Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tam, przez Niedzielę powstało coś nowego na mapie ? :p

Aktualnie jestem na telefonie dodał bym jakieś zdjęcia ale nie mam teraz dostępu do komputera. Została wybudowana zbrojownia i dom przypominający ruinę . Tak więc może jeszcze dziś dodam zdjęcia lub dopiero jutro . Przepraszam za jakieś tam błędy . Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow na prawde budowle na poziomie ekspert:) Gratuluje takiej mapy

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Dziękuję za opinie.

30 minut? Ty nie wiesz ile się takie coś buduje...

Jeśli uważasz ze na survivalu takie coś budujesz w 2 godziny, to serdecznie Cię podziwiam.

Ja nie buduję byle gówna, najpierw myślę jaki kształt, położenie, dobranie dobrych elementów, aby się ze sobą nie gryzło. Aby się wszystko ze sobą zgrywało. To nie tak ze jeden domek buduje się w 30 minut, to schodzi o wiele więcej niż się Tobie to wydaje. Dziękuję za opinie. Pozdrawiam.

Byłem WIELE razy budowniczym na serwerach i jestem nadal na jednym... Wraz z przyjaciółmi mamy własny serwer gdzie budujemy i powiem że nie jesteś najlepszym budowniczym.. Gdy ja rekrutowałem budowniczych na serwer gdzie jestem głównym budowniczym to najgorszy budowniczy tylko tak budował.. Ja już buduję od 2 lat i to jako budowniczy na serwerach i moja poprzednia odpowiedź nie była "hejtem" tylko prawdą którą potwierdzi większość moich znajomych i pewnie spora ilość użytkowników tego forum.

PS. Taka mała rada dla Ciebie rób więcej szczegółów i zacznij interesować się robieniem wikingowskich dachów bo wyglądają lepiej niż te twoje :p

Opublikowano

Byłem WIELE razy budowniczym na serwerach i jestem nadal na jednym... Wraz z przyjaciółmi mamy własny serwer gdzie budujemy i powiem że nie jesteś najlepszym budowniczym.. Gdy ja rekrutowałem budowniczych na serwer gdzie jestem głównym budowniczym to najgorszy budowniczy tylko tak budował.. Ja już buduję od 2 lat i to jako budowniczy na serwerach i moja poprzednia odpowiedź nie była "hejtem" tylko prawdą którą potwierdzi większość moich znajomych i pewnie spora ilość użytkowników tego forum.

PS. Taka mała rada dla Ciebie rób więcej szczegółów i zacznij interesować się robieniem wikingowskich dachów bo wyglądają lepiej niż te twoje :p

Każdy ma swoje zdanie. Czy ja się uważam za jakiegoś najlepszego budowniczego świata? Buduję jak tylko umiem, i wkładam to swoje całe serce.

Jesteś budowniczym chętnie chciałbym zobaczyć Twoje budowle, które budujesz wraz z kolegami, chciałbym się od Ciebie nauczyć :) Tak więc podaj IP serwera gdzieś na PW, chciałbym zobaczyć.

A co do tej propozycji z tymi dachami, to nie wiem jeszcze.

@RadIoActiVe

Dzięki za opinie. Niestety nie pomogę Ci, robię swój serwer ;)

Opublikowano

Ładne, lubię budynki w takim stylu, widać że trochę pracy było w to włożone. ;) No ale przydałoby się więcej.;P

Opublikowano

Ładne, lubię budynki w takim stylu, widać że trochę pracy było w to włożone. ;) No ale przydałoby się więcej.;P

Dzięki za mile słowa :) Będzie jeszcze dużo włożone, będą jeszcze budowane 2 mapki :)

Opublikowano

Już widze to zainteresowanie serwerem.... >.< chyba będziesz mógł zrobić sms shop na slota na serwer :p Ja na pewno kupie ! xD

Zrobi się jak będzie taka potrzeba ;) Budujemy mapę, screeny podeślę potem :)

@TenStylOdLajka

Dziekuję za opinie :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Heh,ladne nowe budynki :) Na tych tekkturach wyglada to swietnie nie wiem jak na innych

moglbys podac mi nazwe tekstur?

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ogółem domki są ładne ale jako ze trochę znam się na tym stylu muszę ponarzekać, myślę ze brakuje im odrobiny kształtów (za bardzo kanciaste) tak to wszystko ok dachy w miarę w miar jedynie jeszcze można było lepiej zagospodarować wnętrze :P

49yxrs.png

Opublikowano

Ogółem domki są ładne ale jako ze trochę znam się na tym stylu muszę ponarzekać, myślę ze brakuje im odrobiny kształtów (za bardzo kanciaste) tak to wszystko ok dachy w miarę w miar jedynie jeszcze można było lepiej zagospodarować wnętrze :P

No w śreniowieczu nie było zbut pięknie, tylko strasznie ubogo ;) Może i trochę kanciaste, ale niestety tak było w tych czasach. A jak Tobie nie pasują niektóre domy postaram się to jakoś poprawić. Co do wnętrza zrobi się :)

Kiedy Serwer Bedzie ON I bd Mozna na Nim Grać? Bo juz nie moge Sie Doczekać :)

Nie wiem kiedy będzie gotowy, wszystko musi być dopracowane, sprawdzone w 100 % aby nie było zadnych wątpliwośći :)

Jeszcze trochę będzie trwać budowa mapy, mapa główna już trochę nabrała kształtu, ale pozostaje zbudowanie jeszcze dwóch map. Czyli mapa ''wieś'' oraz drugą mapę ''wyspa'' Więc nie jestem w stanie określić datę startu serwera. :) Ale cieszę się ze ktoś już czeka na serwer, i ze mam dla kogo robić taki serwer. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mnie się podoba, ale nie wiem, czy to zasługa budynku czy teksturki :P

No wiesz, z teksturkami ładniej wygląda ;) Te standardowe txt też mogłyby być, można się przyzwyczaić. Tutaj masz jeszcze stary screen z zwykłych standradowych txt :)

VDbpy4z.jpg

Opublikowano

Załączam screeny z góry, ale nie wiem co dokładnie będzie na niej, to pomysł drugiego administratora, tylko nie wiem czy mu się spodoba ta góra ;)

xjqkazC.jpg

OljKVVF.jpg

BVm3I6n.jpg

tEG4FD2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...