Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na razie budowa mapy zostaje zatrzymana. Nie wiadomo co i jak teraz będzie. Ekipa się rozsypała, i nie wiem co dalej. Trochę mniej czasu jest aktualnie teraz, zbliża się półrocze z tym wiąze się poprawa niektórych ocen, prawo jazdy w drodze i inne prywatne sprawy ;) Tak więc nie wiem jak się to potoczy, ale nie martwcie się serwer kiedyś na pewno wystartuje, jak bym miał umierać to i tak go zrobię! :) Myslałem ze wyrobie się przed nowym rokiem, ale myliłem się ;/

Nie wiem czy będę szukał jakiś nowych ludzi do ekipy, szczególnie jakiś moderatorów / budowniczych, aby serwer powstał jak najszybciej. Tak więc musimy czekać, czas wszystko pokaże. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem mocno zaskoczony, bo temat ma już prawie pół roku, ciągle jest odwiedzany, komentowany, nie spieprz tego i spróbuj ogarnąć ten serwer, bo masz możliwość. ;-)

Co do budowli idealne, w fajnym stylu. ;)

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Takie domki mógłbyś potraktować jak jest na niektórych serwerach jako pomieszczenia z ukrytymi nagrodami i takie domki byłyby porozrzucane na mapie . :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ciekawy styl, tylko ustaw resourcepack jako domyślny taki jak masz na ss bo to będzie gorzej wyglądało na zwykłych texturach.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, po ponad 2 miesięcznej przerwie.. Wznawiamy budowę serwera, tak więc jak pisałem zrobię ten serwer do końca ;)

Od wczoraj zaczeliśmy budowę ''spawnu'' czyli głównego teleportu w grze. Spawn będzie znajdował się w zamku. Jak na razie jest zrobione to co widoczne jest na screen'ie. Do wież pozostaje dodać jakieś dodatki, przede wszystkim zrobić okna, i inne upiększające elementy ;) Na środku będzie zamek, czyli w tych terenach jak są wybudowane wieże,

W zamku będą różne pomieszczenia, np. informacyjne, nowe craftingi itd. Będzie też podziemne więzienie, lochy. Wkrótce więcej informacji, bo to już tajemnica :)

Poniżej znajdują się screen'y.

Pozdrawiam.

rsw946i.png

S3uVzIL.png

PNIHiN4.png

uyco9gM.png

SPKhKIK.png

Opublikowano

hmm pytanie?

jak skaczysz to zamierzasz wrzucic tą mapkę do sieci? :D

Budowle moim zdaniem są super :)

Przykro mi ale nie udostępnię tej mapy do pobrania. Mapa będzie wykorzystana na moim serwerze ;) Ale kiedyś może zbuduję mniejszą mapkę, i może się znajdzie w sieci.

Dziękuję za opinie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

No szkoda, ale nie obrazisz sie jak cos sciagne z twojego stylu? :P

Takie budowanie jest bardzo łatwe. Wystarczy tylko mieć trochę wyobraźni, pomysłu i kreatywności, oraz trochę czasu. Co do ściągania, hmm.. możesz podpatrzeć na przykładzie ;) Ale nie rób takiego samego :)

Buduj sobie, ale mówię Ci wystarczy trochę pomyśleć i wszystko samo się zrobi ;)

Domki bardzo ładne, myślę, że mapa będzie wspaniała. :)

Dziękuję za opinie. ;)

@Aktualizacja:

Jak widać już coś powstaje, jak na razie szkice ale już coś jest ;p

Pozdrawiam!

jbPDXyc.png

AH52GXb.png

3mpvjjK.png

Opublikowano

Na twoich teksturach wygląda zawaliście

Dzięki. :) Ale każdy będzie mógł korzystać z takich tekstur. Takie tekstury są dostępne do pobrania :) Ale na zwykłych txt czyli standardowych też nie wygląda źle. :)

Tak więc dodaję nowe screen'y:

Pozdrawiam!

@Kolejna aktualizacja:

Wygląda to jak na razie jeszcze pusto, ale jak dodamy jakieś dodatki to na pewno będzie lepiej wyglądać.

tcX0pln.png

0RS23NI.png

0n0lASF.png

N1s4ZQY.png

qa6ex2O.png

Pa6fHnE.png

xoj5mAh.png

VHZtmCC.png

Opublikowano

Ładne te twoje domki

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Masz już swój serwer?

Nie, jak widać mapa jest budowana :)

Serwer, jak powstanie zostanie utworzona specjalna prezentacja. Wszystko będzie opisane, itd. Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...