Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz o tym spadku graczy jak jakiś hipokryta, oni nie muszą wydawać na reklamę, a isamu gdy miał 10k nagrywał i ile grało? Pokaż mi screen z waszego serwera, gdzie będzie chociaż BUSY! Beng! Nie będzie! Przestań być hipokrytą i zrób coś sam, bo jedyne co robisz to nagrywanie, a TWOICH projektów jak nie było, tak nie ma.. :)

Polecam maść na ból dupy, bye!

Ustawiam w configu channela 2 sloty do wykorzystania, loguję 1 postać i mam BUSY.

Chcesz coś dodać cieniasie?

Serwer jak większość nic sobą nie reprezentuje.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ustawiam w configu channela 2 sloty do wykorzystania, loguję 1 postać i mam BUSY.

Serwer jak większość nic sobą nie reprezentuje.

pięknie to ująłeś, można wypisać tutaj twoje serwery które były takie same, tfu, jedyne co reprezentowało TO COŚ, to była grafika, a raczej kradziona z Diablo, pamiętasz jak chwaliłeś się tym w dziale media?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

pięknie to ująłeś, można wypisać tutaj twoje serwery które były takie same, tfu, jedyne co reprezentowało TO COŚ, to była grafika, a raczej kradziona z Diablo, pamiętasz jak chwaliłeś się tym w dziale media?

Owszem, nigdy nie miałem WŁASNEGO serwera.

HAHAHA ALE CIĘ ZJADŁEM!

0LsM05U.png

Opublikowano

Owszem, nigdy nie miałem WŁASNEGO serwera.

HAHAHA ALE CIĘ ZJADŁEM!

mój błąd, byłeś w teamie, co nie oznacza że tego NIE robiłeś.

UPS!

Opublikowano

mój błąd, byłeś w teamie, co nie oznacza że tego NIE robiłeś.

UPS!

No NIE robiłem żadnej grafiki na serwerach które wymieniłeś więc Twój post pozostaje PUSTY. UPS!

Ktoś wie czy niebawem na Ravie zostaną dodane super nowości z ostatnich poradników na mpc?

0LsM05U.png

Opublikowano

No NIE robiłem żadnej grafiki na serwerach które wymieniłeś więc Twój post pozostaje PUSTY. UPS!

Ktoś wie czy niebawem na Ravie zostaną dodane super nowości z ostatnich poradników na mpc?

Gdzie ja wymieniłem serwery?

btw. łatwo Cię sprowokować, będę pamiętał.  B)

#woczekiwaniuna%

Opublikowano

Zostanie poradnik jak zostać debilem, a napiszesz go ty.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Ja p******e . Zanim cos napisze ktorys z was pomyslcie.

Ravia s1 = Ravia s2 jedno to samo . Gracie tam dla przyjemnosci czy dlatego ze jest reklama? chyba te 2 AJJJ Smuteczek . Probujcie dalej smiac sie z prac naida ... Ale i tak wam to nie wyjdzie haha . A co do kolegi up to chyba on jest jednak debilem skoro czeka na poradnik "jak zostac debilem" przydalby ci sie poradnik pt "Jak zachowuje sie Czlowiek" bo do normalnych zachowan to nie nalezy , no ale wkoncu kazdy polak , przepraszam prawie kazdy , probuje upokorxyc 2-ga osobe

Enjoy

Aw ravia nic wielkiego 1-2 dni roboty

Opublikowano

Ja p******e . Zanim cos napisze ktorys z was pomyslcie.

Ravia s1 = Ravia s2 jedno to samo . Gracie tam dla przyjemnosci czy dlatego ze jest reklama? chyba te 2 AJJJ Smuteczek . Probujcie dalej smiac sie z prac naida ... Ale i tak wam to nie wyjdzie haha . A co do kolegi up to chyba on jest jednak debilem skoro czeka na poradnik "jak zostac debilem" przydalby ci sie poradnik pt "Jak zachowuje sie Czlowiek" bo do normalnych zachowan to nie nalezy , no ale wkoncu kazdy polak , przepraszam prawie kazdy , probuje upokorxyc 2-ga osobe

Enjoy

Aw ravia nic wielkiego 1-2 dni roboty

2 dni roboty a start przeciagany miesiac..

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie polecam:

- Serwer tylko pod kasę

- jest to hard (w tych czasach ludzie wolą easy)

- zrobili nawet s2, aby więcej kasy wyciągnąć

- właściciel serwera jest ....,

Ps.FuBu też jest .... ale Isamu razem z nim na równo.

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam:

- Serwer tylko pod kasę

- jest to hard (w tych czasach ludzie wolą easy)

- zrobili nawet s2, aby więcej kasy wyciągnąć

- właściciel serwera jest ....,

Ps.FuBu też jest .... ale Isamu razem z nim na równo.

widzę kolega bezmozg, serwer ma kilka lat więc jak mają ci zmienić go teraz na Easy. Kasy nigdy nikt na grę wydawać nie każe no k***a ludzie
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mimo upływu czasu ravia nadal dobrze funkcjonuje. Asig pracuje nad połączeniem s1 z s2, także jednak coś robią. Gdyby jeszcze wprowadzili shopy offline byłby to 2 wom względem ilości sklepów. Tutaj aktualny screen z m1. 

988631442082952922706.png

Srij9JT.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ile ludzi gra na s1 ? na s2 gra więcej ? Słyszałem o jakieś fuzji ,czy to prawda ?

Fuzji jako takiej nie było, za przeniesienie postaci trzeba było zapłacić niemałe pieniądze a zdecydowały się na to głównie wysokie lvle. Teraz jest tylko jeden serwer, s1 zamknęli.

Mimo tego że nie ma zbytnio nic na serwerze to ludzi gra aktualnie od c***a. Nie ma co się oszukiwać.

Co racja to racja. Liczba graczy jest imponująca, sam bym chętnie wrócił gdyby tylko dodali sklepy offline.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grają tam ludzie ponieważ mają gwarancje stabilności i nie muszą się bać o swoje konta ;) Miło wspominam grę na ravi s2 mimo ,że to jest najgorzej wykonany hard pod względem zamysłu gospodarki. 

Opublikowano

info od asig

Witam.

Bardzo przepraszamy, ale dzisiaj mieliśmy Awarię dysku w której straciliśmy wszystkie dane.
Dlatego też zmuszony byłem przywrócić kopię zapasową serwera sprzed 1 dnia (początek poniedziałku - 14 gru).

Wszystkie kody ItemShop które zostały użyte od dnia backupu są do ponownego użytku.

Aktywowane zostały też raty złota, przedmiotów, doświadczenia o 200% na 2 dni abyście mogli odrobić straty.

Dziś miał zostać także dodany event świąteczny, ale z powodu problemów trochę się opóźni i będzie dodany na dniach.
Poza tym, musimy go trochę przerobić żeby był bardziej opłacalny aby wam zrekompensować dzisiejszą awarię.

Nie jest to nasza wina, lecz złośliwość rzeczy martwych - zepsuło się bez powodu, zdarza się - lecz rozumiem, że to my jesteśmy odpowiedzialni za serwer, więc jeszcze raz chciałbym wszystkich bardzo przeprosić - mam nadzieję, że tak duże raty i bardzo dobry event świąteczny choć trochę zrekompensuje wasze straty.

Pozdrawiam serdecznie,
Asig.

PS: Proszę spatchować grę, ponieważ łączycie się nadal ze starym serwerem (edit: stary serwer został już wyłączony).

Opublikowano

Ile osób online jest w szczycie?

Opłaca sie zaczynać grac?

Dlaczego jest tak mało eventów??

~ osób online w szczycie jest około 2,5 k 

~ oczywiście że opłaca się grać 

~ Na typu serwerach Hard tak jest, ale nie zawszę 

­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...