Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam z autorem tematu, isamu wybił się na dramie z Fubu. Szukał byle
pretekstu aby mu dopierdolić, aby dopierdolić Balmorze a sam sworzył
PompeMT2 gdzie zgarnął hajs z is i gracze zostali z niczym. Osiągnął od
10k widzów na wyzywaniu Fubu w każdym odcinku az do 60k subów i nadal
dopierdala Fubu a gimbaza trzyma się z nim i hejtuje Balmore itd. Moi
kumple grali na oby dwóch serwerach, i dobrze wiem że Balmora jest dużo
lepszym, spokojniejszym serwerem i nie ma banów na IP za bota
ustawionego w M1... Oglądam isamu jak nagrywa z Ravii jedynie dla tego
bo interesują mnie hardy i lubie patrzeć jak ktoś się meczy :P Ale na
Ravii bym nie zagrał.

Opublikowano

Oglądam isamu jak nagrywa z Ravii jedynie dla tego

bo interesują mnie hardy i lubie patrzeć jak ktoś się meczy

On się nie meczy. Wszystko zyskuje ze swojej postaci GA. Jest jeden film jego gdzie skile buffa ma g10, a potem głupio się tłmuaczył ze kamole kupil i wbil na g10 blogo i pomoc.

Opublikowano

Serwer pelen gowna. Przekrety to raz ale administracja leci w glupa udajac ze nic sie nie dzieje. Zreszta mamy ssy jakie stosunki panuja na linii isamu- weles, jego zale jak weles ma na niego wyjebane. Hejt na balmore to juz dno dna. Ale coz- gimbusy wierza w kazde klamstwo szczura. Nie bede tu juz pisal o apdejtach bo to jest gowno- to co oni dali ma kazdy serwer(bez bugow).

p.s. Kierzek nie trudz sie- na sravii nic juz nie mam ;)

Opublikowano

Serwer pelen gowna. Przekrety to raz ale administracja leci w glupa udajac ze nic sie nie dzieje. Zreszta mamy ssy jakie stosunki panuja na linii isamu- weles, jego zale jak weles ma na niego wyjebane. Hejt na balmore to juz dno dna. Ale coz- gimbusy wierza w kazde klamstwo szczura. Nie bede tu juz pisal o apdejtach bo to jest gowno- to co oni dali ma kazdy serwer(bez bugow).

mam takie zdanie jak danthe zrobię nowe konto na forum pomagam graczom a tu wczoraj patrze to juz 4 konto na forum zbanowane nie polecam serwera admini zachowują się jak małe dzieci nie umieją zrozumieć co gracze potrzebują na głupią wymianę konta trzeba czekać miesiąc a nawet dwa IsAmU woli grać w gry niż zajmować się serwerem

Opublikowano

Zaraz wpadną pieski isamu z zaczną was hejtować i na co to ;p

Ludzi tam i tak nie ubedzie bo isamu ma swoich wiernych poddanych 15 latków którzy będą tam grać i tak i tak.

Jak dla mnie to serwer jest zwykłą wyciskarką kasy dla Isamu i welesa :)

Opublikowano

nie umieją zrozumieć co gracze potrzebują na głupią wymianę konta trzeba czekać miesiąc a nawet dwa IsAmU woli grać w gry niż zajmować się serwerem

Isamu nagrywał jak robić kanapke a na ts czekalo 5 osob ^^

Najlepsze jest to że dał na GMa Miszcza który wczesniej był oskarzany o to ze zdobył eq dzieki b3nqowi (gm)

Ten cały miszcz zbanował maxymalnie 20 kont, jedynie nymfa sie stara gdzie zbanowac w jeden weekend potrafi wiecej niz cała reszta przez 2 tygodnie + mozna czasami liczyc na jej pomoc na ts, o reszcie mozecie zapomniec.

Opublikowano

Też sądzę żę ani ravia ani balmora nie jest warta świeczki , więc czekam na jeszcze lepszy hard Diaxon

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Mafia forum :)

obrazy w grze obrazy na forum serwera obrazy na forum mpc przez was straciliśmy prezentacje obrazy na fanpage obrazy na ts obrazy na pw

;)

prosiliśmy błagaliśmy was abyście dzieci wyszły na dwór przestały spamować ale nie wy macie swoje historie i życie z uzbrojoną po zęby klawiaturą ;)

miliardy próśb poszły na marne ostatecznie musieliśmy się was pozbyć przykro mi ale ja chciałem dla was dobrze

nawet raz założyłem gg na 20 min aby się z wami skontaktować ale dobiłem się tylko do jednego normalnego człowieka który was zna ale wy mieliscie w dupie więc musicie zmienić serwer ;)

Wyjaśniony do zamknięcia nie ? :P

teraz dzieci spamujcie ile fabryka dała do zoba na pga będę o 10 przed wejściem będę czekał jbc ;P

a taki był serwer amerykancki jak graliście rok nie ? :P wy bandą debili jesteście siedzicie tu w 3/4 i sami sobie na posty odpisujecie xD współczuje wam ale co zrobić za 10 lat zdechniecie z głodu bo poprzez spam na forum na chleb nie zarobicie ;P

dopisze wasz spam i wymyślanie głupot przerabianie zdjęć ss itp kasowaliśmy 6mc koniecznie chcieliście nam dopiec więc zadziałaliśmy metodą Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i pozbawiliśmy was kąt na serwerze tak samo was to w dupę ugryzło jak nas gryzie wasz odwieczny spam ;)

współczuję z całego serca następnym serwerom na których złożycie jaja

Opublikowano

obrazy w grze obrazy na forum serwera obrazy na forum mpc przez was straciliśmy prezentacje obrazy na fanpage obrazy na ts obrazy na pw

;)

prosiliśmy błagaliśmy was abyście dzieci wyszły na dwór przestały spamować ale nie wy macie swoje historie i życie z uzbrojoną po zęby klawiaturą ;)

miliardy próśb poszły na marne ostatecznie musieliśmy się was pozbyć przykro mi ale ja chciałem dla was dobrze

nawet raz założyłem gg na 20 min aby się z wami skontaktować ale dobiłem się tylko do jednego normalnego człowieka który was zna ale wy mieliscie w dupie więc musicie zmienić serwer ;)

Wyjaśniony do zamknięcia nie ? :P

teraz dzieci spamujcie ile fabryka dała do zoba na pga będę o 10 przed wejściem będę czekał jbc ;P

a taki był serwer amerykancki jak graliście rok nie ? :P wy bandą debili jesteście siedzicie tu w 3/4 i sami sobie na posty odpisujecie xD współczuje wam ale co zrobić za 10 lat zdechniecie z głodu bo poprzez spam na forum na chleb nie zarobicie ;P

Jeszcze jeden atak od Zielaka na moje łacze inaczej sprawa bedzie wygladac

Opublikowano

Jeszcze jeden atak od Zielaka na moje łacze inaczej sprawa bedzie wygladac

nikt cie kotu nie atakuje opanujcie się dzieci ;)

nigdy nic do was nie miałem nawet wam specjalne rangi na forum zrobiłem abyście mogli się tam wygadać itp

dałem wam wolną rękę na forum

jak było coś nie tak gadałem na ts z wami

a teraz taki kolec w dupe mi wbijacie ze zamiast wyjść z córką siedzę i kasuje spam

oczywiście dziękuję za zapewnienie mi rozrywki ale szczerze nie trzeba było bo zajęć mam od chuja i jeszcze troche

aaa i jeszcze raz dziękuję za zamknięcie prezentacji

Opublikowano

nigdy nic do was nie miałem nawet wam specjalne rangi na forum zrobiłem abyście mogli się tam wygadać itp

dałem wam wolną rękę na forum

jak było coś nie tak gadałem na ts z wami

a teraz taki kolec w dupe mi wbijacie ze zamiast wyjść z córką siedzę i kasuje spam

oczywiście dziękuję za zapewnienie mi rozrywki ale szczerze nie trzeba było bo zajęć mam od chuja i jeszcze troche

aaa i jeszcze raz dziękuję za zamknięcie prezentacji

Dales rangi po czym 2 dni po tym zjebak skasowal nam posty. Co bylo po tym kazdy wie. Miales tez go ogarnac. Gowno zrobiles to gowno dostajesz. Prawda jest taka ze ludzi w ch*ja robisz, hipokryto na fubu nadajesz a jestes taki sam. Ale 15- latki i 17latek zielak dalej ci dupe liza.
Opublikowano

Adriano coś Ci nie poszło, na balmorze jest ban na wszystkie konta jak grasz na bocie, nie musisz być zalogowany nawet bo czasami w logach szukają i banuja

Opublikowano

Adriano coś Ci nie poszło, na balmorze jest ban na wszystkie konta jak grasz na bocie, nie musisz być zalogowany nawet bo czasami w logach szukają i banuja

Nie grałem na Balmorze bo nie będę się męczył na hardzie z expem i eq.. Jak umiesz czytać to zobacz że mówie o prównaniu moich kumpli którzy grali jeszcze przed wakacjami ;) A teraz nie wiem co pozmieniali na Balmorze, Ravie śledze więc wiem jakie są nowości itp.

Dziwi mnie jedno czemu dostałem like od Isamu w tym temacie? Nazywasz mnie debilem, bo napisałem jak na YT się wybiłeś, sam Ciebie oglądam i nie mówie że jesteś popierdolony bo drzesz jape na każdym odcinku, w majnkrafcie boisz sie głupiego moba i chuj mnie to obchodzi, tylko ty przed swoimi widziami robisz upośledzonego bo dzieci 10 letnie grają w mc i nie boją się szkieleta za drzewem ;) Ale dobra negatyw i nitro robia tak samo i Elita "popierdolonego YT" zamyka się, jedynie dziwie się nymfie ze z Wami wytrzymuje. Pzdr pompa xD

Opublikowano

Niestety prawda jest taka, że Ravia nie jest nic lepsza od tej całej "Balmory" która jest cały czas hejtowana. Są Dowody jak B3NQ daje Miszczowi ulepszacze i jeszcze parę innych przypadków.

xD 

Opublikowano

Nie wiem o co wy się spinacie.

Na każdym serwerze znajdzie się 3-4 osoby, które będą miały eq, czy tam ulepki od administracji, ponieważ najczęściej są to kumple z reala :)

Powtarzam na każdym serwerze ktoś ma eq od GA lub GM.

Nie ma serwera na którym nikt nie miałby eq od Teamu

Oglądam codziennie Isamu, Nymfe i również czasami odwiedzę FuBu.

I z tego co widze na Ravi częściej jest mówione o banowaniu botów, dodawaniu nowości.

Jeśli ktoś lubi grać na botach to pewnie wybierze Balmore, ponieważ jak koledzy wyżej napisali tam rzadko kiedy dają bany na IP.

A na Ravi próbują ogarnąć te boty ale ich z każdym dniem jest coraz więcej...

Powiedzcie mi o co ta spina ?

Jeśli serwer Ravia wam się nie podoba to idźcie grać na Balmore lub inne serwery i nie Hejtujcie.

Żeby nie było, że jestem jakimś lizodupem Isamu to chciałbym was poinformować, iż nie gram na Ravi ani na Balmorze :)

Wszystko co wiem na ten temat, można wywnioskować z zachowania Założycieli lub ich wypowiedzi na YT oraz większości wypowiedzi graczy.

Na obu serwerach gra chyba ponad 2k ludzi i im jakoś nie przeszkadza to o czym teraz spamujemy...

Nie podoba się to nie grajcie i nie Hejtujcie Balmory i Ravii..

Pozdrawiam MelGibson

1377531174-U173186.png

Opublikowano

obrazy w grze obrazy na forum mpc przez was straciliśmy prezentacje obrazy na fanpage obrazy na ts obrazy na pw

W grze? PW? O czym ty piszesz?

Obrazy na mpc? Czysta prawda dlatego zostajemy zbanowani ;)

I nie kłam że przez nas straciłeś prezke. Nie w takim stponiu bo dobrze wiem że gadałeś z kierzkiem i kazałeś mu usunąc posty i wywwalić temat do kosza.

http://www.mpcforum.pl/topic/667446-raviaeu-dedyk-hard/?p=8803379

Chyba lepiej wiem + dzwonilem do kablówki. Zielak wchodzi na forum a tu jeb, nie mam internetu.

wy bandą debili jesteście siedzicie tu w 3/4 i sami sobie na posty odpisujecie xD współczuje wam ale co zrobić za 10 lat zdechniecie z głodu bo poprzez spam na forum na chleb nie zarobicie ;P

Napisał koleś który od rana do rana??? siedzi przy kompie. Szkoda tylko że na ts nie pomagasz wiecej niz 10minut dziennie.

Reszte postu odpuszcze.

Nie wiem o co wy się spinacie.

Oglądam codziennie Isamu, Nymfe i również czasami odwiedzę FuBu.

I z tego co widze na Ravi częściej jest mówione o banowaniu botów, dodawaniu nowości.

Wszystko co wiem na ten temat, można wywnioskować z zachowania Założycieli lub ich wypowiedzi na YT

Hahaha xdddd 3 linijki wystarcza aby uznać twój za zwykłe głupoty.

Opublikowano

Servera nie polecam z calego serca dokladnie popieram wszystko co pisali poprzednicy

+ jeszcze te dziecinne grozby administracji (isamu, bambos, zielak) ze "podaj adres to ci wpie*rdole czache polamie za*ebie ci ch*ju juz nie zyjesz" jeszcze zielak i bambos rozumiem, gimby, ale isamu chlopie Ty masz dziecko MPCforum (chociaz chyba sie masz rozwodzic ale to nie ma znaczenia) i wyskakujesz z takimi tekstami do kogos kto cie krytykuje? Ty jestes infantylny ziom ... Co do tego ze chcieliscie po dobroci... ch*ja prawda fakt dales te rangi byl spokoj szanowalismy cie, myslelismy ze da sie dogadac, ale nie, twoj piesek Zielaczek musial wyzerowac nam posty i nas wyzywac (moge dac ssy jak chcesz) wiec sie wkurwilismy jak kazdy kto ma garsc honoru, bo umowa to umowa... Takze to nie w nas jest przyczyna tego sporu tylko w Twoim Pawelku... zastanow sie nad tym, czy warto miec go w teamie, bo gdyby nie on daje sobie reke uciac ze na ravii byloby wiecej graczy i o przekretach nikt by sie nie dowiedzial

Pozdro

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

na serwerze nie grałem osobiście ale przytoczę kilka faktów (po obejrzeniu jakiegoś tam filmiku z hejtem) mam na myśli tą antyreklamę balmory, gostek nagrywa film z nie swojego serwera o konkurencji (tym fubu) no i oczywiście oczernia go jak się da, jesteś dla mnie gownixem, bo tylko taki ktoś nagrywa filmiki licząc że gracze przejdą na jego serwer, już nie wspomnę o ddosowaniu innych serwerów też oczywiście w celu powiększenia swojej liczby graczy.Po prostu jestes zerowcem

aha bo ktoś tam wspominał o wyciąganiu ip, ja mam osobiście neostrade ze zmiennym ip także jak w tej chwili wyciągasz moje to wiedz że możesz mi co najwyżej owalić kolbe na ciepło z grzankami

Opublikowano

Ravia ravia, przekrety, źli admini, biedni z MF itp. xD Beka jak to wszystko czytam. Serwer jak każdy inny.

Plusy serwera:

+można powiedzieć, że klasyk, bo nawalonych dziadostw nie ma.

+exp fajny, dopasowany, trudny.

+łatwo o konia

+spora rywalizacja, mimo, że nie każdemu to pasuje.

+Fajne DC

+Starają się jakoś tą grę urozmaicać.

+Pomoc na TS - osobiście ja nie mogę narzekać, bo pomógł mi isamu wiele razy i to całkiem szybko.

+kupony na DM

+Fajne DC

Minusy:

-PVP tutaj na high lvl jest tak samo gówniane jak na xenoxmt2 lub na pandorze (typ full klasa vs 30 lvl bez bonów). Weles cymbał nie pomyślał o tym jak pvp może wyglądać mając tytany z big dużą wartością pod pvp -.- i to wygląda tak: "Duchowe, 6 skill i ew. jakieś hity lub 1 skill kometki" lub "Duchowe krytyk, tapek, papa" To mnie strasznie zniechęciło do gry tutaj, mimo, że gram od początku, zaczynając parę razy od nowa.

-Tak czytam czytam czytam i czytam i czytam iiiii....? - "My mamy zajebiste pety, fubu ma chujowe" - ludzie piszą, że krów chyba nie widać i prosiaków czy coś i nie zostało to chyba nadal naprawione xD

-Mimo, że ja nie mogę narzekać na pomoc na TS (tylko na isamu) to Beave czekał w chu* czasu bo stracił eq warte parę tysiaków i dupa, nikt mu nie pomógł :-D Wielu innych też się skarży, ale to ju nie moja sprawa xD Pamiętam tylko jak mi pewny debil z BogovieAuto ciskał po rodzinie itp. wysłałem ss-a nymfie, ale ruda wolała pograć w lola, MIMO, IŻ SAM ISAMU PISAŁ, ŻE WYZYWAĆ SIĘ MOŻNA, ALE NIE PO RODZINIE. Specjalnie wklejałem 20+ filmików z botami, ona to olała. Popracujcie nad tym. Kumam - nienawiść, wyzywanie się itp., ale jak mi typ piszę, że pragnie by mi matka zdechła czy coś takiego i ruda woli sobie sfeedować w lolu zamiast takiego cwela zbanować to gratuluję.

-Trytony na tym serwie to zwykły śmieć :) Patrz pkt. 1 w minusach.

-Administracja TS3.org Kumam, że niektórzy rangi mają bo są twoimi kumplami, ale Ty je dajesz totalnym kretynom. Jaja sobie robiłem pisząc "Ej ty nie wyskakuj bo jak ci z duchowego pierdykne to ci połamie skarpety" - Benq nagle wąty do mnie i zaczął kozaczyć - dawno to było, ale kij z tym strażakiem.

Nitro - no qrwa tego wieszaka to ja ci nigdy nie przebacze, że dałeś tej piździe range SA czy jaką tam. Gówno nie dość, że wbija na kanał i sobie pozwala na za wiele, z dupy cie wyzywa, chce być śmieszny, a jak powiesz by stąd zmiatał lub by się ogarnął to ban. Kozaczy lamus 50 kg bez mutacji, z większą ilością żelu niż Cristiano miał przez całe życie, a ty nic z tym nie robisz mimo wielu apelacji graczy.

-Podobno nie da się iść normalnie na ripa bo wywala :O na mapkach.

Mi tam się serwer podobał do czasu wbicia 95 lvl i do momentu, gdy ludzie zaczęli robić tytany pod pvp, co kompletnie ten serwer rozwaliło pod tym względem, aż w takim stopniu, że przynajmniej ja straciłem motywację do gry tutaj. xD

Co do MafiiiiiiiForum - Pisali, spamowali, wyzywali, wkurwiali graczy, gracze ich upominali, oni dalej wyzywali, często na rodziny ciskali, nawet jeśli nikt ich rodzin nie zwyzywał, zielak (nie lubię krzywozęba xD bo też ostro cwaniaczy, ale mam wywalone szczerze na to) ich wielokrotnie upomina, oni dalej swoje, aaaa tu nagle bany czy coś i wielce biedni :D Śmierdzi od nich hipokryzją mimo, że niektóre posty mieli śmieszne, ale w głównej mierze wychodzili na gorszych od ich "wroga odwiecznego, z mocami pradawnego krwawego prącia gandalfa" - ZIELAKA. :D

Co do tego pisania waszego o manipulacji widzów isamu przez niego samego, o tym benku, miszczu itp. Są ci, którzy nie używają mózgu i są ci co używają. Ja tam akurat wiem kiedy leci ściema, a kiedy prawda, a przyznanie się do niektórych błędów nawet przed paroma osobami, zwłaszcza gdy wali to hipokryzją - jest trudne i czasem ściemnia się dalej ( wiem to po sobie :( ) W to wnikać nie będę bo go lubię z charakteru, ale noo nikt idealny nie jest xD

(Puściłem sobie Demonologie 2 i tak o to powstał kolejny esej. iks de)

io7e.jpg

Opublikowano

Za co ten ban? Obrazam Isamu? Nie wyrazam swoja opinie.

Kyku to ja :)

<20:47:59> "Kyku": Isamu sie sprzedal, tyle wam powiem ;)

<20:48:00> "[¨°º¤ø„Kochający Brian„ø¤º°¨]": Jest kurfa pompa! Achiooo :)

<20:48:07> "adrianziko2": A w co i jak sie nzywa? :D

<20:48:21> "adrianziko2": No kupilem wczoraj DM przez paypal i nic nie mam

<20:48:34> "iglo": pierdol ich

<20:48:36> "iglo": :D

<20:48:36> "Kyku": IsamU ma duzo za uszami ;)

<20:48:44> "Kyku": kiecolek by sie wygadal

<20:48:50> "maksimus001": Isamu jest koksem

<20:48:51> "adrianziko2": Natural?

<20:48:52> "Mała": niech muza gra a ty idz jesc :)

<20:48:53> "Kyku": ale zapobiegl temu ;]

<20:49:10> "maksimus001": ej BARTI puścisz Węgorza ?

<20:49:12> "DantePL": Przyjemny głos ma ten barti :D

<20:49:22> "''Arahim''": nom xD

<20:49:31> "Kyku": Isamu mowil, ze majkraft to chujowsto. Sam teraz nagrywa, dlaczego?

<20:49:34> "DantePL": Speczyficzny :D

<20:49:39> "maksimus001": ręka jak złamana takie tam klimaty ?

<20:49:41> "maksimus001": ;]

<20:49:52> "Natural": Wez juz ogarnij czlowieku

<20:50:01> "Kyku": kto?

<20:50:03> "Kyku": Ja?

<20:50:03> "Natural": Jak masz pisac takie .. to mozesz do kiecolka równie dobrze isc

<20:50:05> "Natural": Ty

<20:50:17> "Natural": To sprawa miedzy nimi

<20:50:20> "Kyku": Zapewne jestes gimbusem?

<20:50:20> "Natural": Wiec po co gadac?

<20:50:22> "Mała": he he :)

<20:50:26> "Mały Smoczek :P": e

<20:50:26> "Natural": Tak jestem gimbusem

<20:50:29> "adrianziko2": Wie ktos ja ksie isamu w metku nazywa?

<20:50:33> "DantePL": =}

<20:50:38> "Kyku": Powiem Ci jedno. Isamu sam nie jest swiety.

<20:50:46> "Natural": Nikt nie jest swiety

<20:50:48> "adrianziko2": Dobra mniejsza o to.

<20:50:53> "Natural": Ale napewno ty jestes

<20:50:55> "Kyku": Wybil sie na bufuxkutaz

<20:50:58> "Natural": Skoro tak wszystkich oceniasz

<20:51:01> "Natural": :O

<20:51:06> "adrianziko2": Boze odwalcie sie od Isamu

<20:51:21> "maksimus001": o ja

<20:51:22> "adrianziko2": Napierdalajcie na FuBu

<20:51:22> "Mała": nanan..

<20:51:23> "maksimus001": haha

<20:51:23> "adrianziko2": xD

<20:51:27> "Kyku": Haha, wiedzialem ze gimbuskom zaraz dupsko sciesnie.

<20:51:28> "Mała": znam ale nie w tej wersji

<20:51:29> "maksimus001": stare czasy ;O

<20:51:37> "Natural": xD

<20:51:43> "BykͣuXd̛̘eͦͧ̄̌": Expolżyn -_-

<20:51:45> "Natural": Ty jestes jakis chory

<20:51:46> "BykͣuXd̛̘eͦͧ̄̌": XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<20:51:51> "Kyku": Isamu nie jedno ma za uszami ;]

<20:52:06> "Legebrioon": a jak sie nazywa ta nutka ? :D

<20:52:07> You were banned permanently from the server by "Natural" (Okej)

<20:52:07> Disconnected from server

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...