Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 btw. nie dawajcie juz tego linka do yt, bo ten koles chyba nigdy nie gral na priv mt bo jak powiedzial ze takich bonow nie mozna wbic na easy, to ja dziekuje.

Co z tego że nie grał na privie jak każdy idiota się zorientuje że to eq jest z Navi? 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

do 25 lvla 0 hematow i jak tu wybonowac eq ;> juz nie wspominam o wydropieniu rad i egzo na wyzwojowanie czegos do G

Przeczytałem komentarze, i jestem przekonany ze na ravi s2 będzie grało 1k osób z czego (50 osob +16) (950 osób 12-15)

Taka jest niestety prawda, takie dzieciaczki będą broniły isamu bo to przecież jest nasz król jp jp.

Masakra jakaś, ale to było do przewidzenia, że na ravi tak będzie. Już wczesniej isamu sprzedawał yangi na allegro ;)

Bubex dawał misczowi ulepy z GM'a ogólnie ravia to jeden wielki przekręt i zarobek.

owszem miszczu dostawal eq nawet mam to nagrane na kanale u siebie aleeq dostawal od Benqa 

Opublikowano

Serwer pod kasę nie jest.

Bo można grać i bez wydawania kasy.

To już zależy od was, ale jak wy tacy naiwni i wydajecie na grę metina kasę, to już wasza sprawa.

Ważne że jest free to play, czyli że nie trzeba płacić za pobranie lub rejestracje.

Ja se będę grał na luzie, no i bez wydawania.

Pozdrawiam i zapraszam do gry. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Serwer pod kasę nie jest.

Bo można grać i bez wydawania kasy.

To już zależy od was, ale jak wy tacy naiwni i wydajecie na grę metina kasę, to już wasza sprawa.

Ważne że jest free to play, czyli że nie trzeba płacić za pobranie lub rejestracje.

Ja se będę grał na luzie, no i bez wydawania.

Pozdrawiam i zapraszam do gry. ;)

Widziałeś kretynie żeby pobieranie było płatne na jakimkolwiek prywatnych serwerze Metin2  bądź PL. Co do rejestracji do nigdy na serwerach hard nie była ona płatna. Płatna rejestracja może występować tylko gdy na serwerze zwykły gracz na komendy GM. Jak nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj.

projekt.jpg

Opublikowano

Widziałeś kretynie żeby pobieranie było płatne na jakimkolwiek prywatnych serwerze Metin2  bądź PL. Co do rejestracji do nigdy na serwerach hard nie była ona płatna. Płatna rejestracja może występować tylko gdy na serwerze zwykły gracz na komendy GM. Jak nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj.

A czy ja mówiłem że są płatne?? Nie, więc nie wiem po co od razu tak naskakujesz -.-.

Dobra kończę tą dyskusję, bo widzę że nawet racjonalnie tego nie umiesz ująć.

Oby serwer dalej się ciągnął jak należy, no i szkoda że s2 jest podobne do s1.

No ale co poradzisz, lecz zawiodłem się troszkę że to to samo.

Mimo to stabilnie jak zawsze. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

A czy ja mówiłem że są płatne?? Nie, więc nie wiem po co od razu tak naskakujesz -.-.

Dobra kończę tą dyskusję, bo widzę że nawet racjonalnie tego nie umiesz ująć.

Oby serwer dalej się ciągnął jak należy, no i szkoda że s2 jest podobne do s1.

No ale co poradzisz, lecz zawiodłem się troszkę że to to samo.

Mimo to stabilnie jak zawsze. 

Pozdrawiam. 

Zmienisz zdanie jak będziesz na isamu czekał na ts 3 miesiące  xD  xD  B)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

tak pieprzycie jaki to serwer a mimo to mają te 5k bez żadnego wysiłku.  B)

A który serwer by nie miał 5k przy 360k widzów + reszta Pompa Team - dyskutujemy dlaczego ludzie grają na tym serwerze i co w nim widzą. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

A który serwer by nie miał 5k przy 360k widzów + reszta Pompa Team - dyskutujemy dlaczego ludzie grają na tym serwerze i co w nim widzą. Pomyśl zanim coś napiszesz.

" i co w nim widzą"

Widzą w nim swojego boga Isamu nic więcej, a Isamu widzi w nich kasę 

Opublikowano

ty też pomyśl co piszesz bo jak widać masz nadal ból dupy o to że z Cradosa poszli na Ravie, bleh, skończ.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ty też pomyśl co piszesz bo jak widać masz nadal ból dupy o to że z Cradosa poszli na Ravie, bleh, skończ.

Jakoś nie mam z tym problemu, bo spadku graczy nie widziałem (proponuje zobaczyć zdjęcia w temacie u nas dotyczący liczby graczy). Ból dupy - to takie dojrzałe.

Dyskutowaliśmy na temat tego ile będą się zajmować serwerem, czy na s1 kiedyś wejdzie admin, po co im s2 skoro mają s1 dobrze prosperujący (według) nich, a ty wyjeżdżasz z liczbą graczy, gdyby Isamu nagrywał regularnie metina byłoby 2x więcej, tak samo gdyby serwer był inny od s1.

Opublikowano

wypad na swoje podwórko, bo tutaj nie pobalujesz . Cyaaaa

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

tak pieprzycie jaki to serwer a mimo to mają te 5k bez żadnego wysiłku.  B)

Mieli 5k na starcie teraz na bank tyle nie gra :)

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jakoś nie mam z tym problemu, bo spadku graczy nie widziałem (proponuje zobaczyć zdjęcia w temacie u nas dotyczący liczby graczy). Ból dupy - to takie dojrzałe.

Dyskutowaliśmy na temat tego ile będą się zajmować serwerem, czy na s1 kiedyś wejdzie admin, po co im s2 skoro mają s1 dobrze prosperujący (według) nich, a ty wyjeżdżasz z liczbą graczy, gdyby Isamu nagrywał regularnie metina byłoby 2x więcej, tak samo gdyby serwer był inny od s1.

Mówisz o tym spadku graczy jak jakiś hipokryta, oni nie muszą wydawać na reklamę, a isamu gdy miał 10k nagrywał i ile grało? Pokaż mi screen z waszego serwera, gdzie będzie chociaż BUSY! Beng! Nie będzie! Przestań być hipokrytą i zrób coś sam, bo jedyne co robisz to nagrywanie, a TWOICH projektów jak nie było, tak nie ma..:)

Polecam maść na ból dupy, bye!

Opublikowano

Mówisz o tym spadku graczy jak jakiś hipokryta, oni nie muszą wydawać na reklamę, a isamu gdy miał 10k nagrywał i ile grało? Pokaż mi screen z waszego serwera, gdzie będzie chociaż BUSY! Beng! Nie będzie! Przestań być hipokrytą i zrób coś sam, bo jedyne co robisz to nagrywanie, a TWOICH projektów jak nie było, tak nie ma.. :)

Polecam maść na ból dupy, bye!

Przecież ten serw(ravia) jest c*****y o czym tym pierdolisz w ogole xDDD

aFMA3pg.png

Opublikowano

Przecież ten serw(ravia) jest c*****y o czym tym pierdolisz w ogole xDDD

a czy ja pisze że tam gram?XDDDDDDDDDDDDDDDDd

GOD HELP HIM

Opublikowano

Prędzej czy później ten serw będzie jak ravia s1 czyli spadnie na psy. To tylko kwestia czasu, aby liczba graczy zaczęła spadać

Liczba spadających graczy będzie adekwatna do tego jak bardzo Administracja zacznie mieć na nich wyjebane tak jak jest to na s1. 

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...