Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie są te misje fabularne, bo mam 112lvl, a mam tylko misje z kilofem, wedką, biolog i bossami.

Kumpel ma 130 i nic "fabularnego" nie ma :P

DAM BOSKI HEŁM NA VIRT*ALMT2 800B I PETA CZERWONEGO FENIKSA ZA PRO EQ NA THERISIE

Handel zabroniony :P

....

Opublikowano

Nie polecam, admini w dupie maja, bugów nie naprawiają a wręcz je robią, kupiłem sm za pieniądze nie dostałem SM tak że nie polecam w chu** albo jeszcze bardziej, ogólnie syf! a co do fabularki w PLu jest więcej tego. ogolnie wbijając 185 lvl jedziesz już tylko na bugach bugi na biologu kilofie itp.

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Nie polecam, admini w dupie maja, bugów nie naprawiają a wręcz je robią, kupiłem sm za pieniądze nie dostałem SM tak że nie polecam w chu** albo jeszcze bardziej, ogólnie syf!

Ale na chuj oczerniasz serwer jak to co mówisz jest jedną wielką nie prawdą? Gram od początku z przerwą jakąś tam i administracja naprawia bugi, coraz więcej ich naprawia. Aktualnie nie ma takich, które przeszkadzają w grze. Niebawem będą wprowadzana nowości z propozycji, które dają gracze Theris'a.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Sorry, ale nie chce mi się czytać 42 stron. Spotkał się z czymś takim? Fałszywy alarm, czy warto się zainteresować?

pq11e34.png

Opublikowano

Sorry, ale nie chce mi się czytać 42 stron. Spotkał się z czymś takim? Fałszywy alarm, czy warto się zainteresować?

pq11e34.png

Fałszywy alarm, cały czas mam avasta i zero problemów. c;

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Nie polecam, admini w dupie maja, bugów nie naprawiają a wręcz je robią, kupiłem sm za pieniądze nie dostałem SM tak że nie polecam w chu** albo jeszcze bardziej, ogólnie syf! a co do fabularki w PLu jest więcej tego. ogolnie wbijając 185 lvl jedziesz już tylko na bugach bugi na biologu kilofie itp.

Łżesz klamco jeden! Bugów nie ma wiekszych a jak są to zaraz admini naprawiaja, a nie jak na innych servach maja olewke. Sam gram tu i jedno moge smialo stwoerdzic, ze troche za duzo ludzi gra, ale jakos da sie zrobic tez eq i zarobic na metkach, bosach. Zreszta na tym servie jest domaukcyjne system statystyk i umiejetnosci czego nie ma innych servach a pety tez maja swoj system autorski. Ja SM zaladowalem i otrzymalem bez problemow. Ten las upadlych to juz w ogole mega mapa :D Taka duzo i tak unikalna, ze na zadnych servie takiej nie ma. Miodzio serv, ale troche za dużo ludzi..

Opublikowano

troche niewarto grać serwer IS

Gram bez is i mam full eq do pvp, full eq do expa, 107 lv ninja aktualnie, pdków mnóstwo i innych rzeczy.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer, bardzo fajny, dobry kontakt z administracją.

Co do IS... na razie mam dopiero 81 lvl co prawda, lecz mam już full eq do pvp

50 wart atk/1k hp i eq do expa 50 wart/15 potwory...

Opublikowano

Zapraszam na serwer, bardzo fajny, dobry kontakt z administracją.

Co do IS... na razie mam dopiero 81 lvl co prawda, lecz mam już full eq do pvp

50 wart atk/1k hp i eq do expa 50 wart/15 potwory...

lepsze do pvp np. dla woja siła/hp według mnie c;

ja np. będę działał na archera zr/hp

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Jeśli chcesz bić tylko skillami to tak, obie są poprawne ale jak masz wartość to hitami ciachasz i to sporo : )

Opublikowano

Kolego gram ninją daggerem... myślałem nad zr/hp, lecz uznałem, że zrobię obie wersje EQ :)

Na razie na zr/hp mam 2 itemki, ale nie chcą wejść 20um + lud do broni ;P

Zapraszam na serwer... Więcej ludzi gra w jinno (Pera), ale 2/3 to dzieci...

Zapraszam do shinsoo (Aria)

Pozdrawiam Arion

Opublikowano

Siemanko.Serwer wydaje się fajny,tylko jednej rzeczy nie rozumiem,mianowicie eq.Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co i jak tutaj z epikami?Czy da sie tu stalke przerobić,opłaca się robić bojowego i jak zdobyć epicką biżu?W prezentacji nie ma o tym słowa,tylko jakieś beznadziejne ss'y a mnie bardziej interesuje system ulepszeń.Porobiłem sobie fajne absy w stalce i w biżu,a teraz wydaje mi się to bez sensu skoro nie mogę tego nigdzie przerobić.

Opublikowano

Serwer wydaje sie fajny lecz nie zagram ze wzgledu na system ulepszen.Bronie widzialem juz na wielu serwerach,mogliby wykazac sie czyms autorskim.Zbroje natomiast to stalki,ktore roznia sie kolorem

Up@Kilka tygodni bedziesz musial poswiecic.

Srij9JT.png

Opublikowano

Po wbiciu +120 lvl gra staje się monotonna. Dropienie ulepszaczy i kopanie rud. I tak chyba robimy już do maks lvl. Za dużo broni, bo ulepek już brakuje. W is wszystko znajdziemy gracz, który wydaje hajs na metina, ma o wiele latwiej na tym serwerze, bo wszystko tam można kupić. Może pakiety są, że mozna kupić smy, ale ja nie wydaje hajsu na gre, to cieżko mi zdobyć 50kkk żeby kupić 5k sm. Unikelne te defedery, berserek, magic? Może i jakieś unikalne, ale zrobione 100% pod zarobek, bo nigdzie nie dropi tylko z is i do tego trzeba 10 ku do g, które mają szanse na wejscie 60%.

Opublikowano

Gram, wbiłem 135lv bm'em i mam dość. Czemu? dużo bugów. Np. Wcześniej istniał że od 129lv można wbijac lv na bugu, każdy tak wbijał :) i teraz ci co wbili mają 150-250lvle . Pozatym zdobycie ulepszaczy na mapie +125 bez wydania kasy w is jest praktycznie nierealne. Gdyby nie te bugi, i nastawienie na is to bym dalej grał.

Opublikowano

Haha bugów nie ma i naprawiają hahahha, z godzine próbowałem z adminem w grze pogadać i dowiedzieć się co i jak to kur** nawet nie odpowiedział a nie był afk bo co chwila się kręcił po npcach... ;f syf jeszcze raz syf

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Gram, wbiłem 135lv bm'em i mam dość. Czemu? dużo bugów. Np. Wcześniej istniał że od 129lv można wbijac lv na bugu, każdy tak wbijał :) i teraz ci co wbili mają 150-250lvle . Pozatym zdobycie ulepszaczy na mapie +125 bez wydania kasy w is jest praktycznie nierealne. Gdyby nie te bugi, i nastawienie na is to bym dalej grał.

Bugi? Dobre, gram od początku i nie słyszałem o bugu na wbijanie lvl'a, nikt tak nie wbijał. Zdobycie ulepszaczy jest proste dla osób co potrafią grać, a grają bez is'a.

A jak też umiesz grać to kupisz pkt z is za yangi/itemy/ulepki.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Up:
A bug z metkiem ? A bug z doświadczeniem od starszej Pani ?

Chyba nawet nie wiesz o co chodzi :D

Ja na tym bugu wbiłem 148 lv i usuneli ;)

Topic :

Opłaca się grać surą wp ? Zdziała coś w pvp ? Wiadomo kiedyś jakiś exp będzie ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Up:

A bug z metkiem ? A bug z doświadczeniem od starszej Pani ?

Chyba nawet nie wiesz o co chodzi :D

Ja na tym bugu wbiłem 148 lv i usuneli ;)

Topic :

Opłaca się grać surą wp ? Zdziała coś w pvp ? Wiadomo kiedyś jakiś exp będzie ?

No dobra, ale naprawili to. A z doświadczeniem to normalne jest bo za misje masz. :x

Opłaca się z dobrym eq, a broń to 50+ śr/lud.

A z expem nie wiadomo.

Ja tam sprzedałem archera 114 za 8k sm.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Ha! Serwer? Co ja mogę o nim powiedzieć.

Na początku powiem, iż go nie polecam.

Dlaczego?

Błędy, błędy i jeszcze raz błędy.

Jakie?

Idąc do DT mając 75 lvl dobiłam z moim chłopakiem ponad 80 lvl. Oczywiście metiny biliśmy razem ponieważ w DT nie da się rozwiązać PT. Po śmierci są metiny na 90 lvl i nagle ban? Za co? Za to, że biliśmy metiny w PT a jak w DT z niego wyjść? Teoretycznie piszę o cofnięciu 1 lvl mi cofło 2.

Kolejny błąd to wywalanie. Administrator nie sprawdził nowości i ot gra staję się bardzo przyjemna... Z wywalaniem :> (Dla cierpliwych)

Oczywiście na forum można pisać z czego się dowiadujemy są ważniejsze sprawy. Ważniejsze czyt. (wachlarze, dzwonki)

Posty z forum oczywiście od razu lądują w koszu bez konkretnego wyjaśnienia kiedy będzie naprawione.

Lvl na bugach można dobić (Lvl czyt. 250, max) w bardzo, krótkim czasie.

Postacie znikają z czego pojawiają się u kogoś innego :> o.O

BM zadaję takie obrażenia, że to jest jakiś kosmos.

Jak dla mnie strata czasu :>

xlz5nc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...