Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha , GA wrócił po 3 tyg nic nie robienia na serwie , masa bugów itp, i połowie serwa podawał bany za nie wiadomo o co , hahaah no nie dość ze nic nie robią to jeszcze banują za nie wiadomo co , no serwer porażka bronie do pvp tylko z sr, um , nie dropia ulepki na 140+ , brak nowej biżuterii , brak petów , i jeszcze znikają przedmioty z IS

Opublikowano

Hahaha , GA wrócił po 3 tyg nic nie robienia na serwie , masa bugów itp, i połowie serwa podawał bany za nie wiadomo o co , hahaah no nie dość ze nic nie robią to jeszcze banują za nie wiadomo co , no serwer porażka bronie do pvp tylko z sr, um , nie dropia ulepki na 140+ , brak nowej biżuterii , brak petów , i jeszcze znikają przedmioty z IS

Nie prawda bo juz na 125+ nie dropia! :P

Wogole ta mapa od 125lv to najwieksza fail roku jesli chodzi o nowe mapy.

Metiny sa w scianach, rudy takze, ulepek w 1h poleci Ci po MAX. x2 sztuki a tyle potrzeba zeby chociaz ulepszyc cos na +1! (smiech na sali) A % na pomyslne jest chyba 45%! (na +1) lol

Gralem na serwie od poczatku az do 2dni temu ale zrezygnowalem bo jak zobaczylem ile tam bedzie trzeba sie nameczyc zeby cos wogole ulepszyc to sobie odpuscilem.

I nie, zeby nie bylo ze nie lubie sie nameczyc zeby cos zdobyc bo to jest nie prawda. Lubie, lecz jezeli ktos moze wydac kilka zl na ulepek z IS a ja bede musial dropic 1h zeby miec szanse (na spalenie:P) na ulepszenie przedmiotu to jaki jest sens grania wogole?

IS 4 the win! <3

Btw. admin mowi ze slucha graczy. Nie sluchacjcie go, dalem mu kilka pomyslow ktore by ulepszyly serwer to je wogole zignorowal...

Teraz raczyl wrocic po prawie 2 tygodniowej przerwie i z tego co wiem to jeszcze nic nie naprawil tylko wiecej ludzi zbanowal.

Liczba graczy onlina zanim Ethiel wyjechal- 700

Liczba graczy online teraz- czasami przekracza 500 a to mowi samo za siebie.

Tak wgl, to ja nie rozumiem jak ktos moze wyjechac kilka dni po starcie serwa nie dajac nikomu zaufanemu dostep do bazy. Tak, wiem moze to bylo spowodowane zyciem prywatnym ale mozna bylo poprostu dac jakiemus dobremu przyjacielowi dostep do bazy albo wogole wystartowac z serwem pozniej.

Taka jest moja opinia na temat tego serwa.

//UP

Pety mialy zostac dodane dlugo zanim wyjechal ale czemu myslisz ze nie dodal? Bo ludzie moga je kupic z IS. A wiekszosc jest taka glupia i kupowala mimo to ze nie dzialaja... Ile razy na ogolnym widzialem cos w stylu ''kupilem peta z IS, co zrobic zeby dzialal?'' LOL

To samo tyczy sie tych nowych pasywnych skilli.

Mialybyc misje fabularne na 100+ i co? Gdzie sa Ethielku? Bo ja ich cos nie widze. Ah... No tak, przeciez mozna isc do IS i sobie je kupic czyz nie? ;)

Jak mysliscie ile mu zajmie naprawienie petow, odbugowanie i polepszenie map 125+ oraz dodanie tych skill? Dwa tygodnie? Miesiac? Chociaz moze moj post go troche popedzi i specjalnie zrobi szybciej zeby nie bylo ze mam racje co? ^^

Peace!

Opublikowano

Dopiero co Ethiel wrócił z urlopu a wy już chcecie nie wiadomo czego. Dajcie mu czas. Nie od razu Rzym zbudowano :). Jeśli wam tak niewygodnie odpuście sobie grę tu na kilka dni. A gdy wrócicie "MOŻE" już będzie wszystko cacy.

Ja gram bodajże od 5.07. i jeszcze nie miałem żadnych przykrości. Osobiście gra mi się świetnie,

;p

Opublikowano

Co Wy za przeproszeniem pierdolicie że nie było go 2-3 tygodnie. Nie było go 1,5 tygodnia bo miał urlop i oderwał się od wszystkiego.
Teraz wrócił i będzie dalej robił poprawki. Mape 125 również pewnie naprawi. Spinacie dupy o nie wiem co. On sam tutaj ogarnia lepiej niż całe teamy na innych serverach ... Kilka dni i wszystko będzie okej ...

Pozdrawiam spinaczy DUP ! iMax !

Opublikowano

Gram od początku serwera już nie będę wspominał o tych lagach , no ale co tu dużo mówić serwer sie zapowiadał fajnie no ale wszyło jak zawsze DNO , zero zainteresowania administracji . Na początku sie wydaje fajnie ale z czasem serwer sam od ciebie odpycha proste .

Opublikowano

Z początku serwer wydawał się świetny.

Fajny system ulepszania, nowe mapki, pety biegające w około, bardzo duże zainteresowanie ze strony administracji itd.

Minęło trochę czasu i moja opinia totalnie się zmieniła.

Nadszedł moment kiedy zaczęło mnie irytować, że obiecane eventy tak na prawdę nie są W OGÓLE organizowane(karaoke na TS? litości) -.-

Rozumiem, że admin wyjechał na wakacje, ale skoro miał coś zaplanowane to po co stawiać serwer? Nie lepiej było iść na urlop, a potem zabierać się za priva?

Przecież na starcie była masa ludzi, a teraz widzę po 450 albo troszkę więcej.

Masa bugów, które zostały odstawione na bok z powodu wakacji.

Petów nie ma, bo wycofali, ale w IS wciąż można je kupić...a co tam niech nieświadomi ludzie walą w IS.

Księgi umiejętności, które również można zakupić w IS znikają z eq jakimś dziwnym sposobem.

DT zbugowane, nie ma mobów na niektórych piętrach, nie pojawia się boss.

Mapa na 125 totalnie nieogarnięta. Mobów jest jak na lekarstwo. Dosłownie nie ma czego bić bo grupek jest może z 4-5.

Metiny w ścianie, rudy w ścianie. Kiedy przyjdzie nam ulepszanie eq to wydaje sie to fajne, ale z czasem zobaczycie, że jest to strasznie monotonne i nudne.

Lepiej już by było, żeby ulepszacze leciały z mobów/metinów/bossów, a nie, żeby coś ulepszyć musisz mieć rude(leci po 10 albo jeszcze mniej, masakra)1 ulepszacz i drugi.

Schody zaczynają się wraz z wbijaniem coraz większego lvla.

Zamiast zostawić wszystko tak jak jest na niskim lvlu to dowalili po dwa ulepszacze i znikomą szansę ulepszania.

Kto to widział, żeby miecz na +1 palić z 10 razy.

Utrudnienie musi być, ale bez przesady. Osoby które np. pracują, albo zwyczajnie nie przesiadują przed komputerem całego dnia mogą sobie pomarzyć o lepszym eq.

Zobaczy taki gracz, że musi kilka godzin dropić pierdoły to ucieknie na inny serwer.

Pierwsze co zrobił po powrocie z urlopu to oczywiście naprawiał jakieś rzeczy związane z ISem zamiast zabrać się za poważniejsze problemy.

Pierścień teleportacji nie działa w m1. Trzeba się specjalnie logować na ch3 bo inaczej nas nigdzie nie przeniesie.

Ten serwer to jeden wielki bug i IS.

Admin pracował ciężko, ale przez te wakacje tylko sobie zaszkodził.

Jak na tego typu serwer to gra mało ludzi. W mieście może i widać sporo, ale długo on nie pociągnie jak zostanie 400 graczy i nie zainwestuje w reklame.

Ja gram dalej i daje mu szansę, bo privek mi się podoba, ale chyba za późno się admin zabrał za ogarnianie wszystkiego.

58815786.jpg

Opublikowano

Z początku serwer wydawał się świetny.

Fajny system ulepszania, nowe mapki, pety biegające w około, bardzo duże zainteresowanie ze strony administracji itd.

Minęło trochę czasu i moja opinia totalnie się zmieniła.

Nadszedł moment kiedy zaczęło mnie irytować, że obiecane eventy tak na prawdę nie są W OGÓLE organizowane(karaoke na TS? litości) -.-

Rozumiem, że admin wyjechał na wakacje, ale skoro miał coś zaplanowane to po co stawiać serwer? Nie lepiej było iść na urlop, a potem zabierać się za priva?

Przecież na starcie była masa ludzi, a teraz widzę po 450 albo troszkę więcej.

Masa bugów, które zostały odstawione na bok z powodu wakacji.

Petów nie ma, bo wycofali, ale w IS wciąż można je kupić...a co tam niech nieświadomi ludzie walą w IS.

Księgi umiejętności, które również można zakupić w IS znikają z eq jakimś dziwnym sposobem.

DT zbugowane, nie ma mobów na niektórych piętrach, nie pojawia się boss.

Mapa na 125 totalnie nieogarnięta. Mobów jest jak na lekarstwo. Dosłownie nie ma czego bić bo grupek jest może z 4-5.

Metiny w ścianie, rudy w ścianie. Kiedy przyjdzie nam ulepszanie eq to wydaje sie to fajne, ale z czasem zobaczycie, że jest to strasznie monotonne i nudne.

Lepiej już by było, żeby ulepszacze leciały z mobów/metinów/bossów, a nie, żeby coś ulepszyć musisz mieć rude(leci po 10 albo jeszcze mniej, masakra)1 ulepszacz i drugi.

Schody zaczynają się wraz z wbijaniem coraz większego lvla.

Zamiast zostawić wszystko tak jak jest na niskim lvlu to dowalili po dwa ulepszacze i znikomą szansę ulepszania.

Kto to widział, żeby miecz na +1 palić z 10 razy.

Utrudnienie musi być, ale bez przesady. Osoby które np. pracują, albo zwyczajnie nie przesiadują przed komputerem całego dnia mogą sobie pomarzyć o lepszym eq.

Zobaczy taki gracz, że musi kilka godzin dropić pierdoły to ucieknie na inny serwer.

Pierwsze co zrobił po powrocie z urlopu to oczywiście naprawiał jakieś rzeczy związane z ISem zamiast zabrać się za poważniejsze problemy.

Pierścień teleportacji nie działa w m1. Trzeba się specjalnie logować na ch3 bo inaczej nas nigdzie nie przeniesie.

Ten serwer to jeden wielki bug i IS.

Admin pracował ciężko, ale przez te wakacje tylko sobie zaszkodził.

Jak na tego typu serwer to gra mało ludzi. W mieście może i widać sporo, ale długo on nie pociągnie jak zostanie 400 graczy i nie zainwestuje w reklame.

Ja gram dalej i daje mu szansę, bo privek mi się podoba, ale chyba za późno się admin zabrał za ogarnianie wszystkiego.

Widzę że piszesz to co już zostało powiedziane i tylko powielasz zdanie nie patrząc w grze czy już to zmieniono.

Po pierwsze) Petów nie ma, bo jak wiesz na początku to one powodowały lagi i zostały wycofane ale mają być na dniach ponoć wprowadzone, więc Ci co pakują

w IS nie stracą nic.

2) Mapka 125- naprawiona. Jedyne co tam teraz wymaga poprawy do biolog 130 :)

3) Mówisz też o ulepszaniu, ale tutaj Cię popieram. Trudne i dziwne ;) Ale podobno ma być ankieta na temat tego i tak samo zmienione. Nie ma źle !

4) Dzisiejsze bugi w m1, zapewne tylko chwilowe

5) Na pewno nie zgodzę, że server pod IS, jak być nie wiedział pkt IS można kupić od innych a za wielkiego szału prócz skilli tam nie ma co by znacznie ułatwiało grę.

6) Graczy co prawda maleje ale nadal jest +500 w szczytowych godzinach.

Więc jak widzisz, GA wrócił z urlopu i wziął się ostro za naprawianie. IS wymienne na yangi, więc jak kogoś nie stać za zł to kupuje za yangi lub ulepszacze od graczy.

Serwer wydaje mi się naprawdę dobry i póki mam czas będę tu grał. Także Polecam !

PS. Nie zalecane tu grać na modzie :D hehe <3

Nowicjusz
Opublikowano

to teraz ja sie wypowiem...

gram tu juz ladnych pare dni

serwer swietny

faktycznie inny od innych:)

jest to niby medium ale chyba przewaga easy:)

w prezce nie ma wszystkich nowych rzeczy

prawie all jest inaczej niz zwykle i dobrze, jest ciekawiej

ale....

wiele z tych nowosci jest jeszcze w fazie budowy

nie mowie, ze mozna sie nudzic

ale jeszcze ciekawiej byloby gdyby juz wszystko gralo...

wiem, ze na to potrzebny jest czas

teraz mamy go duzo:)

w kazdym razie goraco polecam serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to teraz ja sie wypowiem...

gram tu juz ladnych pare dni

serwer swietny

faktycznie inny od innych:)

jest to niby medium ale chyba przewaga easy:)

w prezce nie ma wszystkich nowych rzeczy

prawie all jest inaczej niz zwykle i dobrze, jest ciekawiej

ale....

wiele z tych nowosci jest jeszcze w fazie budowy

nie mowie, ze mozna sie nudzic

ale jeszcze ciekawiej byloby gdyby juz wszystko gralo...

wiem, ze na to potrzebny jest czas

teraz mamy go duzo:)

w kazdym razie goraco polecam serwer

Od 100 dopiero zaczynają się schodki. Ogólnie to potrzeba troche czasu spędzić aby np Wydropić sobie ulepszacze. Ale mimo tego miło i przyjemnie się gra. Jak narazie jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem od 2009 r :)

;p

Opublikowano

Świetny serwer, nie można się na nim nudzić, cały czas jest coś do roboty, gra 450+ ludzi dziennie co mnie bardzo cieszy, bo można robić wojny itd.

Czekam tylko na rozbudowę systemu gildii tak jak jest w prezentacji ;>

Opublikowano

Mam problem nie mogę wejść do gry, loguję się wybieram postać i wyrzuca mnie znowu do logowania nie wiem dlaczego próbowałem już odbugować postać na stronie ale to nic nie dało. Czy tylko ja mam taki problem ?

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...