Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strona mi nie dziala caly czas pokazuje mi sie ze sie cos laduje

google chrome i najnowsza mozilla nie wczytuje strony?

Mam i google chrome i firefoxa i na obu stronka działa. Prawdopodobnie brakuje Ci jakiejś wtyczki, może javy albo czegoś w tym stylu.

Chcesz się dowiedzieć więcej, to obok strzałki "cofnij na poprzednią stronę" po prawej masz takiego klocka lego. Naciśnij na niego tam masz wymagane wtyczki.

A ten tekst skąd? Z kwejka dla gimbo-hejtów do kończenia dyskusji na zbyt wysokim dla nich poziomie? >_>

Serwer z bUlem serca polecam i z nadzieją, że będzie więcej graczy. Ten serwer takze potwierdza moja teorie - czym gorsza i czym bardzieh hejtowana administracja tym lepszy serwer robi.

Santriel, FuBu, Lourt itd.

Pozdrawiam.

Niestety, dziadzia19981 masz rację, ten tekst tego Matesh'a jest z tej stronki :

x

"inteligentne bluzgi" xD żenada, wystarczy dać kopiuj wklej i macie masę takich.

Czyli koleś jest na tyle mało inteligentny, że pomocy do obrażenia kogoś szuka w internetowych gadkach. Żal chłopa ;D

Serwer zajebisty, żałuje, że nie grałem od początku.

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tyle. Każdy wie, ze jest to serwer Lourta, igu itp. Mi to nie przeszkadza, a wrecz cieszy, bo Lourt jest jednym z lepszych technikow. A wracajac do mojej "tezy" na temat tego, ze to Lourt jest GA. To zobaczcie. Przy każdym serwerze, Grayst, Triador zakładane było nowe konto na forum, nowy nick, wszystko. To samo jest tutaj, pomyślcie logicznie. Co do teamu, przyznajcie się kto tak naprawdę jest kim, bo takie ukrywanie nie ma sensu. Ja na serwerze gram i jest SWIETNY.

Opublikowano

Dokładnie, nie ma się co rozczulać kto postawił, ale liczy się fakt, że serwer jest bardzo trafiony. Ostatnio m2 mi się nudził po godzince czy dwóch, a tutaj z miła chęcią wbijam popykać, bo mi się podoba fakt, że handel stoi wysoko, a nie heja w expa, yangów nadropisz więcej niż ktoś dropu na metkach czy bossach. Szkoda tylko, że większość osób dostaje piany z pyska jak tylko widzi kolorową flagę nad głową postaci. Nawet nie idzie w Arii pooglądać sklepów co stoją za placem, bo zaraz jakiś pro elo elo 150100900lvl CI wyjebie, bo inaczej by nie usnął w nocy ( chyba, że wyznaje teorię "po co spać jak można grać" :D ) .

Optymistycznie na razie spoglądam w przyszlość serwera. Chociaż dalej nie ogarniam, jak taka szamanka mogła zarobić na stalkę i wachlarz na 65lvl +9...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Powiem tyle. Każdy wie, ze jest to serwer Lourta, igu itp. Mi to nie przeszkadza, a wrecz cieszy, bo Lourt jest jednym z lepszych technikow. A wracajac do mojej "tezy" na temat tego, ze to Lourt jest GA. To zobaczcie. Przy każdym serwerze, Grayst, Triador zakładane było nowe konto na forum, nowy nick, wszystko. To samo jest tutaj, pomyślcie logicznie. Co do teamu, przyznajcie się kto tak naprawdę jest kim, bo takie ukrywanie nie ma sensu. Ja na serwerze gram i jest SWIETNY.

"Parę" postów wcześniej jest napisane, kto jest w Team (post założyciela tematu). Jak Ci się chcę (bo mi nie, za dużo bazgrolenia), to wrzuć wsteczny ;p

Opublikowano

Mam i google chrome i firefoxa i na obu stronka działa. Prawdopodobnie brakuje Ci jakiejś wtyczki, może javy albo czegoś w tym stylu.

Chcesz się dowiedzieć więcej, to obok strzałki "cofnij na poprzednią stronę" po prawej masz takiego klocka lego. Naciśnij na niego tam masz wymagane wtyczki.

Niestety, dziadzia19981 masz rację, ten tekst tego Matesh'a jest z tej stronki :

x

"inteligentne bluzgi" xD żenada, wystarczy dać kopiuj wklej i macie masę takich.

Czyli koleś jest na tyle mało inteligentny, że pomocy do obrażenia kogoś szuka w internetowych gadkach. Żal chłopa ;D

Serwer zajebisty, żałuje, że nie grałem od początku.

Gratuluje ci znalezienia tekstu. Dla twojej informacji jest on na 1000-siącu innych stron.

Dużo osób go używa, a mało kto wie co on oznacza. Tutaj wpasował się idealnie.

Miałem dzwonić do jego ojca dla beki, ale nie będę mu dzwonił o 21:54 (O tej godzinie wróciłem).

Musicie mi to wybaczyć, jutro się zadzwoni bo będę miał trochę wolnego czasu.

Na serwerze nie ma 600 graczy, przeszedłem się po m1, orkach, red lesie i lochu pająków oczywiście nie na moim koncie, na moje oko to tutaj góra, ale to na prawdę GÓRA jest 300 osób.

Jutro wejdę na serwer w tych waszych godzinach szczytu (16:00 - 20:00) i nagram przy okazji jak tam nie ma tych 600 osób, bo mam jeszcze jeden prezent niespodziankę co do tego serwera.

Głupota było wpakować raz Lourtowi w IS'a i ja się do tego przyznaje... Ale trzeba być na prawdę kretynem żeby robić to po raz drugi, czy trzeci.

Cóż, nic nam nie pozostaje tylko mieć nadzieje, że selekcja naturalna zrobi swoje i tego typu osoby skończą tam gdzie mają skończyć: Dworzec PKP, Pod mostami, parki, lasy, meliny.

Ewentualnie 1.5 metra pod ziemia gdzie prędzej, czy później zaprowadzi ich głupota.

Najbardziej pocieszyło mnie to, że na tym serwerze grają osoby zdrowe psychicznie. Wczoraj wszedłem na TS'a Heliuma i sobie pogadałem z graczami tego serwera. O dziwo nikt na mnie nie naskakiwał za to, że hejce ten serwer. Brawa! Wasz TS jest ostatnim bastionem jako takiego poziomu.

Ps. Iguana przestań pisać do moich znajomych, że kiedyś byli inni i się sprzedali. Co ty litość chcesz wywołać u nich? Ja mam ludzi co za mną stają murem, a ja za nimi. Ty nic na to nie poradzisz. Mam nadzieje, że dotarło.

Tych co swoich widzów za SM'y sprzedają piekielnie pozdrawiam (Bo to ja tutaj jestem adwokatem diabła i bydlakiem z rogami).

A szczególnie FiGox'a 15 letniego naczelnego gimbazy i tak wielkiej linii obrony serwera która składa się z administracji i góra sześciu osób, które tu non-stop spamują.

A na koniec taki sucharek

Przychodzi Lourt do McDonald's.

Obsługa podczas składania zamówienia pyta: Cola czy Fanta?

Na co Lourt odpowiada: Olej z frytkownicy.

Dziękuje za uwagę ^.^

@AntyWarn

Czy client ma jakieś wirusy?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Matesh, jeszcze raz Cie proszę! Macie coś do siebie? Możecie, to rozwiązać w swoim gronie!

Tak, na tym serwerze grają osoby, które czerpią rozrywkę z tej gry. Większość wrzucasz do jednego worka. Zastanów się, komu robisz na złość? Nam, zwykłym graczom. Dziękuję.

Opublikowano

Tych co swoich widzów za SM'y sprzedają piekielnie pozdrawiam (Bo to ja tutaj jestem adwokatem diabła i bydlakiem z rogami).

A szczególnie FiGox'a 15 letniego naczelnego gimbazy i tak wielkiej linii obrony serwera która składa się z administracji i góra sześciu osób, które tu non-stop spamują.

Przysiągłem sobie, że nie będę pisał już z Tobą (idiotą), no ale cóż, zrobię to ostatni raz.

Co do sm'ów nie dostałem za gp ani jednej smoczej monety, wszystkie które zakupiłem były kupione z mojego konta bankowego. Dla twojej świadomości lat mam 16, Mój nick Czyta się " FiGo" a nie "FiGox" .. Co do linii obrony, nie ma tu takiej .. jest tu tylko linia hejterstwa, która składa się tylko i wyłącznie z Ciebie, twoich 2 kolegów i twoich lub ich 2 multikont ( można sprawdzić po IP ). Po za tym, ten żarcik z adwokatem diabła jest taki śmieszny .. że masakra, poczucie humoru masz na poziomie niższym niż każdy, w sumie jak i IQ ;/

Pozdrawiam ozięble.

ps. Nikt Cie tu nie chce, więc żegnamy.

5180.jpg

Opublikowano

Przysiągłem sobie, że nie będę pisał już z Tobą (idiotą), no ale cóż, zrobię to ostatni raz.

Co do sm'ów nie dostałem za gp ani jednej smoczej monety, wszystkie które zakupiłem były kupione z mojego konta bankowego. Dla twojej świadomości lat mam 16, Mój nick Czyta się " FiGo" a nie "FiGox" .. Co do linii obrony, nie ma tu takiej .. jest tu tylko linia hejterstwa, która składa się tylko i wyłącznie z Ciebie, twoich 2 kolegów i twoich lub ich 2 multikont ( można sprawdzić po IP ). Po za tym, ten żarcik z adwokatem diabła jest taki śmieszny .. że masakra, poczucie humoru masz na poziomie niższym niż każdy, w sumie jak i IQ ;/

Pozdrawiam ozięble.

ps. Nikt Cie tu nie chce, więc żegnamy.

To jak już masz potrzebe tłumaczenia się "hejterom" to przy okazji wytłumacz się z swojej schizofrenii i tego, ze wrzuczasz fotki obcych ludzi i sie za nich podajesz. :D Wielki jutuberze. Aaa ok, napisales bez komentarza. ALe stwierdzam, ze to chamska proba podbudowania ego, pewnie wrzuciles jakiegos kulturyste, ze Ci team usunal za wstawianie fotek obcych ludzi? :D

Pozatym nie jestem za nikim, piszę co widzę, graczy nie jest dużo i ja nie próbuje tym zhejtować serwera, poprostu jest jak jest, a ja nie bede koloryzował serwera dlatego, ze na nim gram. A do Lourta mam uraze bo "jego" servy były zamykane, a oczywiscie taki traf byl, ze zawsze trafial perfekcyjnie w moj gust, to gralem na nich. No i oczywiscie byly zamykane gdy rozkrecilem sie z wojennym itp. i mozna bylo sie pobic, a tu bach koniec :/ Oby Helium postal dluzej i liczba graczy ustala na chociazby 500.

Co do telefonu Matesha to licze na niego bo to poprostu bedzie taka beka, ze szok jak wielkiego mistrza technika aka Lourt poskromi jego tata. xD

Oby to nie byly tylko puste slowa Matesh.

Przy okazji daruj sobie kolory, pisz normalnie bo ten niebieski da sie rozczytac ale czarny gorzej, wiec jak masz potrzebe podkoloryzowania(:P) swojej historii to używa jakichs dobrze widocznych kolorow.

zhda.png

Opublikowano

Administracja jest pewna, że dobrze ustawiła raty? Coś mi się zbytnio wierzyć w to nie chce....

tp8r.jpg

Jeszcze wczoraj miałem 2x więcej dropa z metków, a dziś 15/20 metków to taki drop jak widać na zdjęciu. Praktycznie nic...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Administracja jest pewna, że dobrze ustawiła raty? Coś mi się zbytnio wierzyć w to nie chce....

tp8r.jpg

Jeszcze wczoraj miałem 2x więcej dropa z metków, a dziś 15/20 metków to taki drop jak widać na zdjęciu. Praktycznie nic...

Dziwne, z metka twardosci mam lepszy drop i prawie zawsze kamol. Ale faktem jest, ze administracja jakies 1/2 dni temu grzebala cos w dropie i nie poinformowala nic.

zhda.png

Opublikowano

Boty reklamujące może ustawić każdy z graczy który ma moda co z tym zrobić mamy? hmmm? Sądzę że Administracja nie stawiała by botów by się zareklamować.

550t.jpg

Opublikowano
Drugi odcinek z serii Let's Play Helium2 #2 + Pozdrowienia dla Pana Matesha.

Jeżeli chcecie być na bieżąco SUBSKRYBUJCIE.

Miłego oglądania :)

Opublikowano

Nie polecam. Czemu? Sam serwer jest bardzo dobry i przyciąga. Ale... administracja, to osoby, którym zależy tylko i wyłącznie na kasie. Każdy ich serwer był niezły, przyznaje ale każdy również kończył tak samo, ten również tak skończy.

I do ludzi, którzy zaraz napiszą, że hejtuje bez powodu: Powód mam i to całkiem pokaźny gdyż straciłem na serwerach tych ludzi kilka godzin, a nawet dni. Nasłuchałem się i byłem świadkiem sytuacji, w których można wywnioskować ich prawdziwe intencje.

Naprawdę trzeba być kretynem żeby grać na serwerze Lourta. Przyszłość serwera: postoi max 1-2 miesiące>>zamkną go z wymyślonego powodu>>hajs się zgadza(u nich w kieszeni).

Opublikowano

Nie polecam. Czemu? Sam serwer jest bardzo dobry i przyciąga. Ale... administracja, to osoby, którym zależy tylko i wyłącznie na kasie. Każdy ich serwer był niezły, przyznaje ale każdy również kończył tak samo, ten również tak skończy.

I do ludzi, którzy zaraz napiszą, że hejtuje bez powodu: Powód mam i to całkiem pokaźny gdyż straciłem na serwerach tych ludzi kilka godzin, a nawet dni. Nasłuchałem się i byłem świadkiem sytuacji, w których można wywnioskować ich prawdziwe intencje.

Naprawdę trzeba być kretynem żeby grać na serwerze Lourta. Przyszłość serwera: postoi max 1-2 miesiące>>zamkną go z wymyślonego powodu>>hajs się zgadza(u nich w kieszeni).

Ten serwer nie jest własnością Lourta.

5180.jpg

Opublikowano

Witajcie Heliumczycy!

Już teraz możecie dodać przygotowane przez nas sygnaturę i avatar na własny profil!

Vc801YR.png

http://i.imgur.com/Vc801YR.png

HX7SZAe.png

http://i.imgur.com/HX7SZAe.png

AlLTuwR.png

http://i.imgur.com/AlLTuwR.png

Również od 6 do 8 Grudnia została aktywowana "Zabawa Mikołajkowa", która zawiera w sobie następujące pakiety.

1. Uruchomiony pewien drop...

Na czas weekendu mikołajkowego, został dodany drop świątecznych płótn 54391700117109889467.png

Płótna można wymieniać u specjalnego NPC na świąteczne kostiumy oraz świąteczne czapeczki.

2. Zwiększone bonusy...

Na czas całego wydarzenia serwer został wzbogacony wartościami:

+25% Bonus Doświadczenia

+25% Szansa na Drop itemów

+25% Drop Denarów

3. Poszukiwania zagubionego Mikołaja...

"Znajdź mikołaja" - Trzy osoby, które w trzech turach odnajdą włóczącego się gdzieś św. Mikołaja, otrzymają nagrodę niespodziankę!

4. Pytanie i odpowiadanie...

"Opowiedz na pytania Mikołaja" - Osoby, które jako pierwsze odpowiedzą na pytania Mikołaja (na czacie ogólnym), wygrywają drobne upominki!

Przez cały okres eventu, na serwerze prószy dodatkowo śnieg.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Ten serwer nie jest własnością Lourta.

wmawiaj to sobie dalej misiu :***

Co do adminitracji :) do tej pory nie uzyskalem odpowiedzi za co dostałem konkretnie bana :) chcę znać jedynie powód :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...