Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Ale można się odnieść do całego projektu.

Tak poza tym, to choć rozumiem, że trzeba czekać aby serwer był w 100% gotowy bez bugów itp itd, ale zagrałbym już hehe, no ale nic czekam dalej mam nadzieję, że się doczekam!

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

''Dajcie nam spokojnie zająć się serwerem''

Ale to ty nas czytasz, co świadczy o tym, że czytasz to co piszemy i zajmujesz się innymi rzeczami. Powinieneś pracować! :D

Opublikowano

@up2

Co ty przecież nikt tego nie przeczyta. xD I Levy dobrze gada nie czytaj tylko róbcie. :P

Opublikowano

Eeeee po co nam niezniszczalne miecze?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

To by zepsuło rozgrywkę, tak samo jak nie kończący się stejk.

Tak od razu zapytam, walutą na serwerze będą naboje czy wprowadzicie plugin?

Opublikowano

Witajcie, Mam zaszczyt przedstawić wam Regulamin Gildii oraz warunki, jakie trzeba spełniać by się do Nas Dostać. Oto On.

2vbjukx.png

Opublikowano

@up

Szpaner !!!

@Topic

Niezniszczalne miecz.... WTF przecież to jest niekompatybilne z całą rozgrywką.

Opublikowano

Mam zaszczyt Ogłosić wam, że Powstała Nowa Grupa!.

Jej przywódcą jest dobrze mi znany, oraz Poważany Sealor [Jeden z Największy z Assasynów]. Stworzył on grupę Pod nazwą ''Assasyni''.

Drużyna będzie działała na tych samych zasadach co nasza, zmieni się tylko przywódca oraz osoby będące tam.

W Trakcie Wojny będziemy sobie pomagać oraz nawzajem się wspierać.

Jeżeli chcesz dołączyć do Klanu, Proszę o napisanie Prywatnej wiadomości do ''assasyn434'' Na Forum.

Do Klanu mogą dołączyć tylko osoby, które mają minimum 13 Lat.

Opublikowano

Atmosfera się zagęszcza...

Dodano info o srejbuku na craftsite.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Levy przeczytaj pierwszy punkt w warunkach rekrutacji a następnie 3ci w regulaminie :)

@topic:

Potrzebujecie może jeszcze pomocy w budowie mapy? Miło gdyby udało się wystartować w te wakacje. Wiem, że nabór już był jednak byłem za granicą i nie miałem możliwości złożenia podania.

Z tym niezniszczalnym przedmiotem to nie taki zły pomysł. Amunicja i tak się kończy więc wprowadzenie "niezniszczalnej" broni palnej nie jest głupie (zwłaszcza, że normalnie też się nie rozpada po kilku strzałach.. przynajmniej zazwyczaj ^^)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@up

Przecież to Chinszczyzna będzie, a więc nie mamy o czym gadać. xD

Levy a tak po za tym macie swój hymn. ?? :P My mamy i jest na prawdę spoko. xD

Opublikowano

@WarAngel

Pisałem to wieczorem, każdemu może się zdarzyć taki błąd :D W Punktach o rekrutacji chodziło mi głownie o to, by nie pisać wypowiedzi typu ''ejjj hoc tu pokasze ci coś fajowskjego. szypko bo mi sie śpjeszy'' Itd. :)

Poprawione :3

@Menel

Nie Pozwalaj sobie na wiele, właśnie gadałem z twoim przywódcą. Nie chciałbym żeby jakiś nierozgarnięty Typek zniszczył nasze plany.

Poco nam hymn? To ma być grupa w Grze. To ma być zabawa, a nie branie tego na poważnie. Jeszcze może do boga się modlisz z gry w realu ;3?

Opublikowano

@up

Spokojnie, nie ma się co denerwować. Ja nie chce nikomu zepsuć rozgrywki, ani ja nie chcę żeby ktoś zrobił to mi. :)

Opublikowano

Drodzi towarisze. My członkowie klanu cieni, jako wybraliśmy hymn naszego społeczeństwa.

Ku Chwale matki ojczyzny.

1378394466-U624308.jpg

Uczeń
Opublikowano

A ja mam taki mały pomysł. ;) Czy można by było w pewnej aktualizacji serwera usunąć handlujące boty? Moim zdaniem, lepiej by było, gdyby gospodarka sama żyła, żeby gracze ustalali ile co kosztuje. Nie polecam za bardzo gry Metin 2, ale kiedyś w nią grałem. Najlepsze co z niej zapamiętałem, to była właśnie gospodarka. Od botów nic nie kupowałeś, a to z graczami się targowałeś. To tyle. Dopowiem, że lepiej tego nie robić na początku.

Opublikowano

@up pomysł niezły, ale mógłbyś kiedyś wejść na avernusa zobaczyć jak to działa. Niby wszystko jest do kupienia w sklepie, ale u graczy masz 3 razy taniej i lepiej.

Dodatkowo jakiś adminshop musi być(albo jobs albo cokolwiek) bo by tak inflacja spadała że masakra. Ktoś by przestał grać z kontem 3k $(czy tam nabojów) to już tego nie odzyskamy. Kapujesz towariszu o co mi kaman ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

A ja mam taki mały pomysł. ;) Czy można by było w pewnej aktualizacji serwera usunąć handlujące boty? Moim zdaniem, lepiej by było, gdyby gospodarka sama żyła, żeby gracze ustalali ile co kosztuje. Nie polecam za bardzo gry Metin 2, ale kiedyś w nią grałem. Najlepsze co z niej zapamiętałem, to była właśnie gospodarka. Od botów nic nie kupowałeś, a to z graczami się targowałeś. To tyle. Dopowiem, że lepiej tego nie robić na początku.

Tak, ale w sklepy także istniały.

A tak poza tym, kto powiedział że sklepy NPC będą opłacalne? ^^

Opublikowano

@up

Nieee, to nie jest tylko za pomocą modów. Można napisać tak owy plugin, lub go znaleźć w internecie, bo wiem że jest taki, ale lepiej nie kombinować z czyimiś lepiej mieć swój, a dobry niż czyjś,a zły.

Opublikowano

Oto Przedstawiam wam następną reklamę Gildii, która jest z nami w sojuszu :)

Oczywiście, reklama Zrobiona Przeze mnie :)

2hdptgh.png

Opublikowano

@up

Widać, że ci się nudzi co ? :D

Sam to piszesz czy kopiujesz ten tekst od jakiegoś członka tej gildii ?

@topic

Hmmm... zastanawialiście się nad beta testami ?

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Będzie coś takiego jak latarka albo możliwość noszenia pochodzi w taki sposób aby oświetlała teren wokół nas?

Nie, pochodnie na serwerze będą zablokowane aby wzmocnić klimat ;)

To dyspozycji macie tylko światła awaryjne w tunelach.

Ważna informacja co do grup - stwierdziliśmy że najlepiej będzie gdy grupy zostaną w stylu "umownym". Nie będzie żadnego pluginu wspomagającego je. Dobieranie się w grupy i ogarnięcie się nawzajem pozostawiamy Wam. Może doda to trochę Role-playowego smaczku. Powodzenia ;)

Jesteśmy na Facebooku!

facebook-icon.png

KLIKNIJ, ABY PRZEJŚĆ NA FANPAGE! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...