Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super. Jedyne co to administracji nie widać w grze ...

Mówili że masz do dyspozycji support / forum / ts. Administracja nie będzie siedziała non stop w grze, bo to jest niewygodne dla nich.

Opublikowano

Teamspeak to TS.helium2.pl, na pewno działa bo ja i wiele innych osób teraz tam przesiaduje ^^

A co do hasła wiem, ze musisz zmieniać je tak, aż zadziała, bo to jakaś ochrona przed czymś jest, z tego co sie dowiedziałem.

Opublikowano

@up

Ts nie działa ;P

W dodatku u mnie coś jest tak, bo na stronie normalnie się loguje, a do gry nie mogę.

http://scr.hu/0kt9/9fqqx

też miałem to samo i przypominałem hasło do bólu aż wskoczyło na to dobre i zadziałało :D

Opublikowano

Okej pora wstawić filmik który obiecałem.

Na wstępie jednak chce poinformować, że to nie jest spam tylko moje argumenty dlaczego nie warto grać na serwerze w wersji video.

Jest to moja opinia poparta dowodami i jednocześnie wiarygodne potwierdzenie mojego poprzedniego posta w tej prezentacji.

Także proszę nie warnować za to co mówię, bo administracja danego serwera to również serwer.

Post jest jak najbardziej na temat moim zdaniem, ale ocenę wartości tego posta pozostawię jednak moderacji.

Oto film:

https://www.youtube.com/watch?v=OeYGnCeqkkE

Mówili że masz do dyspozycji support / forum / ts. Administracja nie będzie siedziała non stop w grze, bo to jest niewygodne dla nich.

Teraz popierasz serwer Lourta, a jak startowałeś twój Revo**tion to najchętniej wsadziłbyś mu kose w żebra.

Liczę na to, że nie wiedziałeś, że to serwer Lourta i jesteś porządnym wiarygodnym człowiekiem, a nie hipokrytom.

Teamspeak to TS.helium2.pl, na pewno działa bo ja i wiele innych osób teraz tam przesiaduje ^^

A co do hasła wiem, ze musisz zmieniać je tak, aż zadziała, bo to jakaś ochrona przed czymś jest, z tego co sie dowiedziałem.

Iguana przestań już polecać serwer na którym masz administratora i pisać o sobie z poziomu gracza, bo to jest żałosne.

Nie polecam serwera ze względu na liczne bugi które tam na pewno występują i administracje.

Ps. Ludziska od was zależy ocena tego filmu. Ja z tego miejsca pozdrawiam kumatych i ceniących swój czas / pieniądze.

Resztę mam w moim poważaniu, bo i tak przyjdą mi przyznać racje.

Także pozdrowionka dla wszystkich kumatych!

Dodam też antywarna, na wszelki wypadek...

@Antywarn

Jak zdobyć trute na tym serwerze i jakie ulepszacze są potrzebne na +9

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Lourta i iGuane na serwerze będzie lub już są nielegalne itemy a czemu tak uważam? Start Triadora faworyzacja oraz Senthia faworyzacja przez iGuanę to samo Tilian. Padnie szybciej niż powstawał pozatym Matesh pokazał wystarczające dowody by wam pokazać komu wy ufacie, osobie która zmieni nicki bo boi się hejtu. Pozdrawiam obrońcy serwa hejt ON.

Opublikowano

Nie polecam Serwera. Serwer Lourta czyli człowieka dwulicowego któremu tylko i wyłącznie zależy na waszych pieniądzach. Serwer powstał tylko i wyłącznie pod zarobek , potrzyma sie tydzien-dwa lub nawet kilka dni a następnie Lourt zwinie kasę a serwer upadnie jak jego poprzednie. Filmik który dodał Matesh jest w 100% prawdziwy , zawarta jest w nim cała prawda o tym człowieku i jego " pseudo " kumplach. Wielu graczy myśli że tym razem serwer będzie stał i stał.. Mylicie się. Znam tego człowieka osobiście i wiem co potrafi , mam kilku znajomych którzy się na nim dobrze przejechali. Na serwerze od początku było Navi , nawet nie wiecie co i kto ma pochowane po magazynach. Więc możecie posłuchać i dać spokój sobie z tym serwerem lub tracić swój czas i swoje pieniądze. Nie długo kolejny filmik z dowodami o Serwerze Helium2. Pozdrawiam.!

Budowniczy
Opublikowano

@Mateshu aka Mr.Nuke,

skoro wypowiadasz się o innych, że atakują serwery konkurencyjne, nie potwierdzając żadnymi dowodami [bo takie dowody w postaci mówienia, schowaj wyłącznie dla siebie], to nie publikuj tego w takim miejscu.

Mówisz, że to lourt wali w ravie? Przecież Isamu nie ciśnie lourta w swoich filmach, tylko Haye, więc on chyba lepiej wie, kto w niego uderzał.

Na przyszłość postaraj się bardziej cokolwiek udowodnić. Sory, ale ja kłamstwa nie toleruję.

rIRC8KJ.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@Mateshu aka Mr.Nuke,

skoro wypowiadasz się o innych, że atakują serwery konkurencyjne, nie potwierdzając żadnymi dowodami [bo takie dowody w postaci mówienia, schowaj wyłącznie dla siebie], to nie publikuj tego w takim miejscu.

Mówisz, że to lourt wali w ravie? Przecież Isamu nie ciśnie lourta w swoich filmach, tylko Haye, więc on chyba lepiej wie, kto w niego uderzał.

Na przyszłość postaraj się bardziej cokolwiek udowodnić. Sory, ale ja kłamstwa nie toleruję.

rIRC8KJ.png

Ten screen z rozmowy nie był dowodem, ani moim przypuszczeniem.

To napisał Haya. Uznał, że chce to ukazać, to ukazałem.

Powiem publicznie, że nie jestem pewny co do tych ataków. Podchodzę do tego z dystansem i innym użytkownikom polecam również tak zrobić póki nie pojawią się jakieś konkretne dowody. Tego po kim Isamu jedzie to nie wiem, od czasu do czasu zerknę na jakiś jego filmik jak mam gorszy dzień. Wiem teraz tylko tyle o nim, że przebił barierę 100k widzów jako pierwszy typowy Metinowy Let's Player czego mu serdecznie z tego miejsca gratuluje, bo to jest w choy sukces i życzę jak najszybciej wbicia 200k.

Pragnę ci przypomnieć, że teraz toczysz wojnę z ForGame nie ze mną.

Ja tutaj sobie wojuje z Lourtem, on za pewne nie odpowie, bo nie ma jaj.

Tak poza tym to nie wiem co ten screen przedstawia i co udowadnia, bo 3/4 zasłoniłeś blurem i zostawiłeś kawałek który cie tylko interesuje. Niezbyt ten dowód wiarygodny.

Wiesz dobrze Iguana, że do ciebie nic nie mam. Ja mam tylko "ale" do Lourta, a za to, że przypadkiem trafia to też na was możecie podziękować Lourtowi.

Myślę, że to ostatni mój post tutaj. Więcej nie będę spamował i modków wkur**ał. Pójdę się z tego spamu wyspowiadać nawet jak będzie trzeba.

A tak poza tym, to gratuluje odwagi Iguana napisania z swojego nicku.

Serwera nie polecam tylko ze względu na jedną osobę i jej brak umiejętności i pazerność.

A i jeszcze jedno Asei to Hooltras, mój błąd :)

@Anty-Warn

Czy da się ulepszać ekwipunek u kowala w DT?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Na serwerze nie ma navii, gram tam i mam jak na razie 66lv, jestem 7'dmy w topce gram bez vipów oraz nie nolifie. Da się ? Da się ! NAVI NIE MA ;*

5180.jpg

Opublikowano

A i jeszcze jedno Asei to Hooltras, mój błąd :)

Fakt to ja byłem.

Dajcie sobie lepiej spokój.

Bloody tak dla ścisłości nie padł z winy Lourta tylko forgame i dziury w stronie co umożliwiło włam i kradzież naszych plików na senthie.

Nie znam Cie kolego ale lepiej spytaj Haye kto ogarnął to forgame.. Senthia stała na plikach wykonanych przez Nasz team ale padała bo nie potrafili ogarnąć plików i serwer im padał plus były inne jazdy... Wtedy to dogadałem się ja i Konrad (Vide) z Haya po czym pomogliśmy im ogarnąć serwer (senthie) i tak powstało forgame bo pewnie by długo nie postali z padającymi channelami i zbugowanymi plikami więc tak szybko jak wtedy powstało to tak szybko by padło... skończyło się tak, że jak zrobiliśmy swoje to Nas wychujali i nie dotrzymali umowy a senthia nadal stoi... ;)

Nie mam tego za złe nikomu... Było minęło... Nie warto też rozgrzebywać serwerów Lourta. Tutaj się postarali i niech im idzie jak najlepiej...

EDIT: Oczywiście serwer polecam bo dopracowany i widać, że się bardzo postarali.

Brawo dla Diamate czy jak mu tam za WIKI na forum... Kawał roboty. Mi szczerze, by się nie chciało, więc ogromny szacunek.

Opublikowano

Fakt to ja byłem.

Dajcie sobie lepiej spokój.

Bloody tak dla ścisłości nie padł z winy Lourta tylko forgame i dziury w stronie co umożliwiło włam i kradzież naszych plików na senthie.

Nie znam Cie kolego ale lepiej spytaj Haye kto ogarnął to forgame.. Senthia stała na plikach wykonanych przez Nasz team ale padała bo nie potrafili ogarnąć plików i serwer im padał plus były inne jazdy... Wtedy to dogadałem się ja i Konrad (Vide) z Haya po czym pomogliśmy im ogarnąć serwer (senthie) i tak powstało forgame bo pewnie by długo nie postali z padającymi channelami i zbugowanymi plikami więc tak szybko jak wtedy powstało to tak szybko by padło... skończyło się tak, że jak zrobiliśmy swoje to Nas wychujali i nie dotrzymali umowy a senthia nadal stoi... ;)

Nie mam tego za złe nikomu... Było minęło... Nie warto też rozgrzebywać serwerów Lourta. Tutaj się postarali i niech im idzie jak najlepiej...

Ja ciebie też nie znam. Słyszałem o tobie tylko tyle co mi Arkan (ZabQ) powiedział. Nie były to komplementy, tego co mówił wynika, że masz wiele podobnych cech do Lourta czemu z nim nie współpracujesz?

Co do Blo**ego to ja słyszałem tylko tyle, że Haya odkupił od kogoś pliki. Nie powiedziałem w filmie, że padł przez Lourta. Powiedziałem tylko, że tam był.

Ja dobre 1.5 roku Lourta kryłem, czyściłem mu konto i reklamę organizowałem od czasu, do czasu.

Wiem o nim bardzo dużo rzeczy i sam oferowałem mu pomoc przy rozwaleniu ForGame, miałem się za to brać, ale jakoś się przeciągało.

Jak teraz na to patrze, to się ciesze, że tego nie robiłem.

Ja z tobą wojować i kłócić się nie chce, bo ty mi nic nie zrobiłeś. Tylko słyszałem "plotki" na twój temat.

Tak samo nie prowadzę wojny z Iguana i forgame, nie interesuje mnie co będą na siebie wrzucać.

Ja mam jednego wroga i jest nim Lourt, a za to, że tracą na opinii nie winni ludzie to mogą mu dziękować.

Miał okazje sprawy załatwić polubownie i to dwa razy, jak nie trzy.

Nie każcie mi już więcej tutaj pisać w tej prezentacji, bo spam robię nie potrzebny.

Za to co teraz napisałem mogę dostać warna ale już więcej nic w tym stylu nie będę pisał, bo to nie dyskusja o serwerze.

Pozwalam się zwarnować :D

@Edit

Nom domyślam się... Ale skoro mnie nie znasz to nie wypowiadaj się o moich cechach bo kto tu jaki jest naprawdę to czas pokaże...

A od zabq to mogłeś usłyszeć tyle co na filmie, że Nos***** padła bo była w EG... Ale kto zna mnie i tharela to wie jak to było a On argumentuje to tym że nie miał dostępu do dedyka i musiał jeden jedyny raz poczekać 12h aż wrzucę łatkę na dt (o wcześniejszym nic nie powiedział jak siedziałem nocami z Nim aby odbugować jego pliki)... Prawda jest taka, że nosti*** beze mnie by nie wytrzymała 5dni nawet i nie tylko dlatego, że była pobugowane ale głównie dlatego że na start tam było 100 graczy... A kto wierzy w bajki od ZabQ jest ułomny chyba, bo skoro mam innego partnera gdzie serwer już stoi 2miechy i ma 1k online to coś jest nie tak i ktoś tu kłamie aby się wybielić i zrobić reaktywację ...

Czas pokaże masz święta racje.

ZabQ znam, promował mnie i bardzo mi pomagał. Jest to okej chłop.

Jak będzie trzeba to za nim stanę.

Gratuluje ci sukcesu z serwerem, ale nie mam opinii o nim. Nawet nie wiem który to serwer.

No to co ci przeszkadza, że chce się wybielić i zrobić reaktywacje.

Ja pomogłem Lourta wybielić i robi już chyba piąty serwer, do tego boi się przyznać do swojego nicku.

Zasadnicza różnica:

ZabQ - Nie zmienił nicku i robi reaktywacje tego samego serwera.

Lourt - Zmienia nicki jak skarpetki i robi już któryś serwer z rzędu oszukując graczy, że to nie jego.

Nie usprawiedliwiaj Lourta, bo nie warto. Masz swój serwer który odniósł sukces to ciesz się nim i dochodami, a nie moimi publicznymi porachunkami z Lourtem będziesz się martwił. Ty tutaj przynajmniej jako jedyny przyznałeś się bez ściemniania do Bloodego. Lourt by się mógł od ciebie uczyć :D

@Edit 2

Proponuje edytować swoje posty jak coś dodać chcecie.

Widzę, że powoli robi się tu "wielka" wojna, a ja chciałem tylko załatwić sprawę z Lourtem.

Panowie czy na prawdę warto robić jakąś mega wojnę nuklearna z powodu jednego dwulicowego parapetu?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ja ciebie też nie znam. Słyszałem o tobie tylko tyle co mi Arkan (ZabQ) powiedział. Nie były to komplementy, tego co mówił wynika, że masz wiele podobnych cech do Lourta czemu z nim nie współpracujesz?

Co do Blo**ego to ja słyszałem tylko tyle, że Haya odkupił od kogoś pliki. Nie powiedziałem w filmie, że padł przez Lourta. Powiedziałem tylko, że tam był.

Ja dobre 1.5 roku Lourta kryłem, czyściłem mu konto i reklamę organizowałem od czasu, do czasu.

Wiem o nim bardzo dużo rzeczy i sam oferowałem mu pomoc przy rozwaleniu ForGame, miałem się za to brać, ale jakoś się przeciągało.

Jak teraz na to patrze, to się ciesze, że tego nie robiłem.

Ja z tobą wojować i kłócić się nie chce, bo ty mi nic nie zrobiłeś. Tylko słyszałem "plotki" na twój temat.

Tak samo nie prowadzę wojny z Iguana i forgame, nie interesuje mnie co będą na siebie wrzucać.

Ja mam jednego wroga i jest nim Lourt, a za to, że tracą na opinii nie winni ludzie to mogą mu dziękować.

Miał okazje sprawy załatwić polubownie i to dwa razy, jak nie trzy.

Nie każcie mi już więcej tutaj pisać w tej prezentacji, bo spam robię nie potrzebny.

Za to co teraz napisałem mogę dostać warna ale już więcej nic w tym stylu nie będę pisał, bo to nie dyskusja o serwerze.

Pozwalam się zwarnować :D

Nom domyślam się... Ale skoro mnie nie znasz to nie wypowiadaj się o moich cechach bo kto tu jaki jest naprawdę to czas pokaże...

A od zabq to mogłeś usłyszeć tyle co na filmie, że Nos***** padła bo była w EG... Ale kto zna mnie i tharela to wie jak to było a On argumentuje to tym że nie miał dostępu do dedyka i musiał jeden jedyny raz poczekać 12h aż wrzucę łatkę na dt (o wcześniejszym nic nie powiedział jak siedziałem nocami z Nim aby odbugować jego pliki)... Prawda jest taka, że nosti*** beze mnie by nie wytrzymała 5dni nawet i nie tylko dlatego, że była pobugowane ale głównie dlatego że na start tam było 100 graczy... A kto wierzy w bajki od ZabQ jest ułomny chyba, bo skoro mam innego partnera gdzie serwer już stoi 2miechy i ma 1k online to coś jest nie tak i ktoś tu kłamie aby się wybielić i zrobić reaktywację ...

@EDIT:

Zaraz tu pewnie przyleci jeszcze zabq i tharel postować więc nie róbmy już syfu i jak musicie się wypowiedzieć to w jednym poście się zmieście albo zróbcie na mpc osobny temat...

@down

Nie oszukałem Cie w niczym. Ile kasy było umówione tyle dostawałeś. Reszta leciała w reklamę i na dedyka bo liczyłem, że jesteś porządny i serwer będzie na długo (jeśli uważasz inaczej to pokaż chociaż jeden screen cokolwiek, że np napsiałem, że dostaniesz 50% a dałem Ci 20% lub że napisałem, że będziesz miał 1k za każde 200online a nie dostałeś tego 1k bo dostałeś nawet więcej...)... a umowa to rzecz święta. Poza tym jak miałeś z tym problem to zawsze mogłeś renegocjować i jakoś bysmy się dogadali...

Co do Diabła to może i daliśmy ciała ale nie mogliśmy przewidzieć że można zrobić tak dziurawe pliki które odziedziczyliśmy.. Zrobiliśmy swoje od nowa w tydzień to jakoś problemów nie było..

@up:

Ja do zabQ też nic nie mam pomimo tego, że mnie jedzie... komu ufa temu ufa i się nie dziwię bo też mu ufałem... Ruszy Nosti*** s2 to dopiero się okaże kto mówił prawdę i nie padnie od ddedosów, włamów itd... Padnie przez zbugowane pliki a tego jestem pewien bo byłem na becie...

Opublikowano

No tu masz rację nie ustałaby nawet 1 dnia, bo nie miałem kasy na dobrą maszynę, za to Ci dziękuję, poza tym w filmiku mówiłem, że za wiele rzeczy dziękuję Ci, ale jednak twoje oszustwo przewyższa całą tą dobroć. No i tak jak już mówiłem, dla Ciebie dać dostęp do maszyny to było nic, ale jednak postanowiłeś tego nie robić, co do poprawki DT to miałeś ją, przesyłałem kilka razy, ale ty jej nie wgrałeś, potem jeszcze przekręty z kasą... weź w ogóle wypierdalaj i nie wypowiadaj się na mój temat, nie mam już na Ciebie czasu człowieku. Nie będę już tutaj wspominał o wychujaniu diabla. ;)

@up

Może i nowe ale to już nie to samo, poza tym patrz ile macie graczy. Co do naszej umowy to wszystko wyjaśniłem w filmiku, nie będę go już tutaj wklejał, kto chce to niech looknie na kanał ZabQa.

Idę już spać, żeby rano wstać.

@top

Ogółem życzę powodzenia z serwerem.

@up2

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDXDXDXDXDXD AHAHAHAHHAHAHAHH byłeś na becie i sądzisz, że serwer padnie z powodu plików? No kurwa XDDDDDDDDDDDDDD hahahha powiedział ten co na oficjalny start wyjebał zbugowany serwer.

Opublikowano

Dobra widzę @up dużo pieprzenia o niczym, zróbcie sobie konferencję na gg i obrażajcie się dalej albo zapewniajcie, że nic do siebie nie macie na gg.

Ten temat dotyczy serwera, czyli stanu technicznego, atmosfery, bugów bądx ich braku, eventów, graczy online itd.

Załóżcie sobie kółko Maryjne na gg i tam się wypłaczcie.

Serwer fajny, dużo graczy online, nie zawiodłem się. Fakt parę poprawek wprowadzili, ale...wprowadzili, a nie trzeba wprowadzić.

Ogólnie jebie mnie czy to serwer Lourta, czy świętego mikołaja. Tak czy srak niech będzie nawet mojej babci mam na to wyjebane bo chce się dobrze bawić. Tyle serwerów jebło to się wszyscy dojebali do tego Lourta. Privy prawda ? priv czyli prywatny/osobisty gówno mamy do gadania jeśli chodzi o to kiedy i dlaczego się zamknie serwer.

Mam nadzieję, że was o tą wypowiedź dupa nie rozboli.

Opublikowano

Matesh hahaha gildia InspiratioN dostawał SM ,weż się nie rozmieszaj niech lepiej da Haya logi z Triadora (za bete ustalenie dropu , expa , ekwipunku respu ),bo jedyne co dostalismy 400 SM co dawało nam kon bojowy i PD na 7 dni i InspiratioN baze dostąło smieszny jeteś ... Takie bajki Matesh ja do Lourta nic nie mam ,a ty gówno wiesz ktoś ci jakiś bajek nie opowiadał ,a baza była kodowana a gildia InspiratioN nie ma żadnych hackerów ,żeby rozkodować hasła... Itemów nie dostawaliśmy tylko my umieliśmy grać co do innych :)

@Hellium polecam ,bo wiem ,że warto zagrać i myśle ,że serwer się utrzyma dłużej ...

Niewiem jak wy ale mi słabo lecą yangi na początku ;/

Opublikowano

Święte słowa :)

Tak Matesh, mówiłeś że po dwóch dniach? Zdecyduj się wreszcie bo z posta na post bardziej się pogrążasz.

3/4 filmu to Twoje "przewidywania" bez ŻADNYCH dowodów, jedynie co, to wpisane w notatniku nazwy nicków.

Rzeczywiście bawisz się w detektywa xD

Lourt to Asei :D Pięknie Ci to wyszło

A jeszcze lepiej to, że Lourt uderza w Ravię ;] Więc reszty filmu nie ma nawet sensu najmniejszego oglądac.

Opublikowano

Jakoś dziwnie za Mateshem przyszły to kolejne hejty. Czyżby było to coś w stylu " Ej idź shejtuj prezentację Helium2" ?

Matesh nikt Ciebie nie lubi, nikt Ciebie tutaj nie chce a więc uszanuj to i wypi*rdalaj.

Haya Ci płaci za to, abyś tutaj siedział i hejtował i nie rób z siebie za przeproszeniem idioty, że z własnej woli tutaj przyszedłeś.

Amen.

GbEacHk.png

sory za double. prosze o połaćzenie przez moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...