Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zara bedzie na fp isamu "Spotkanie w jakimś województwie pod domem hejtera morteusza ;P zrobimy sobie ognisko kiełbaski itp"

jakis gracz tego serwer moglby dac ss z ch1 m1 jinno? chce zobaczyc ile osob gra tam jeszcze

dajcie ss

FuBu, IsAmU - 1 i 2 to debile dla ktorych liczy sie tylko kasa i suby na yt

dziękuje, do widzenia, papa..

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak ravia fajny serwer ale administracja chyba ma coraz więcej wyje..ne na graczy  np.  Boty praktycznie wogóle nie banują już , eventy organizują bez wcześniejszych zapowiedzi , i dodali by z ch5 / ch6

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Powiem tak ravia fajny serwer ale administracja chyba ma coraz więcej wyje..ne na graczy  np.  Boty praktycznie wogóle nie banują już , eventy organizują bez wcześniejszych zapowiedzi , i dodali by z ch5 / ch6

bo isamu aka lamus juz zarobil wystarczajaco na tym serwerze i ma to w dupie a btw jak dla mnie to jest zwykla ciota ktora udaje gangstera a zlozyl by sie jak scyzor po placku;p no bo jak mozna byc taki fighterem siedzac caly dzien w domu a kilka dziar i robienie z rana 20 pompek nie zrobia z niego kozaka 

tyle w temacie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

No to zaimponował 49 gimbusom ze az polubili :( skąd sie takie gówno bierze jedynie ravi :) gram aktualnie na 2 serwach ale takiego gówna m na szczęście nie ma nawet w 10 % 

Opublikowano

D

Kolejne groźby imponujące na dzieciach 

52f336f78620b.png

no i widać kurwa co isamu tylko potrafi, nic  B)  B)  B)  B)

latego concordia jest bardziej opłacalna.

Administracja nie stosuje gróźb karalnych i nie czeka sie nie wiadomo ile na np. odzyskanie eq.

Opublikowano

Kolejne groźby imponujące na dzieciach 

52f336f78620b.png

Jedyne co ta pierdoła zakłamana umie to pisać i szpanować przed 12 latkami. Ew. nagrywać film jak to z paroma kumolami (samemu cipa) jedzie do miasta hejtera, którego i tak wie, że nie spotka :D

Btw. - miał wpierdolić grubemu w wakacje i co ? Samochód mu się zepsuł czy na bilet nie ma do Gdańska ? :D   TuFast - on tobie też miał wjebać, potem zgoda między wami, ale znowu najeżdżacie, więc BÓJCIE SIĘ HAHAHAHAHHA

io7e.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ravia spoko gdyby nie to, zeisamu sprzedaje navi, rozdaje lets playerom a do tego chce pobić kazdego kto mysli inaczej i udowadnia, ze tak jest i zablokować mu konto na AJPII!

do tego permuje graczy, ktorzy napisza zle o ravii na mpc po AJPII

mi zablokowal nawet glupiego 16 lvla ktorym dawno tu gralem bo dzis chcialem wbic z ciekawosci 

pozdrawiam

zhda.png

Opublikowano

ravia spoko gdyby nie to, zeisamu sprzedaje navi, rozdaje lets playerom a do tego chce pobić kazdego kto mysli inaczej i udowadnia, ze tak jest i zablokować mu konto na AJPII!

do tego permuje graczy, ktorzy napisza zle o ravii na mpc po AJPII

mi zablokowal nawet glupiego 16 lvla ktorym dawno tu gralem bo dzis chcialem wbic z ciekawosci 

pozdrawiam

Daj dowód że sprzedaje navi xD albo że rozdaje lets playerom navi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Sam jesteś do usunięcia to jest temat do dyskusji 

inteligentna osobo ... "Do usunięcia" znaczy żeby mod usunął jego komentarz :) a nie dyskusje czy naprawdę niektórzy są aż tak głupi ...

co do serwera z początku był naprawdę fajny ale teraz nie polecam lepiej zagrać sobie na nowych hardach 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Isamu jest żałosny tak samo ten serwer, nie odpiszesz mu 5 sek, ban... jeśli według niego ktoś kto gra na botach to nie gracz a jakiś nieudacznik to pozdro... wielki Youtuber od siedmiu boleści, nic innego prócz wulgarnego języka na jego kanale nie ma

The past has gone

Opublikowano

łubu dubu jebać fubu

Kolejny JP Gimbus... Wychowany na całym etacie przez Isamu? To że on rozśmiesza ludzi, I to robi cały czas, To chyba nie należy oczerniac innych? Wbił wam do waszych pustych mózgów słowo ŁD JF. Nie będę tego pisał. Sam siebie jebnij w łeb. A potem pomyśl co piszesz. Z chęcią gram u FuBu I gra , klimat bardzo mi się tam podoba. Nie widziałem nawet ani jednego dziecka JP na nim. Możliwe jakiś gówniarz wbije 15lvl i zaczyna spamować. A u Isamu nie będę dalej grał. klimat jest do kitu. Sporo graczy JP Gimbusów... Jedną rzecz o nich źle powiesz, To zaczną szukać na internecie tekstów żebyś wyszedł z serwera, bo jesteś taki, Bo twoi Rodzice są tacy .. Nie polecam gry na Ravia.eu. Pomimo tego że mpc ma spór z Balmorką. I tak ten serwer góruje w elicie polskich Serwerów. Strzała.

Opublikowano

Kolejny JP Gimbus... Wychowany na całym etacie przez Isamu? To że on rozśmiesza ludzi, I to robi cały czas, To chyba nie należy oczerniac innych? Wbił wam do waszych pustych mózgów słowo ŁD JF. Nie będę tego pisał. Sam siebie jebnij w łeb. A potem pomyśl co piszesz. Z chęcią gram u FuBu I gra , klimat bardzo mi się tam podoba. Nie widziałem nawet ani jednego dziecka JP na nim. Możliwe jakiś gówniarz wbije 15lvl i zaczyna spamować. A u Isamu nie będę dalej grał. klimat jest do kitu. Sporo graczy JP Gimbusów... Jedną rzecz o nich źle powiesz, To zaczną szukać na internecie tekstów żebyś wyszedł z serwera, bo jesteś taki, Bo twoi Rodzice są tacy .. Nie polecam gry na Ravia.eu. Pomimo tego że mpc ma spór z Balmorką. I tak ten serwer góruje w elicie polskich Serwerów. Strzała.

Widzę 1 osobę z moim tokiem myślenia o jp gimbus i o isamu :D 

Opublikowano

mam zamiar wrócic do metka w na początku czerwca. oplaca sie tutaj grać ?

- ile jest ludu

- jaka jest cena zmianki

- jaka jest cena riba +9 sr 30 fms _9 sr 30 tygra +9 2k hp 

Bylbym wdzieczny za odpowiedzi - limit lajk i 5 w profilu

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

- ile jest ludu

- jaka jest cena zmianki

Serwer moze nie jest zły ale nie radze Ci już tam zaczynać po prostu nie ma sensu, expowiska i dropowiska zajęte przez 99 lv które pilnują ich jak oka w głowie. Porażka

Ceny zmieniają się co miesiąc raz zmianka 2kk raz 10kk.

Jak chcesz zaczynac na jakimś privie hard to najlepiej na jakiejś nówce jak wyjdzie, ale tutaj nie zaczynaj.

cpok.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

- ile jest ludu

- jaka jest cena zmianki

@update info

- moze ok. 1k

- 10-15kk

- tyle co pare zmianek

Opublikowano

W urodziny ravi ma podobno wychodzić ravia s2 co o tym myślicie  ja mimo że jestem chejterem isamu i armi zagram na tym serwerze bo teraz same syfy są wychodzą

Pozdrawiam 

Nie wyjdzie ravia s2,bo Adi (Technik) ich zostawił bo są idiotami na hajs.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...