Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem, myślicie że jak macie premium to jesteście KRULAMI. Idioci, którzy uważają że osoby z kontem premium są bardziej ogarnięte, mam do was 1'ną sprawę. Nie będę wydawał 120zł na klocki, które i tak mi się dawno znudziły. Gdyby nie ten temat to bym dawno o tej grze zapomniał. ;) Zapraszam na jakiegoś ts'a, to porozmawiamy. Ciekawe czy w rozmowie takie koxy jesteście ;)

@Topic

Nie mogę się doczekać startu. Humannus, mógłbyś dodać jakiś film na forum dot. serwera ? ;)

Królami* :3

Niezbyt cię rozumiem. O Czym chcesz gadać? O tym kto jest lepszy, ci co mają premium czy nie? Co to ma do znaczenia. Gra kosztuje 80 zł, a nie 120zł... Z tego co się doczytałem, chodziło o to że osoby premium to gracze, którzy mają +13 lat (Zazwyczaj), a nie dzieci (-14) które płaczą bo go zabili.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up i tu się mylisz.... Ja mam 15 lat i w żadnym wypadku nie chcę wydawać 80zł na grę w którą i tak gram od święta. Co drugi premium jakiego spotkałem to 8 latek któremu rodzice kupili na urodziny minecrafta, a co 4 to 8 latek który sam sobie kupił.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@Up

Kochany Wuju, napisałem ''Zazwyczaj''. Ruzumiem, jak ktoś nie chce wydawać pieniędzy na grę, tylko woli wydać na dziewczynę czy rower to już jego sprawa. Odpisałem ponieważ Synalek zaczął się rzucać, że uważamy się za królów oraz osoby lepsze od innych.

Opublikowano

@Up

Dokładnie, za takich się uważacie, co można potwierdzić w powyższych postach (akurat o ciebie nie chodzi). Rzucać się będę, bo jak napisał Wujaszek że:

Co drugi premium jakiego spotkałem to 8 latek któremu rodzice kupili na urodziny minecrafta, a co 4 to 8 latek który sam sobie kupił. 

To jest całkowita prawda.

@Topic (Bo nie chce warna ;) )

Humannus, jak idą prace z serwerem?, można jakiś filmik dot. serwera, który go opisuje na dzień dzisiejszy?

BTW. KRULAMI - Napisałem to specjalnie ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@Up

Dobra, każdy uważa co innego. Skończmy lepiej temat.

@Topic

Podpisuję się pod pytaniem wyżej :3

Opublikowano

@Up

Jeden z użytkowników serwisu Twitter w swoim poście skierowanym do Notcha napisał, że Minecraft „bardzo mu sie podoba, ale nie ma pieniędzy, żeby kupić grę” po czym zapytał o możliwość otrzymania darmowego konta przed ewentualnym zakupem. Markus odpisał wprost: „Po prostu ją spirać. Jeśli gra będzie Ci się podobała kiedy będzie Cię na nią stać, to wtedy ją kup. Nie zapomnij tylko poczuć się źle z tego powodu ;-) ”.

@Topic.

Humannus, W grze będą dostępne Łuki, czy tylko bronie?

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@UP

Hummanus zapowiedział, że będą bronie palne ale łuki zostawi.

Super, myślałem już że nie będzie broni palnych. :)

@Up

Jeden z użytkowników serwisu Twitter w swoim poście skierowanym do Notcha napisał, że Minecraft „bardzo mu sie podoba, ale nie ma pieniędzy, żeby kupić grę” po czym zapytał o możliwość otrzymania darmowego konta przed ewentualnym zakupem. Markus odpisał wprost: „Po prostu ją spirać. Jeśli gra będzie Ci się podobała kiedy będzie Cię na nią stać, to wtedy ją kup. Nie zapomnij tylko poczuć się źle z tego powodu ;-) ”.

No właśnie, pobiera się grę na kilka dni, żeby zobaczyć czy się spodoba, a potem ją kupić, a wy pobieracie na kilka lat, tak jak ze wszystkimi grami...

AxeePL.png

Opublikowano

@Up

Notch, nie podał ile można testować. Ja tą grę dalej testuje i mam prawo do pirata.

@Topic

Humannus, dałbyś jakiś filmik lub nowe ss'y ?

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@Up

Notch, nie podał ile można testować. Ja tą grę dalej testuje i mam prawo do pirata.

@Topic

Humannus, dałbyś jakiś filmik lub nowe ss'y ?

"prawo do piracenia" to tak samo, jakbys powiedzial, ze masz zezwolenie na przewozenie zagrozonych gatunkow samolotem + pozwolenie na sprzedaz ich na czarnym rynku z pozwoleniem bez placenia podatków, krótko mówiąc, GÓWNO PRAWDA!

A co do serwera, czy texturpacka mocno obciąży? spadek czy wzrost Fpsów?

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Uczeń
Opublikowano

Dobra, skończcie tą śmieszną kłótnię o Premium / Non-Premium. ;) Nic tą rozmową nie udowodnicie, tylko spamujecie temat.

Opublikowano

Mnie już zaczynają smieszyć te całe wasze spiny. Hu* was to obchodzi czy ktoś piraci gre , czy ktoś ma premium ja was kur** proszę przecież to jest jakiś nie potrzebny spam na forum i w temacie. Jak już macie mieć takie spiny to idźcie na pw a nie spam w temacie. Ktoś ma premium kk wydał hajs, ktoś nie ma premium ma pirata kk nie ma hajsu nie kupi gry, ale to jak on się będzie po tym czuł to nie jest wasza sprawa. I dla tego masz gre to sobie w nią graj,a nie gadasz komuś że jest taki i owaki, bo nie ma ochoty wydać 80zł na kwadraty, albo po prostu nie ma na to pieniędzy.

@topic Jak będziecie prosić tak o te filmy, lub ss to on raczej nie da, bo nwm czy wiecie ale takie ciągłe pytania denerwują :P i to w dodatku te same pytania. :)

Co coś zgasiło hejtów że nic nie piszą ?? czy co bo nie rozumiem.

Opublikowano

@UP

Nie wiem z czego tu się cieszyć, że ma się lżej w portfelu? :) Ja jakoś nigdy nie miałem wyrzutów sumienia że ściągnąłem grę i nie sądzę by ktokolwiek miał. Robi się to dlatego, że wielu wydawców po prostu zbyt wysoko ceni swoją grę i nie obniża ceny.

Czasami gry się ściąga, a kupuje jak stanieje, chociaż często również aby przetestować samą grę. Natomiast minecraft'a można kupić tylko i wyłącznie przez internet przez co wielu ludzi po prostu nie kupuje, a klucze z innych stron są często blokowane.

Mrostry, trochę przesadziłeś z tym samolotem, bez jaj :)

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@up

No i własnie o tym mówie chciał pokazać że ma premium i przy tym pojechał hejtem na n-p.

Opublikowano

@up

No i własnie o tym mówie chciał pokazać że ma premium i przy tym pojechał hejtem na n-p.

Pojechałem, bo koles powiedzial ze ma "prawo" do piracenia, prawo do piracenia? slyszales o takim czyms? ja nie....

Zresztą, sam sobie zaprzeczasz, "Jak już macie mieć takie spiny to idźcie na pw a nie spam w temaci "

A dalej drążysz ten temat..

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@Up

K(ó)rwa, przeczytasz to wgl kiedyś?

@Topic.

Hummanus, będa jakieś closed/open beta testy?

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@up

Te pytania o Beta Testy piszesz po to bo nie masz czego zadać. Lepiej pospinać dup* i powyzywać tak. ??

Opublikowano

Pojechałem na wakacje i od razu w temacie zrobił się syf ;_;

"prawo do piracenia" to tak samo, jakbys powiedzial, ze masz zezwolenie na przewozenie zagrozonych gatunkow samolotem + pozwolenie na sprzedaz ich na czarnym rynku z pozwoleniem bez placenia podatków, krótko mówiąc, GÓWNO PRAWDA!

A co do serwera, czy texturpacka mocno obciąży? spadek czy wzrost Fpsów?

Przy sprzedaży zagrożonych gatunków oryginalna kopia często zostaje zlikwidowana po czym "wydobywa" się z niej cenne rzeczy jak skóry itp.

Przy piraceniu oryginalna kopia zostaje zachowana i duplikuje się jak bakteria, jest jej coraz więcej.
Jeżeli porównujesz sprzedaż zagrożonych gatunków do piracenia to jest to idiotyzm.

Poza tym. Piracenie nie jest nielegalne. Nielegalne jest udostępnianie gry. Jeżeli pobierasz grę np. z Zatoki Piratów (ThePirateBay) to nie łamiesz prawa. Prawo łamie ten który wrzucił grę do zatoki.

Co do texturpacka. Myślę, że będzie to 16x16, albo 32x32.

@Chris4132

Jeżeli przeczytałeś 34 strony to nie mogłeś nie zauważyć mojego bólu dupy o to co na serwerze będzie i powinno być :P

Untitled.png

Opublikowano

ja chciałbym w końcu se kupić ale kasy wielkie 0więc niezbyt to wychodzi a na allegro to lepiej nie kupować bo wiadomo że prawie każdy gift code z tamtąd nie działa ( a i tak musze se kompa lepszego jakoś zdobyć bo na minecraftcie mam jakieś 50 fps ale gdy naciągam enchantowany łuk to fps padają do 10-12

kiedy mniej więcej wystartuje serwer?

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

ja chciałbym w końcu se kupić ale kasy wielkie 0więc niezbyt to wychodzi a na allegro to lepiej nie kupować bo wiadomo że prawie każdy gift code z tamtąd nie działa ( a i tak musze se kompa lepszego jakoś zdobyć bo na minecraftcie mam jakieś 50 fps ale gdy naciągam enchantowany łuk to fps padają do 10-12

kiedy mniej więcej wystartuje serwer?

Omg, nie pytajcie się ciągle o start serwera... Jak będzie, to będzie.

AxeePL.png

Opublikowano

Siemanko!

Miło mi powiedzieć, że zbliżamy się już ku końcowi prac nad serwerem!

Pozostało nam do zrobienia kilka rzeczy typu ekonomia, etc.

Nie wiem kiedy będzie start, lecz uwierzcie mi - coraz bliżej.

Mam jeszcze mały problem z paczką tekstur, a mianowicie - za cholerę nie mogę zmienić tekstury motyk. Jeśli ktoś raczy mi wytłumaczyć jak to zrobić dobrze (bo niby robię, tak jak powinienem) to będę wdzięczny :D

Bardzo Was proszę, nie róbcie mi tutaj wojny premiumowo-non. Po to ten serwer jest non-premium, bo nie każdy może mieć minecrafta. Jakoś nie interesuje mnie szczególnie, czy ktoś ma premium czy nie - to jego własna sprawa i taki ja (lub ktokolwiek inny) nie powinien się w jego sprawy wpychać ;)

Wprowadzacie takimi kłótniami złą atmosferę w temacie.

Pamiętacie, że jesteśmy na Facebooku? :)

facebook_icon.png

Kliknij, aby przejść na fanpage!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...