Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawili drop kasy?

Drop Denarów jest specjalnie taki mały, żeby ceny na rynku nie były np za trute 500kk lub kkk .. Najlepszym sposobem jest dropienie ulepek albo expienie a hajs sam wpadnie.

5180.jpg

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop Denarów jest specjalnie taki mały, żeby ceny na rynku nie były np za trute 500kk lub kkk .. Najlepszym sposobem jest dropienie ulepek albo expienie a hajs sam wpadnie.

Tylko jak expic jak nie ma hajsu na ulepszanie eq...
Opublikowano

Nie polecam,Lourt stawia spamboty na innych serwerach,zeby zareklamowac tego trupa.

Graczy malo,bardzo malo

Skąd masz takie informacje? Równie dobrze ja mogłam ustawić "spambota" :D

Serwer ma się dobrze, mimo przybywającej konkurencji widać nowych graczy. Oby tak dalej !

Opublikowano

Nie polecam,Lourt stawia spamboty na innych serwerach,zeby zareklamowac tego trupa.

Graczy malo,bardzo malo

Zapewne nie wbiłeś nawet na serwer a gadasz głupoty. Nie wiem w jakim celu to piszesz ale skoro w takim, aby zniechęcić graczy to idź być głupim gdzie indziej :)

Tutaj screen z gry ile gra graczy :)

Dzisiaj około 14-15 było bardzo dużo :)

uMCaQOG.jpg

Opublikowano

Po 2 dniowej przerwie, gdy wszedłem na serwer zostałem mile zaskoczony :) Ilość graczy wzrosła i to bardzo. Oczywiście Polecam

Opublikowano

Cieszę się że ten serwer jest stabilny i gwarantuje rozrywkę bardzo dużej liczbie osób. Życzę dużo sukcesów i cierpliwości na hejty.

@

Topic

Jasne że zagram, ciekawi mnie to co się tam dzieje w grze :)

Opublikowano

Wpisuje poprawnie login i haslo i napisane jest ze nieprawidlowe . A na strone normalnie sie loguje. Wiecie co jest ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Wpisuje poprawnie login i haslo i napisane jest ze nieprawidlowe . A na strone normalnie sie loguje. Wiecie co jest ?

Zmień na inne na stronie, jest o tym informacja podczas rejestracji.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Czlowiek sra sie z hajsem, z ulepkami, dropi, zarabia, pali mu po 5-20 razy na kazdy plus zeby dowiedziec sie, ze itemki +9 dorpia tak sobie luzikiem na mapce 100?

OK

No ale trudno, w takim razie olac pvp, trzeba cisnac full exp na 100 ;c

zhda.png

Opublikowano

Napiszę trochę o świątecznym evencie. Super to wszystko wyszło. Powiem tak, nie nudziłem się w ogóle aż był ogrom rzeczy do zrobienia co dawało chęć do gry. Naprawdę bardzo miła atmosfera panowała (i panuje cały czas) w ten świąteczny weekend z helium2 :). Dzisiaj kilka niedzielnych wieczornych wojenek się odbyło i było na co popatrzeć. Gospodarka serwera jest świetna a nie jak na niektórych serwerach, że ulepszacze po 10kkk+ :) Zapraszam na serwer, dobranoc :*

PS J*b*ć hejterów.

Opublikowano

Fajny serwer, napewno odwiedzę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Napiszę trochę o świątecznym evencie. Super to wszystko wyszło. Powiem tak, nie nudziłem się w ogóle aż był ogrom rzeczy do zrobienia co dawało chęć do gry. Naprawdę bardzo miła atmosfera panowała (i panuje cały czas) w ten świąteczny weekend z helium2 :). Dzisiaj kilka niedzielnych wieczornych wojenek się odbyło i było na co popatrzeć. Gospodarka serwera jest świetna a nie jak na niektórych serwerach, że ulepszacze po 10kkk+ :) Zapraszam na serwer, dobranoc :*

PS J*b*ć hejterów.

Jaja sobie robisz?

Nie swiateczny tylko mikolajkowy, swieta sie nawet nie zaczely to po pierwsze.

Po drugie plotna dropiace z mobkow, ktore zamieniasz na szkaty, z ktorych dropi kilku dniowe stroje to duzo roboty i zabawa?

Zero fabuly zero pomyslu.

Oh, no coz, Twoj nick wiele wyjasnia, fan tego typka nie moze byc zdrowy psychicznie. :)

zhda.png

Opublikowano

Czlowiek sra sie z hajsem, z ulepkami, dropi, zarabia, pali mu po 5-20 razy na kazdy plus zeby dowiedziec sie, ze itemki +9 dorpia tak sobie luzikiem na mapce 100?

OK

No ale trudno, w takim razie olac pvp, trzeba cisnac full exp na 100 ;c

Nom, mózg rozjebany. Trochę to bez sensu, teraz to już wogóle nic się nie opłaca dropić na sohan czy doyum oprócz pereł :)

Teraz to mój biznes szlag trafi :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Widać kto jest gimbusem i to w dodatku niepełnosprytnym :C oglądałeś filmik swojego ziomka z neta? a no nie tak to byś zauważył o czym pisali ale co będę tłumaczyć takiemu przyje***i jak Ty, który musi przylizać dupke :/

Pomagał przy grays'cie? to dlatego tak marnie skończył serwer? haha ^^

Bana dostałeś za to że jesteś sprzedajny już masz powód nie musisz płakać xD

Ps. jak byś widział to każdy serwer lourta padał przez włamy, potem poszedł do FG gdzie wydymali go na 4 tyś. a teraz zrobił serwer i wszystko idzie mu dobrze więc skończ już pierd*lić ;] zbyt bardzo uzależniony jesteś od tej gry polecam odpocząć trochę wtedy mniej nerwów będziesz mieć oraz jeżeli masz kompleksy z Cyganami to również współczuję okradli Cie?

Witam ponownie :)

Dalej nie dostałem informacji w sprawie mojego bana od Lateray :)

Chciałbym dostać konkretny powód od administracji, a konkretnie od tego pseudo GMa :)

----------

Sytuacje dobrze on zna :) napisałem na wołaj " zobaczcie sobie filmik Matesha pod zapowiedzą Helium a zobaczycie na czym tak naprawdę gracie " :)

Za to poleciał perm bo od razu się koło mnie zalogował i w tej samej chwilo poleciał ban :)

---------

Nie gram na tym psedo serwerze, chce jedynie poznać kokretny powód bana z dowodami :) bo chyba nie rozdajecie banów za to co się pisze na mpc prawda ?:)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...