Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomość ukryta.

To nie jest eq navi tylko:

-błąd gry

-przeróbka w navi cat,

-zabawa plikami

Jeżeli ktoś miał by dostęp do navi to raczej nie robił by abs na ogień, który nic nie daje...

Ale wierz dalej że to navi skoro tylko Ethiel ma dostęp do bazy a aktualnie jest na wakacjach..

A tak @topic.

Przed Bs nie da się zabezpieczyć bo zawsze i tak ktoś obejście znajdzie.

Liczba graczy ciągle utrzymuje się na poziomie 530-600.

Ceny spadają bo każdy dobija lv i dropi na nowych expowiskach. Itemy. które kiedyś wydawały mi się być trudne do zdobycia teraz lecą z mobów...

Opublikowano

Wchodzę na stronę i... " Nie ma takiej strony w naszym serwisie " na serwie dostępne 3 channele ale nie da się zalogować :v.

Opublikowano

Codziennie o 12 godzinie wywala serwer . Nikt nie wie czym to jest spowodowane . Jest wtedy off strona i serwer przez 15/20 min , potem wszystko wraca do normy.

Mam takie pytanko :) Gdzie ja mam expić na mapie od 125 lvl jak tam nie ma żadnego dobrego spota.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie polecam serwer, gram drugi dzień i co? Na chacie gość pokazał jakiś tam dzwon z 255 intra, 255 na ludzi, 255 przeszywka - potem wstawie ss bo teraz spadam spać ;)/ Tak więc pierdolcie ten syf, bo oszuści wszędzie..

Opublikowano

Nie polecam serwer, gram drugi dzień i co? Na chacie gość pokazał jakiś tam dzwon z 255 intra, 255 na ludzi, 255 przeszywka - potem wstawie ss bo teraz spadam spać ;)/ Tak więc pierdolcie ten syf, bo oszuści wszędzie..

hah to jest bug na kilku metkach też takie coś widziałem np na ravi miecz na 99lvl 999ludu 999sila 999kryt ale to jest joke tak naprawde nie ma tego ;p to można bardzo łatwo zbugować ;p

Opublikowano

To nie navi tylko Cheat Engine czy jeszcze jakieś inne duperele.

Głównego admina obecnie nie ma, (urlop) a tylko on ma dostęp do bazy danych itp.

Nie sikajcie jak zobaczycie jakiś super pro elo itemek. Łatwowierni jesteście strasznie.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Strona OFF
Download/Reje OFF
Forum OFF
Serwer OFF

// nie wiedziałem

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Strona OFF

Download/Reje OFF

Forum OFF

Serwer OFF

tak tak może jeszcze napisz że GA nie żyje i wybuchła serwerownia. Jakbyś troche poczytał to byś wiedział że co dzień o 12 coś sie dzieje i przez jakieś 10-15 min wszystko jest off

;p

Opublikowano

To nie navi tylko Cheat Engine czy jeszcze jakieś inne duperele.

Głównego admina obecnie nie ma, (urlop) a tylko on ma dostęp do bazy danych itp.

Nie sikajcie jak zobaczycie jakiś super pro elo itemek. Łatwowierni jesteście strasznie.

Tzn.? Co mam innego napisać, skoro widzę na szkle taki itemek? Mam rozumieć, że on w tym cheatcie dodaje bony jakie chce, ale w grze i tak one nie działają, si ?

Opublikowano

Tzn.? Co mam innego napisać, skoro widzę na szkle taki itemek? Mam rozumieć, że on w tym cheatcie dodaje bony jakie chce, ale w grze i tak one nie działają, si ?

Siiiiiiiii. To tylko wizualny efekt. W grze te bony nic nie dają.

PS Jutro nareszcie powinien wrócić już Ethiel. Mam nadzieję, że weźmie się za serwer i te kilka błędów, które są zgłoszone na forum serwera.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Siiiiiiiii. To tylko wizualny efekt. W grze te bony nic nie dają.

PS Jutro nareszcie powinien wrócić już Ethiel. Mam nadzieję, że weźmie się za serwer i te kilka błędów, które są zgłoszone na forum serwera.

Wraca 11 podobno. No i tak, miejmy nadzieje ze zacznie naprawiac bo troche do roboty to on ma.

Ale i tak imo, glowny admin i jedyna osoba ktora ma dostep do bazy nie powinna wyjezdzac na 'urlop' kilka dni po starcie serwa. -.-

Opublikowano

Od początku serwa nie było chyba jeszcze eventu , bonus expa to raz był bo się im wielce udało lagów pozbyć , pomysł z ulepkami jest żałosny bo gdzieś od 125 + trzeba zacząć pakować w IS bo syf z ulepkami , a % na ulepszanie +1 45% , troche mało dopracowane

Opublikowano

Wraca 11 podobno. No i tak, miejmy nadzieje ze zacznie naprawiac bo troche do roboty to on ma.

Ale i tak imo, glowny admin i jedyna osoba ktora ma dostep do bazy nie powinna wyjezdzac na 'urlop' kilka dni po starcie serwa. -.-

Za późno, ludzie już olali ten serwer, trzeba było go postawić po "wakacjach", a nie spierdolić na prawie tyg. i się wypiąć na wszytko.

Opublikowano

Za późno, ludzie już olali ten serwer, trzeba było go postawić po "wakacjach", a nie spierdolić na prawie tyg. i się wypiąć na wszytko.

czy ja wiem czy olali? Ja gram już z tydzień i gra mi się świetnie . :)

myślę że jak ethiel to wróci na pewno wniesie coś fajnego na serwer. :P

;p

Opublikowano

Błagam kogoś o upload torrent ,ponieważ mam problemy z router'em i chuj mi co 10 min się zwiesza. I jak to ściągnąć gdzie raz przerwie się transfer to odnowa trzeba ściągać...

Opublikowano

Mam takie pytanie czy idzie przypomnieć hasło do usunięcia postaci bo nie mogę do banku wbic [;

52324509.jpg
Opublikowano

Let's Play Theris.pl - [ODCINEK#4] [ZBAWICIEL]

Chcesz być na bieżąco i podobają ci się moje materiały ? jeżeli tak to możesz dać mi suba : xxx

Pozdrawiam Zbawiciel

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Działa wam server?

Twój Admin napisał tak:

"Aktualnie odbędzie się przerwa techniczna z powodu błędu ze zwojami,

który pozwalał na oszukanie systemu i zduplikowanie punktów IS,

wszystkie próby bugowania zostały odnotowane i zostaną odpowiednio wyegzekwowane.

Prosimy o cierpliwość, przerwa może potrwać nawet kilka godzin."

A teraz możesz dać lajka za info.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...