Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiste lepszych domków nie widziałem Spoko projekt mapy! PS. Pododawaj też inne rzeczy typu. Bloki! :)

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Zajebiste lepszych domków nie widziałem Spoko projekt mapy! PS. Pododawaj też inne rzeczy typu. Bloki! :)

Dziękuję za opinie :) Hmm, bloki może już lepiej jakieś schronienia :) Trochę blok nie pasuje pod serwer średniowieczny :) Ale dzięki za propozycję :) Jak masz jeszcze jakieś to wal śmiało :)

Opublikowano

Dodaję obiecane screeny, przepraszam ze dopiero dziś a nie wczoraj, miałem problemy z internetem ;/ Tak więc widać już trochę tamy, nie jest ona skończona bo widzę ze ciągle administrator coś buduje ;) Domy, jakaś mała farma ;)

dxvNYhr.jpg

IBAoo8q.jpg

aOEvaOY.jpg

lrVqPyE.jpg

W4G53Hc.jpg

R7joud8.jpg

FczMuVZ.jpg

nPZ3McP.jpg

tXaMi0g.jpg

72v3igm.jpg

B82AUt2.jpg

rWzdbOj.jpg

Opublikowano

Może ja też bym się do czegoś przydał i mógł bym dodać swoje co nieco do tej mapy. Jak chcesz mogę pomóc w budowaniu jeśli jesteś zainteresowany napisz :) . Będę bardzo szczęśliwy, móc pomóc takiej osobie jak ty :D

PS.

Troszeczkę te dachy nie są takie średniowieczne jak chcesz mogę ci zrobić jakieś budowle :D

Opublikowano

Może ja też bym się do czegoś przydał i mógł bym dodać swoje co nieco do tej mapy. Jak chcesz mogę pomóc w budowaniu jeśli jesteś zainteresowany napisz :) . Będę bardzo szczęśliwy, móc pomóc takiej osobie jak ty :D

PS.

Troszeczkę te dachy nie są takie średniowieczne jak chcesz mogę ci zrobić jakieś budowle :D

Jak narazie nie potrzeba nam żadnej pomocy :) Sami sobie radzimy ;) Ale musiałbym się spytać 2 właściciela serwera, co i jak :) Ale jak narazie go nie ma i cięzk go złapać :) Więc będzie utrudniony kontakt z nim ;/

Zobaczymy co z tymi dachami xdd

Opublikowano

Aktualizacja, dodane zostało więzienie, dom grzybiarza, jakiś zrobiony statek który jest ustawiany na wodzie, i jest juz robiony zamek jako ogólne królestwo króla, oraz spawn :)

Aktualizacja.

Q1AJ5ai.png

IF7kYe1.png

ZLm0HBV.png

1KfKr4U.png

TFlqgHg.png

Gp0o8JM.png

bDMENKU.png

Opublikowano

Spróbuj po kombinować z ugiętym dachem np. że od starości na gorze belka się wygięła i dach poszedł w dół.

Jakim dokładnie chodzi Ci dachem? :)

Opublikowano

Ok a nie ma możliwości wstąpienia do szeregów ekipy? Mogę pomóc budować też umiem :D

Jak na razie sobie radzimy, mam już ekipę do budowania. Nie wiem co na to drugi właściciel serwera, ostatnio go nie ma, więc jest strasznie utrudniony kontakt. Ja sam nie zdecyduję, co i jak. Tak więc jakby się coś ruszyło powiadomię w tym temacie :)

a serwer kiedy powstanie ?

Kamil, nie wiem nie mogę tego określić. Przed nami jeszcze dużo pracy, mamy do wykonania, jeszcze 2 mapy. :) Ale tak może przed Świętami Bożego Narodzenia, może trochę wcześniej, trochę później. No nie wiem :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak na razie sobie radzimy, mam już ekipę do budowania. Nie wiem co na to drugi właściciel serwera, ostatnio go nie ma, więc jest strasznie utrudniony kontakt. Ja sam nie zdecyduję, co i jak. Tak więc jakby się coś ruszyło powiadomię w tym temacie :)

Kamil, nie wiem nie mogę tego określić. Przed nami jeszcze dużo pracy, mamy do wykonania, jeszcze 2 mapy. :) Ale tak może przed Świętami Bożego Narodzenia, może trochę wcześniej, trochę później. No nie wiem :) Pozdrawiam.

dobra zaczekam a jak będziesz miał więcej screenów to pokaż je

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...