Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekałem z niecierpliwością na handel kontami, Był GM Ale nie raczył zajrzeć.. bo opierdalał dupe na Ogólnym Kanale, Czekałem z kolegą na to 3 tygodnie.. nikt się nie odezwał, codziennie po 9h byłem na tsie, nikt się do nas nie odzywał, żaden GM. Gdy wołałem GM codziennie co 3h nie odpowiadał, tak jakby miał nas gdzieś.

Serwer nie ma przyszłości, Same Gimby max 13 lat, którzy bez wychowania plują na wszystkich, ksują.. Szczerze mówiąc Ch$*%!jowy serwer.

Niby że Hejtują Balmora.pl A jest o wiele wiele lepsza od Ravii.

Nie polecam tego gówna które produkuje IsAmU, i daje zeżreć swoim świnkom.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja tam czekam na ravie s2: ) serwer jako jeden z nielicznych długo utrzymał się więc czemu by nie zagrać na nowej jego odsłonie ? :)

Opublikowano

Nie wiem po co hejtować Ravię. Może i IsAmU zbija kase czy coś tam lub ktoś z Administracji daje EQ/Ulepszacze graczowi. Ale co to ma do rozgrywki na serwerze? Ci co piszą, że na serwerze są same 13-15 latki, to jest nie prawda, może i jest ich większość, ale nie ocenia się człowieka po wieku. Znam pewnego ziomka, który miał 12 lat, bardzo dobrze ogarniał, umiał ortografię (Czego brakuje większości ludzi ;c), bardzo przyjemnie się pisało z nim. Serwer jak najbardziej polecam ;). Jeśli chodzi o Balmore, to jest dobra, ale brakuje jej daleko Ravii. Osobiście nie mam nic do FuBu czy IsAmU.

Opublikowano

Mi ravia się nigdy nie podobała, pewnie s2 będzie strasznie podobne do s1 tyle że zostaną dodane nowości typu Bronie z pl, i ewentualnie nowe mapki i tyle. No ale nic zobaczymy. 

xD 

Opublikowano

Czekałem z niecierpliwością na handel kontami, Był GM Ale nie raczył zajrzeć.. bo opierdalał dupe na Ogólnym Kanale, Czekałem z kolegą na to 3 tygodnie.. nikt się nie odezwał, codziennie po 9h byłem na tsie, nikt się do nas nie odzywał, żaden GM. Gdy wołałem GM codziennie co 3h nie odpowiadał, tak jakby miał nas gdzieś.

Serwer nie ma przyszłości, Same Gimby max 13 lat, którzy bez wychowania plują na wszystkich, ksują.. Szczerze mówiąc Ch$*%!jowy serwer.

Niby że Hejtują Balmora.pl A jest o wiele wiele lepsza od Ravii.

Nie polecam tego gówna które produkuje IsAmU, i daje zeżreć swoim świnkom.

Już rok temu o tym pisałem i widzę, że sie nie zmienilo xdd

Opublikowano

serwer zeszedł na psy. banują za nic ... Nic nie robią eventów nic 0 zainteresowania 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Na fejsie widzę info że 25.08.2014 start s2? aczkolwiek nawet nie wiem kto założył ten fanpage Ravia s2 więc info może nie być pewne czy ktoś z Was coś wie na ten temat?

Opublikowano

Na fejsie widzę info że 25.08.2014 start s2? aczkolwiek nawet nie wiem kto założył ten fanpage Ravia s2 więc info może nie być pewne czy ktoś z Was coś wie na ten temat?

Ten fanpage jest fake ale start ma byc 25.Tak pisal Asig na swoim forum.Dzisiaj pojawi sie trailer .

Srij9JT.png

Opublikowano

Ravia s2 jest po to by gimbusy doładowały haj$ Isamu , a on i tak będzie miał wywalone na server.

Jednym słowem nie polecam .

Opublikowano

Może IsAmu będzie miał wylane, ale przynajmniej będziemy wiedzieć, że server nie padnie np po 1msc.

Co do stabilności się zgodzę, ale po jakiego otwierają s2, skoro na s1 gra tyle osób, wystarczyłoby zadbać o ten serwer, wprowadzić aktualizacje, a wiadomo jak to jest nowy serwer - przypływ gotówki, szczególnie jak ktoś już nie nagrywa / nie gra w metina od dobrego roku to się skończy jak na s1, czyli fala botów, która nigdy się nie skończy.

Opublikowano

@Sh4ke tylko ze kamer usunal ravie z kamer moda za oplata i ciezko postawic jest teraz bota nawet na s1 i zmianki chodza po 50kk

Co do stabilności się zgodzę, ale po jakiego otwierają s2, skoro na s1 gra tyle osób, wystarczyłoby zadbać o ten serwer, wprowadzić aktualizacje, a wiadomo jak to jest nowy serwer - przypływ gotówki, szczególnie jak ktoś już nie nagrywa / nie gra w metina od dobrego roku to się skończy jak na s1, czyli fala botów, która nigdy się nie skończy.

Opublikowano

ale wy macie ból dupy o ten serwer, a i tak będą mieli więcej online niż wy na wszystkich serwerach. :D :D

I przekrętów jeszcze więcej, bo isamu to szczur łakomy tylko na gruby $, a boty.. i tak będą. :D

Słyszałem, że wszystko będzie w is. :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

I przekrętów jeszcze więcej, bo isamu to szczur łakomy tylko na gruby $, a boty.. i tak będą. :D

ktoś Ci każe tam grać? nie, to żegnamy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Słyszałem, że wszystko będzie w is. :D

nie chce cie martwic, ale kazdy kto stawia serwer jest lakomy na kase...

co do ravii.. server jak kazdy inny.

Opublikowano

i jak tam panowie telefony mamy i taty przygotowane do wyzerowania? Można było się tego po isamu spodziewać, wystartował z odgrzewanym kotletem, poudają trochę że ravia ich obchodzi i znowu to samo będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...