Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Mozna go przecież przeskalować, lub ustawić go tak żeby bylo widac tylko jego część.

Opublikowano

@up

Mozesz tylko wiedzieć że nikt ci na to pytanie nie odpowie,a dla czego ?? Dla tego że było juz pisane 50 razy o co chodzi ze startem. :)

Opublikowano

@up

Mozesz tylko wiedzieć że nikt ci na to pytanie nie odpowie,a dla czego ?? Dla tego że było juz pisane 50 razy o co chodzi ze startem. :)

Można napisać i 51 lub na pierwszym poście co to za problem

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Witam ponownie, dzisiaj z wakacyji wróciłem. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi streścił te parę stron, i wysłał na pw. Chętnie bym to poczytał całe, ale jestem lekko przeziębiony i tak zleksza nie chce mi się godzinami nad kompem siedzieć :/

Dzisiaj zobaczę tylko Grę o tron i idę spać, więc spieszyć się nie musicie :P

//Wnioskuje że serwer jeszcze nie wystartował ? Jakby co będę na skypie za pół godzinki.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ja także zachęcam do odwiedzenia i porozmawiania z nami na TeamSpeak'u. Jestem tam bardzo często (teraz też), możecie mi zadać pytania dot. serwera lub zwyczajnie porozmawiać. Grupy bojowe czy klany mogą otrzymać kanał dla swoich członków, a normalni użytkownicy mogą dostać kanał prywatny dla siebie i znajomych.

IP:

178.32.72.119

b_560_95_1.png

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

@up ja myślę że zobaczył słonia w trampkach albo różowego pegaza :P Za dużo bakania stary :P

Jay wyślij mi streszczenie z najważniejszych postów na skypie albo na pw.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnych do naszego klanu cieni. Mamy zamiar być jedną z najlepszych "Frakcji" (Nie wiem jak to nazwać :P) na serwerze. Adres forum na którym trzeba złożyć podanie, dostępny u wszystkich naszych członków na pw.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up

Hehe , dokładnie. Na tym polega cała zabawa że śledzisz i wyczekujesz serwer , który bd epicki jakiś miesiąc czy dwa.A potem jak wbijesz cieszysz się jak dziecko :)

To działa tak jak w realu zarobiona kasa. Wszystko na co ją wydasz wydaje się lepsze.

Opublikowano

Spoko, nie jestem dzieckiem, wiem, że trzeba czekać ale dla mnie zabawa rozpoczyna się na gotowym serwerze, ani minuty wcześniej.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@up nie polecam kontrachenta. Nie ogrania prostych testów sprawnościowych, które trza zdać aby do nas dołączyć.

Oczywiście to jest moje subiektywne zdanie. Prosze mnie nie hejtować. Pisze jak jest !

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up nie polecam kontrachenta. Nie ogrania prostych testów sprawnościowych, które trza zdać aby do nas dołączyć.

Oczywiście to jest moje subiektywne zdanie. Prosze mnie nie hejtować. Pisze jak jest !

Mam gdzieś waszą rekrutacje. Według mnie wasz klan to banda dzieciaków rozpoczynająca rekrutacje od "głupich" pytań, przyjmując osoby tak jak było napisane w rekrutacji "ogarniające wszechświat". Takie jest moje zdanie.
Opublikowano

Kruszynox każdy ma prawo się organizować w grupy i w jaki sposób przyjmują do siebie ludzi zależy tylko od zarządcy, a to że cię nie przyjęli oznacza że mieli powody(ale to tylko moja opinia).

Widzę że serwer szykuje się do startu aż nie mogę się doczekać postu w którym ukarzę się data odpalenia serwera.

Opublikowano

No nieźle, ciężko było nadrobić te 34 strony i teraz jest czas, bym siędo wszystkiego odwołał. Przede wszystkim, niech mi humanus powie, czy toma być w końcu serwer RP czy PVP, w którym za rogiem czai się tysiącosób którzy chcą cię zarżnąć diaxowym mieczem. I nie rozumiem, dlaczego
to jest serwer o tytule Metro, skoro jedyne moby to mają być zombie, ew.kilka przerośniętych. W Metro i wszystkich Stalkerach, głównymi przeciwnikami byli albo ludzie, albo różne potwory, dla którychmusielibyście zrobić nowe moby (i tu chyba mody i launchery wkraczają, więc mogę wam odpuścić), ale kilka obecnych można by wykorzystać. W stalkerze były zombie, ale i tam w postaci ludzi kontrolowanych przez coś niewytłumaczalnego, potrafiących strzelać. Przede wszystkim, nikt tam nie latał z niczym do walki wręcz wyłączając nóż, ew. maczetę czy coś podobnego. Przede wszystkim, główną broń stanowi w tym klimacie kałach. I inne karabiny. Macie je niby wprowadzić, więc proszę mi jeszcze powiedzieć, jak się z nich będzie strzelało, czy będzie to łuk ze zmienioną teksturką, czy całkiem inny przedmiot, którego nie trzeba "naciągać" aby wystrzelił, ale przeładować. Chcę się jeszcze skierować to wszystkich tych "panów róznych klanów". Nawet hummanus powiedział wam, i Metro też mówi, że gra jest podzielona na kilka głównych frakcji, w których nie ma osobnych gildii czy klanów. To najwyżej wy możecie posłużyć jako stoliczek dyżurnemu stacji. Takie grupy to występują głównie jako bandyci, a na pierwszej stronie pisze że na początek wybieramy frakcję, więc nazwałbym te klany raczej kilkoma kumplami które robią wspólne wypady na miasto. No i jeszcze martwi mnie fakt grafiki. Bo wszystkie screeny są na standardowym minecraft'cie, a powinno być raczej wszystko w stylu post - apokalipsy, a tu goście z mieczami w żelaznych zbrojach będą latać. Oczywiście czapki, mam nadzieję będą też wyglądały jak hełmy, (lub nawet zwykłe czapki, bardziej je przypominające), i oczywiście maski gazowe z wyraźnym pochłaniaczem które będzie trzeba zakładać w określonych częściach tunelu i na powierzchni, bo powietrze jest skażone, a ich brak w posiadaniu skutkowałby zatruciem i powolną lub szybką śmiercią. Już nie chodzi mi o wymienianie filtrów, bo to już za duże wymogi. I co do twórców serwera, chcę się jeszcze zapytać czy nie potrzebujecie kogoś od budowania mapy, bo widziałem że na powierzchni to strasznie biednie to wygląda, a ja mógłbym się tym zająć i zbudować klimat również poza tunelami. Pozdrawiam, Chris.

EDIT: A, i w Fallout'cie też były mutanty a nie zombie :)

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...