Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może być jedynie ten texturpack wkurza

Dziękuję za opinie :)

Nie wiem co do texturpacka, można go zmienić w każdej chwili :)

Bardzo fajne domki ;)

Buduj dalej ... Domki mają klimat, co jest najważniejsze :)

Dziękuje za opinie.Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wspanialy pomysl ;) Fajne budynki na serwer. Ja bym dodala do tego jeszcze plugin z questami np . Quester ,żeby gracze mieli co robic ;)

Opublikowano

Wow super budowle :D Ja właśnie buduję server typu Średniowiecza i Piratów, miejsce rozgrywki - Anglia i te domki po prostu pasują do stylu Irlandii i Wiosek z Poboczy LOndynu i Szkocji :D Jak coś to chętnie bym cię wynają jako budowaniczego na mój server, w razie pytań pisz na Skype: ldboypl (Mój publiczny Skype) , a jeżeli cie nie interesuje współpraca to czy mógłbym dostać od ciebie pozwolenie na skopiowanie Budowli ? Oczywiście nie przypiszę sobię budowania, ale tobie pisząc tabliczki z informacją że jesteś Projektantem tych Budowli :)

Opublikowano

Wspanialy pomysl ;) Fajne budynki na serwer. Ja bym dodala do tego jeszcze plugin z questami np . Quester ,żeby gracze mieli co robic ;)

Dziękuję za opinie ;)

Oczywiście będzie plugin z Questami :) O zabawę też zadbam :)

Wow super budowle :D Ja właśnie buduję server typu Średniowiecza i Piratów, miejsce rozgrywki - Anglia i te domki po prostu pasują do stylu Irlandii i Wiosek z Poboczy LOndynu i Szkocji :D Jak coś to chętnie bym cię wynają jako budowaniczego na mój server, w razie pytań pisz na Skype: ldboypl (Mój publiczny Skype) , a jeżeli cie nie interesuje współpraca to czy mógłbym dostać od ciebie pozwolenie na skopiowanie Budowli ? Oczywiście nie przypiszę sobię budowania, ale tobie pisząc tabliczki z informacją że jesteś Projektantem tych Budowli :)

Dziękuję za opinie. Co do mapki to nie wiem czy ją udostępnię ;)

Budowniczy odpada, bo buduję swój serwer, współpraca to samo. Fajny masz pomysł na serwer, życzę powodzenia z serwerem oraz z jego wykonaniem :) Zamieszczam screeny. Pozdrawiam.

RjDqwRz.jpg

dJ8mjUB.jpg

tbPDsOo.jpg

Opublikowano

Ahhh,az szkoda ze ja tak nie umiem ,po prostu dla mnie budowle sa swietne ,wszystko dopasowane ,dobre kolory Na serwer to wstawiaj i gramy;)!!

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Ahhh,az szkoda ze ja tak nie umiem ,po prostu dla mnie budowle sa swietne ,wszystko dopasowane ,dobre kolory Na serwer to wstawiaj i gramy;)!!

Dziękuję za opinie ;)

Co do serwera jeszcze dużo pracy ;) Ale za niedługo się na nim spotkamy. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nawet ładne, ja w ogóle nie umiem budować, nigdy bym tego nie zbudował :{

Dziękuję za opinie ;) Każdy na swój sposób umie budować :D

Opublikowano

Kopnięty moim zdaniem to fajnie wygląda ale tylko na tych teksturach więc na serwerze gracze muszą korzystać z takich lub podobnych bo sądzę że przykładowo podstawowych teksturach to wygląda to dosyć słabo

Opublikowano

Bardzo dobry styl domów jak i Texturpack na serwer RPG, na prawdę trzeba mieć dużo oleju w głowie jak to mówią żeby dospasować wszystko pod takiego RPG'a. Buduj dalej :)

Opublikowano

Kopnięty moim zdaniem to fajnie wygląda ale tylko na tych teksturach więc na serwerze gracze muszą korzystać z takich lub podobnych bo sądzę że przykładowo podstawowych teksturach to wygląda to dosyć słabo

Dziękuję za opinie ;) Na zwykłych teksturach wygląda średnio, no wiadomo ze standardowe są gorsze w wyglądzie ;) Ale nie martw się , na wejśćie na serwer ukaże nam się txt do ściągnięcia :D

Bardzo dobry styl domów jak i Texturpack na serwer RPG, na prawdę trzeba mieć dużo oleju w głowie jak to mówią żeby dospasować wszystko pod takiego RPG'a. Buduj dalej :)

Dzięki za miłe słowa ;)

świetne ;p

Dziękuję za wszystkie opinie ;) Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...