Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ostatnich SSach podoba mi się najbardziej ten most na balach wokoło wybrzeża .. >.<

Dzięki jeszcze raz za opinie xD

Ten Serwer Bedzie Opart Na Luncherze Czy Zwykłe IP I Wgl?

No wiesz, najprawdopodobniej nie będziecie musieli nic dodatkowego ściągać, tylko te tekstury które ulepszają wygląd i nawiązują do starożytności. No wiadomo ze jedna połowa by umiała zainstalować launcher, a druga nie. Przewiduję serwer z zwykłym IP, ale jak wiecie wszystko może się jeszcze zmienić :) Jak narazie musimy zrobić mapę, a pózniej brać się za te grubsze rzeczy :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem na tak ;p

Ok, cieszę się :)

Tak więc, nowe nowośći na mapie został wybudowany kościół, wieża obserwacyjna, dom , jest troche przebudowywany port (powiększenie go), obok tego portu będzie zatopiony statek, a obok zatopionego statku będą 2 statki z maszynami robotniczymi - będzie to ukazane ze te maszyny będą próbować wyciągać ten statek :)

Drugi właściciel, rozpoczął budowę nad nową mapą, nie wiem o co konkretnie chodzi, ale się bardziej dowiem to tutaj dopisze :) Tak więc screeny, ukaże później :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

KIEDY OTRWARCIE??? NIEMOGESIĘDOCZEKAĆ

Nie wiem kiedy otwarcie. Nie określę daty startu serwera, ale może jeszcze spotkamy sie w tym roku :) Miło ze ktoś czeka :)

Teraz te screeny, przepraszam ze z takim wielkim opóźnieniem, ale wczoraj praktycznie nie siedziałem na komputerze, a dziś późny powrót z szkoły itp :)

q5hBHmP.png

jOKEOQb.png

WVjJKQt.png

hutSE55.png

jI73Ylh.png

Nu5Q57Y.png

ZSQWPGb.png

Opublikowano

Fajne fajne NA RPG NA PEWNO !

Pozdrawiam.

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

bardzo ładnie to wygląda z tą teksturą,możesz powiedzieć jaka to jesst,jak się nazywa? ;)

Opublikowano

Fajnie oraz epicko budujesz serwer ;) Widze ze szykuje się zajebisty serwer. Serwer RPG? Moge zadac pytanie?

Dziękuję za opinie. Tak serwer RPG, oparty na średnioweiczu :)

Tak możesz zadawać pytania, dawać propozycje po to załozyłem ten temat aby podawać propozycje opinie itp :)

Opublikowano

Dom ładny, ale na Default wyglądał by słabo ...

Dzięki za opinie :) No z tymi teksturami, wygląda lepiej, ale mozna także przyzwyczaić się do standardowych :)

Opublikowano

Będą jakieś zadania do wykonywania? bedzie mozna doskonalic swoja postac? np. rycerz itp. ?

Tak będą zadania - czyli zwane questy. Będzie można je otrzymac od specjalnych stworzonych NPC :) Ale przypominam ze zadania będą zrobione tak ze jedno będzie łatwiejsze a drugie trudniejsze :)

Tak będzie wybranie swojej postaci, więcej szczegółów nie zdradzę z tymi postaciami aby nie było odgapiania :) Tak więc jak wszszystko będzie ukonczone bedzie zapowiedz i wszystkiego się dowiecie :)

Opublikowano

Ładne budynki, oczywiście na serwer RPG / RP. :D Podasz IP serwera kiedyś?

Dziekuję za opinie ;) Jak wsyztsko zostanie ukończone, stworzę prezentację i wyślę tutaj link :) Tak więc wystraczy tylko obserwować temat ;)

Jak narazie serwera jeszcze nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...