Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budowle naprawdę epicke zastanawia mnie tylko kiedy serwer będzie otwarty ,ponieważ budowa trwa już długo.

Otwarcie serwera, planuję gdzieś "może w maju" może już zaraz po świętach Wielkanocnych, ale nic nie obiecuję. Może być i nawet później.

kiedy bedzie serwer otwarty :(:)

Odpisałem wyżej użytkownikowi ;)

a jak to wyglada z tekturami oryginalnymi?

Nie wygląda tak źle. ;) Wiadomo zwykły txt nie wygląda tak fajnie, ale da się grać.

sVDzeTE.png

uibLQBI.png

Opublikowano

Styl jak styl słaby. MI się nie podoba, '0 oryginalności'

Dzięki za opinie. Co masz na myśli "0 oryginalności"? Mógł byś to bardziej opisać?

Pozdrawiam.

Pasjonat
Opublikowano

sztuka jest zbudowac cos epickiego na podstawowych tekturach, to co widze wystarczy ladnie odpicowac i bedzie git ;]

lzJdkMd.png

Opublikowano

Czekam cały czas na nowe screeny. I start serwera weźcie szybciej ogarnijcie :)

Powodzenia.

Screeny zostały dodane! Start, robimy mapę w momentach gdzie mamy tylko wolne. Jeszcze trochę cierpliwości, i będzie wszystko gotowe :)

tRlFNOq.png

a6S1C89.png

IWc4BPp.png

TYM4njZ.png

SherJrG.png

Ah3LI4Q.png

IayJ4T7.png

pXn90jr.png

Hj1fxQJ.png

Gd9aUcP.png

Gj8KW5W.png

cAmC0MR.png

udEZxHA.png

P4AbkqT.png

EW5bTQ4.png

tdVI0mY.png

Opublikowano

@Up

Taki mądry?

WYBUDUJ cokolwiek, co przebije budowle Kopniętego i jego ekipy!

@Kopnięty :P

Gratulacje! Kolejne świetne screeny i budowle!

Dalej życzę wam powodzenia z serwerm (I oczywiście budową jego), pomimo mojej małej.. mmm.... aktywności <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Świetny sposób na nabijanie postów! :-)

@AntyWarn Takie sobie, nic szczególnego. Jak robisz ss'y, to rób na defaultowym texturepacku.

Dziękuję za opinie. 

Posłuchaj, niech Cię to już nie interesuje w jaki sposób nabijam posty. Jak "nic szczególnego" to co muszę poprawić aby było szczególne?

Po to założyłem ten temat, aby wiedzieć co poprawić, co budować itd, Tak więc proszę, przybliż swoje przytoczenie "nic szczególnego".

Pozdrawiam.

@Up

Taki mądry?

WYBUDUJ cokolwiek, co przebije budowle Kopniętego i jego ekipy!

@Kopnięty :P

Gratulacje! Kolejne świetne screeny i budowle!

Dalej życzę wam powodzenia z serwerm (I oczywiście budową jego), pomimo mojej małej.. mmm.... aktywności <3

Spokojnie, każdy ma prawo do swojej opinii :) Przecież żyjemy w wolnym kraju. Co do budowli, są osoby na pewno które by mnie przebiły w budowlach. Są na pewno lepsi, którzy lepiej budują. Ja buduję, jak umiem najlepiej. Wkładam całe serce, aby wyglądało to jak najlepiej. 

Pozdrawiam.

Ładne/piękne/śliczne

W stylu średniowiecza bym powiedział ale nie jestem pewien

Dziękuję za opinie. Tak zgadza się, to styl średniowieczny.

Pozdrawiam.

Nowe screeny:

Dla początku dla użytkownika, któremu nie pasowały screeny z texturami.

hah3dNU.png

rrcsPPU.png

Nj0LE3x.png

Screeny z TXT

NUbr3nZ.png

zxbMbjo.png

MeIfE8i.png

vTr1jgX.png

MbfKvb5.png

2A1AN7b.png

yNcLVub.png

dMvPhR1.png

lzsXees.png

45y7uX5.png

PnPIBfO.png

Opublikowano

Tak się spytam :D

tO BEDZIE serwer ?

Na jakim hoscie

I czy szkukacie grafika :?

Tak to będzie serwer ;) Serwer będzie najprawdopodobniej na firehosting.pl

Jak na razie nie szukamy żadnej ekipy. Ale na pewno, będziemy szukać ludzi do odpowiednich stanowisk.

Więc, polecam zaglądać w tym wątku, bo zawsze ujawniają się nowe informacje.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Budowa miasta została zakończona. Pozostaje tylko je udekorować, powstawiać brakujące elementy, gdzie brakuje to jeszcze poprawić wygląd.

To teraz pozostaje zbudowanie pobocznych terenów, jakieś tawerny, obozy, pola uprawne itd..

w0gdYSE.png

2809rNq.png

uMeF8H4.png

YlSVI78.png

gCOdhLp.png

UO13TE3.png

jEP4z1T.png

Opublikowano

Tak to będzie serwer ;) Serwer będzie najprawdopodobniej na firehosting.pl

Jak na razie nie szukamy żadnej ekipy. Ale na pewno, będziemy szukać ludzi do odpowiednich stanowisk.

Więc, polecam zaglądać w tym wątku, bo zawsze ujawniają się nowe informacje.

Pozdrawiam!

Jak cos to się zgłosisz do piotra lub do mnie :p

xTabwwt.png

Opublikowano

Fajny serwer czegoś takiego szukam kiedy otwarcie . Może dałbyś ale nie musisz pluginy na klasy i itp . Było by fajnie a i jeszcze tworzenie królestw i stawanie się królamibyło by super ale pamiętaj to twój serwer i tydecydujesz co ma na nim być i tylko od ciebie to zależy ja tylko doradzam i pamiętaj to twój serwer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer czegoś takiego szukam kiedy otwarcie . Może dałbyś ale nie musisz pluginy na klasy i itp . Było by fajnie a i jeszcze tworzenie królestw i stawanie się królamibyło by super ale pamiętaj to twój serwer i tydecydujesz co ma na nim być i tylko od ciebie to zależy ja tylko doradzam i pamiętaj to twój serwer

Dziękuję za opinie. Jeszcze nic nie wiadomo, ale coś będzie wykorzystane z Twojego pomysłu..

Update:

Ostatnio w ogóle nie było czasu na budowę serwera. Liczą się obowiązki szkolne, wkrótce zakończenie roku.. wracam ze szkoły brakuje tego czasu aby coś zbudować.. Mało tego, ostatnio zaczął się remont domu, robienie ogrodu wokół domu, wymiana ogrodzenia.. I tak zeszło, i nie wiem kiedy wznowimy budowę. Może gdzieś w okresie połowy nowego miesiąca. Może i nawet wcześniej, zależy jak się to potoczy.

Dziękuję i przepraszam za utrudnienia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pare pytań.  :)

1.Jakie bedzie IP

2.Jesli to Hamachi to podaj siec

3.Kiedy mniej wiencej powstanie serwer

4.Na tym serwie bedą klasy? takie jak łucznik wojownik ...

5.będa Vipy ?

6. Będa takie niby joby  ( ryczerz , straznik) czy cos? :\\ :D

-------------------------------------------------

Pomysła mam  :ninja:

1. Daj jakis mur drewniany wokół wioski

2.I jak jest ta latarnia morska to zrob tam morze lub ocean a nie nad rzeką dajesz latarnie  :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=--=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--==--=-=-=-=-=-=

A według mnie serwer jest Zaczepisty !!!!! myślę że  pewnością bedzie wchodzic na niego duzo graczy :D :rolleyes: 
Domki wszystkie zaje i ogulnie budynki Zaje zaje zaje  B)   B)   B)   B)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przepraszam ze tak późno wysyłam screeny, ale miałem problem z internetem, robili coś i nie mogłem połączyć się z netem ;)

Mogę Ci wgrać ten plugin, tylko jest mały problem , miałem raz styczność z tym pluginem, ale to na hostingu, gdzie zainstalowałem plugin, i miałem nawet link do dynmapy. Właśnie nie wiem jak robić takie coś na serwerach hamachi. Jak wiesz napisz mi, a wstawię Ci dymape ;)

Ciesze się że Ci się podoba ;) To i tak jest dopiero początek mapki ;)

Będzie miasto, będą domki, rynek, bedzie to ściśnięte i upchane ;) Dzięki za propozycje ;) Pozdrawiam.

Teraz załączam trochę obiecanych screenów ;)

TDnYJGD.jpg

GxPXsq1.jpg

VvUA3nL.jpg

Świetne budowle podaj ip

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...