Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pokoje nie działają poprawnie można okradać dowoli najs sobie kupił pokój za 2k i cóż okradać można (boje sie że magazyn stacji mogą też gracze z innych

nacji okradać)

aha i jeszcze wiele innych rzeczy nei działa takich jak /bp ( You Don't have permission!! )

w opisie jest też o wagonach "

Po całym metrze można podróżować wagonem, który można znaleźć na stacji głównej

każdej Nacji. Co godzinę można wziąć kolejny wagon, lub pozostać przy starym."

a jakby to powiedzieć wagony w hanzie podobno tylko są (nie wiem czy napewno tam są nie byłem tam)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

pokoje nie działają poprawnie można okradać dowoli najs sobie kupił pokój za 2k i cóż okradać można (boje sie że magazyn stacji mogą też gracze z innych nacji okradać)

Mogą juz jeden okradlem ^^

poczym wyszedlem z servera..

Moze na nastepny rok zrobice podobny server>?

i bedize tez takie gowno..

1RkW7od.png

Opublikowano

Po zalogowaniu przeniosło mnie do lobby gdzie po wybraniu drużyny dostałem się na powierzchnie, gracze odpisali mi: ciesz się i cieszyłbym się gdyby nie sam fakt, że nie mogę nic niszczyć. Następnie wpadłem do dziury gdzie myślałem, że jest to wejście na spawn i owszem było, ale nie można było tam się dostać bo blokowali kraty, a dorgę powrotną bloki. Słaby serwer.

Opublikowano

@3up

"aha i jeszcze wiele innych rzeczy nei działa takich jak /bp ( You Don't have permission!! )"

To działa, permisje do plecaków ma tylko "ELITA"...

Spodziewałem się czegoś dobrego po tym serwerze. Ale to... COŚ... Jest po prostu żałosne.

Bez komentarza, nie będę nawet wspominał o tym, że na czacie można sobie rozmawiać między ludźmi ze spawna albo innych stacji będąc na macierzystej stacji, albo tego, że tylko WOGN ma jakąś szansę na normalne funkcjonowanie, bo czerwoni i hanza nie mają żadnych możliwości rozwijania się, czy zdobywania hajsu, a na WOGN'ie jest kopalnia, z której ludzie robią sobie żelazne i złote zbroje, albo kupują jakieś wykoksowane miecze.

Zero wyrównania między frakcjami.

Opublikowano

@UP

Haha, WOGN jest najlepszy... Czerwoni i Hanza rozwijają się równie dobrze, o ile nie lepiej. Jadą wszystkich z WOGNU (sam też to kilka razy poczułem), a jak chcą to kilka sekund i są w kopalni, wpisują /spawn i sprzedają surowce z podwójnym zyskiem. Złota zbroja to nie problem, bo bardzo często wyskakuje z mobów. Serwer jest słaby i niedopracowany, (w ogóle lipa), ale jednak czasami wchodzę aby przejść się po metrze i poczuć ten klimat. Gdyby autorzy chcieli, mogliby zwiększyć popularność serwera, co najmniej dziesięciokrotnie, ale po prostu chyba się nie chce.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@UP

Haha, WOGN jest najlepszy... Czerwoni i Hanza rozwijają się równie dobrze, o ile nie lepiej. Jadą wszystkich z WOGNU (sam też to kilka razy poczułem), a jak chcą to kilka sekund i są w kopalni, wpisują /spawn i sprzedają surowce z podwójnym zyskiem. Złota zbroja to nie problem, bo bardzo często wyskakuje z mobów. Serwer jest słaby i niedopracowany, (w ogóle lipa), ale jednak czasami wchodzę aby przejść się po metrze i poczuć ten klimat. Gdyby autorzy chcieli, mogliby zwiększyć popularność serwera, co najmniej dziesięciokrotnie, ale po prostu chyba się nie chce.

Z twoim ostatnim zdaniem zgodzę się w 100%. Humannus na wszystko w dupie za przeproszeniem. Jedynie Arus trochę zajmuje się serwerem ale na taki serwer 1 helper nie wystarczy. Moim zdaniem serwer który jest aktualnie tworzony przez wujkastaszka będzie 1000 razy lepszy od tego szajsu i na pewno będzie miał więcej graczy

Opublikowano

Grałem na serwerze. Z początku nie mogłem się przekonać do serwera bo gdy wychodziłem zwiedzać metro zabijano mnie zelaznymi mieczami o których mogłem tylko pomarzyć. Z czasem jednak zrozumiałem że idea serwera to przetrwanie, i podrózowanie po stacjach metra w poszukiwaniu itemów. Serwer moim zdaniem nie jest tak przełomowy jak myśleliśmy podczas zapowiedzi, ale przyjemnie się na nim gra. :)

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Ja gdy teraz wchodze na serwermto tylko gdy zaczynam pisać /logn to gdy mam /log zamyka mi mc. Na innych serwerach normalnie działa a na tym nie.

A już myslałem że będzie fajna zabawa ;C

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Działa działa.... tylko serwer nie ma polegac na komendach -,-

Szkoda że ten serwer to totalne dno, zresztą widać po ilości graczy na serwerze.

Miały być plecaki dla graczy - Nie ma!

Miały być questy - Nie ma!

Miał być zwiększony resp mobów - Nie został zwiększony! W tunelach można spotkać 1 zombie na 5-10min. (śmieszne)

SERWERA NIE POLECAM! TOTALNE DNO!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Gdy wylogowałem się w kopalni i wszedłem potem do gry zabiło mnie i straciłem itemy.

Gracze.... o tym nie będę pisał.

Plecaki dla graczy chyba Vipów.

Brak Questów większe dno.

A o mobach nie wspomne.

NIE POLECAM SERWERA!!!

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Przypomniało mi się coś, otóż:

Parę dni przed startem rozmawiałem z humannusem na TS'ie, wtedy jeszcze twierdził, że prawie wszystko, co mówił w publikacji jest gotowe.

Gadaliśmy m.in. o tym, że KAŻDY będzie miał nagrodę dzienną w postaci losowego przedmiotu. A VIP'y? VIP'y miały mieć dodatkową nagrodę dzienną.

Ale oczywiście, żeby serwer przypadkiem nie został uznany za serwer, który nie jest "Pay To Win", nagrody dzienne ma tylko VIP. Taka tam jedynie nie pierwsza i nie ostatnia rzecz, która nie została spełniona w praktyce po zawarciu jej w publikacji.

Opublikowano

Fajnie się zapowiadał, lecz... Gra mało osób, i jest małe zainteresowanie serwerem. Gdy mam pytanie nikt z graczy nie odpowie. No cóź, szkoda, bo fajny był pomysł.

Opublikowano

Serwer już nie działa. Mam nadzieję że hummanus odda pieniądze vipom, bo ledwo ponad tydzień temu widziałem jednego nowo zakupionego który wyskoczył z pretensjami bo połowa funkcji nie działała. No niestety, ale ten serwer po starcie musiał tak skończyć.

Opublikowano

Ach, nie słodź już. Już połowa września a na serwerze totalnie nic się nie zmieniło. Jedyna dobra rzecz na tym serwerze to dobra mapa, ale to nie jest twoja zasługa tylko budowniczych, a takie pluginy to na serwer może wcisnąć na serwer każdy. Spójrz człowieku na publikację, potem na swój serwer i tak w kółko aż zobaczysz różnice i dojrzysz co masz zrobić.

Opublikowano

Obawiam się że po ten przytłaczającaj klapie jaką okazał się start tego sewera, większość graczy będzie kojarzyć jego twórcę z totalnym amatorem, który nie potrafi zrobić niczego sensownego. A co do Metro - jest już w budowie serwer basujący na tym pomyśle, za który trzymam kciuki.

2hnw9dw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...