Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na screeny uważam, że te pierwsze były dobre a te już kolejne przeciętne. Architektura dobra na serwer RP :).

Dziękuję za opinie :)

Opublikowano

+ dla ciebie za to, że próbujesz dostosować budowle do terenu a nie na odwrót.

PS. Staraj się urozmaicać budowle w dodatkowe elementy wizualne czy też inne klocki.

Dzięki :)

Bardzo ładne

@up i to samo co kolega wyżej :P

Dzięki :)

Fajne, a raczej epiiickie. Stary masz talent :)

Dziekuję za miłe słowa ;)

Opublikowano

No chyba jak Ci dali perma, to musiałeś ostro złamać regulamin :)

Nie martw się, życie nie kończy się na zbanowanym koncie ;)

Ostro ? tylko sygnatura portalgraczy

P.S. a co do ostatnich screenow z budowy serwera to coraz lepiej to wszystko wygląda !:)

Opublikowano

Ostro ? tylko sygnatura portalgraczy

P.S. a co do ostatnich screenow z budowy serwera to coraz lepiej to wszystko wygląda ! :)

Co do budowy też myślę mapa nabiera kształtów, jeszcze dużo przed nami w budowie ale damy radę ;)

A co do tego bana, to nie wiem jak Ci pomóc, nie będę się kłócił czy lub coś innego robił ;) Musisz przyjąć do wiadomości ze ban to ban. Jakoś to przeżyjesz :)

Sam wiesz ze to nie temat do pisania o temacie o banie, też nie chcę dostać jakiegoś ostrzeżenia czy też bana :) Więc bym wolał już zakończyć rozmowę na temat bana :)

Mi się podoba! :).

Cieszę się ze Ci się podoba :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak więc dodaję screeny,

Na screenach są wykopaliska, nad nimi mały most, jakieś maszyny budownicze, rozwalony teren ;)

Ten dom z przejściem jest jeszcze nie gotowy ;)

uJ4caNQ.jpg

ZyuM2OW.jpg

odydckk.jpg

HSPepqe.jpg

LhvzoWf.jpg

qDHa41C.jpg

bqgedzy.jpg

xlF33Eb.jpg

4yZeAs0.jpg

Opublikowano

Moglibyście pododawać flagi na wieżach. Tak ogółem to wszystko jak zawsze się podoba :P

No miasto będzie jeszcze poprawiane, będą dodawane szczegóły flagi, lampiony, ławki , drzewa roślinność no wiesz to co by nadało jeszcze lepszego uroku i wyglądu. Pozdrawiam :)

Opublikowano

No miasto będzie jeszcze poprawiane, będą dodawane szczegóły flagi, lampiony, ławki , drzewa roślinność no wiesz to co by nadało jeszcze lepszego uroku i wyglądu. Pozdrawiam :)

Rozumiem i cieszę się z tego powodu bardzo niezmiernie !

Opublikowano

Fajnie Ci wychodzą te domy, masz fajne pomysły co do zrobienia budowli i jej wykonania. Coś czuje ze zajebiście będzie się grać, już zbieram swoją ekipę i czekamy na start

Opublikowano

Fajnie Ci wychodzą te domy, masz fajne pomysły co do zrobienia budowli i jej wykonania. Coś czuje ze zajebiście będzie się grać, już zbieram swoją ekipę i czekamy na start

Dziękuję za miłe słowa ;) Cieszę się ze osoby czekają na taki serwer, wiem ze dla kogoś robię taki serwer, wtedy ma się większą motywację do pracy ;)

Miło jak zaprosisz kolegów będzie więcej zabawy :) A do startu serwera to jeszcze trochę musimy poczekać ;) Pozdrawiam!

Opublikowano

Patrzylem na ta mape juz dawno i teraz wyglada o wiele wiele lepiej :)) A mam pytanie : To bedziesz robil serwer z ta mapa?? Jesli tak to kiedy?? I jak chcesz to dodaj jakis kosciol do klimatu:))

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Patrzylem na ta mape juz dawno i teraz wyglada o wiele wiele lepiej :)) A mam pytanie : To bedziesz robil serwer z ta mapa?? Jesli tak to kiedy?? I jak chcesz to dodaj jakis kosciol do klimatu:))

Dzięki za opinie :) Tak będę robił ten serwer z ta mapą :) Startu ani daty, godziny nie znam :)

Kościół jest, tylko już w wcześniejszych postach dodany ;)

Opublikowano

Bardzo ładne!!!

Aż dam ci lile ;p

Pracuj tak a skończysz jak artysta.

Myślę, że niektóre rzeczy są małe lecz na serwerze można //copy i //paste

Dziękuję za opinie ;) O i oczywiście za lajka ;)

Własnie to nie tak łatwo z tym copy a potem sobie to wklej. Najlepiej budować to ręcznie, dopasowywać budowlę pod teren :) Pozdrawiam.

Edit: potem dam like limit sie skonczył :)

Opublikowano

Dziękuję za opinie ;) O i oczywiście za lajka ;)

Własnie to nie tak łatwo z tym copy a potem sobie to wklej. Najlepiej budować to ręcznie, dopasowywać budowlę pod teren :) Pozdrawiam.

Edit: potem dam like limit sie skonczył :)

Jeśli chodzi o copy , paste to trudne to nie jest do ogarnięcia .... ale tak jak kolega wspomniał nie da się idealnie tego dopasować do terenu... a wtedy wygląda beznadziejnie.

Opublikowano

Kopiować wklejać to umiem ;) Wiec nie myślcie ze nie umiem ;)

Wolę budować ręcznie, dobierać budowlę pod teren, ładniej to wygląda ;)

Tak więc biorę się do roboty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...