Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 fake czy real?

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od moderatora Tyszanina na forum ravi.eu mozna sie dowiedziec, ze 17 - 19 czerwca w urodzny ravi pojawi sie ravia.eu s2 ! Niestety - tyszanin to JEDYNE źródło takich informacji. Pompa team nadal nic o tym nie wspomina - jest już 10 czerwca. Moderator forum to raczej nie zalozyciel serwera a nawet nie GM wiec mozliwe moze byc to, ze jest to fake a moderator robi sobie z nas JAJA, obecnie poszukuje z mizernymi skutkami porzadnego harda z duza ilosci ludzi. Asilia? - HARDA Exalion - HARDA Z DUZA ILOSCIA LUDZI :);) Ascarial - DUZA ILOSCIA LUDZI ;)

tak wiec informacje od moderatora nadal nie sa zbyt bogate. wiemy tylko, ze ravia s2 bedzie trudniejsza niz ta co teraz ( to lubiee) i wyjdzie w urodziny tutejszej ravi, czyli za ok 1 - 1,5 tygodnia. tak wiec na ravie s2 czekam z wdechem w piersiach - ravia ta co jest przez pierwsze 6 miesiecy byla niezaprzeczalniem NAJLEPSZYM PRIVEM W EUROPIE ( nie liczac niemcow oczywiscie - mistrzow privow)

co o tym myslicie? nadzieja we mnie nie gasnie ;)

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ravii s2 bylo juz glosno pol roku temu wiec start za tydzien nie jest pewny.Byc moze 2 serwer ma miec charakter niespodzianki.Tego nie wie nikt.Isamu ladnie najechal na to forum,ciekawi mnie to czy beda sie tutaj reklamowali.

Srij9JT.png

Opublikowano

O ravii s2 bylo juz glosno pol roku temu wiec start za tydzien nie jest pewny.Byc moze 2 serwer ma miec charakter niespodzianki.Tego nie wie nikt.Isamu ladnie najechal na to forum,ciekawi mnie to czy beda sie tutaj reklamowali.

Zgadzam się z Tobą o s2 było dość głośno i pełno pytań w Q&A były o s2 ravi . Server Pewnie kiedyś powstanie , ale kiedy tego dokładnie nikt niewie oprócz samego twórcy :)

Opublikowano

Czyli w waszej opinii ravia s2 17 - 21 czerwca raczej nie powstanie ( bynajmniej nie tak wczesnie) a tyszanin kłamie? Albo w jedna albo w druga strone ;p mi tez  wydaje sie to dziwne ze nymfa isamu miszczu nitro milczą a tylko jakis zwykly mod na forum pisze ze powstanie. jednak nadal mam nadzieję... ;p

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to prawda start ma się odbyć w wakacje. 

- Po co mają się tutaj reklamować ? Wcześniej może im zależało na reklamie tutaj ale teraz ? Cały pompa team ma ponad 1 000 000 subów jakby nie patrzeć 1 odcinek u isamu jest lepszą reklamą niż prezka tutaj przez 1 mc :)

Opublikowano

Mają 1 syf gdzie miszczu opierd*la zloto + sm na allegro to teraz zrobią 2 syf bo miszczowi aukcje nie schodzą. Nawet jeśli wyjdzie nie polecam tam grać. Serwer wyjdzie pewnie taki sam bo Isamu i jego gówno team nie potrafią nic zrobić. Weles zrobił te pliki i oni je tylko skopiują. Miała startować pompa ale weles z isamu się pokłócili. Cały pompa team sie kłócił po kątach, co mamy nagrane jak miszczu wyzywa nymfe z graczolem itd. Na fanpage pompamt2 isamu udostępniał wpisy tj. " Prace trwają właśnie kończe spolszczać item proto" W sumie do tego się tylko welesowi przydawał w plikach, żeby spolszczyć niemieckie nazwy na polskie. Kolejne wpisy to były dodawane przez nitra z pompy, że zrobili miecz "wieszak". Na tym się skończyła przygoda z pompą gdy weles powiedział że ravia to jego serwer a isamu jest tylko marionetką. Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

- Po co mają się tutaj reklamować ? Wcześniej może im zależało na reklamie tutaj ale teraz ? Cały pompa team ma ponad 1 000 000 subów jakby nie patrzeć 1 odcinek u isamu jest lepszą reklamą niż prezka tutaj przez 1 mc :)

Z tego 100k prawdziwych na ich wszystkich.(max 100k)

isaricbaner.png

Opublikowano

Ostatnio na ts ravi był kanał Ravia S2 i ludzie tam dawali propozycję co do serwera.Myślę, że s2 wyjdzie ale prezki tutaj napewno nie będzie bynajmniej od Isamu :D

Opublikowano

Mają 1 syf gdzie miszczu opierd*la zloto + sm na allegro to teraz zrobią 2 syf bo miszczowi aukcje nie schodzą. Nawet jeśli wyjdzie nie polecam tam grać. Serwer wyjdzie pewnie taki sam bo Isamu i jego gówno team nie potrafią nic zrobić. Weles zrobił te pliki i oni je tylko skopiują. Miała startować pompa ale weles z isamu się pokłócili. Cały pompa team sie kłócił po kątach, co mamy nagrane jak miszczu wyzywa nymfe z graczolem itd. Na fanpage pompamt2 isamu udostępniał wpisy tj. " Prace trwają właśnie kończe spolszczać item proto" W sumie do tego się tylko welesowi przydawał w plikach, żeby spolszczyć niemieckie nazwy na polskie. Kolejne wpisy to były dodawane przez nitra z pompy, że zrobili miecz "wieszak". Na tym się skończyła przygoda z pompą gdy weles powiedział że ravia to jego serwer a isamu jest tylko marionetką. Pozdrawiam

- Daj jakiś dowód na to , że miszczu coś sprzedawał na lewo. 

- iSAmU nie jest technikiem 

- Wątpię , że tak zrobią wystarczy pomyśleć dlaczego nie :) 

- No jak macie nagrane to czemu tego nie udostępnicie... ? 

- Pomyśl sto razy zanim coś napiszesz ravia bez IsAmu świeciłaby pustkami nikt by tam nie grał max 50 osób 

i ja tu nikogo nie bronie tylko nie lubię jak ktoś się wypowiada gówno widząc na ten temat. Mam gdzieś całą JP armie i pompa team ale dobrze wiem , że jak isamu zacznie promować S2 to zagra tam multum osób :) 

Z tego 100k prawdziwych na ich wszystkich.(max 100k)

Wiem jak większość youtuberów ^^ mają troszkę więcej koło 150 tyś Ale nie powiesz mi , że MPC forum jest lepszą reklamą niż ich kanały na YT :) 

Opublikowano

Dzisiejsza Ravia, a dawniejsza, to są dwie inne rzeczy. Wtedy się serwerem opiekowali, a teraz już powoli tylko wprowadzają małe zmiany dotyczące dungeonów i to wszystko.
S2 było głośno już pół roku temu, jak większości powiedziało. Lecz ja w to wątpię, że wystartuje, skoro większości to takie dzieci. Miszczu, Nitro. Mój boże. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Tak nie mozesz patrzec.PompaTeam ma wspolnych widzow a Isamu na te ponad 300 k subow ma bardzo slaba ogladalnosc.Po 6-7k,czasami gdy wrzuci vloga tych wyswietlen jest troche wiecej.Wiekszosc widzow to gracze lola i fify a na kanale metin juz dawno sie nie pojawial.Gimper reklamowal kiedys Azmala.Przez jakis czas gralo na nim ok 1.5-2k.Po 2 dniach liczba graczy spadla do stanu poprzedniego .Do czego zmierzam? Sadze,iz Wallander przyciagnalby wiecej graczy metina ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

- Daj jakiś dowód na to , że miszczu coś sprzedawał na lewo. 

- iSAmU nie jest technikiem 

- Wątpię , że tak zrobią wystarczy pomyśleć dlaczego nie :)

- No jak macie nagrane to czemu tego nie udostępnicie... ? 

- Pomyśl sto razy zanim coś napiszesz ravia bez IsAmu świeciłaby pustkami nikt by tam nie grał max 50 osób 

i ja tu nikogo nie bronie tylko nie lubię jak ktoś się wypowiada gówno widząc na ten temat. Mam gdzieś całą JP armie i pompa team ale dobrze wiem , że jak isamu zacznie promować S2 to zagra tam multum osób :)

Przegrałem na ravi dobre półtora roku więc wiem co tam się dzieje. Nie pier*ol mi tu że nie ogarniam tematu :)

Pobanowali całą topke tylko dlatego że bambos tworzył eq z navi okradzionym kontom. Nasza przygoda z ravią się skończyła wtedy jak wyciekły logi bazy i bodajże account. Za każdą kradzieżą szliśmy do bambosa i nymfy, mówiłeś im jakie miałeś bony w tych itemach i wsadzali Ci te bony. Mam pełno ss`ów z eq 4x max bon. 3x max bon. Nie pewno nie zagra tam stara ekipa bo każdy Wie co tam się dzieje. Gdy jeszcze były Damantisy i Brytowie to nikt wojny z nami nie chciał. Same kurwa plebsy grały. Gdy jedna gildia odeszła a 2 została okradziona i pobanowana. Same gówna z allegro pozostawały. Tak jest do dziś bo nie widze tam nikogo dobrego w topce. Niech se gra nawet 3k. Większość zagra tam dla zarobku, to logiczne, a 2 połowa będzie stała na 50 lvlach i po m1 się biło. A na 99 nie będzie konkurencji. Tyle ode mnie. Pozdro

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak nie mozesz patrzec.PompaTeam ma wspolnych widzow a Isamu na te ponad 300 k subow ma bardzo slaba ogladalnosc.Po 6-7k,czasami gdy wrzuci vloga tych wyswietlen jest troche wiecej.Wiekszosc widzow to gracze lola i fify a na kanale metin juz dawno sie nie pojawial.Gimper reklamowal kiedys Azmala.Przez jakis czas gralo na nim ok 1.5-2k.Po 2 dniach liczba graczy spadla do stanu poprzedniego .Do czego zmierzam? Sadze,iz Wallander przyciagnalby wiecej graczy metina ;)

Dokladnie relkama u Wallandera duzo by dala choc watpie ze on sie sprzeda napewno mial nie jedna reklame. :) 

@ Ja czuje ze S2 nie bedzie bo to juz bylo glosno o tym ponad rok temu :)

image.png

Opublikowano

Tu się z tobą zgodzę wallander przyciągnie więcej prawdziwych graczy metina. Co oznacza prawdziwych ? To , że ci o to gracze zabawią na serwerze znacznie dłużej niż gracze od IsAmU wejdą na serwer na dzień dwa i uciekną z niego zostanie tylko mała część. Ale ta mała część to i tak koło 1k bez przerwy $$ się zgadza :) 

Opublikowano

Dokladnie relkama u Wallandera duzo by dala choc watpie ze on sie sprzeda napewno mial nie jedna reklame. :) 

@ Ja czuje ze S2 nie bedzie bo to juz bylo glosno o tym ponad rok temu :)

Pisałem z wallanderem koło 1 tyg temu gdy zobaczyłem jego post na fb zobacz i ty i będziesz miał wszystko objaśnione co do sprzedawania ,, Moim zdaniem każdy powinien zarabiać pieniądze w sposób jaki lubi'' Wallander nagrywa z metina na pewno z pasji nie dla zysków aczkolwiek jego post na fb świadczy o tym , że będzie nagrywał dla pieniędzy na oddzielnym kanale z serwerów prywatnych i to nie jest nic złego :)

Opublikowano

Informacja od GMa wydaje sie nie byc fake, wiec przyjmuje do wiadomosci ze 17 bedzie ostre granie :D

Niektorzy tutaj pisza " team ravia sie opier dala i bedzie opierdalal " itp itd ale zauwazcie - na poczatku ravi przez rok bylo wysmienicie. przede wszystkim dlatego, ze gospodarka byla w swietnym stanie. nie wiem czy isamu i inni to geniusze, ale stworzyli serwer z nie tak duza iloscia nowosci i najwazniejsza rzecza - gospodarka. zmianki malze perly teczak - na tym wszystkim szo zarobic na dobre eq. wezmy taka Astilie.pl. niby duzo dobrych nie przesadzonych nowosci a jednak ludzie koncza gre, gospodarka pada, a to wszystko przez is i 10 ku do g przy tak latwym zarobku.

Opublikowano

Maja byc egzo only IS, mniejsze raty i podobno dropic beda zmianki z metkow. Ale na 100% nie jestem pewien bo to info z dupy(od jakiegos kolesia co byl na tsie).

Opublikowano

Start jest przełożony na 27 czerwca ze względu na koniec roku szkolnego . Dużo osób jeszcze poprawia więc nie chcemy im zabierać udanej rozgrywki :)

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...