Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no prawda jest taka żę sam isamu juz ma wyjebane na ten serwer każdy to wie ze isamu to dupek ( i drama z fubu ludzie fubu to wymysł isamu to on go stworzy ) wkrótce wiecej info na ten temat

Opublikowano

no prawda jest taka żę sam isamu juz ma wyjebane na ten serwer każdy to wie ze isamu to dupek ( i drama z fubu ludzie fubu to wymysł isamu to on go stworzy ) wkrótce wiecej info na ten temat

a isamu dalej jest tu jakimś adminem ? 

Opublikowano

Przywracamy ravie do życia 

SS z daty 03.09.2016 13:14

kzlJOMO.jpg

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co mi się na Ravii podobało to kursor myszy w grze xD

A tak btw ma ktoś może linka do pobrania takiego? Bo wiem, że jest taka opcja i kiedyś miałam ale nie pamiętam skąd ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś wie ile tak mniej weicej tam wiary gra teraz  Online tak mniej weicej ? ( PS. liczba i najlepiej ss z jakimś potwierdzeniem )

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nigdy - nigdy - nigdy  !!!!!   licznik graczy na metinie nie jest  podawany uczciwie na 1 000 % z tego co  podaja to  max MAX max  MAX  ,,,,,, 30%

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Autor usunął treść tematu.

Temat zostanie przeniesiony do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...