Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co sie zapowiadało takiego fajnego ;d ? bo jak narazie nic nie wiem co na serwerze bedzie xD

Będą zwoje egzo w is tak samo jak tęczaki, jeszcze większe gówno pod IS niż to...

Serwer utrzymuje przy życiu ta cała śmieszna "JP armia" która uważa się na zajebistych youtuberów a średni wiek ich widzów to 14lat? hahahaha

Natomiast sam serwer ravia jest beznadziejny, konkurencja pokroju balmora czy pamiętnych czasów Tiveria niszczy ravie pod każdym względem.

Administracja robi przekręty jak na większości serwerów, wspiera swoich pupili dając im zapomogi bo sami nic nie potrafią osiągnąć.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to "chcą zrobić poprawki". Start przesunięty na przyszłość, brak terminu, czekajcie na info na kanale Isamu.

Opublikowano

Ja tam zagram, ravia na początku była zajebistym serwerem godnym nawet zarywania nocki to co się teraz z nią stało wyszło z tego że administracja olała serwer i ludzie osiągneli wszystko co chcieli

cpok.jpg

Opublikowano

Ja tam zagram, ravia na początku była zajebistym serwerem godnym nawet zarywania nocki to co się teraz z nią stało wyszło z tego że administracja olała serwer i ludzie osiągneli wszystko co chcieli

Na początku fajnie sie grało bo ogarnięci ludzie sie wybijali i mieli wieksze lv a jak już każdy wbił ten max dzieci i ta cała armia też po 14 lat to już sie lipnie zrobilo

ta cała ravia S2 będzie taka sama zagram może sobie na początku

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiadomo kiedy startuje s2 ? i jaki będzie to typ ? mocny hard czy taki lajtowy medium ? 

Będzie to stara ravia z dodanym gównianym EQ z metin2 PL na 105 poziom  a i jest podobno nowy miecz jak to GoodWeles pisał wygląda tak samo w 100% jak żądło tylko ma bon na ludzi chłopak się napracował dodał nowe eq w 20 min zmienił bony w mieczu 1 min i ravia s2 gotowa :D śmiech na sali bez IsAmU ravia jest niczym taka prawda tylko dobra reklama ratuje ten serwer. 

Opublikowano

Będzie to stara ravia z dodanym gównianym EQ z metin2 PL na 105 poziom  a i jest podobno nowy miecz jak to GoodWeles pisał wygląda tak samo w 100% jak żądło tylko ma bon na ludzi chłopak się napracował dodał nowe eq w 20 min zmienił bony w mieczu 1 min i ravia s2 gotowa :D śmiech na sali bez IsAmU ravia jest niczym taka prawda tylko dobra reklama ratuje ten serwer. 

I aż muszę odpisać...

"TYLKO" dobra reklama. To nie tylko. Bo on sobie na nią zapracował i teraz to wygląda tak:

Chcesz mieć graczy a nie masz reklamy? Musisz zapierdzielać 24h i dodawać coś żebyś miał te x graczy.

Masz reklame mało robisz lub ci się nie chce? Masz 3x więcej graczy i masz spokój. 

Tak to teraz mniej więcej wygląda, nie obrażaj kogoś bo on sobie na to zapracował :)

@Down, zobacz co napisałeś  w poście potem się wymądrzaj ;)

Opublikowano

I aż muszę odpisać...

"TYLKO" dobra reklama. To nie tylko. Bo on sobie na nią zapracował i teraz to wygląda tak:

Chcesz mieć graczy a nie masz reklamy? Musisz zapierdzielać 24h i dodawać coś żebyś miał te x graczy.

Masz reklame mało robisz lub ci się nie chce? Masz 3x więcej graczy i masz spokój. 

Tak to teraz mniej więcej wygląda, nie obrażaj kogoś bo on sobie na to zapracował :)

Zobacz na temat mózgu :) widzisz TO > 

[Dyskusja] Ravia.eu??? 

To dyskusja o serwerze nie o karierze IsAmUxPompa. 

Opublikowano

forum ravi nie dziala i ts. ;x

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Mam do was kilka pytan, więc tak : 

1.Czemu Bambosa nie ma w teamie ?

2.Czemu nymfa, isamu itp. nie nagrywa juz z ravii ? 

3.Ravia.eu S2 tez bedzie wlasnoscia isamu i asiga aka welesa ?

Opublikowano

Witam up 

1 Nie wiem

2. Nymfa nie nagrywa bo juz botow na serwie niema.Isamu nie nagrywa bo mu sie niechce metina nagrywac.

3 Tak Ravia  bedzie zawsze Isamu nawet jak konto bedzie na - Ravia nigdy nie Upadnie bo jak nie bedzie mogla sie utrzymac to Isamu z kieszeni wylozy a jak nie to zrobia akcje z Reflinkami zeby byl hajs i 2 po to powstaje S2 zeby miec Hajs na utrzymanie serwera.

Opublikowano

Ravia to naprawdę kozacki serwer tylko administracja go zniszczyła.Na ravi padło kilka dni temu forum i mimo to że administracja dostała od ludzi informacje o tym to nic z tym nie robią tak samo Asig na swoim fp dostał info żeby zrobił chociaż łączenie bryłek bo sie handlować nie da a on napisał tylko ''Oo To już takie ceny są'' i nadal ma wyjebane.Mam zamiar grać na s2 bo tam jest dobry zarobek ale powinni kur wa zrobić poważny team serwerowy jak im sie kur wa nie chce.

Opublikowano

Ostatnio wbiłem na ravie i szczerze zdziwiłem się strasznie małą ilośćią graczy w m1. Ile może być ON 500-700 osób to max?

Opublikowano

Ostatnio wbiłem na ravie i szczerze zdziwiłem się strasznie małą ilośćią graczy w m1. Ile może być ON 500-700 osób to max?

Pewno coś koło tej liczby co mówisz. Coraz mniej ludzi tam gra.

Opublikowano

Coś forum nie trybi :D

69265602219726511769.jpg

o luju nie wierze wszystko się sypie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...