Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Title: Warning
PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY000]: General error: 1267 Illegal mix of collations (ascii_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
in line: 38 on file /var/www/helium2.pl/lib/Risor/Database/Mysql.php

przy rejestracji wtf?

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

605 graczy zawitało na start. Może to i nie jest najlepszy wynik, ale mamy nadzieje że stopniowo ta liczba będzie rosnąć niż maleć :) Tym czasem przepraszamy za pierwszą, niezapowiedzianą przerwę techniczną - ale niestety channele zaczęły szwankować.

Na starcie wbija caly serwer aby zobaczyc co i jak.Kazdy chce byc w pierwszych chwilach serwera.Wiadomo,ze nikt nie gra po 24h dlatego liczba online bedzie sie utrzymywala w granicach +200
Opublikowano

Na starcie wbija caly serwer aby zobaczyc co i jak.Kazdy chce byc w pierwszych chwilach serwera.Wiadomo,ze nikt nie gra po 24h dlatego liczba online bedzie sie utrzymywala w granicach +200

zauważ ile ludzi pobiera dopiero clienta :)

Opublikowano

administracja pisała że to poprawia. czytajcie forum na przyszłoś :)

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? pobrałem oficjalny klient klikam ikonke servera pojawia mi się to okno patchowania klikam "Rozpocznij grę" i dalej nic się nie dzieje :c co jest?

mam to samo.

Pomocy

Opublikowano

Ten serwer się sam wyreklamuje :O Po prostu no jest złożony bardzo doobrzee, praktycznie mi niczego nie brakuje, mam już FMSka +8 :D

tB89VoX.png

Naprawdę, no wszystko dobrze..

Minusy?

Emm.. co jakiś czas mnie potrafi wyrzucić, ale mimo tego na TS śmiesznie jest, fajna atmosfera, fajnie się zapowiada Grudzień :D

Wierzę w Administrację, widzę ich zaangażowanie, więc polecamy i gramy :D

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam :) Mnie nie wywaliło ani razu oprócz tych przerw technicznych. Dopracowany medium polecam jeszcze raz.

Opublikowano

Sorki że bez mikro, ale złączkę muszę nową kupić.

Subkrybujcie!

Opublikowano

Tak wgl to gdzie znajde Zaprzysiężony Żołnierz (Przeklęty) ?

M1, górna część mapy (w Jinno północny-wschód).

@Top, serwer wydaje się bardzo dobry, umiejętna i doświadczona administracja. Nic tylko życzyć powodzenia.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witajcie!

Dzisiaj w nocy o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić problemy z grą na serwerze. Dodatkowo cały czas procujemy nad idealnym działaniem kanałów gry. Przerwa potrwa prawdopodobnie do 1 godziny, a po jej zakończeniu zostanie przedstawiona liczba poprawek oraz uwag.

~ Administracja

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Dlaczego e-mail aktywacyjny nie przychodzi, a przy próbie przypomnienia hasła:

529a7d043cd33.png

Na dwóch różnych pocztach.

Opublikowano

I jak wrażenia na serverze? warto grać?.

Z czego widać na forum serwerowym i na mpc to nie znalazłem chyba ani jednego niezadowolonego gracza :) Również na teamspeaku3 romzawiamy sobie i wszyscy chwalą serwer jak i administracje :D naprawdę super ;p

Chanel natomiast w Vedze pada ale administracja powiedziała, że się tym zajmie ;) Innych zastrzeżeń nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...