Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak Wspaniale się zapowiada.. jest tak ślicznie.. ta boska mapa, ohh.. sama się prosi by zagrać..
Jak tutaj się oprzeć tej urzekającej fabule?! Po prostu serwer przewspaniały... zapowiedź the Best.

...Nie zagram

Opublikowano

Jakie warunki trzeba spełniać do gildii?

To poczytaj...

Ktoś napisał ,że mógłbym je opisać a ja bym je chętnie poczytał to ty poczytaj komentarze...

Opublikowano

Tak Wspaniale się zapowiada.. jest tak ślicznie.. ta boska mapa, ohh.. sama się prosi by zagrać..

Jak tutaj się oprzeć tej urzekającej fabule?! Po prostu serwer przewspaniały... zapowiedź the Best.

...Nie zagram

o co ci biega? Może jakieś argumenty?

Opublikowano

o co ci biega? Może jakieś argumenty?

Zwykły spamer, ma reklame w sygnaturze i spamuje w kazdej publikacji, wiesz oco chodzi...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Zostane Budowniczym ;3

Imię: alex

Nick: malygofr

Moje prace: http://bankfotek.pl/view/1504673 Wiecej prac podam jak bede mial twojego skype ;)

O mnie: Mam na imie Alex. Uwielbiam grać w gry w komputerowe. Kocham grać w MC , a najbardziej kocham budowac w nim. Lubie budowac stare Budowle i nowoczesne tez ;P.

Dlaczego Ty: Ten serwer bedzie zajebisty. Bede budował na nim dzień i noc. Bede pilnował graczy. Umiem pracowac w grupie. Grałem w metro / Gram teraz więc wiem jak to wygląda. I widze ze ty jestes ogar ;)

Kontakt: skype:alexlisek GG: 47633291

Opublikowano

@up

Soryy, ale nie ogarniam co napisałeś. Co do tego podania to je sie składa, lub składało na e-mail. :)

Opublikowano

a jakie to IP ?? Bo w pierwszym poście nie mogłem sie doczytac

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

@up2

ahahahaha xD

@up

ahahahaha xD Jak zobaczyłem to co on napisał aż zrobiłem Facepalma. xD

Opublikowano

@up

Poczekaj grzecznie, aż zkończą mapke, ponieważ nie opłaca się ich pospieszać, lub wywierać na nich presji, bo my chcemy grać. Przecież lepiej pograć na serwerze dopracowanym niż na takim na którym jest 1000.000 bugów. Najlepiej niech w spokoju robią, mówili że powiedzą date i h startu 2 dni przed, a więc ja czekam. :P

Opublikowano

@up

Poczekaj grzecznie, aż zkończą mapke, ponieważ nie opłaca się ich pospieszać, lub wywierać na nich presji, bo my chcemy grać. Przecież lepiej pograć na serwerze dopracowanym niż na takim na którym jest 1000.000 bugów. Najlepiej niech w spokoju robią, mówili że powiedzą date i h startu 2 dni przed, a więc ja czekam. :P

Aaa więc ja nie doczytałem że podadzą 2 dni przed :X Poza tym nikogo nie pośpieszam , tylko się pytam a skoro już wiem że podadzą 2 dni przed mogę być spokojny. A propos kolego ,,skończą" a nie zkończą :)

Opublikowano

Server zapowiada sie naprawde niezwykle!. Czekamy na start :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@Kajsks

on wie bo on jest albo adminem albo ma dobre znajomości z adminem, coś z tego bo humman pisał.

Opublikowano

Cześć, siema.

Dawno tutaj nie pisałem, więc przybyłem.

Praca wre, co do mapy to pozostało nam jej tylko wykończenie i dodanie kilku drobiazgów.

Pozostało nam jeszcze do konfiguracji kilka pluginów i połączenie ich z mapą. Teamspeak zostanie otwarty za kilka dni, może nawet jutro, jednak jak na razie mamy tylko 32 sloty. Podanie o licencję na 512 już zostało wysłane, teraz czekamy na odpowiedź.

Na stanowisko grafika przyjęliśmy użytkownika o nazwie norkiew. Odwala świetną robotę i jestem mu wdzięczny, oto jedna z jego prac dla Metro-Craft:

CZymyaM.png

Bardzo dziękujemy, norkiew :)

W budowie jest także strona i forum serwera.

Zachęcamy do polubienia naszej strony na Facebooku, gdzie możecie się dowiedzieć innych rzeczy, niż tutaj na forum :)

facebook_icon.png

Kliknij, aby przejść na fanpage!

Opublikowano

@up

Nwm, dla mnie wygląda to na render, a więc można tego urzyć do tła reklamy serwa, lub do sygnatur itd. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...