Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Czyni Metin2 z ludźmi :|, teraz nasyła Armie Gimbusów że tak powiem żeby spamowali bo mu się pewnie hajs kończy :|.66848475677204924050.jpg

Proste.

Dzieci Isamu zawsze beda wychwalac ravie mimo iż na niej nie grają lub mają max 45lvl

Wbiją na tym serverze 70/75lvl i ciekawe czy wtedy beda tak krzyczec ''Najlepszy server w polszy fuk jea''

Każdy gracz który troszkę pograł na tym serverze wie że to syf i dno, gdzie mega uptade (najbardziej wyczekiwany uptade) to chmury i autopoty w is

Opublikowano

vyxoma.jpg

No tak, posmpamujcie na forum bo dostałem bana - dam wam raty.

Tak się zachowuje porządna Administracja? Bo za taką się uważa ta cała GównoTeam

Straszne to jest, pospamujcie moje gimbusy to dostaniecie więcej expa .

Chore, szkoda że ta cała "JP Armia" nie pamięta że gdyby nie MPC forum to by na tej ravii nawet 300 osób nie grało.

Nie polecam, nie pozdrawiam.

bez gif

Opublikowano

Jeszcze jeden atak od Zielaka na moje łacze inaczej sprawa bedzie wygladac

powiedz mi cos wiecej o atakach zielaka a chetnie ci pomoge :) a mam taka mozliwosc;]

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Isamu siegnales dna."Bog prywatnych serwerow"-skromnosc nie jest twoja mocna strona.Rozumiem gdybys mial do tego podstawy ale na ravii codziennie wywala channele,botow tyle ze nie ma gdzie dropic.Ta cala akcja z mpc pokazala,ze masz mentalnosc 14latka.

Opublikowano

Chcą wojny pionki :)

Dobrze wiedzą, że Ravia się sypie, gracze odchodzą + multum afer.

Próbują ratoać server w podobny sposób jak sie wybili, jak? na hejtowaniu innych :)

Opublikowano

Hah teraz jakieś nowości jak sie sypie serwer

Sypie się już od dawna, tylko teraz zaślepieni gracze wiedzą co i jak :)

Opublikowano

Dobrze ze jest taki serwer gdzie sie gowno kumuluje największe w polsce i nie zaśmiecają innych serwerów to jedyny plus ravi o ich bogach jp nawet zal sie wypowiadac

Opublikowano

Tak naprawdę to przestańcie pieprzyć, że Isamu demoralizuje dzisiejszą młodzież. Dlaczego? Isamu sam mówił, że on to wszystko robi dla żartów z jego przyjaciółmi/przyjaciółkami. Jeżeli byście wiedzieli wszystko dokładnie, byłoby okej, a tak to to wy zmyślacie jakieś plotki. Młodzież sama sobie jest winna, że teraz tak się zachowują, nie zganiajcie wszystko na isamu. Dużo osób go ogląda, bo robi śmieszne filmiki, mimo, że dużo przeklina i się drze, to miło się go ogląda i naprawdę można się uśmiać. A nie, będę oglądać jakiegoś minecrafta gdzie udają śmiech albo piszczy jak baba, gdzie ogląda ich 1000x młodych ludzi, są takie nudne filmiki że zasnąć przy nich można. Isamu wraz z swoimi przyjaciółmi zmienia scene youtube i dobrze. Przynajmiej można się pośmiać i pooglądać coś ciekawego, niż jakieś denne filmiki które mają więcej wyświetleń od poczucia humoru.

A to, że gracze tak mówią - To są plotki i zawsze plotki będą. W końcu ludzie się karmią plotkami, czyż nie? Ravia jest to bardzo dobry server gdzie on się ciągle rozwija i naprawdę jest dużo nowości + nie upadnie tak szybko jak inne servery gdzie ludzie zakładają go, a nawet nie mają pojęcia jak go utrzymać. Zakładają a po tygodniu on upada, hehe.

Wierzcie w plotki dalej. Wierzcie w wszystko, co ludzie powiedzą. Fubu jest śmieciem i nim będzie. To, co mówił Isamu, Małysz, Kiecol i inni jest prawdą. Jest nawet dwu godzinny filmik na youtube który przedstawia całą prawdę o Fubu - występuje tam jego stary przyjaciel.

Proszę bardzo - Obejrzyjcie to całe, a sami się przekonacie a nie będziecie oczerniać i wymyślać denne historyjki. Tak naprawdę, Ravia to najlepszy server w Polsce gdzie się bardzo dobrze trzyma i Admini o niego dbają, banują cały czas boty. A to, że są boty, to nie ich wina, bo na 99% serverach są boty + hackerzy, gdzie nawet Administratorzy nie wiedzą o tym, a się wypowiadają w tym temacie.

Tak więc, trochę poczucia humoru i radzę śledzić całą sytuację. Wtedy dopiero możecie wyrażać swoje opinie i wnosić coś do tematu.

@edit.

Ahh, Groxiu. Widzę że ból dupy ściska i jesteś najbardziej obeznany w tym temacie? A tak naprawdę gówno wiesz? Grają tam wyłącznie lizo dupy? To może mi wyjaśnisz czemu Fubu ciągle się chwali czymś, albo jak rozmawia przez telefon to ciągle ma włączony mikrofon? Albo siorbie jak rozmawia? Nigdy nie wyłącza na teamspeaku mikrofonu, dlatego, że może się chcę pochwalić telefonem? Naprawdę, jesteście żałośni. A ty, już w stu procentach chłopcze. Nie liczy się dla Isamu tylko youtube. Zajmuje się tym i tym, to nie tak łatwo rozdzielić na dwie części + banować boty. Jak na razie, Ravia dodaje nowe rzeczy a ty nawet o tym nie masz zielonego pojęcia, prawda? Więc powiem tak - W d u p i e b y ł e ś g ó w n o w i d z i a ł e ś.

Uwierz, że Ravia jest lepsza od tego twojego servera gdzie masz sygnaturę, czy kogoś z twoich znajomych. Śmieszny jesteś. Próbuje wrócić do podstawówki i zacząć czytać ze zrozumieniem i wyrażaniem swojego zdania ale tylko wtedy, kiedy wiesz coś.

Jeszcze raz polecam obejrzeć ten filmik, który jest w spoilerze. A sami się dowiecie, że isamu nie kłamał, nie wybijał się - Tylko chciał udowodnić prawdę o tym śmieciu Fubu, który jest kłamcą i ciągle siedzi przy kompie, jest gruby i na teamspaku zawsze gdy siedzi to wyzywa jakąś dziewczynę, kolegę a wtedy nagle wchodzą jego znajomi i ją też wyzywają. Dziwne? =) Obejrzyjcie to sami, całe. A sami zobaczycie, że isamu nie jest żadnym pozerem.

A ty Groxiu, proszę Cię. Zamilcz i już nic nie mów. =)

Cya.

Grałem na tym gównie od samego początku i zawsze były tutaj przekręty. Jesteś zwykłym zaślepionym dzieciaczkiem, a nie wiesz co tu się wyrabia. Chociażby faworyzacja graczy :> Bugi na item shop, bugowane dm-y, bugowane dm-y, które isamu pozwolił typowi z pewnej gildii zatrzymać, aby tylko nie pisnął słowem. Na tym serwerze od zawsze były przekręty większe niż na balmorze :) Tylko zaślepione pionki tego nie dostrzegają, albo ci co tu grają ledwo parę miechów. Nie, ravia nie jest lepsza od Heliuma, nie jest lepsza od balmory, dreikona itp. JEST GÓWNEM. Zresztą co mnie grubas obchodzi ? Mówię tylko, że isamu jest wart tyle co on - oboje mają mentalność bachorów z gimnazjum, oboje nie mają życia poza grą, oboje wciskają kity. Sravia wybiła się na balmorze, a mimo to traci graczy, wiec Szymonek co robi ? Wymyśla, że całe mpc najeżdża na sravie i każe robić swojej armii dzieciaków reklamę w postaci takiej jaką widzimy, mimo, że to jego gówno nie sięga do pięt większości privów jakie teraz są ;)

Ktoś powinien dać w pysk temu pozerowi, aby raz na zawsze zamknął tą niewyparzoną pozerską gębę i tyle. Pozer na prohormonie - po 3 latach treningu, albo i więcej wygląda jak większość po ledwo roku - wypierdalaj z tym swoim gównianym serwerem - daj lepiej zniżki do is-u żebyś na nową gierkę miał. 2zt7a6.jpg

io7e.jpg

Opublikowano

Tak naprawdę to przestańcie pieprzyć, że Isamu demoralizuje dzisiejszą młodzież. Dlaczego? Isamu sam mówił, że on to wszystko robi dla żartów z jego przyjaciółmi/przyjaciółkami. Jeżeli byście wiedzieli wszystko dokładnie, byłoby okej, a tak to to wy zmyślacie jakieś plotki. Młodzież sama sobie jest winna, że teraz tak się zachowują, nie zganiajcie wszystko na isamu. Dużo osób go ogląda, bo robi śmieszne filmiki, mimo, że dużo przeklina i się drze, to miło się go ogląda i naprawdę można się uśmiać. A nie, będę oglądać jakiegoś minecrafta gdzie udają śmiech albo piszczy jak baba, gdzie ogląda ich 1000x młodych ludzi, są takie nudne filmiki że zasnąć przy nich można. Isamu wraz z swoimi przyjaciółmi zmienia scene youtube i dobrze. Przynajmiej można się pośmiać i pooglądać coś ciekawego, niż jakieś denne filmiki które mają więcej wyświetleń od poczucia humoru.

A to, że gracze tak mówią - To są plotki i zawsze plotki będą. W końcu ludzie się karmią plotkami, czyż nie? Ravia jest to bardzo dobry server gdzie on się ciągle rozwija i naprawdę jest dużo nowości + nie upadnie tak szybko jak inne servery gdzie ludzie zakładają go, a nawet nie mają pojęcia jak go utrzymać. Zakładają a po tygodniu on upada, hehe.

Wierzcie w plotki dalej. Wierzcie w wszystko, co ludzie powiedzą. Fubu jest śmieciem i nim będzie. To, co mówił Isamu, Małysz, Kiecol i inni jest prawdą. Jest nawet dwu godzinny filmik na youtube który przedstawia całą prawdę o Fubu - występuje tam jego stary przyjaciel.

Proszę bardzo - Obejrzyjcie to całe, a sami się przekonacie a nie będziecie oczerniać i wymyślać denne historyjki. Tak naprawdę, Ravia to najlepszy server w Polsce gdzie się bardzo dobrze trzyma i Admini o niego dbają, banują cały czas boty. A to, że są boty, to nie ich wina, bo na 99% serverach są boty + hackerzy, gdzie nawet Administratorzy nie wiedzą o tym, a się wypowiadają w tym temacie.

Tak więc, trochę poczucia humoru i radzę śledzić całą sytuację. Wtedy dopiero możecie wyrażać swoje opinie i wnosić coś do tematu.

@edit.

Ahh, Groxiu. Widzę że ból dupy ściska i jesteś najbardziej obeznany w tym temacie? A tak naprawdę gówno wiesz? Grają tam wyłącznie lizo dupy? To może mi wyjaśnisz czemu Fubu ciągle się chwali czymś, albo jak rozmawia przez telefon to ciągle ma włączony mikrofon? Albo siorbie jak rozmawia? Nigdy nie wyłącza na teamspeaku mikrofonu, dlatego, że może się chcę pochwalić telefonem? Naprawdę, jesteście żałośni. A ty, już w stu procentach chłopcze. Nie liczy się dla Isamu tylko youtube. Zajmuje się tym i tym, to nie tak łatwo rozdzielić na dwie części + banować boty. Jak na razie, Ravia dodaje nowe rzeczy a ty nawet o tym nie masz zielonego pojęcia, prawda? Więc powiem tak - W d u p i e b y ł e ś g ó w n o w i d z i a ł e ś.

Uwierz, że Ravia jest lepsza od tego twojego servera gdzie masz sygnaturę, czy kogoś z twoich znajomych. Śmieszny jesteś. Próbuje wrócić do podstawówki i zacząć czytać ze zrozumieniem i wyrażaniem swojego zdania ale tylko wtedy, kiedy wiesz coś.

Jeszcze raz polecam obejrzeć ten filmik, który jest w spoilerze. A sami się dowiecie, że isamu nie kłamał, nie wybijał się - Tylko chciał udowodnić prawdę o tym śmieciu Fubu, który jest kłamcą i ciągle siedzi przy kompie, jest gruby i na teamspaku zawsze gdy siedzi to wyzywa jakąś dziewczynę, kolegę a wtedy nagle wchodzą jego znajomi i ją też wyzywają. Dziwne? =) Obejrzyjcie to sami, całe. A sami zobaczycie, że isamu nie jest żadnym pozerem.

A ty Groxiu, proszę Cię. Zamilcz i już nic nie mów. =)

Cya.

Widzę że armia jp gimbus się odezwała

Myślisz że nie grałem na tym Gównianym serwerze oczywiście że grałem od początku istnienia i dobrze wiem co na ravi działo się przez ten czas

Isamuxgówno wybił się na FuBu a ten tylko chciał trochę zarobić a co do tego że jest niby złodziejem to w tych dowodach nic nie jest udowodnione były przelewy to były i wisi mi to pewnie od niedawana oglądasz ten gówniany kanał isamuxgówno i wierzysz mu w każde słowo ten isamu to jedne wielkie gówno w świecie jest nikim

Tyle z mojej strony

Pozdrawiam Morteusz hejter sravi

Opublikowano

Tak naprawdę to przestańcie pieprzyć, że Isamu demoralizuje dzisiejszą młodzież.

Zapraszam do przeczytania tego tematu od strony 3/4 do tej.

Reszty nie komentuje bo mi się nie chcę.

Opublikowano

Każdy porządny na yt boi sie mówić o ravi ze to gówno bo armia gówna aka jp zaatakuje a na czele ich król :(

Na tym serwerze jest syf pełno bótów i innego gówna

Opublikowano

Kiedy sravia padnie? :D

PS: Teraz już wiem, o co chodzi z tymi botami, co mi na PW spamują z tą sravią..

co do serwera fajny projekt, ale TEAM to niedorobione gimby :/

Nie polecam tam zaczynać gry, a po 2 bez $ na is to gówno zrobisz.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

hahha :D

no to co isamu na to powiesz ? :D przeróbka ? xD

To akurat stary ss i isamu bedzie mowil o oszukaniu administracji i takie tam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...