Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Poncjusz

Hejcisz serwer ( a raczej zapowiedzi ) bez podstawnie. Jeżeli masz swój serwer to za przeproszeniem siedź tam dupą, a nie czepiasz się zapowiedzi innych serwerów.

Untitled.png

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Poncjusz

Hejcisz serwer ( a raczej zapowiedzi ) bez podstawnie. Jeżeli masz swój serwer to za przeproszeniem siedź tam dupą, a nie czepiasz się zapowiedzi innych serwerów.

Człowieku wyluzuj. Do swojej opini każdy ma prawo. Od tego jest forum żeby przedstawiać swoje wnioski. Stwierdzenie w zapowiedzi o autorskich pluginach było tak rażącym nadużyciem, zakrawającym na kłamstwo, że warto aby gracze wiedzieli że bazowe pluginy autorskie wcale nie są i do tego zbugowane.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Człowieku wyluzuj. Do swojej opini każdy ma prawo. Od tego jest forum żeby przedstawiać swoje wnioski. Stwierdzenie w zapowiedzi o autorskich pluginach było tak rażącym nadużyciem, zakrawającym na kłamstwo, że warto aby gracze wiedzieli że bazowe pluginy autorskie wcale nie są i do tego zbugowane.

Główny plugin bez którego nie było by serwera jest w 100% autorski - nie oszukujemy nikogo...

edit

Skąd możesz wiedzieć jakie pluginy są dostępne na serwerze skoro nigdy nie byłeś na serwerze bo jeszcze nie wystartował?

Ze screenów widać mnw. jakie pluginy są zainstalowane ale nie masz prawa mówić że są zbugowane, możemy mieć przecież przerobione przez nas pluginy na wersję 1.6.2 :) "Nigdy nie oceniaj książki po okładce" i nie wymyślaj swoich teorii które się nie zgadzają!

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Główny plugin bez którego nie było by serwera jest w 100% autorski - nie oszukujemy nikogo...

edit

Skąd możesz wiedzieć jakie pluginy są dostępne na serwerze skoro nigdy nie byłeś na serwerze bo jeszcze nie wystartował?

Ze screenów widać mnw. jakie pluginy są zainstalowane ale nie masz prawa mówić że są zbugowane, możemy mieć przecież przerobione przez nas pluginy na wersję 1.6.2 :) "Nigdy nie oceniaj książki po okładce" i nie wymyślaj swoich teorii które się nie zgadzają!

Przerabianie cudzych pluginów? No to super. Rozumiem że oczywiście macie zgodę autorów na to. Nie mówiąc już o tym, że zajebiści fachowcy musieli dostosowywać te zabugowane pluginy do 1.6.2 (zwłaszcza tam gdzie nie ma jeszcze API pod najnowszego bukkita).

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Przerabianie cudzych pluginów? No to super. Rozumiem że oczywiście macie zgodę autorów na to. Nie mówiąc już o tym, że zajebiści fachowcy musieli dostosowywać te zabugowane pluginy do 1.6.2 (zwłaszcza tam gdzie nie ma jeszcze API pod najnowszego bukkita).

Kto powiedział że tak zrobiliśmy? Przeczytaj sobie co napisałem dokładnie tu masz o co mi chodzi: zbugowane, możemy mieć przecież przerobione przez nas pluginy na wersję 1.6.2.

Na czerwono napisane jasno ''możemy" co nie znaczy że mamy, pzdr :D

Dodam że wcześniejszy post był napisany po to aby wytłumaczyć to, że nie wiesz jak co będzie i nie wywnioskujesz tego swoją wyobraźnią i spostrzeganiem publikacji która była napisana już dawno i większość screenów też była wypuszczona równo z tą prezentacją a pluginy też mogą być inne bądź zastąpione

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

No to swoją jakze błyskotliwa wypowiedź chciałbym zacząć od napisania zarazem poch walenia się że jestem nad morzem ye a:-)

Pon po co h ejstujesz nie rozumiem tego zrozum że twoje serwery są nastawione na dojrzałych graczy a ten serwer jest nastawiony albo na finanse albo propostu administracja chciała zrobić podobnyserwer do metra.pogodzmy się są wakacje podejmujemy jak dowiemy się że to nie wypadł i straciliśmy czas.a jeżeli ten serwre będzie ok to co nie ma sensnu się kłócić.Pon szanuje cię ale nierozumiemm twej fuji jeśli chodzi o metro nie rozumiem również fanów patrzę na to sceptycznie wydać opinię po starcie.

Ps pisze tableta więc przepraszam za błędy.pozdrawiam was z władysławowa!

Opublikowano

@up

Łał. To widać że piszesz z Tableta, i jak bym się rozczytał co tam pisze na pewno bym się z tb zgodził. :)

Opublikowano

Poncjusz nie rozumiem hejtu na serwer który nie wystartował, ale to nie oznacza że nie masz prawa do własnego zdania. Grałem w metro 2033 jak i czytałem trochę książki więc wiem czego oczekiwać, lecz nadal wiem że to tylko minecraft więc nie nastawiam się na zbyt wiele ale chociaż na odrobinę odmienności i klimatu jaki może zaoferować ten serwer w morzu innych podobnych do siebie serwerów. Kiedy serwer wystartuje przyjedzie czas na ocenianie, a teraz zostaje nam tylko czekać na udany i szybki start.

Opublikowano

Wiecie czemu Metro 2033 to bardzo dobra książka ?

Bo jest oryginalna.

Wiecie czemu Metro 2033 to dobra gra?

Bo jest robiona na podstawie bardzo dobrej książki.

Wiecie jak będzie wyglądał serwer?

Jak sernik, który miał być orzechowcem.

Nie chce hejtować serwera, bo nie wiem jak wygląda/będzie wyglądał, ale chce niektórym uświadomić, żeby się nie spodziewali dobrego i solidnego odwzorowania klimatu z książki w grze i do tego przerabianej grze, bo to jest jak nagrywanie koncertu dyktafonem, czyli nie będzie on tak piękny jak oryginał.

Opublikowano

Chcesz dyskutować o moim serwerze w wątku innego serwera (za to powinien być warn od administracji) czy po prostu żal ci dupe ściska, że nie zostałeś u mnie przyjęty ze względu na bycie neosem?

hehe nie masz do czego innego się przyczepić. Zbanowałeś Altaira, myślisz, że nie wiem dlaczego? unban za 15 złoty noobie? Bany za wzmiankę o Metrze, twoich stałych graczy? Dostałem się, wszedłem na serwer i zobaczyłem rozwalone miasto bez cuboida, powiedziałeś, że to "mapa testowa" dopiero niedawno. Wyszedłem i nie wróciłem.

Opublikowano

hehe nie masz do czego innego się przyczepić. Zbanowałeś Altaira, myślisz, że nie wiem dlaczego? unban za 15 złoty noobie? Bany za wzmiankę o Metrze, twoich stałych graczy? Dostałem się, wszedłem na serwer i zobaczyłem rozwalone miasto bez cuboida, powiedziałeś, że to "mapa testowa" dopiero niedawno. Wyszedłem i nie wróciłem.

Widze że Altair vel Conan żalił się już połowie mpc. Przykre. Jak bardzo chcesz wiedziec za co po raz trzeci dostał bana to wejdź na nasze forum i poczytaj zamiast bredzić. A co to tego "dostanie sie" to już Ci kiedyś pisałem, że ponad rok temu wszedłeś na otwarty serwer testowy (na zupełnie innyn ip nawet). Potem pisałeś podania z historyjką o magu Kajksie rzucającym fajerbolami (hehe) ale nie zostałeś przyjęty.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano
Valtimar <[email protected]>
11.09.2012
cleardot.gif
cleardot.gif
cleardot.gif
do mnie
cleardot.gif

Witaj,

Mam zaszczyt poinformować Cię, że zostałeś dopuszczony do listy graczy serwera Avernus. Twój nick zostanie dodany do białej listy w ciągu kilku godzin. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem, obecnie dostępnym jeszcze na forum www.mu*******e.pun.pl. Serwer niedawno powstał dlatego posiadamy ograniczoną liczbę slotów, jednak będzie ona zwiększana w miarę wzrostu zainteresowania naszym projektem.

IP: 94.23.242.137:8118

Suck my dick.

Altair się nie żalił, wyłapałem to z konfy na skype. Nie odpowiedziałeś na temat unbana za 15 zł nubku.

Opublikowano

Valtimar <[email protected]>
11.09.2012
cleardot.gif
cleardot.gif
cleardot.gif
do mnie
cleardot.gif

Witaj,

Mam zaszczyt poinformować Cię, że zostałeś dopuszczony do listy graczy serwera Avernus. Twój nick zostanie dodany do białej listy w ciągu kilku godzin. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem, obecnie dostępnym jeszcze na forum www.mu*******e.pun.pl. Serwer niedawno powstał dlatego posiadamy ograniczoną liczbę slotów, jednak będzie ona zwiększana w miarę wzrostu zainteresowania naszym projektem.

IP: 94.23.242.137:8118

Suck my dick.

Altair się nie żalił, wyłapałem to z konfy na skype. Nie odpowiedziałeś na temat unbana za 15 zł nubku.

11.09.2012 - jak mowilem, wersja testowa nowej edycji. Poza tym nie wiem jakiego to nicku dotyczy. Kazdy dostawał takie powiadomienia. Tak czy inaczej Kajsks z denną historyjką postaci nie został przyjęty. To po pierwsze. Po drugie Altairowi nic nie mowilem o zadnym unbanie, bo on i tak nie ma szans wrocic na serwer chociaz mnie ciągle o to nudzi. A po trzecie, dzieki za wspomnienie o serwerze Avernus! Czekałem na to. Tak więc jeśli już o tym mówimy, zapraszam serdecznie wszystkich dojrzałych graczy pragnących zagrać w klimatach RPG. Informacje jak się zarejestrować znajdziecie na xxx

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Wiemy wszyscy, że nie masz graczy na serwerze i próbujesz się reklamować, więc projektujesz swoje fobie na innych.

Ja tu nic o Avernusie pierwszy nie wspominałem dziecko drogie. Ty zacząłeś.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@Poncjusz

Zgłoszony ;3

@Topic

Tak zapytam, kiedy będzie dostępny Ts?

Zgłoś jeszcze Kajsksa że offtopuje o innym serwerze w tym wątku xD

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Czy będzie możliwość Tworzenia Plecaków (więcej niż jednego)?

Uwaga, nie karmić Trolla ;3

Opublikowano

Ale to ty udajesz, że jakieś twórcze recenzje (opinie) robisz... To jest zwykły hejt, skontrowali Cię i nie odpowiedziałeś. Starasz się doczepić do małych kruczków, a potem i tak Cię zgniatają. Jesteś po prostu małym żałosnym śmieciem nie potrafisz samemu nawet tak rozreklamować serwera, aby był popularny. Nie widziałem żadnej pozytywnej opinii, którą ty wystawiłeś. ŻADNEJ. Przecież to twój serwer na którym jest 0 ludzi online jest super dopracowany. Minecraft nie jest grą w którą grają dorośli, idź grać w WoW'a i gildię zrób... Czekamy na RPG'a, dzieciaki jara to, że tu będą karabiny i wszystko fajnie, exploring, ciemność, trochę strachu. Ogarnij się chłopie. Na żaden z moich argumentów logicznie nie odpowiedziałeś. Skończyłem z tobą dyskutować, trzymasz za niski poziom.

Opublikowano

Jeszcze IP podał, na dodatek stare. jprd co za neos xD

Ale to ty udajesz, że jakieś twórcze recenzje (opinie) robisz... To jest zwykły hejt, skontrowali Cię i nie odpowiedziałeś. Starasz się doczepić do małych kruczków, a potem i tak Cię zgniatają. Jesteś po prostu małym żałosnym śmieciem nie potrafisz samemu nawet tak rozreklamować serwera aby był popularny. Nie widziałem żadnej pozytywnej opinii, którą ty wystawiłeś. ŻADNEJ. Przecież to twój serwer na którym jest 0 ludzi online jest super dopracowany. Minecraft nie jest grą w którą grają dorośli, idź grać w WoW'a i gildię zrób... Czekamy na RPG'a, dzieciaki jara to, że tu będą karabiny i wszystko fajnie, exploring, ciemność, trochę strachu. Ogarnij się chłopie.

Chcesz jechać na Avernus albo Belisar to rób to w naszym wątku. Zachowałeś się jak gówniarz rzucając do tego bluzgami. Ponadto chciałbym wyraźnie nadmienić, że twoją gówniarską opinię mam szczerze mówiąc w dupie.

2hnw9dw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...