Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyjdzie ravia s2,bo Adi (Technik) ich zostawił bo są idiotami na hajs.

Wyjdzíe. I nie mieszaj w to Adiego.

Co do s2- jak wyjdzie to inne serwery sie ładnie wyludnią ;p

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W urodziny ravi ma podobno wychodzić ravia s2 co o tym myślicie  ja mimo że jestem chejterem isamu i armi zagram na tym serwerze bo teraz same syfy są wychodzą

Pozdrawiam

A kiedy wypadaja urodziny serwera?

// Dlaczego strona/forum nie dziala?

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o ty czy opłaca sie zaczynać od nowa?

To odradzam w 100%

Rynek mają już zje*any, wykładają lache na serwer.

No i górują większe lvle.

Ravia juz dawno sie wypaliła ;)

Gdyby zrobili s2 to może i bym sie skusił.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jeśli chodzi o ty czy opłaca sie zaczynać od nowa?

To odradzam w 100%

Rynek mają już zje*any, wykładają lache na serwer.

No i górują większe lvle.

Ravia juz dawno sie wypaliła ;)

Gdyby zrobili s2 to może i bym sie skusił.

No właśnie s2 juz jest zapowiedziane. Start w okolicach urodzin s1. Ma być trudniej.
Opublikowano

No właśnie s2 juz jest zapowiedziane. Start w okolicach urodzin s1. Ma być trudniej.

urodziny sa o ile mnie pamiec nie myli 18.06 a ja czytalem ze ma byc w lipcu no ale jeden chuj. jak bd s2 jak s1 z przed chociaz roku to mozna zagrac, jak oleja wszystko w pierwszym tygodniu to nie ma co tam wracac.

Opublikowano

Olać oleja i tak jednak dużym plusem gry tam, będzie duża możliwość zarobku jak na początku Sravii.   Pamiętajcie też, że na 100% będą poważne bugi, więc szukajcie i zarabiajcie, a potem spieprzajcie :D

io7e.jpg

Opublikowano

urodziny sa o ile mnie pamiec nie myli 18.06 a ja czytalem ze ma byc w lipcu no ale jeden chuj. jak bd s2 jak s1 z przed chociaz roku to mozna zagrac, jak oleja wszystko w pierwszym tygodniu to nie ma co tam wracac.

Zapewnię przez pierwsze 3-4 miesiące będą dbali a potem kto wie będą mieli wyj****ane na serwer 

Opublikowano

Ja bym powiedzial raczej tak. Za to ze rozglasza Isamu ze te jego dzieciaki z serwera to JP armia juz nalezy mu sie soczysty kutas w dupsko.

Co do ravi , nie warto. Gowno tam jest to raz, gowno tam bylo i gowno tam bedzie.

Opublikowano

No ma być, ale będzie przeważać pay2win :P

Ale zobaczy się, za jakiś czas ma się pojawić 1 film o ravii s2 ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1223893-ravia-s2-fake-czy-real/

Tu wszystko pisze co i jak i co o tym myślą gracze. Jak dla mnie szczur widocznie poczuł zbyt wielką siłę JP Armii i planuje na nich sporo zarobić ale wątpię żeby ktoś kto szanuje grosza i nie jest youtuberem ani nie należy do AJP tam zagra

Ja szanuje grosza, nie należe do jp armii (gardze tymi gimbusami) i chętnie zagram na ravii s2. No ba, nawet wsadze na początek kilka stówek do is. Czemu? Proste. z s1 wynioslem ponad 2000zl, a moj kumpel 8500, teraz jezdzi audi a6, a gówniarz 19 lat, z domu nie wychodzi ale mniejsza. Na tej odsłonie też pewnie wyciągne z 2x tyle bo boęde grał od startu, więc mamono, nadchodze!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1223893-ravia-s2-fake-czy-real/

Tu wszystko pisze co i jak i co o tym myślą gracze. Jak dla mnie szczur widocznie poczuł zbyt wielką siłę JP Armii i planuje na nich sporo zarobić ale wątpię żeby ktoś kto szanuje grosza i nie jest youtuberem ani nie należy do AJP tam zagra

Czuje grosz nie należę do jp armii wręcz ich często wyzywam lubię ... Co do ravi s2 zagram gdyż brakuje mi ravi s1 a tam zdobyłem naprawdę wiele a co do IS prawdopodobnie nic nie wydam 

Opublikowano

S2 ma startowac za tydzien/dwa tylko szkoda ze bedzie pay4win... Zwoje/rady itd itd wszystko w is ale nie w grze.

Opublikowano

Szczerze Isamu od około 30k zaczął cisnąć na Fubu, wtedy dowiedziałem się o jego kanale i o ravii, dzień po oje... Małysza na kasę. Wcześniej nawet nagrywał filmiki z Fubu. (minecraft np.)

Za co te ostrzeżenie? -,- To jest zgodne z tematem. Ravia.eu

Opublikowano

Szczerze Isamu od około 30k zaczął cisnąć na Fubu, wtedy dowiedziałem się o jego kanale, dzień po oje... Małysza na kasę. Wcześniej nawet nagrywał filmiki z Fubu. (minecraft np.)

Dokładnie, a to jest ten filmik:

Kiedyś wielcy kumple, a teraz nagle spina bo islamu się na nim wybił.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

To dyskusja na temat serwera Ravia, czy jak się wybić na YT? Udało mu się, wybił się - brawa dla niego i po co ten hejt oparty głównie na zazdrości? Ravia to serwer, który już jest trochę starym serwerem - mógł się znudzić - i przyda mu się małe odświeżenie, dlatego jestem ciekawy co pojawi się na S2.

Opublikowano

Co do s2 ravi, info z forum od bamboska:

Ze względu że wiele osób chce trochę zmian , dodania lepszych możliwości na serwerze i żeby gra nie była nudna więc przekładamy start S2 ravii na czas nie określony .

Kilka zmian które ujawniamy:
Dzienny quest na zmianki

Brak smoczej wyżyny

Drop od razu z boosa , możliwość wydropienia do 6-7 różnych przedmiotów.

System pasów

Nowy dungeon na niski level i wysoki level

Więcej szkatułek

I wiele więcej

Ogólne info o starcie s2 ravia.eu pojawi się na kanale isamuxpompa na youtube

To dyskusja na temat serwera Ravia, czy jak się wybić na YT? Udało mu się, wybił się - brawa dla niego i po co ten hejt oparty głównie na zazdrości? Ravia to serwer, który już jest trochę starym serwerem - mógł się znudzić - i przyda mu się małe odświeżenie, dlatego jestem ciekawy co pojawi się na S2.

jestes ciekaw a 3/4 na serwerze bedzie od Ciebie, aha

Opublikowano

Też zagram, potroluje troche na wysokim lvl, odkryje brudy serverowe, pobawię się, sprzedam konto.

jestes ciekaw a 3/4 na serwerze bedzie od Ciebie, aha

ink jest królem propsowania serverów swoich kolegów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...