Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nawet fajny, Chcialbym tak umieć budować

Dziękuję za opinię . Budowanie nie jest takie trudne, wystarczy tylko mieć pomysł trochę wyobraźni i wszystko da się zrobić :) Pozdrawiam
Opublikowano

Dziękuję za opinię . Budowanie nie jest takie trudne, wystarczy tylko mieć pomysł trochę wyobraźni i wszystko da się zrobić :) Pozdrawiam

no i sporo czasu :)

Opublikowano

ogolnie elegancko, aczkolwiek nie wiem jak by to wyglądało na default texture pack ;)

Dziękuję za opinie ;) Tutaj masz standardowe txt, screen jest już stary ;)

VDbpy4z.jpg

Opublikowano

Fajnie przygotowane miasteczko, widywalem lepsze lecz ten jest taki prosty ze jest godny uwagi.

Dziękuję za opinie ;) No wiesz jak narazie z tej mapy nie ma nawet 50 % skończone, bo jeszcze dużo roboty przed mapą główną. Później bierzemy się za budowę nowej mapy ''Wieś'', gdzie będzie malutkie miasto, pola, pastwiska, pola uprawne, stajnie itp. A potem to zobaczymy co to będzie ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Domki ładne ale dla mnie to bardziej taka mapa do jakiegoś eventu a nie na spawna.

Dziekuję za opinie :) To jest jak by mała wioska, ale będzie jeszcze budowana druga część mapy :) Do eventów - konkursów będzie też specjalne miejsce ;)

Spawnu jak narazie jeszcze nie ma, ale przewiduję ze będzie to jakiś zamek z dużym pomieszczeniem, aby każdy gracz miał swobode wyjśc z spawnu i trafić na wioskę. Wychodząc z zamku jestesmy w wiosce którą właśnie buduję :) Do tego jeszcze będą 2 miasta, wieś, i jeszcze jedno miasto z inną porą roku :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Domki ładne ale dla mnie to bardziej taka mapa do jakiegoś eventu a nie na spawna.

Lol beka. W ogóle nie wypowiadaj się -.-

Przyglądam się temu juź od dłuższego czasu, ale teraz to napisze. Mapka jest zajebista.

Opublikowano

Lol beka. W ogóle nie wypowiadaj się -.-

Przyglądam się temu juź od dłuższego czasu, ale teraz to napisze. Mapka jest zajebista.

Dziękuję za opinie ;) Keesh, każdy ma prawo do swojej opini, jeden myśli ze to spawn drugi ze to event a jedny o czymś innym :) Tak więc każdy może sobie dodać hejta, opinie i co tam można jeszcze, przecież żyjemy w wolnym kraju :) Tak więc dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam Propozycje,abyś do tego co masz teraz zbudował Takie "górne Miasto" zaraz obok tego i tam np Bd Miec Wstep Rycerze I Szlachta:)

Opublikowano

Mapa zajebista ^_^ Masz zdolności budowlane :)

Dziękuję za opinie ;)

Mam Propozycje,abyś do tego co masz teraz zbudował Takie "górne Miasto" zaraz obok tego i tam np Bd Miec Wstep Rycerze I Szlachta:)

Dzięki za propozycję ;) Co do projektu się zrobi, tylko musimy ukonczyć jak narazie planowane plany ;) Jak już rochę ogarniemy, odezwię się w tym temacie lub napiszę do Ciebie na PW :)

Bardzo fajne ale troche małe powiększ je. Na serwerze nie może byc mini budynków bo ciasnota jest :) Good job

Dziękuję za opinie :) Co dokładnie mam powiększyć ? :D Będą duże, małe średnie budynki, aby odróżniało się trochę :) Ciasnota chyba najlepiej to wygląda moim zdaniem :) Dom obok domu :)

Opublikowano

Kopniety to na Sylwestra czy Nowy Rok skończysz mapę ? xddd <heheszky>

Witam, haha nie wiem ;) Chciałbym ją ogólnie skonczyć przed Świętami Bożego Narodzenia, i startować z serwerem :) Ale wiesz nic nie wiadomo czy dożyję, czy cos wypadnie :) Pozdrawiam xD

Opublikowano

Ehh Kopniety....Ta jasne Ty nie dasz rady ? .... Nie pierdziel głupot i pracuj sobie spokojnie i efektywnie :) pozdro ! xD

@ Edit

P.S. A wypaść to moze Ci telefon z kieszeni ;p

Opublikowano

domek i reszta nie są złe ale ten urok mają dzięki texturze

Dziękuję za opinie :) No wiesz na standardowym texturze, wyglądać to będzie normalnie. Trochę tak ubogo, ale przyzwyczaić się można. Z dodanym txt, wygląda bardziej przyzwoicie, epicko, jest urok i fajnie przezentuje się do tego stylu starożytności :)

Driver, staram się wraz z moją administracją szybko to zbudować. Budujemy tylko jak mamy wolny czas, i ile damy tylko radę :) Haha xdd

Opublikowano

Driver, staram się wraz z moją administracją szybko to zbudować. Budujemy tylko jak mamy wolny czas, i ile damy tylko radę :)

Dobrze Cię rozumiem, a zarazem podziwiam bo ja już dawno bym poległ przy takim projekcie :D

a podasz link do tej texturki

Poszukaj w temacie był gdzieś link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...