Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nieźle, ciężko było nadrobić te 34 strony i teraz jest czas, bym siędo wszystkiego odwołał. Przede wszystkim, niech mi humanus powie, czy toma być w końcu serwer RP czy PVP, w którym za rogiem czai się tysiącosób którzy chcą cię zarżnąć diaxowym mieczem. I nie rozumiem, dlaczego

to jest serwer o tytule Metro, skoro jedyne moby to mają być zombie, ew.kilka przerośniętych. W Metro i wszystkich Stalkerach, głównymi przeciwnikami byli albo ludzie, albo różne potwory, dla którychmusielibyście zrobić nowe moby (i tu chyba mody i launchery wkraczają, więc mogę wam odpuścić), ale kilka obecnych można by wykorzystać. W stalkerze były zombie, ale i tam w postaci ludzi kontrolowanych przez coś niewytłumaczalnego, potrafiących strzelać. Przede wszystkim, nikt tam nie latał z niczym do walki wręcz wyłączając nóż, ew. maczetę czy coś podobnego. Przede wszystkim, główną broń stanowi w tym klimacie kałach. I inne karabiny. Macie je niby wprowadzić, więc proszę mi jeszcze powiedzieć, jak się z nich będzie strzelało, czy będzie to łuk ze zmienioną teksturką, czy całkiem inny przedmiot, którego nie trzeba "naciągać" aby wystrzelił, ale przeładować. Chcę się jeszcze skierować to wszystkich tych "panów róznych klanów". Nawet hummanus powiedział wam, i Metro też mówi, że gra jest podzielona na kilka głównych frakcji, w których nie ma osobnych gildii czy klanów. To najwyżej wy możecie posłużyć jako stoliczek dyżurnemu stacji. Takie grupy to występują głównie jako bandyci, a na pierwszej stronie pisze że na początek wybieramy frakcję, więc nazwałbym te klany raczej kilkoma kumplami które robią wspólne wypady na miasto. No i jeszcze martwi mnie fakt grafiki. Bo wszystkie screeny są na standardowym minecraft'cie, a powinno być raczej wszystko w stylu post - apokalipsy, a tu goście z mieczami w żelaznych zbrojach będą latać. Oczywiście czapki, mam nadzieję będą też wyglądały jak hełmy, (lub nawet zwykłe czapki, bardziej je przypominające), i oczywiście maski gazowe z wyraźnym pochłaniaczem które będzie trzeba zakładać w określonych częściach tunelu i na powierzchni, bo powietrze jest skażone, a ich brak w posiadaniu skutkowałby zatruciem i powolną lub szybką śmiercią. Już nie chodzi mi o wymienianie filtrów, bo to już za duże wymogi. I co do twórców serwera, chcę się jeszcze zapytać czy nie potrzebujecie kogoś od budowania mapy, bo widziałem że na powierzchni to strasznie biednie to wygląda, a ja mógłbym się tym zająć i zbudować klimat również poza tunelami. Pozdrawiam, Chris.

EDIT: A, i w Fallout'cie też były mutanty a nie zombie :)

Heh widzę ,że nie do końca zrozumiałeś typ serwera. Nie będzie mobków który mają skina ludzi itp. Tylko ludziami będą gracze. Karabiny będą zamiast motyk, które są niepotrzebne na tym serwerze. Cały serwer działa pod packiem txt + dzwięki. A nasz klan będzie naszym klanem, zgadujemy się głównie poprzez skypa, i forum i wyruszamy w świat !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Sorki, ale może nie wiesz, ale w metro to wszędzie były karabiny (nie miecze i łuki) i jako że to serwer z tym tytułem, to chyba jakieś podstawy tej serii musi mieć. Jeśli ma to być zwykły serwer PVP z kilkoma tunelami na mapie, to ja dziękuję.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@up

Jak cos nie pasi to panu podziekujemy, jakoś 500-set osobom to nie przeszkadza. Staszek i zgadujemy się też na ts 3 :P

Opublikowano

Znaczy ja aktualnie z ts-a nie kożystam, z powodu bólu gardła i bólu dupy. @2up Miecze i łuki nie będą miały jakiegoś ultra mega dps-a w porównaniu z karabinami. To będą bronie bardziej dla ludzi którzy wolą cicho kogoś załatwić, niż pruć z karabinu przez pół godziny.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@UP

Też dostrzegam taką opcję dla łuków, ale mi chodzi bardziej o klimat metra, z którym bez podstawowych elementów serii będzie słabiutki. Ale jak to będzie, to się przekonamy po premierze serwera, o ile w ogóle będzie.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość :)

W oficjalnym resocures pack'u będzie zawarty oficjalny soundtrack z Metro 2033, który - uwierzcie mi - doda klimatu :D

Motyki będą miały teksturę broni, będą granaty i flashbangi. Nie martwcie się, nie będziecie musieli strzelać łukami. Zbroje także będą podmienione ;)

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość :)

W oficjalnym resocures pack'u będzie zawarty oficjalny soundtrack z Metro 2033, który - uwierzcie mi - doda klimatu :D

Motyki będą miały teksturę broni, będą granaty i flashbangi. Nie martwcie się, nie będziecie musieli strzelać łukami. Zbroje także będą podmienione ;)

Kuźwa humannus , po co ty to piszesz z każdym twoim dodanym postem coraz bardziej żal d**e ściska że jeszcze nie ma serwera :-DDDD

Opublikowano

@up

Brutal z cb ;( Przecież tak ludzi nie można traktować. xD A tak na prawdę mi to dodaje bardziej smaczku na serwer i coraz bardziej mam ochotę na niego czekać. :P

Opublikowano

No to bardzo dobra wiadomość, nie zniósłbym samych mieczy i łuków, no coraz bardziej chcę zagrać, tak trzymać hehe.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@Up

Jestem Za! :3 [Teraz taki szpan bo kupiłem Premium niedawno :D]

@Topic

Coś cisza na Serwerze :D

Zapraszam do Borsuczego Gniazda! :D

Opublikowano

Ludzie... To w końcu serwer NO-Premium... Bez sensu takie pierwszeństwo. Jak sobie chcecie pograć z samymi premkami to idźcie na jakiś serwer ONLY-PREMIUM.

Ew. można zrobić jakieś zgłoszonka i by wyszło że ci najbardziej rozgarnięci wbiją na serwer a reszta np. w następny dzień.

Opublikowano

@up kurwa nie umiesz czytać? Napisał żebyśmy mieli pierwszeństwo, a nie żebyśmy grali tylko z premium... żal dupe ściska, że nie kupiłeś ze MC? Trudno.

Szukam ludzi do grupy o nazwie Pustoszyciele. Pięciu ogarniętych ludzi mi potrzeba. Stawiam bardzo na exploring i progress oraz totalną dominację w PvP. Piszcie PW, skype: kajetan.kotarski gg 31545089

@humannus

zaakceptuj skype, sprawa.

Opublikowano

myślisz że masz premium to już musisz mieć pierwszeństwo? Może niektórzy nie są tak durni żeby wydawać osiem dych na gierke... Jestem za równo uprawnieniem graczy premium-nopremium. Jak już to jakiś "zarezerwowany slot" dla osób które np. kupiły vipa.

Opublikowano

@up heh 5% za double posta poleci :/

Zajmuje w grze nick : Artem ew. wujeksasza(Staszek tak średnio pasuje :) )

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

To ja będę Sazanov xD też postać z Metro a tak to jak wczoraj pytałem się na ts3 humanna ile jeszcze mają do zrobienia, to odpowiedział takie coś :P ,,To pytanie już mnie wkurw**'' xD no w sumie co się dziwić. :P

Opublikowano

Coś temat jest teraz mniej popularny. :/ Ale nadal czekam.

@up heh 5% za double posta poleci :/

Zajmuje w grze nick : Artem ew. wujeksasza(Staszek tak średnio pasuje :) )

To ja będę Sazanov xD też postać z Metro a tak to jak wczoraj pytałem się na ts3 humanna ile jeszcze mają do zrobienia, to odpowiedział takie coś :P ,,To pytanie już mnie wkurw**'' xD no w sumie co się dziwić. :P

Po co zajmujecie nicki? Ma się konto i się z niego wchodzi... A nie, zapomniałem, oczywiście piraci...

AxeePL.png

Opublikowano

@up

Sam jesteś kurw* pirat mamy premki tylko żeby bardziej się wczuć, a więc sie nie odzywaj, bo w temacie nie jesteś. :)

Opublikowano

@2up Twoje podejście do osób nie posiadających premium jest śmieszne, nie wiem czy wiesz ale niektóre osoby nie mogą sobie pozwolić na taki zakup.

@Do autora tematu, mam nadzieję, że zablokujecie niektóre nicki, np: Artem, Suchy, Burbon, Chan, itd.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

WujekSasza jest zaklepany :P I nie ma to podtekstu fabularnego, po prostu tak brzmi mój nick po rusku :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem, myślicie że jak macie premium to jesteście KRULAMI. Idioci, którzy uważają że osoby z kontem premium są bardziej ogarnięte, mam do was 1'ną sprawę. Nie będę wydawał 120zł na klocki, które i tak mi się dawno znudziły. Gdyby nie ten temat to bym dawno o tej grze zapomniał. ;) Zapraszam na jakiegoś ts'a, to porozmawiamy. Ciekawe czy w rozmowie takie koxy jesteście ;)

@Topic

Nie mogę się doczekać startu. Humannus, mógłbyś dodać jakiś film na forum dot. serwera ? ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...