Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A chciałem się spytać, a te małe targowiska, będzie je można kupić?

Hmm, jeszcze nie wiem :) Czy te targowiska będą na rzecz miasta czy graczy :)

Opublikowano

Takie budowle równie dobrze mogę zbudować na survivalu.. Ty budujesz jeden budynek.. no nie wiem 30 minut? Ja buduję jeden dom, który jest patrząc na moje możliwości jest mały, buduje w czasie od jednej do dwóch godzin.

Opublikowano

No przyznam Super :)

Dziękuję za opinie.

Takie budowle równie dobrze mogę zbudować na survivalu.. Ty budujesz jeden budynek.. no nie wiem 30 minut? Ja buduję jeden dom, który jest patrząc na moje możliwości jest mały, buduje w czasie od jednej do dwóch godzin.

30 minut? Ty nie wiesz ile się takie coś buduje...

Jeśli uważasz ze na survivalu takie coś budujesz w 2 godziny, to serdecznie Cię podziwiam.

Ja nie buduję byle gówna, najpierw myślę jaki kształt, położenie, dobranie dobrych elementów, aby się ze sobą nie gryzło. Aby się wszystko ze sobą zgrywało. To nie tak ze jeden domek buduje się w 30 minut, to schodzi o wiele więcej niż się Tobie to wydaje. Dziękuję za opinie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie to jak Baraki wygląda ;__;

Dzięki za opinie.

A mogę wiedzieć co jest źle zrobione? Bo same słowo ''baraki'', takie domy, mają podlegać pod styl starożytności. W starożytności nie było domów, z diamentów...

Tak więc proszę, o dokładniejsze opisanie, chciałbym to poprawić. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ładnie to wygląda. Trochę za dużo zamszonego bruku jak dla mnie. I za wysoko budynki, ale to szczegół.

Dziękuję za opinie ! :)

Zamszonego bruku, chodzi ci o ścieżki? :) Hmm pomyślę trochę nad tym :)

Za wysokie budynki, chciałem to tak trochę inaczej wyglądało aby nie każdy budynek był takiej samej wielkości, aby każdy się różnił swoimi zaletami lub wadami:)

Wiesz raz jest teren prosty, raz nie i tak to wychodzi :)

Opublikowano

A ja ciągle obserwuje ten temat .... Hmm.. Jeśli to wszystko wypali ....to będzie z tego jeden z nielicznych, dobrze zorganizowanych serwerów RPG :)

Pozdrawiam

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A ja ciągle obserwuje ten temat .... Hmm.. Jeśli to wszystko wypali ....to będzie z tego jeden z nielicznych, dobrze zorganizowanych serwerów RPG :)

Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa :) Ja też myślę ze serwer wypali, mapka powoli krok w krok powstaje :) Chyba wszystko powinno wypalić :) Jak na razie nic się nie zapowiada ze upadnie :)

FAjne Domki dopracowane

Dziękuje za opinie! Pozdrawiam.

Opublikowano

no zajebiscie ;]

oddaj mi ta mape :D

Dziękuję za opinie :D

Hmm, co do mapy, to nie wiem czy będzie jakiś oficjalny download czy co ;) Musiałbym to uzgodnić z ekipą.

Opublikowano

no zajebiscie ;]

oddaj mi ta mape :D

Już wcześniej było to wspominane, że mapa nie będzie do downloadu .....

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Już wcześniej było to wspominane, że mapa nie będzie do downloadu .....

No tak, było wspominane i tak zostanie :)

Nie będę udostępniał mapy, za dużo włożonej pracy, wiele trudu i godzin. Ja mapę buduję na swój serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...