Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kopniety:
Kiedy ten serwer w końcu wystartuje? ;-)

Po mapie zapowiada się naprawdę epicko, temat leży już od lipca, ponad pół roku... :-)

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładne i dopracowane budowle, serwer zapowiada się ciekawie i bardzo chętnie na nim zagram ;) Powodzenia

Opublikowano

Mam pewne pytanko.

Czy pokażesz te budowle na domyślnym TxT Minecrafta? Strasznie jestem ciekawy jak na nich to wygląda :)

No o ile to nie jest dla Ciebie problem :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Kopniety:

Kiedy ten serwer w końcu wystartuje? ;-)

Po mapie zapowiada się naprawdę epicko, temat leży już od lipca, ponad pół roku... :-)

Dokładnego startu, nie podam. Ale start przewidujemy do okresu 2-3 miesięcy. Postaramy się jak najszybciej wystartować ;)

Pozdrawiam!

Bardzo ładne i dopracowane budowle, serwer zapowiada się ciekawie i bardzo chętnie na nim zagram ;) Powodzenia

Dziękuję za opinie. Cieszę się ze zawitasz na serwerze ;)

fajne, proste ale konkretne. 

Dziękuję za opinie.

Mam pewne pytanko.

Czy pokażesz te budowle na domyślnym TxT Minecrafta? Strasznie jestem ciekawy jak na nich to wygląda :)

No o ile to nie jest dla Ciebie problem :)

Tak, to nie żaden problem. ;)

Zdjęcia, z standardowym txt.

OXsaLfC.png

Później, mogę zrobić więcej screen'ów jak Ci to niestarczy ;)

@Aktualizacja;

sUGEpvV.png

aauz2dv.png

O3t8E10.png

Opublikowano

No, no no no no nooo!

Z wyglądu nic nie uchodzi screenom z TXT :)

Bardzo Ci dziękuję, mogłem nacieszyć swój wzrok Twoim dziełem! xD

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo fajne budowle, tylko ta teksturka większej trawy mi przeszkadza z tymi napisami, tak to jest okej :)

Skąd wy macie tyle pomysłów? o.OxD

Ilu was budowniczych już jest?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo fajne budowle, tylko ta teksturka większej trawy mi przeszkadza z tymi napisami, tak to jest okej :)

Skąd wy macie tyle pomysłów? o.OxD

Ilu was budowniczych już jest?

Jest jakiś błąd z tekturami, na wersje 1.7.2. Dokładnie z wysoką trawą. Spokojnie znajdę rozwiązanie, i będzie dobrze ;)

Pomysły, hmm same przychodzą z weną. Nie miałem żadnego pomysłu z zamkiem, zaczeliśmy tak budować sobie, aż wyszło coś większego. W wyobraźni sobie jakoś tak myślimy, co by tutaj jeszcze zrobił, jakieś inne kształty, itd. ;) Tutaj powalone drzewo, tutaj jakaś kopalnia i tak idzie ;)

Jest nas 4.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak więc prace idą do przodu ;) Już powstał port, jakiś budynek który przedstawia budowę statków. Także jest, statek na którym są ładowane różne materiały. Jak widać na screen'ach maszyny, lub jak to nazwać jakieś dźwigi biorą drzewo. Lecz na drugim brzegu, widzimy zwierzęta w klatce, transportowane przez statek. Budowa trwa dalej.

Koło portu, planujemy zbudować:

- sklep rybny

- dodatkowe statki

- zasiedlenie, dodanie klimatu

- wieżę morska

Więcej sekretów zdradzimy w następnych aktualizacjach.

SUPgJ0k.png

ZpkHI2Z.png

YqADgaT.png

vXHeWdl.png

lYfuxwR.png

oCl3uID.png

V3PixHV.png

fYlsLY2.png

HzJXduv.png

GSyvQPs.png

TZ25LUO.png

Opublikowano

A ja jestem wkurzony bo mi Minecraft nie działa przez ten Texture Pack <3

A co do screenów: zajebiście wyjdzie wam ten serwer :)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo fajne budowle, typowe pod serwer RPG... :-)

Dziękuję za opinie ;) 

Ładne

Dzięki ;)

Ja chcem być Technikiem na tym serwie xD

Jak na razie nie szukamy żadnych techników budowniczych i innych przywilejów. 

A ja jestem wkurzony bo mi Minecraft nie działa przez ten Texture Pack <3

A co do screenów: zajebiście wyjdzie wam ten serwer :)

Texture pack zmieniliśmy. Bo ten co używałem go wcześniej był dobry do wersji minecrafta 1.6.2 W wyższych wersjach, textura zaczęła się ścinać, były problemy z trawą. Nie wczytywało textury trawy, mimo aktualizacji było to samo. Napisz na PW, to może będę mógł jakoś Ci pomóc ;-) Jak widać nowy texturepack jest na screenach. Moim zdaniem też fajnie się prezentuje.

Budujemy, zbudowaliśmy sklep rybaka, za sklepem będzie jakiś staw z mała górką. Jak na razie jest w czasie budowy, ale będzie jeszcze to lepiej wyglądać :)

HrsfXjp.png

tfxNbT8.png

Ph6pGGU.png

uXifdZz.png

RszumKA.png

0BXldh6.png

qxqRfSS.png

nyx46V3.png

AmjSpgG.png

Opublikowano

Bardzo fajny texture pack wybraliście, aczkolwiek w wyglądzie jest niestety gorszy :(

A macie plan dotyczący serwera? Jak będzie przebiegać rozgrywka, itd?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo fajny texture pack wybraliście, aczkolwiek w wyglądzie jest niestety gorszy :(

A macie plan dotyczący serwera? Jak będzie przebiegać rozgrywka, itd?

Innego lepszego moim zdaniem nie było. No wiem, poprzednie textury były o wiele lepsze. Jak znasz jakieś textury średniowieczne, to pisz tutaj bądź PW. Będę wdzięczny.

A co do rozrywki, to zobaczysz wkrótce. Nie opowiem, Ci bo boję się "odgapienia" pomysłu przez inne osoby. Ale powinno Ci się spodobać ;)

Pozdrawiam. ;)

Dobry domek,dobry klimat i jeszcze ten txt ;p Dobry z ciebie budowniczy! Pozdrawiam.

Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@ UP

Jeżeli to będzie RPG to mi się nie spodoba ;(

Choć mapa mi się pooooodoba xD

Nie no żarcik, może mi się serwer mógłby spodobać, ale jak będzie RPG to mnie to za bardzo nie zachęci ;(

A swoją drogą, ja już w Minecrafta nie pogram (Bo mi się zepsul ;( ), więc raczej serwera nie odwiedzę niestety :(

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@ UP

Jeżeli to będzie RPG to mi się nie spodoba ;(

Choć mapa mi się pooooodoba xD

Nie no żarcik, może mi się serwer mógłby spodobać, ale jak będzie RPG to mnie to za bardzo nie zachęci ;(

A swoją drogą, ja już w Minecrafta nie pogram (Bo mi się zepsul ;( ), więc raczej serwera nie odwiedzę niestety :(

Tak to będzie RPG z trybem survival+gildie. Więcej szczegół nie zdradzę ;) 

Co do minecrafta, pisz na PW. może Ci pomogę ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...