Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, do klanu cieni. Do nas każdy ma szansę się dostać. Oferujemy Rasistowskie odzywki często związane z murzynami i żydami, faszystowskiej odzywki jako że nasz klan jest nie dość że faszystowski to jeszcze najlepszy i wszyscy inni to podludzie. Dołącz do nas i zostań nadludziem ! Jesteśmy także niepoprawni politycznie, tzn. Wiemy ,że opóźnienia związane ze startem serwera to WSZYSTKO wina tuska !

A wypadek w smoleńsku to wina Komunistycznej Al-Kaidy z gruzji !

Adres forum do dostania u każdego naszego członka.Tam też należy składać podania !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszam, do klanu cieni. Do nas każdy ma szansę się dostać. Oferujemy Rasistowskie odzywki często związane z murzynami i żydami, faszystowskiej odzywki jako że nasz klan jest nie dość że faszystowski to jeszcze najlepszy i wszyscy inni to podludzie. Dołącz do nas i zostań nadludziem ! Jesteśmy także niepoprawni politycznie, tzn. Wiemy ,że opóźnienia związane ze startem serwera to WSZYSTKO wina tuska !

A wypadek w smoleńsku to wina Komunistycznej Al-Kaidy z gruzji !

Adres forum do dostania u każdego naszego członka.Tam też należy składać podania !

Już wiem na kogo będę polował, humannus (mam nadzieję, że dobrze napisał nick), jak idą prace ?

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@up czemu ? Powiedz mi czemu ? :D

@2up dobrze mi a co ? Po prostu zapraszam ludzi do naszego klanu i przedstawiam go takiego jakiego bym chciał, żeby był.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

wujek, czyli chcesz żeby był rasistowski, nieprzyjemny, i miał złą opinię?

Przy okazji zapraszam do zgłaszania się do mojego klanu, wzór do dostania na PW.

@Topic:

Co do czatu, skoro już rzucamy propozycje jaki zasięg ma on mieć, proponuje 150 kratek.

Uczeń
Opublikowano

A ja bym na razie nie rzucał propozycji co do odległości. ;) Nikt jeszcze nie wie jakiej wielkości będzie mapa, więc moim zdaniem to nielogiczne. Najlepiej będzie, jak sam Humannus zdecyduje, bo póki co to tylko ekipa serwera ma dostęp do mapy.

Opublikowano

@keerok Rasistowski jak najbardziej. Nieprzyjmeny ? A to z jakiej paki ? Zła opinia ? Chętnie mości milordzie.

//Masz już nazwę do tego twojego klanu ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Mnie interesuje sprawa broni która została dodana czy będzie ona wydawać dźwięk strzału rozchodzący się po metrze, a jeśli tak to czy będą dodane w swoim czasie dodatki do broni np. tłumik i jeszcze jedno pytanie czy każda nacja będzie posiadała jakieś organizacje?

@wujekstaszek
Chodzi mi jak by o organizacje zarządzające daną stacją.

A co do dźwięku to szkoda że go nie będzie mógłby odkrywać ciekawą rolę na tym serwerze.

Opublikowano

@up głosu nie będzie, bo to nie jest serwer na modach. Co rozumiesz poprzez organizacje ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@UP

Facepalm

DO DZWIEKOW NIE TRZEBA MODOW! OD tego jest resource pack! Ludzie, w 1.6.2 resource pack = TXT + soundy. ( mozna dowolnie zmieniac )

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ups To przepraszam :P Ja ciągle siedze na 1.5.2. Zwracam Honor @3up

Organizacji mam nadzieje że będzie więcej niż jedna na stację :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

A to czyli kwestia dźwięku jest wciąż niewiadoma, a w kwestii organizacji o których mówiłem to też mam nadzieje że jak już by miały być to było to by więcej niż jedna ale także były odpowiednio nastawione do nacji w jakiej się znajduje. W sprawie opiekuna to jest ciekaw jaką dokładnie on ma pełnić rolę w życiu stacji.

Uczeń
Opublikowano

Ach stacje, myślałem, że mówisz o Nacjach. Wybacz, przewidziało mi się. Humannus wspominał, że każda Nacja dostanie w przyszłości Opiekuna, ale o stacjach to nic nie wiem.

Opublikowano

Termin wystartowania serwera nie jest jeszcze znany ponieważ nie wiadomo kiedy mapa zostanie ukończona i pisanie pluginów.

Untitled.png

Opublikowano

Niech serwer wystartuje kiedy będzie na to gotowy bo zbyt szybki udostępnienie serwera może zakończy się fall-startem i źle wpłynąć na opinie serwera. Aczkolwiek wiedza na temat przybliżonego terminu startu była by mile widziana.

Opublikowano

To ja wam powiem, jak tak was to bardzo interesuje, przybliżona data startu:

głupcze, przecież sam nie wiem, ale obstawiam za jakieś 4312452349 lat

Opublikowano

@up

Łoł xD Już nwm z 30-40 osób pisało że nie wiadomo kiedy wystartuje,ale i tak na horyzoncie serwera i tak znajdą się takie osoby ,, Kiedy będzie serwer????????????'' lub ,,Kiedy Start??????'' oczywiście nie urażając nikogo, ale to tak denerwuje , przecież wystarczy zobaczyć parę ostatnich stron, lub zobaczyć czy ktos na ostatniej stronie nie napisał.

Dobra mniejsza z tym.

Opublikowano

Nikt się nie pytał kiedy będzie start :D

Ale jak nie wiadomo kiedy będzie to powiedzcie ile macie zrobione albo ile jeszcze do zrobienia?

Opublikowano

@2up kto zauważył wszystkie kropki i przcinki ? :D Bravo menelu widać znaczną poprawę. Pani z polskiego cię we wrześniu nie pozna

@up ja myślę że oni sami nie wiedzą ile mają do zrobienia a ile już zrobili. To z leksza trudnawo określić. Wpadną nagle na świetny pomysł na nową lokację to ją dobudują. To jest wielka niewiadoma...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up

może powie to humannus

@up ja myślę że oni sami nie wiedzą ile mają do zrobienia a ile już zrobili. To z leksza trudnawo określić. Wpadną nagle na świetny pomysł na nową lokację to ją dobudują. To jest wielka niewiadoma...

Chciałeś - odpowiadam ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...