Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kiedy będzie dokładny start serwera, bo nie moge sie doczekac. Juz zbieram ekipe :D Do serwera bedzie jakis launcher?

Dokładnej daty startu serwera nie napiszę Ci, bo sam nawet nie wiem :) Cieszę się ze przyjdziesz z kolegami :) Start może będzie przed Świetami Bożego Narodzenia może wcześniej, później nie określę już tego. Czas pokaże, czy się wyrobimy czy nie :)

Jak narazie nie przewidujemy żadnego launchera. Ale wszystko może się zmienić, no wiadomo jedna połowa wie jak takie coś zainstalować, a druga połowa będzie mieć z takim czymś problem. Więc jak narazie nic nie wiem, najpierw ukonczymy sprawy z mapą, pluginami a potem będziemy się przejmować co zrobić :) Pozdrawiam.

Opublikowano

A potrzebujecie kogos do pomocy lub administracji?

Jak narazie nikogo nie potrzebujemy, radzimy sobie sami i dajemy radę :) Ale jakbyśm czegoś potrzebowali odezwiemy się tutaj ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo ciekawe domki na serwer ;) Ale tak żeby np. w koło spawnu otoczyć. Bo za bardzo innego zastosowania nie widzę:)

Dziękuję za opinie :) Główny spawn będzie znajdował się w zamku króla. Także zamek bedzie otoczony zabudowanymi domkami. :) Tutaj pokaże Ci kawałek muru z jakiego bedzie zamek, oraz miejsce na zamek króla czyli spawn.

LOHDUTg.png

u7lcsAi.png

Jak narazie prace z zamkiem stoją, bo administrator nie ma czasu, życie prywatne :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to także i mi robi się sporo mniej wolnego czasu ...

Ale jeśli serwer wystartuje, chociażby i w marcu to i tak poświecę na niego 2 razy więcej czasu niż na każdy inny i każdą inną gre :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to także i mi robi się sporo mniej wolnego czasu ...

Ale jeśli serwer wystartuje, chociażby i w marcu to i tak poświecę na niego 2 razy więcej czasu niż na każdy inny i każdą inną gre :)

Mało jest czasu, no też szkola, nauka, prawo jazdy w drodze, kursy późne powroty do domu, ale czas zawsze znajde aby coś zbudować na mapie :) Jak już tyle zrobiłem, to sie nie wycofie i wykonam to do końca :) Serwer moze będzie w w okresie świątecznym, wcześniej, później albo może nawet w nowym roku :) Ale nie wiem nic jak to będzie :)

Opublikowano

Ej co bedzie mial VIP albo jakas inna ranga?

Szczerze o tym jeszcze nie myslałem, ale jak będą takie rangi to na pewno opiszę co dają itp :)

Opublikowano

Bardzo dopracowane i ładne te wszystkie budowle są. Na serwer z pewnością nadadzą oczekiwany klimat...

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...