Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na chyj ten temat? Chyba wy padniecie predzej niz ravia. Nawet jeżeli cos tam jest to kurwa kto bogatemu i adm zabroni co Kto? Moze wy kurwa HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Piszcie piszcie i tak ludzie beda tam grac kapucyny jebane.

Opublikowano

Masz ss postaci 1lvl z 6xP bo ja szukam i nie moge znaleźć :/

prosze

http://screenshooter.net/9323445/uecfbsr

ps. dla tych co mysla ze to ss z innego serwera - bambos pisal na starym forum ravi ze postac zostala juz usunieta (co jest oczywiscie nieprawdą) wiec jest ona na serwerze - zmien postac zakutegołba czy tam isamu nie pamietam.

Na chyj ten temat? Chyba wy padniecie predzej niz ravia. Nawet jeżeli cos tam jest to kurwa kto bogatemu i adm zabroni co Kto? Moze wy kurwa HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

zaparzyć herbatki? strasznie nerwowy jestes ;x

Opublikowano

Po to aby ujawnić trochę prawdy, wystarczy teraz wejść na forum ravii i popatrzec jak wysokie lvl szybko sprzedają swoje eq ;) A i pokazać jak nie jest kolorowo na ravii i w dodatku uświadomić że wiecej przypałów jest na ravii niż na hejtowanej balmorce

Grac tam bedą nie długo tylko takie pionki jak Ty, wielcy wyznawcy pseudo pompy. Max 50lvl wbiją i nie grają bo za cieżko ale i tak polecają server bo trzeba przylizać isamu <33

pozdrawiam

Opublikowano

prosze

http://screenshooter.net/9323445/uecfbsr

ps. dla tych co mysla ze to ss z innego serwera - bambos pisal na starym forum ravi ze postac zostala juz usunieta (co jest oczywiscie nieprawdą) wiec jest ona na serwerze - zmien postac zakutegołba czy tam isamu nie pamietam.

zaparzyć herbatki? strasznie nerwowy jestes ;x

Slodze 2 albo melise poproszę <3

@ UP : nawet tam nigdy nie gralem :D Ale to szczegół bo ty wiesz że grałem heh

Nie liże lubie go tak samo jak fubu i innych yt to że oszukują to mnie jebie bo każdy na świecie oszukuje. Powiedz po co takie tematy? Ma coś się stać to się stanie. Tak samo jak ma coś jebnąć to jebnie.. Jak byś się czuł gdyby to tobie ktoś odganiał graczy z serwera? Albo ci brał hajs? NO jak? Widzisz... Jak komuś się nie podoba, to sam będzie wiedział że nie opłaca się grać i szybko spierdoli. ........

Opublikowano

Powiedz po co takie tematy?

Bo mogę taki założyć :)

Ten dział służy do tego - dyskusja na temat danego servera.

Jako że nie było to stworzyłem aby się dzielić informacjami na temat ravia.eu

Jestem tego pewien, że gdyby nie ja to wiele spraw do dziś nie były by nagłośnione.

M.in to ja odkryłem jak miszcz (gracz) w filmie handluje z benq(gm) :)

I najważniejsze. W filmach isamu i całej pompy team ravia jest pro elo zajebistym serverem, a balmora to gówno.

Tylko jest jedno ale, każdy gracz który osiągnie ten jebany 75lvl, jak bedzie kumaty to na niższym zobaczy że ravia to gówno, przereklamowane gówno :)

A że mnie denerwuję bardzo Isamu to robie to co lubię, głoszę prawdę wszem i wobec.

Opublikowano

Jestem tego pewien, że gdyby nie ja to wiele spraw do dziś nie były by nagłośnione.

I najważniejsze. W filmach isamu i całej pompy team ravia jest pro elo zajebistym serverem, a balmora to gówno.

Tylko jest jedno ale, każdy gracz który osiągnie ten jebany 75lvl, jak bedzie kumaty to na niższym zobaczy że ravia to gówno, przereklamowane gówno :)

A że mnie denerwuję bardzo Isamu to robie to co lubię, głoszę prawdę wszem i wobec.

I dobrze robisz.

Taka prawda, śmieją się z Balmory, a w porównaniu do ravi balmora jest o niebo lepsza.

Nie polecam ravi.

Opublikowano

No zresztą masz rację. Bo możesz założyć więc sorry :D

Opublikowano

powiedz mi cos wiecej o atakach zielaka a chetnie ci pomoge :) a mam taka mozliwosc;]

Możesz mi nasrać na klate xD

Serwer polecam chyba bo nawet fajny kiedys byl.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Administracja zjebala serwer na wlasne zyczenie. Ostatnia akcja z oddawaniem eq rozwalila. Po kilku miesiacach sie obudzili, ze gracze sa okradani. Najlepsze, ze do dzis niewiadomo kto skroil ich wszystkich ;)

Opublikowano

Padnie predzej czy pozniej ( raczej predzej).

Przekrety, kradzieze, boty i coraz mniej ludzi.

Na dodatek isamu otwiera drugi serwer ( zapraszam fanpage pompamt2.pl). I rozdziela sie z welesem chyba bo on w maju ma otwierac nawie.pl (takze zapraszam na fanpage).

Nowi gracze na ravie nie przyjda, a duza czesc starych pojdzie na pompe. Ja osobiscie tez pojde bo jedyny gm ktory robi cos na ravii (Nymfa) bedzie tam adminem.

Opublikowano

Hahahhaha ale sie usmialem z napinaczy przez internet gimbuski pyskujecie ze armiajp ma 14 lat gówno prawda nic nie wiecie jeb smiecie. Isamu sie nie wybił przez fubu jak wczesniejszy komentarz napisany przez pewna osobe. Gdy przeczytalem te komentarze ze sravia itp to mi sie śmiać zachciało drogie dzieciaki polecam wam slownik bo przez neta to kazdy umie kozaczyc ze ma niby 20 lat a gówno prawda ma 11lat :) Komentarze typu Stond Tobom "DZIECIARNIA". Jestescie za FuBu bo rozdaje itemy na serwerze "Balmora" Na "Ravi" jest co innego tam graja z jajami. A nie jakieś serwery co GM rozdaje ity to jest SHIT "Na kanale Fubu mozecie znalezc filmik jak dal jednemu graczowi item" . FuBu śmieciem będzie i pozostanie . I nie jesteśmy pieskami IsAmU :) bo nie wiecie nawet co to jest PIES "WAFEL" itp. Hejty jeb^ane

Opublikowano

Hahahhaha ale sie usmialem z napinaczy przez internet gimbuski pyskujecie ze armiajp ma 14 lat gówno prawda nic nie wiecie jeb smiecie. Isamu sie nie wybił przez fubu jak wczesniejszy komentarz napisany przez pewna osobe. Gdy przeczytalem te komentarze ze sravia itp to mi sie śmiać zachciało drogie dzieciaki polecam wam slownik bo przez neta to kazdy umie kozaczyc ze ma niby 20 lat a gówno prawda ma 11lat :) Komentarze typu Stond Tobom "DZIECIARNIA". Jestescie za FuBu bo rozdaje itemy na serwerze "Balmora" Na "Ravi" jest co innego tam graja z jajami. A nie jakieś serwery co GM rozdaje ity to jest SHIT "Na kanale Fubu mozecie znalezc filmik jak dal jednemu graczowi item" . FuBu śmieciem będzie i pozostanie . I nie jesteśmy pieskami IsAmU :) bo nie wiecie nawet co to jest PIES "WAFEL" itp. Hejty jeb^ane

jestescie pieskami isamu B)

Wybił się na FuBu, jezeli temu przeczysz to widać kto ile gra w metina i interesuje sie nim.

Ravia stała się syfem, IsAmU teraz nagrywa tylko dlatego, że ma te 210 512 subskrybcji i tylko dzięki tym subom i jego tle na yt Ravia ma graczy.

Rok temu +/- grało sie dobrze na ravi teraz bot za botem w m1, sklepów coraz mniej. MONOTONNOŚĆ.

I jeżeli uważasz mnie za dzieciarnie to śmiało mogę porozmawiać z Tobą poprzez komunikator głosowy (ts3)

I tak armiajp ma 13-15 lat

ravia niby pl z 2008 roku ta?

metin2 pl

byly pety? - nie

byly kostiumy? - nie

byly skyboxy? - nie

byly jakies bronie na 95? - nie

byly hematy? - nie

ravia

byly pety? - ta

byly kostiumy? - ta

byly skyboxy? - ta

byly jakies bronie na 95? - ta

byly hematy? - ta

malysz tez nie lepszy, ddosowal ravie itd itp wojna z isamu i nagle malysz out i do kogo z placzem? do isamu, a dlaczego? bo ma duzo subów.

Opublikowano

Wyjezdzasz z wiekiem a nie umiesz skladac zdan xddd

Na ravii zostali sami najslabsi. Serwer do tego technicznie jest jednym z najgorszych. Ciagle wywalanie CH to normalka. No i jeszcze jedno- okradl cie kiedykolwiek Fu*u, czy tylko tak piszesz "bo inni go hejtuja"?

My tu mowimy tylko prawde o serwerze Ravia.eu a jezeli ty to uwazasz za hejt to cos nie tak musi byc wlasnie z Ravia, hę? Pomysl czasem, to nie boli. Ale skoro wolisz bezmyslnie powtarzac łubudubu jf itp. to twoja sprawa ;) nikt tu nikogo nie zmusza do myslenia

P.s. Cieszy mnie ta akcja isamu ws. MPC- dzieki temu mam pewnosc, ze nie przyjda tu te dzieciaki i nie zaniza poziom uzytkownikow tego forum.

Opublikowano

Hahahhaha ale sie usmialem z napinaczy przez internet gimbuski pyskujecie ze armiajp ma 14 lat gówno prawda nic nie wiecie jeb smiecie. Isamu sie nie wybił przez fubu jak wczesniejszy komentarz napisany przez pewna osobe. Gdy przeczytalem te komentarze ze sravia itp to mi sie śmiać zachciało drogie dzieciaki polecam wam slownik  bo przez neta to kazdy umie kozaczyc ze ma niby 20 lat a gówno prawda ma 11lat :) Komentarze typu Stond Tobom "DZIECIARNIA". Jestescie za FuBu bo rozdaje itemy na serwerze "Balmora" Na "Ravi" jest co innego tam graja z jajami. A nie jakieś serwery co GM rozdaje ity to jest SHIT "Na kanale Fubu mozecie znalezc filmik jak dal jednemu graczowi item" . FuBu śmieciem będzie i pozostanie . I nie jesteśmy pieskami IsAmU :) bo nie wiecie nawet co to jest PIES "WAFEL" itp. Hejty jeb^ane

Jak patrze na profil FB każdego kto odpowiada na jego "Serdeczne JP" - to nie widzę nikogo innego jak 3/4 gimbusków z grzyweczkami 40 kg wagi :D

test2.gif

HAHAHAHAHAHA MISTRZ XDDD

io7e.jpg

Opublikowano

Tyle w temacie Cała administracja TO jeden wielki syf 

http://ask.fm/Armia_JP

Zapraszam do pisania syfu tutaj ja z kolegą już zacząłem 

zara bedzie na fp isamu "Spotkanie w jakimś województwie pod domem hejtera morteusza ;P zrobimy sobie ognisko kiełbaski itp"

jakis gracz tego serwer moglby dac ss z ch1 m1 jinno? chce zobaczyc ile osob gra tam jeszcze

Opublikowano

zara bedzie na fp isamu "Spotkanie w jakimś województwie pod domem hejtera morteusza ;P zrobimy sobie ognisko kiełbaski itp"

jakis gracz tego serwer moglby dac ss z ch1 m1 jinno? chce zobaczyc ile osob gra tam jeszcze

Szymonka tylko na pisanie stać i nic więcej. Respect wśród 14 latków musi być :D

io7e.jpg

Opublikowano

@@ RESPECT 

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...