiem już upadł.Został tylko 1 admin który wchodzi na metka 1 raz w tygodniu.Nikt nie pilnuje tego serwer.W około widać latają boty,z wh,z bs-em .....

Osobiście nie polecam grać na tym serwerze

Sry nawet więcej niż 1 tydzień

# [TEAM]Gerard - Niedostępny

[Online: 24 Luty 2014, 21:11]

Nie patrz na datę ostatniej aktywności, gdyż jestem codziennie i nie muszę być na prawdziwej postaci GM.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Nie patrz na datę ostatniej aktywności, gdyż jestem codziennie i nie muszę być na prawdziwej postaci GM.

Czyli grasz jako normalny gracz???

A to przepraszam

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Czyli grasz jako normalny gracz???

A to przepraszam

Nie, zazwyczaj na drugiej postaci eventowej, której nicku nie znacie. Powodem jest to, że wszelkie problemy na support powinniście zgłaszać.

Vc801YR.png

Opublikowano

Nie, zazwyczaj na drugiej postaci eventowej, której nicku nie znacie. Powodem jest to, że wszelkie problemy na support powinniście zgłaszać.

Problemem jest to, ze na supporcie odpowiadacie przy duzym szczesciu po tygodniu :D

Ale gra sie i tak przyjemniem, server nie upada, nadal jest masa sklepow i sporo graczy. Polecam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Problemem jest to, ze na supporcie odpowiadacie przy duzym szczesciu po tygodniu :D

Ale gra sie i tak przyjemniem, server nie upada, nadal jest masa sklepow i sporo graczy. Polecam

W tym tygodniu niestety gorzej było przez to, że miałem dużo pracy w tygodniu, już wszystko nadrobione, zapraszam do gry :)

@@Trwa do końca weekendu bonus 30% doświadczenia i dropu!

Vc801YR.png

Opublikowano

1 rzecz mnie ciekawi gracz Nyga

Można mieć wiecej niz 5 liter w nicku a on ma 4.O co chodzi?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

1 rzecz mnie ciekawi gracz Nyga

Można mieć wiecej niz 5 liter w nicku a on ma 4.O co chodzi?

Nigdzie nie ma wymaganego limitu długości nicku w grze, także jest to normalne.

j3PRkjm.png

Vc801YR.png

Opublikowano

A na stronie nie można wpisać nicku bo nick za krótki What??

Rozumiem, że chodzi Ci o wyszukiwarkę :) Zmienimy to skoro przeszkadza.

Vc801YR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...