Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dla Ciebie łowienie ryb w metinie to hobby to czas wybrać się do lekarza, bo jest coś z Tobą nie tak. Nie pobugował misji bo je zmienił, więc po co ta spina?

Tak dla mnie to hobby, lubie posiedzieć i lowic i kij Ci do tego.Zmienil misje?A to ciekawe bo byłem pare dni temu w grze i nadal nic nie zmienione. W temacie "lista zmian" tez nie ma wzmianki o tym.

2 sprawa: Pewien czas temu dostałem perma na serwie, mysle może pomylka wchodzę na e-mail a tam informacja ze ban za "Spam na wolaj".

Co się okazało, wchodzę na ts by się dowiedzieć jak moglem dostać perma za spam na wolaj(pisałem o tym ze mam wedke+20 pierwsza na serwie dla beki) wbijam na kanal GMa który dal mi bana, on na to ze faktycznie Ethiel musi to zmienić bo to jest nienormalny powod(ale wcześniej jednak za to bana mi dal) a gdy powiedziałem żeby UB dal powiedział ze on nie może i musi czekac na Ethiela bo jest na urlopie a gdy wroci da mi UB jak najszybciej, Ethiel wrocil z tydzień temu a ban nadal jest.Wiec tak, serwer jest może nie najgorszy po za tym ze administracja sama go buguje bo jest po prostu bandą idiotów którzy myślą o kasie, zamiast odbugowac to i cos dodac to Ci co dodali?Zwoj zmiany statusu do IS..super zmiana!Pogratulowac, długo nad tym pracowaliście?

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak dla mnie to hobby, lubie posiedzieć i lowic i kij Ci do tego.Zmienil misje?A to ciekawe bo byłem pare dni temu w grze i nadal nic nie zmienione. W temacie "lista zmian" tez nie ma wzmianki o tym.

2 sprawa: Pewien czas temu dostałem perma na serwie, mysle może pomylka wchodzę na e-mail a tam informacja ze ban za "Spam na wolaj".

Co się okazało, wchodzę na ts by się dowiedzieć jak moglem dostać perma za spam na wolaj(pisałem o tym ze mam wedke+20 pierwsza na serwie dla beki) wbijam na kanal GMa który dal mi bana, on na to ze faktycznie Ethiel musi to zmienić bo to jest nienormalny powod(ale wcześniej jednak za to bana mi dal) a gdy powiedziałem żeby UB dal powiedział ze on nie może i musi czekac na Ethiela bo jest na urlopie a gdy wroci da mi UB jak najszybciej, Ethiel wrocil z tydzień temu a ban nadal jest.Wiec tak, serwer jest może nie najgorszy po za tym ze administracja sama go buguje bo jest po prostu bandą idiotów którzy myślą o kasie, zamiast odbugowac to i cos dodac to Ci co dodali?Zwoj zmiany statusu do IS..super zmiana!Pogratulowac, długo nad tym pracowaliście?

To idioto odezwij się jeszcze raz do Ethiela, bo co myślisz, że mają czas na zajmowanie się takimi frajerami jak Ty? Nie powiedziałbym, ogarnij się, napisz do nich normalnie i wtedy dostaniesz UB, idiots everywhere...

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Młodzieży, nie kłocimy sie, tylko cieszmy się grą na wybornym mediumie ^^

Powiedział ten który nie podał swojego wieku bo pewno boi się, że jest młody. ;)

#antywarn, gra się dobrze na serwerze, aktualnie 61 wp'ek, podropiłem już pereł/metali w red.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

To idioto odezwij się jeszcze raz do Ethiela, bo co myślisz, że mają czas na zajmowanie się takimi frajerami jak Ty? Nie powiedziałbym, ogarnij się, napisz do nich normalnie i wtedy dostaniesz UB, idiots everywhere...

A myślisz ze się nie odzywam?Predzej się drzewo w lesie do mnie odezwie niż on...na ts był kurwa ze 3x od startu i zajebiscie.

A frajerow sobie spośród kolegow szukaj łachmanie...61lv wbil i od razu znawca serwera, nigdy nie miał kontaktu z administracja ale jest fajnie bo leci dobrze exp itd...weź kurwa skoncz te głupkowata dyskusje, dostaniesz bana za gówno to zmienisz zdanie.

Opublikowano

Gra się bardzo dobrze, ale nie ogarniam systemu epickie kolce/branza/naszyjnik/tarcze :x Bo nic nie ma w publikacji, a na forum CHYBA też.

Gra się przyjemnie i wszystko można dropnąć na początek. Mając 30lvl nadrobiłem ponad 30 dodań i 90 zmianek 6/7. Do tego malze i kamyki, myślałem że będzie gorzej.

Opublikowano

To był wyjątkowy przypadek. Takiego noba nasz serwer jeszcze nie widział. Przez 3 dni spamiłeś, że masz wędke +20. Co 20 sekund to samo przez 3-4h.

Było ponad 50 skarg na trolling spam / uciążliwy spam.

Wpłynęło kilka ss potwierdzających. Aż w końcu natrafiłeś na Gma, któremu twój spam się znudził i dostałeś perma :)

Opublikowano

To był wyjątkowy przypadek. Takiego noba nasz serwer jeszcze nie widział. Przez 3 dni spamiłeś, że masz wędke +20. Co 20 sekund to samo przez 3-4h.

Wpłynęło kilka ss potwierdzających. Aż w końcu natrafiłeś na Gma, któremu twój spam się znudził i dostałeś perma :)

Bez przesady, żeby bana dostać na spam na czacie... Przecież mogli mu zablokować możliwość pisania na wołaj przez 24h, albo coś wymyślić, ale to już jest śmiech na sali jeżeli takie bany GM-owie tutaj rozdają.

Opublikowano

Gra się bardzo dobrze, ale nie ogarniam systemu epickie kolce/branza/naszyjnik/tarcze :x Bo nic nie ma w publikacji, a na forum CHYBA też.

Gra się przyjemnie i wszystko można dropnąć na początek. Mając 30lvl nadrobiłem ponad 30 dodań i 90 zmianek 6/7. Do tego malze i kamyki, myślałem że będzie gorzej.

Skad, bo ja na 66 lvl'u mialem zaledwie 4 dodania xD.

P.S Jak chce grac bodym, to mieczyk pod um czy sr?;p

Opublikowano

Skad, bo ja na 66 lvl'u mialem zaledwie 4 dodania xD.

P.S Jak chce grac bodym, to mieczyk pod um czy sr?;p

Sr + Ludzie + Przeszywka.

Opublikowano

Wyjatkowy przypadek, hahaha rozpierdalacie mnie jak i ziomków którzy mnie znali...piszecie regulamin którego sami nie przestrzegacie matoly jebany, wyjebane w Was...sram na ten serwer i o UB już nie proszę, wyjebka totalna ze strony administracji jak to widać po poscie wyżej.

Chuj ze skarg, gdybym ja zwolal ziomkow i o psi chuj by pisali skargi na typa to tez by bana dostal?Wy kurwa pazerne na kase chuje, gdybym na IS wydal 100zl przynajmniej bana bym nie dostal, precz kurwa, precz!

Opublikowano

Wyjatkowy przypadek, hahaha rozpierdalacie mnie jak i ziomków którzy mnie znali...piszecie regulamin którego sami nie przestrzegacie matoly jebany, wyjebane w Was...sram na ten serwer i o UB już nie proszę, wyjebka totalna ze strony administracji jak to widać po poscie wyżej.

Chuj ze skarg, gdybym ja zwolal ziomkow i o psi chuj by pisali skargi na typa to tez by bana dostal?Wy kurwa pazerne na kase chuje, gdybym na IS wydal 100zl przynajmniej bana bym nie dostal, precz kurwa, precz!

Tym postem tylko utwierdziłeś wszystkich w przekonaniu co do twojego intelektu :).

Jarałeś się jak dziecko w podstawówce lizakiem, że masz wędkę +20 przez 4 dni...

Co chwila tylko na wołaj pojawiał się ten spam a więc co w tym dziwnego,że postałeś perma?

Jak już wcześniej pisałem,wpłynęło ponad 50 skarg. Gdyby wpłynęła 1 wtedy miał byś bana zapewne na 1h.

W takich kryzysowych sytuacjach jak ta nie dziw się, że Gm nagiął lekko regulamin,aby ukarać spamera,którym niewątpliwie byłeś.

Opublikowano

Tym postem tylko utwierdziłeś wszystkich w przekonaniu co do twojego intelektu :).

Jarałeś się jak dziecko w podstawówce lizakiem, że masz wędkę +20 przez 4 dni...

Co chwila tylko na wołaj pojawiał się ten spam a więc co w tym dziwnego,że postałeś perma?

Jak już wcześniej pisałem,wpłynęło ponad 50 skarg. Gdyby wpłynęła 1 wtedy miał byś bana zapewne na 1h.

W takich kryzysowych sytuacjach jak ta nie dziw się, że Gm nagiął lekko regulamin,aby ukarać spamera,którym niewątpliwie byłeś.

Moim zdaniem tak czy siak ban był głupi i nie słuszny i utwierdza to tylko jaka bezdystansowa jest administracja.

Chłopak napisał "dla beki".

A co do tego, robią serwer i nie można się cieszyc z czegos co się osiągnęło?Rozumiem gdyby siedział na spambocie.

Miał 1 wedke na serwie, miał prawo się cieszyc, ale skoro za cieszenie się dostal bana to cos jest naprawdę nie tak...

@edit, czemu gdy napisze 50 osob o czyms bez sensu tak naprawdę to tak działacie, a jak napiszą o bugu to olewacie?he?Kolejna żenująca sytuacja...

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Wbijam na stronę, patrzę, a tutaj wybiła pierwsza 250'tka na serwerze ! Już niedługo nowe aktualizacje serwera, nowości. Serwer coraz bardziej się rozwija. Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Moim zdaniem tak czy siak ban był głupi i nie słuszny i utwierdza to tylko jaka bezdystansowa jest administracja.

Chłopak napisał "dla beki".

A co do tego, robią serwer i nie można się cieszyc z czegos co się osiągnęło?Rozumiem gdyby siedział na spambocie.

Miał 1 wedke na serwie, miał prawo się cieszyc, ale skoro za cieszenie się dostal bana to cos jest naprawdę nie tak...

@edit, czemu gdy napisze 50 osob o czyms bez sensu tak naprawdę to tak działacie, a jak napiszą o bugu to olewacie?he?Kolejna żenująca sytuacja...

To nie było "dla beki" pisał przez 4 dni co chwila o tym na chacie.Trzeba umieć rozróżnić cieszenie się od uciążliwego spamu. Można się pocieszyć jeden dzień ale nie kilka dni z kolei.

Ps: Nie miał jako 1 wędki +20 bo dawno ludzie w Is nakupowali, ale i to do niego nie docierało.

Opublikowano

Mam pytania dwa.

Czy robić zbroje z stalki czy tego na 71, bo tam hp nie da się włozyć.

Skąd pd na 1h leci? Podobno z zwyklego lasu,ale ubilem 20 metków i nic, w red to samo.

Opublikowano

To nie było "dla beki" pisał przez 4 dni co chwila o tym na chacie.Trzeba umieć rozróżnić cieszenie się od uciążliwego spamu. Można się pocieszyć jeden dzień ale nie kilka dni z kolei.

Ps: Nie miał jako 1 wędki +20 bo dawno ludzie w Is nakupowali, ale i to do niego nie docierało.

On wlasnie pisal dla beki...siedzieliśmy na TS i po prostu z tego smialismy, większość ludzi którzy siedzieli na TS tez beke mieli, ale jakies dzieciaki się denerwowaly i dostal perma..już ma ub bo dziś pisal na wolaj:)Także beki czesc dalsza:D:D

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Mam pytania dwa.

Czy robić zbroje z stalki czy tego na 71, bo tam hp nie da się włozyć.

Skąd pd na 1h leci? Podobno z zwyklego lasu,ale ubilem 20 metków i nic, w red to samo.

Ze stalek nie robisz nic, zbroje na 71 tzw. Szmaragdy kupisz od ludzi tanio albo metki av2+.

A co do pd'ka to bossy/metki 85+.

1374233458-U949229.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...