Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chłopie ani nie pytaj... nawet o 7 rano metki w redzie to masakra na na ch2, 3 to jest tyle ludzi co nie na jednym innym servie na ch1. pobierz i sprawdz

Opublikowano

Skąd 6/7?

Dodania i zmianki 6/7 to pikuś. Z każdego metka leci 1 dodanie i 3 zmianki. Na dolinie jest powiększony resp i respi się chyba z 8 metinów cienia. Pustynia szukałem do misji to chyba z 10 metków widziałem w 5 min.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, polecam jak najbardziej, ale ja kończę grę z powodu braku czasu.

Jeżeli chce ktoś wygrać postać 105 lvl, full eq 6/7, itemki z depo warte 25/30 kkk + eq to zapraszam na mój profil tam wszystko się znajduje :]

Opublikowano

Co wy gadacie, że działa jak nie działa. c;

Co chwile wyłączają nie wiem DDoS'y czy co ;f

Opublikowano

w południe ile jest miej więcej ludków ? :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

czy serwer działa ? pobrałem wszystko uruchomiłem przez URUCHOM, leeecz są kropeczki przy kanałach ;(

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Niestety nie działa... od około 3h albo i więcej cały czas włączają i wyłączają.

Serwer ogółem fajny, procz tego, że spoty w red lesie cały czas zajęte i ciągle wbijają tam 110-115 lvle ze swoimi "noob charkami"

Opublikowano

Ktoś mi zabrał mój odwieczny nick, więc inaczej z nim pogadam ^^. Co do serwera, wbiłem na 2 min wbiłem 7lv iiiii wyłączyli, pisali że na forum bd pisało :)

wjigrl.jpg

Opublikowano

Tak i z niego dalej sobie krecisz .

PS. Server polecam dla mnie jest genialny trzeba troche poexpic polatac by eq zrobic nie ma nic za free . Admin pacuje nad serverem non stop nie olewa go takie podejscie mi sie podoba a nie jak na innych serverach totalna olewka , trzymaj tak dalej Ethiel i bedzie super chociaz juz jest,

Opublikowano

Aktualnie jestem na 111 lvl'u.

Nie mam eq do pvp. ;c Jedynie broń 20 um.

Tak to mam eq jako takie.

Ale na tym serwerze trzeba poświęcić czasu by zrobić bronie na wyższy poziom, jak zaczyna się od 101 lvl'a broń/zbroja to już huhuhu i jeszcze więcej czasu do +9.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Gdzie są te misje fabularne, bo mam 112lvl, a mam tylko misje z kilofem, wedką, biolog i bossami.

O to chodzi, tyle tego jest, że hoho.

1374233458-U949229.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...