Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze jak by kapkę więcej expa szło to by było miodzio :) Ale co do serwa to jest w 100% dopracowany nie ma bugów nie wywala co chwile tylko jak jakieś przerwy naprawdę polecam bardzo ten serwer i przynajmniej ja zostaje na nim do końca :)

Opublikowano

Atmosfera na ts świetna :) postaciami (nie do expa) w grupie sie też fajnie expi w 5 :D ten oldschoolowy klimat można powiedzieć

http://iv.pl/images/58950216439837578199.png

Haha ja z kumplami w V2 jechaliśmy całą grupą :D czasem padaliśmy ale tak ogólnie to miło się expiło :D na tsie super atmosfera oczywiscie ;D

bPcntN6.jpg

Opublikowano

Niesamowite jest to, że nie ma żadnych skarg odnośnie słabości serwera, wchodząc i rozmawiając z ludźmi wspominali tylko o tym jednym CH w Vedze, kiedy zdarzało się, że wyrzuciło, lecz wiem od nich, że administracja zajmuje się tym.

Dosłownie wchodząc i pytając się, czy jest sens grać, ludzie mówią, ze mimo, że maja 23 lvle, serwer jest bardzo dobrze zrobiony.

Sam gram, wiem jak jest, mam już EQ +8, tutaj sens gry naprawdę jest, ponieważ nie jest to serwer, który pójdzie w nudę po 1 dniu. Tu jak się zrobi bardzo dobrze EQ, będzie można się czymś chwalić.

Oczywiście, że polecam.

Opublikowano

W związku z problemem mailingu mogą wystąpić błędy wiadomości, które czasem mogą zostać wysłane do spamu. Przepraszamy za problemy. W razie problemów z aktywacją prosimy pisać na support, natomiast gdyby wystąpił problem z zalogowaniem się prosimy zmienić hasło w panelu lub przypomnieć je przez: http://helium2.pl/przypomnij-haslo.html

@Prezentacja została zaktualizowana

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Serwer mega!

Wszystko dokładnie dopracowane, idealne połączenie mediuma z lekkim hardem, a nie jak na Al***sie :)

Zapraszam :)

Opublikowano

ile graczy online ? ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Pozdrowienia z serwera :D Fms na +9 zrobiłem :D spota na orkach zadnego nie ma wolnego :D

ITrGofs.jpg

Opublikowano

Dzisiaj (tj. niedziela) o godzinie 14:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca wyeliminować problemy występujące w grze. Przerwa potrwa ok. 30-45 minut.

Vc801YR.png

Opublikowano

Serwer jest mega, wszystko perfekcyjnie dopasowane, brak bugów, brak lagów, brak ddosów, wszystkie błędy są naprawiane na bieżąco. O wszystkim administracja inforumuje w grze / forum / ts3. Świetnie dopasowany exp / łatwo wbić bony / przyjemne misje nic tylko grać i się bawić, dawno takiego serwer nie widziałem, tak dobrego.

Mała zachęcenie do gry na serwerze :

dgyt10.jpg

Oraz filmik pierwszy z serii na moim kanale :

https://www.youtube.com/watch?v=tI2Gjj5DrRo

Opublikowano

serwer jest offline, czy tylko ja nie moge wbić od 1,5h ?

Cały czas serwer działa. Jaki masz problem?

Vc801YR.png

Opublikowano

Cały czas serwer działa. Jaki masz problem?

Jak już mam się zalogować na kliencie to mi wyskakuje, że nieprawidłowe hasło, albo że serwer nie działa, a na stronie jak się loguję na konto to działa(aktywowałem e-mail)
Opublikowano

Jak już mam się zalogować na kliencie to mi wyskakuje, że nieprawidłowe hasło, albo że serwer nie działa, a na stronie jak się loguję na konto to działa(aktywowałem e-mail)

Zmień hasło w panelu gracza. Po rejestracji jest o tym informacja, że hasła niektóre nie będą działać w grze. Zmieniaj hasło do skutku.

Vc801YR.png

Opublikowano

mam pytanie ile ludzi jest teraz online ? Licznik na stronie głównej jest zepsuty ? Pokazuje 0 online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...