Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UUU mało ludzi się udziela w temacie ^.^ Kiedy otwarcie?

Jak na razie, nie miałem czasu aby coś zrobić przy mapie, więc widzisz nie ma nic nowego :) Spowodowane to jest trochę nauką, prawo jazdy, i tego czasu brakuje :) Tak więc otwarcie nie wiem kiedy będzie, ale na pewno będzie :) Tak więc jak coś nowego to będzie w tym temacie.

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UUU mało ludzi się udziela w temacie ^.^ Kiedy otwarcie?

No i co z tego, że mało osób teraz się udziela ?

Jak większość osób obserwuje ten temat :p

Co mamy pisać w kółko to samo ze się podoba ?

A Ja się przez dłuższy czas nie udzielałem bo w końcu Beta testy BF4 wyszły i LO wita.... :p

Opublikowano
Z jakiego okresu sa te domy?
Domy są z okresu średniowiecznego. No wiesz, życie w średniowieczu.

Bardzo ładne :D

Dziękuję za opinie ;)

Chigcht10 te domy są rodem ze średniowieczna :)

Widzę ze już koledze wyżej wytłumaczyłeś :) Dzięki.

Fajnie to wyglada choc troszkę małe jak na karczmę

Dziękuję za opinie :) No wiesz ta karczma jest mała, ale jest jeszcze wybudowane 2 karczmy na całym mieście :) Więc są mniejsze i większe ;)

Fajne bardzo ciekawy pomysł.

Dziękuję za opinie :) Wiem ciekawy :D

Domek moze byc ale pod kowala na serwer albo cos drobnego ;)

Tak więc już wykonane zostały : kowal, grzybiarz, kopalnia górnika, sklep w którym będzie zakupić można pewne itemy, kościół na mapie - będą panować religie na serwerze, więzienia, handlarzy na targowiskach, zbrojownia, łucznik i wiele więcej :)
Opublikowano

to jeszcze podaj ip jak tak ciekawie piszesz ;)

Mapa jest w budowie. Więc jak na razie nie ma ;) Mapa jest ciągle budowana, ja tu piszę tylko, daję aktualizację mapy, co jest zrobione a co nie ;) Tak więc jak serwer będzie dostaniecie spokojnie IP serwera :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Mogę pomóc budować?? Proszę. :)

Jak na razie nie potrzebujemy pomocy :) Mapa z zamkiem jak na razie zostaje wstrzymana, jest to spowodowane, sprawami prywatnymi administratora. Ja bym może zrobił ten zamek, ale nie mam pojęcia jak drugi administrator będzie go budował. Tak więc nie wiem, kiedy będzie ukończony zamek, i dopiero będziemy mogli ruszyć z 1 mapą , dobudowywać ostatnie domy, i poprawiać niedociągnięcia. Tak więc na nieobecność administratora, postanowiłem zacząć robić drugą mapę, gdzie będzie nowe miasto - miasto w śniegu, zimowa atmosfera. Do miasta będzie można dostać się za pomocą portów, będzie także ograniczona ilość dostania się do miasta. Także będzie obowiązywać nas, jakaś drobna opłata, - pobór za transport ;) Dziękuję za pomysł - Driver'owi. Na nowej mapie zostały już wybudowane : karczma, port, zbrojownia, stodoła, konie, jakiś już dom. Następnie będziemy budować jakąś kopalnie górnika, następnie kościół - będą 3 kościoły czyli 3 mapy. Na każdym mieście będzie panować religia. Tak więc prace idą :)

Jak ukończymy 3 mapę - Mapa '' Wieś'' Pastwiska, pola uprawne, szopy, stodoły, i wszystkie rzeczy które są na wsi, oraz które dadzą się wykonać zbudować w Minecrafcie. Życie szczególnie utrzymywało się z rolnictwa, będzie można wykupić pole u Szlachty / Króla. Więcej informacji podamy wkrótce!

Macie poniżej screeny, jak na razie mapa nie jest jeszcze w śniegu. W śniegu będzie wyglądać trochę inaczej. :)

xFEzZpk.png

i62uUlx.png

T8SWl7O.png

Opublikowano

Powiem tak (ale nie obrażaj się) pierwsze budowle były ładniejsze, te to teraz takie już bardziej nowoczesne. :/

Tu nie chodzi o obrażanie, bo założyłem specjalnie ten temat aby zobaczyć opinie użytkowników, co pasuje a co nie. Tu nie chodzi, że się obrazę, tu własnie chodzi o to abyś napisał prawdę. Co do nowoczesności, to zmieniłem trochę styl dachu, aby śnieg mógł na nim leżeć ;) Ale wal śmiało co by było można zmienić, co usunąć bo ja tej mapy nie robię dla siebie - tylko aby graczom się fajnie i przyjemnie grało. Więc jak masz jakieś propozycje to zachęcam do napisania jej :)

Bardzo ładne :)

Dziękuje za opinie :) Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...